Gick jÀttebra, tog lite tid innan postnord skickade SMS att hÀmta paketet som hade redan stÄtt hos ombudet för nÄgra dagar men leveransen innan den kom till postnords ansvar var snabb med tanke pÄ att... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
BestÀllde ett par Air pods 2 i nyskick i julklapp till dottern. TyvÀrr var det fortfarande kopplade mot en annan anvÀndare sÄ gick inte att anvÀnda hitta funktionen. Skickade tillbaka och fick efter... Se mer
Köpte en refurbished iphone12, glaset var ersatt, sÄ det lÄg en röd notification prick om det i settings som jag störde mig pÄ, sen tyckte jag batteriet var dÄligt (86. procent men dog ganska snabbt... Se mer
Jag Ängrar mig inte att jag köpte min begagnade iphone 11 PRO Max hos Certideal. Deras service som dom har gett mig i detta Àrende Àr fenomenal. Skickade in min trasiga telefon för reparation. Sedan... Se mer
Certideal Àr ett europeiskt företag som köper och sÀljer begagnade renoverade mobiltelefoner. VÄra smartphones har bara haft en tidigare Àgare. Varje rekonditionerade produkt som erbjuds till försÀljning pÄ vÄr webbplats genomgÄr en godkÀnnandeprocess i tre steg i vÄra lokaler: verifiering, test och certifiering. CertiDeal har egna högutbildade specialister som gör alla ingrepp pÄ produkterna, VÄra kunder kan vara sÀkra pÄ att de köper en smartphone som de kan lita pÄ, renoverad utan mellanhÀnder, med 24 mÄnaders garanti och en kundtjÀnst som stÄr redo att svara alla frÄgor.
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
InnehÄll frÄn riktiga mÀnniskor Àr i fokus pÄ Trustpilot. Det hÀr företaget kan dock Àven anvÀnda vÄrt AI-verktyg för att skriva sina svar.
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Jag har varit supernöjd
Jag har varit supernöjd, bÄde med produkt och service! Skulle anvÀnda Certideal igen och rekommenderar dem varmt!
Har köpt 2 telefoner.
Har köpt 2 telefoner.
En iphone x i nyskick. Den var verkligen i nyskick nÀr den kom.
Har ocksÄ köpt en iphone xr skick nÄt snÀpp under nyskick och den kÀnns som en vÀl omhÀndertagen telefon Jag köpt begagnad.
Köpte en telefon innan sommaren
Köpte en telefon innan sommaren.
Leverans gick snabbt och sonen var nöjd.
Dock var telefonen i âfint skickâ istĂ€llet för âmycket fint skickâ.
Jag pÄtalade det och fick direkt 500kr tillbaka.
Allt gott sĂ„ lĂ„ngtâŠ
âŠganska snabbt upptĂ€ckte vi dock att batteriet inte höll superbra. Telefonen betedde sig lite konstig enligt min son. Den âdogâ trots att det var 30% kvar, sa han.
Det hÀnde dÄ och dÄ⊠men i söndags tvÀrdog telefonen. Den gick inte att ladda eller starta.
RÀtt som det var fick jag igÄng den⊠laddade upp den till 90%⊠sen var den död morgonen efter.
Fick igÄng den igen⊠DÄ stod den pÄ 87%.
För att sedan dö⊠och aldrig mer starta.
Nu har jag mailat supporten och Sverigeansvarige Pontus tre gÄnger denna vecka utan svar!! UrdÄligt!
Uppdatering:
NÄgon dag efter mitt andra omdöme hörde Certideal av sig via mail.
Efter det gick det snabbt.
De tog inte ens in telefonen för reparation. De skickade en ny innan jag ens behövde skicka in den trasiga.
Den nya fungerar klockrent!
BestÀllde tvÄ telefoner samtidigt
BestÀllde tvÄ telefoner samtidigt, men de levererades vid tvÄ olika tillfÀllen. Stig ocksÄ att man vid leverans skulle kontrollera telefonen innan man tar emot. Vilket va omöjligt dÄ UPS i Sverige la dem direkt i brevlÄdan, dessutom oladdade telefoner sÄ var tvungna o laddas innan start. Ej heller original laddare med, vilket den ena adaptern slutande att fungera efter 2 veckor. Annars mycket nöjd med skicket och funktion.
Allt fungerade smÀrtfritt!
Fick mobilen inom utsatt tid. ĂvertrĂ€ffat skick pĂ„ mobilen. Med tanke pĂ„ att de var billigast pĂ„ marknaden mĂ„ste jag sĂ€ga att jag Ă€r nöjd med allt!
Vi Àr mycket nöjda med köpet av mobil
Vi Àr mycket nöjda med köpet av mobil, leveransen var snabb och mobilen hade hög kvalitet. Rekommenderar varmt och kommer sjÀlv köpa hÀrifrÄn igen.
Snabb leverans, mobil av fin kvalitet till mycket bra pris.
Snabbt och smidigt
Telefonen kom snabbt och skicket var precis som beskrivet.
Svar kan ha AI-innehÄllLÀs mer
FÄr aldrig kontakt med kundtjÀnst
Jag skulle gÀrna köpa mobil dÀr pga garanti 24 mÄn och bra priser, men Àr vÀldigt obekvÀm med att det inte gÄr att fÄ nÄgon kontakt med deras kundtjÀnst.
Har mailat flertal gÄnger i sommar utan att fÄ svar. Deras videoask dÀr man bestÀller ett möte har aldrig fungerat för mig. Det finns inget instruktion hur du ska ta dig till mötet, ingen inbjudningslÀnk eller nÄgonting.
Det syns inget telefonnummer heller som man kan ringa till för att fÄ kontakt med kundtjÀnst.
Det kÀnns otryggt nÀr det Àr sÄ svÄrt att fÄ kontakt med kundtjÀnst.

Svar frÄn Certideal Svenska
JĂ€ttebra telefoner!
JÀttebra telefoner och service! Jag bestÀllde redan tvÄ gÄnger.
Toppen!
Jag fick just min iphone frÄn Certideal. Perfekt skick och bra service lÀngs vÀgen!
Jag fick min mobil som ny och Ă€râŠ
Jag fick min mobil som ny och Àr extremt nöjd.
VÀldigt nöjd med detta företag.
VÀldigt nöjd med detta företag.. Telefonen var i kanon skick.. Leverans gick precis som dom skrev.. // Benny
Snabbt och enkelt till ett bra pris
Snabbt och enkelt till ett bra pris. Mobilen var i mycket bra skick!
Mobilen kom pĂ„ utlovad tid och fungerarâŠ
Mobilen kom pĂ„ utlovad tid och fungerar prickfritt! Ăr i nyskick - helt felfri!
Har Ă„ min 9-Ă„riga dotters vĂ€gnar köptâŠ
Har Ä min 9-Äriga dotters vÀgnar köpt en telefon. Efter lÀngre leveranstid Àn utlovat kom den i till synes toppskick! Fungerade som den ska i ett par veckor men nu försörja den laddare efter laddare (tre st..) och levererar stötar.
Försöker komma i kontakt med Certideal ang detta men helt utan framgÄng.
Ledsen 9-Äring som sparat till detta... vad gör man??!
Som förvÀntad, lÄng leverans
Skicket Àr som förvÀntad, köpte nykick och den har inte en enda repa. Dock fick dra ner en stjÀrna för att det tog jÀtte lÄngt tid för leverans. Tog lite mer Àn en vecka
BLUFF-FĂRETAG utan moral eller samvete
Jag hjÀlpte mina gamla förÀldrar att köpa tvÄ iPhone7 frÄn CertiDeal. De levererades inte enligt information och överenskommelse, sÄ jag var inte dÀr och kunde hjÀlpa till vid leveransen. Man hade fÄtt ett mail i förvÀg om att noga kontrollera mobilerna vid ankomst - sÄ blev det alltsÄ inte, för mina förÀldrar visste inte att eller hur man skulle starta dem.
Det visade sig att den ena telefonen inte alls gick att starta. Det var i början av juni och detta har fortfarande idag (snart slut pÄ mÄnaden juli) inte löst sig.
Jag fick skriva igen och igen och igen och tjata, böna, hota och ta till brösttoner för att fÄ dem att svara och leva upp till sitt ansvar.
Till slut löste det sig att vi fick skicka tillbaka mobilen, men fortfarande har vi varken fĂ„tt Ă„terbetalning eller ny mobil. Jag skriver flera gĂ„nger varje dag i chatten till deras support och via mail till dem. ĂndĂ„ inget resultat.
FullstÀndigt blufföretag utan moral eller samvete.
VARNING:
KĂP ALDRIG din mobil frĂ„n CERTIDEAL!!!!!!
BestĂ€llde en iPhone 8 Plus fick denâŠ
BestÀllde en iPhone 8 Plus fick den ganska snabbt och nÀstan nyskick Baris Ulusoy Uppsala
Jag Ă€r jĂ€tte nöjd telefonen Ă€r i finâŠ
Jag Àr jÀtte nöjd telefonen Àr i fin skick, snabb frakt tack.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.