Företaget har svarat
Heel mooie catalogus ontvangen. Mooie keuzes,maar nog niet echt wat wij persoonlijk zoeken. Niettegenstaande een aanrader voor andere.
Företaget har svarat
Ik heb een product aangekocht op de firma , de klantendienst zegt me dat ik geen factuur kan ontvangen omdat via de webshop alleen particulier wordt verkocht. Dat is echt ontoelaatbaar. Product zelf... Se mer
Företaget har svarat
C'est un réel plaisir de parcourir les pages de votre catalogue. Riche en photos et surtout d'implantation dans un décors, cela donne des idées. Il devient très rare de trouver encore des catalogues... Se mer
Skrivet av företaget
Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. Onze meubelcollectie is geïnspireerd op de wereld om ons heen. Vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in eigen ontwerpen van Nederlandse bodem. Achter XOOON staan gepassioneerde mensen met een idee, liefde voor vormgeving en oog voor detail. Eén ding hebben zij gemeen: de wens om jou een exclusief en vooral betaalbaar meubel te bezorgen.
Bij XOOON helpen wij je graag om jouw huis in te richten zoals jij het wilt. Onze collectie biedt daar alle mogelijkheid toe. Veel van onze meubelen kun je naar wens samenstellen én personaliseren. Bovendien zijn meubels uit verschillende collecties eenvoudig met elkaar te combineren. En daar helpen wij je graag bij!
Combineer jouw smaak met onze unieke designmeubelen en creëer jouw eigen stijl!
Les meubles design prononcés donnent du caractère à votre intérieur. Avec XOOON, vous obtenez ce produit unique. Notre collection est inspirée par le monde qui nous entoure. Formes, couleurs, textures et matériaux de la nature, rassemblés dans nos propres créations issues du sol Néerlandais. Derrière chaque design se cache un designer qui a une idée, un amour du design et un sens du détail. I ls ont une chose en commun : le désir de vous offrir un meuble exclusif et sur tout abordable.
Chez XOOON, nous aimons que vous laissiez parler votre créativité avec nos meubles. Notre collection offre toutes les possibilités pour le faire. Vous pouvez concevoir et personnaliser un grand nombre de nos meubles comme bon vous semble. De plus, les meubles des différentes collections XOOON se combinent très bien entre eux.
Combinez vos goûts avec notre mobilier design unique et créez votre propre style !
Skrivet av företaget
Veel meubelen uit voorraad leverbaar | De nombreux meubles disponibles de stock
Metaalweg 15, 5527 AE, Hapert, Nederländerna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel mooie catalogus ontvangen.
Mooie keuzes,maar nog niet echt
wat wij persoonlijk zoeken.
Niettegenstaande een aanrader voor andere.

Svar från XOOON België / Belgique
Het boek geeft ons een goed idee van de keuze die Xooon biedt en de mogelijkheden om te combineren. Door de diverse afmetingen die erin staan kunnen we perfect opmeten hoe we de leefruimte zouden herinrichten. Het boek werd snel bezorgd en de prijzen erin zijn gunstig.

Svar från XOOON België / Belgique
De cataloog is zeer goed en mooi samengesteld.
Knap design van de meubels, zeker de moeite om deze collectie te volgen.

Mooie winkel en zeer mooie meubelen , prijs kwaliteit 👌🏽

Svar från XOOON België / Belgique
Mooi boek, niet lang moeten wachten op levering. Niet alleen reclame maar ook duidelijke prijzen.
Was nuttige informatie.

Svar från XOOON België / Belgique
Zeer goede communicatie, rappe respons en altijd heel vriendelijk. Levering mooi op tijd met een goeie communicatie. Heel tevreden 😊

Svar från XOOON België / Belgique
Ideaal om wat ideeën op te doen ik ben namelijk bezig met een kleine renovatie in mijn living.

Svar från XOOON België / Belgique
Een mooi overzict. Lijkt mij goede kwaliteit en betaalbaar in deze tijd. Als ik verhuisd ben kom ik zeker meubels kopen. Een aanrader!

Svar från XOOON België / Belgique
Zeer mooi overzicht, prachtige foto's en afbeeldingen en gemakkelijke gids met de prijzen achteraan. Zeer grote hulp.
Proficiat.

Svar från XOOON België / Belgique
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.