Certideal Svenska Omdömen 214

TrustScore 4 av 5

3,9

Köpte en refurbished iphone12, glaset var ersatt, så det låg en röd notification prick om det i settings som jag störde mig på, sen tyckte jag batteriet var dåligt (86. procent men dog ganska snabbt... Se mer

Jag ångrar mig inte att jag köpte min begagnade iphone 11 PRO Max hos Certideal. Deras service som dom har gett mig i detta ärende är fenomenal. Skickade in min trasiga telefon för reparation. Sedan... Se mer

Certideal är ett europeiskt företag som köper och säljer begagnade renoverade mobiltelefoner. Våra smartphones har bara haft en tidigare ägare. Varje rekonditionerade produkt som erbjuds till försäljning på vår webbplats genomgår en godkännandeprocess i tre steg i våra lokaler: verifiering, test och certifiering. CertiDeal har egna högutbildade specialister som gör alla ingrepp på produkterna, Våra kunder kan vara säkra på att de köper en smartphone som de kan lita på, renoverad utan mellanhänder, med 24 månaders garanti och en kundtjänst som står redo att svara alla frågor.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

VARNING! Oseriöst företag som struntar i konsumentlagen (och hotar sina kunder

Rubrik: VARNING! Oseriöst företag som struntar i konsumentlagen (och hotar sina kunder)
Recension:
Köp absolut ingenting från Certideal! Jag beställde en "Premium"-telefon som var defekt från start. Jag returnerade den och fick en ersättningsenhet, men efter bara en vecka kraschade även den med allvarliga hårdvarufel.
När jag ville häva köpet och göra en reklamation (vilket man har rätt till enligt lag när säljaren misslyckats med att åtgärda felet), tvärvägrade deras kundtjänst. De försökte lura mig genom att hävda att min "ångerrätt" hade gått ut, och vägrade låtsas om att det handlade om en reklamation av en trasig vara. De ignorerade EU:s konsumentlagar totalt.
Jag tvingades starta en tvist via Klarna. Klarna tittade på bevisen och dömde direkt till min fördel, så jag fick mina pengar tillbaka. Vad gör Certideal då? De mejlar och hotar mig med "rättsliga åtgärder" om jag inte skickar tillbaka den trasiga telefonen inom 48 timmar – trots att de inte ens hade skickat mig en retursedel eller instruktioner ännu! Helt skrattretande och pinsamt dåligt skött från början till slut.
Bespara er huvudvärken och köp er telefon någon annanstans. För dig som är osäker på var man kan handla tryggt rekommenderar jag starkt Telestore.se. Jag har numera köpt två telefoner därifrån i stället och de är ett otroligt seriöst och pålitligt företag. Inga skojare eller lurare, utan tvärtom riktigt bra service! Undvik Certideal till varje pris.

20 oktober 2025

Beställde ett par Air pods 2 i nyskick…

Beställde ett par Air pods 2 i nyskick i julklapp till dottern. Tyvärr var det fortfarande kopplade mot en annan användare så gick inte att använda hitta funktionen. Skickade tillbaka och fick efter tre veckor ett par med samma problem men nu även med lite glapp i locket. Ville då häva köpet men det gick inte enligt Certideal då det gått för lång tid. Stor besvikelse för dottern tyvärr.

Update: After spending many hours of my time on this I was compensated with 40 EUR for this.

16 mars 2026

Hello,

We are very sorry to hear about your experience.

Unfortunately, we do not have access to the specific details of your order through this platform.

To provide you with proper assistance and resolve the issue as quickly as possible, we kindly invite you to contact us by email at success@certideal.com
, providing all relevant details about your order. We are confident that we can clarify the situation and find a solution.

Thank you for your patience, and we look forward to your message so we can assist you promptly.

The CertiDeal Team

Gick jättebra

Gick jättebra, tog lite tid innan postnord skickade SMS att hämta paketet som hade redan stått hos ombudet för några dagar men leveransen innan den kom till postnords ansvar var snabb med tanke på att den kom från frankrike, beskrivningen passade mobilen och batteriet är i nyskick. kom också med USB-A till lightning kabeln :)

1 februari 2026

Efter en lång väntan - fick jag bra återkoppling och en symbolisk summa för att visa på att företaget värnar om sina kunder

Mina första tankar var ”Jag önskar att jag hade lagt några hundra lappar till och beställt från ett annat företag.” Köpte en iPhone 12 PRO Max till min son som fyllde år 20 november. När jag kontaktar företaget för att fråga var mobilen är så påstår de att det inte finns en beställning trots att mobilen är betald . min son började gråta eftersom han trodde mobilen skulle levereras fortare. Vi fick ett datum 8 dec när vi insåg att den inte ens var påväg bad vi företaget att kontakta oss - de ringer oss från Spanien och ber om ursäkt och säger att telefon skickas på måndag och att vi kommer få den senast torsdag . Väntan blev lång men mobilen laverades slutligen och lycklig son och en kompensation från företaget för förseningen!

12 december 2025

Hello,
We are very sorry to hear about your experience.

, providing all details related to your order. We are confident that we will be able to clarify the situation and find a solution.

Thank you for your patience, and we look forward to your message so we can assist you in the best possible way.

Gaia

Företaget säljer mobiler med usla…

Företaget säljer mobiler med usla batterier.
Min mobil tog 2 veckor att leverera.
Batteriet strular då dem har använt något billigt skräp som telefonen (iPhone)inte känner igen.
Skärmskyddet, som skulle vara ”professionellt” applicerat, är inte ens centrerat.

10 november 2025

Dear Customer,

We are very sorry to hear about your experience.

Unfortunately, we do not have access to specific information regarding your order through this platform. To provide you with proper assistance and resolve the issue as quickly as possible, we kindly ask you to contact us via email at success@certideal.com, providing all the details related to your order.

We are confident that once we receive this information, we will be able to clarify the situation and find a satisfactory solution.

Kind regards,
Gaia

mycket dålig kommunikation med klienten

Telefonen anlände till en terminal istället för att skickas hem till mig. Jag skickade ett mejl men fick aldrig något svar. Jag gick helt enkelt för att hämta telefonen vid terminalen, som inte låg i närheten av mitt hem. Bara för att det var en födelsedagspresent. Om den inte hade varit det hade jag inte hämtat den.

2 oktober 2025

Hello Marcelo,

I am deeply sorry about what has happened.

Unfortunately, we have not received any email from you. Have you checked that it has not been sent to a no-reply email? One of our representatives will contact you by email in order to find the best possible solutions — I’m sure we can find one that meets your expectations.

We look forward to your response!

CertiDeal Team

Väldigt besviken

Väldigt besviken. De sålde mig en defekt iphone och sen begär de att jag ska bekosta returfrakten.

2 oktober 2025

Dear customer,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

Unfortunately, I wasn’t able to locate your order based on the information provided. Could you please contact me directly at aira@certideal.com? I’ll personally look into your case and offer you the best possible solutions — I’m sure we can find one that meets your expectations.

Aira from CertiDeal

Rekommenderar

Rekommenderar, mobil, iphone 15 var precis i det skick de beskrivet. Såg helt ny ut och fungerar som den ska. Snabb leverans, skickades från Frankrike

18 september 2025

Alltså största scamen någonsin!!??

Alltså största scamen någonsin!!??
Trasig enhet, ingen ansvarig verken kunning kundtjänst; det har gått tre veckor sen jag gjorde retur på min beställning och vad tror ni?! INGEN ÅTERBETALNING ÄN!
Det enda de säger är att enheten är under test, men för hur länge? Alltså det är något riktigt shady med de där. LITA INTE PÅ CERTIDEAL, Inga bra produkter dessutom har de ingen kundtjänst, kan lika bra vara proffs scammer

19 juli 2025

Hej Kiana,

Vi beklagar att din upplevelse inte har varit den bästa och förstår din frustration. Vi kan bekräfta att återbetalningen redan har genomförts. Om du ännu inte har mottagit den, vänligen kontakta mig direkt på aira@certideal.com
så hjälper jag dig personligen.

CertiDeal-teamet

Mycket bra produkter till ett bra pris pris…

Mycket bra prukter med mycket bra pris Dessutom kort frakttid och väl paketerad Mycket bra service och garantier Jag har köpt ett flertal produkter (mobiltelefoner och tillbehör) och det har fungerat perfekt Kommer även i fortsättningen att köpa mobiler och tillbehör av er

1 augusti 2025

Hur nöjd som helst

Hur nöjd som helst. Andra gången jag köper en telefon här . Fick även en installationsguiad med jättebra.

1 augusti 2025