Bussen skulle gå varje 15 min från flygplatsen men fick vänta 1 timma efter ha ringt 3 gånger till dem. På kontoret så var bilen inte färdig som dom ville hyra ut en annan dyrare bil till mig. Vid åte... Se mer
När vi skulle hämta ut vår bil fick vi reda på att vi skulle lämna deposit vilket var helt okej men sen upptäcker vi att de debiterat oss 182 EURO för en försäkring som vi redan köpt via booking.com... Se mer
Väldigt otrevligt bemötande när vi talar om att vi redan köpt självriskförsäkring via Booking.com. De skulle ha hutlösa 180 euro till fast vi redan betalt 70 euro. Det var inte depositionen jag pr... Se mer
Vi hyrde en Kia Sportage som va typ ny, mycket nöjda med den och lastutrymmet för 4 personer. Hämtning av nyckel i receptionen gick på 5 minuter och bilarna va väldigt nära och lätt att hitta. Skö... Se mer
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Svar från Centauro Rent a Car
Fungerar alldeles utmärkt snabbt och lätt!

Svar från Centauro Rent a Car
Som vanligt gick allt smidigt. Jag har använt Centauro vid ett flertal tillfällen och har alltid upplevt god service och vänligt bemötande.

Svar från Centauro Rent a Car
Jag har hyrt bil i många år via centauro men inte numera. Att betala över 1000 EUR för en Fiat panda i två veckor är inte okej, tänk hur många taxiturer man kan åka för den summan!

Svar från Centauro Rent a Car
Bra och smidig service på Alicante flygplats!

Svar från Centauro Rent a Car
Funderar du på att hyra bil av Centauro? Låt bli!
Vi betalade ca 400 EUR för en hyrbil i 14 dagar. Vårt flyg blev försenat och när vi insåg att vi skulle vara på plats 30 min senare än avtalat så ringde vi till Centauro för att informera dem om förseningen. De noterade förseningen och sade att det inte var några problem.
Väl på plats fick vi köa i 90 min innan det blev vår tur. Då blev vi informerade om att "vår" bil hade hunnit bli uthyrd till en annan kund och att vi var tvungna att betala ytterligare 600 EUR för att få någon bil överhuvudtaget. Att vi hade köat i 90 min tog de inte hänsyn till. Det slutade med att vi fick lämna Centauro utan hyrbil eller pengar tillbaka.

Svar från Centauro Rent a Car
Vi hyrde bil av Centauro, via Auto Europe, i Málaga i början av november. Allt gick fint vid upphämtning (efter transport från flygplats i shuttle bus) och vi fick bil enligt vår beställning. Jag granskade och fotograferade bilen så att det inte fanns några skador utöver vad som fanns angivna. Jag tog ingen ytterligare av deras egna försäkringar, då jag inte har sett eller haft behov av det tidigare, men vet att man behöver vara noggrann med skador mm före.
När vi lämnar igen bilen i samma skick som jag fick den får jag information om att det saknas en hatthylla till bagageutrymmet. Något som inte fanns där när vi fick ut bilen (vilket hade varit väldigt uppenbart givet all vår packning). Jag meddelade direkt att så var fallet och fick sedan ingen återkoppling på plats. Jag hade heller ingen möjlighet att stanna där och argumentera vidare med tanke på avgående flyg.
Man har sedan dragit 173,80 € på mitt kreditkort utan någon förklaring eller specifikation. Efter att ha varit i kontakt med Auto Europe (som helt hänvisar vidare och inte tar någon egen action) och sedan Centauro visar det sig att det är hatthyllan som de har dragit för. Jag har nu varit i längre mailkonversation men då jag inte har någon dokumentation på att det saknades en hatthylla verkar jag nå vägs ände. Jag hade ingen vetskap om att en hatthylla är en del av bilens ordinarie utrustning. Liksom jag inte kan bevisa att den saknades när vi hyrde den kan hyrfirman (naturligtvis) inte bevisa att den fanns där. Det blir ord mot ord men likaväl har de dragit 173,80€ och mitt förtroende för bolaget är dessvärre i botten.

Svar från Centauro Rent a Car
Bra uthyrning men procenten de utlovade fick jag inte tillbaka

Very good and good service. Highly recommend 👍

Svar från Centauro Rent a Car
Hyrde bil vid Alicante flygplats. En stor besvikelse och ett bluffbolag ! Centauro debiterade 225 euro + administrativa avgifter för en buckla och spricka i ”front bumper”. Det värsta är att vi kontrollerade bilen och själva upptäckte skadan som direkt visades upp för Centauros personal som bekräftade den och sa att han registrerade den i mitt kontrakt. Vi är 4 vittnen till det ! Som vanligt kontrollerade vi bilen direkt vid uthyrningen. Konstigt nog hittade vi 4 skador som uppfyllde kriterierna och Centauro hade bara en skada registrerad ??? Dessutom otrevlig personal i uthyrningsdisken som inte kan tala engelska.

Svar från Centauro Rent a Car
Allt var perfekt! Personalen, servicen och bilen! Rekommenderas starkt!

Svar från Centauro Rent a Car
Mycket bra på alla sätt. Vi tog full försäkring. Lätt att hämta bilen och lätt att lämna. Helt perfekt att man kan betala allt klart innan.

Svar från Centauro Rent a Car
Grymma! Snabb uthämtning och retur av bilen.
ny bil utan några problem.
har haft dom tidigare och det har aldrig varit något problem!

Svar från Centauro Rent a Car
ingen konstiga kostnader och väldigt enkelt bokning min bil var nästan helt ny fantastiskt service.
edwardo

Svar från Centauro Rent a Car
Som vanligt fungerade allt mycket bra. Jätte trevlig kundmottagare👏👏👍👍

Svar från Centauro Rent a Car
Easy to find centaro. Clean and nice car. Good reception.
Mvh Tomas

Svar från Centauro Rent a Car
Varning för dessa! Tar du inte deras dyra fullförsäkring kommer de leta fel och skador vid återlämning tills de hittar något att debitera.
Avråder alla från att nyttja Centauro.
Gör du ändå det, se till att ha en bra kamera och fotografera varenda kvadratcentimeter av bilen direkt vid upphämtning. Har du inte dessa bevis kommer du bli debiterad för även småskador,oberoende om du orsakat dessa eller ej såvida inte dyr fullförsäkring köps.
Då jag inte hittar något sätt att svara på deras kommentar ber jag dem läsa sin mailhistorik sedan förra året.