Bussen skulle gå varje 15 min från flygplatsen men fick vänta 1 timma efter ha ringt 3 gånger till dem. På kontoret så var bilen inte färdig som dom ville hyra ut en annan dyrare bil till mig. Vid åte... Se mer
När vi skulle hämta ut vår bil fick vi reda på att vi skulle lämna deposit vilket var helt okej men sen upptäcker vi att de debiterat oss 182 EURO för en försäkring som vi redan köpt via booking.com... Se mer
Väldigt otrevligt bemötande när vi talar om att vi redan köpt självriskförsäkring via Booking.com. De skulle ha hutlösa 180 euro till fast vi redan betalt 70 euro. Det var inte depositionen jag pr... Se mer
Vi hyrde en Kia Sportage som va typ ny, mycket nöjda med den och lastutrymmet för 4 personer. Hämtning av nyckel i receptionen gick på 5 minuter och bilarna va väldigt nära och lätt att hitta. Skö... Se mer
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Hyrde från Centauro nära en flygplats i större italiensk stad (väljer att inte nämna vilken för att behålla min anonymitet). Allt gick ok (då) men läs vidare för att se vad som kan hända dig flera månader efter avslutad hyra:
Allt började med en fortkörningsbot, som Centauro debiterade en "penalty fee" på 50 € för att skicka vidare till mig. Sen kom ytterligare en officiell bot och ytterligare en "penalty fee" på 50 €. Allt "frid och fröjd", även om det är irriterande så är ju trafikböter ens egna fel. Kostnader om totalt ca 250 € varav Centauro enligt "användaravtal" hade "rätt" att dra 100 € för dom två böterna (varning för dyra eftergifter redan där).
Allt skenade när Centauro helt plötsligt, från ingenstans, drar 46,5 € VARJE DAG från kreditkortet i en veckas tid mer än 5 månader efter uthyrningen! Ingen förklaring, inga mail, bara transaktioner. Efter upptäckt i måndags spärrades kortet direkt, banken meddelade att det hade gjorts FLERA försök till ytterligade transaktioner SAMMA DAG. Ingen förklaring till varför dessa transaktioner om totalt ca 4800 kr har kommit från Centauro sida, de säger sig att svar från deras mail-kundservice kan komma att dröja 12-14 dagar. Glöm telefonnummret, de hänvisar direkt till mailen. Man tror inte sina örön när de säger (otrevligt) att de kan inte göra något via telefon utan den enda livlinan är mailen.
Då, Centauro, säger jag bara tack och hej. Här följer mitt betyg:
Pålitlighet: 0
Kundtjänst: 0
Bedrägeri: 1000
Polisanmälan är nu upprättad och kortreklamantion förfrågad hos banken. Bedrägligt, om inte rent kriminellt, förfarande av detta hittepå-företag. Håll er undan, bli inte förförda av låga priser. Om ni har hyrt här på sistone, spärra ert kort nu innan något liknande händer er.

Svar från Centauro Rent a Car
Kommer att hyra med centauro nästa gång också, mycket bra.

Svar från Centauro Rent a Car
Fungerade ypperligt. Hade fastkey så de va bara promenera till garaget och hämta ut nyckeln i kiosken. Hade bilen på mindre än 3 minuter och slapp stå i kö. Väljer alltid till premium så man slipper oroa sig för ev avgifter eller skador. Depositionen för bränslet på ca 130 euro betalades tillbaka samma dag vid återlämningen. Bilen va ny och fräsch dock ganska mycket plåtskador för att bara ha gått 2500 mil, men tyvärr är det väl så med hyrbilar. Vi hyr alltid på centauro!

Svar från Centauro Rent a Car
Vi brukar hyra bil från Centauro med full försäkring och har fått bra service varje gång. Inga konstigheter

Svar från Centauro Rent a Car
Det har varit bra alla gånger vi använt Centauro. Trevlig personal, fräscha bilar. Smidigt att kunna hämta på flygplatsen och lämna inne i Torrevieja.
Enda plumpen är nu när vi kommer sent på kvällen att man inte kan utnyttja Smartkey eller Fastkey

Svar från Centauro Rent a Car
Jag hämta nyckel i en nyckelbox och lasta in bagage och åkte.Från att vi kom ut ur ankomst dörren till ut på vägen ca 15min.
Inget köande och diskuterande om extra kostnader, deposition och självrisks reducering etc.
Allt inkluderat och klart.Och jag viste redan långt före att jag hade allt klart ✅ Good to go😎
Jag har hyrt på detta sätt flera gång nu. Och skulle inte byta till annat bolag.

Svar från Centauro Rent a Car
Super bra . Fast key på flygplatsen var toppen att ha . Laddat upp körkort och pass på hemsidan innan så allt klart när man kommer .

Svar från Centauro Rent a Car
Vi känner oss lurade och utsatta av en av Centauros uthyrare i Chania som tvingade oss att teckna en dyr försäkring som vi dessutom redan hade tecknat med Rentalcars.com.
Då vi skulle hämta ut vår bil hamnade vi i en lång diskussion kring betalningen av en depositionen på 900€. Uthyraren vägrade ta våra credit VISA & Master cardkort eftersom de, enligt uthyraren, enbart accepterade debet(!) kort. Uthyraren krävde istället att vi betalade ytterligare en försäkring på 133€, förutom den likvärdiga vi tecknat via Rentalcars, annars kunde vi inte hyra bilen. Hyran var 180€ dvs kostnaden skulle öka med 75%!
Vi satt i en sorts fälla och var tvungna att betala försäkringen annars stod vi utan hyrbil, som vi redan betalat för i förväg. Det var dessutom sent på kvällen och gratis transfer hade tagit oss långt från flygplatsen med andra hyresalternativ. Ännu märkligare blev det när vi sedan skulle betala depositionen för bensin. Då var det ok att använda vårt credit VISA-kort! Hur är detta då möjligt!?
Att uthyraren inte accepterade våra kort för depositionen på 900€ är inte korrekt enligt det avtal vi har med Centauro via Renatalcars. Men det lyckades vi inte få fram på plats utan först i efterhand. Vad har Centauro för policy att tvinga på extra försäkring på kunder? Eller var det den enskilde uthyrarens sätt att käna en slant? Inte ok!
Jag har varit i kontakt med både Rentalcars & Centauro. Stor eloge till Rentalcars för förståelse och viss kompensation men Centauro får lägsta betyg. Först lovade de komma tillbaka inom 48h. Efter påminnelse svarade de att de skickat frågan vidare till Customer Support Service som skulle undersöka och återkomma inom 10 arbetsdagar. Jag har nu skickat tre påminnelser efter det men får inga svar. Usel kundhantering! Det förstörde de första dagarna på vår semester.
Centauro har nu hört av sig men någon förståelse för situationen eller kontakt med uthyraren i Chania för att klargöra verkar de inte vilja ta. Lägsta betyg kvarstår såklart vad gäller kundvård.

Svar från Centauro Rent a Car
Allting fungerade friktionsfritt. Det var lätt att boka bilen, priset var bra, gick snabbt att hämta bilen. Kontor på Alicante flygplats. Bilen var ny och fräsch, inga tekniska fel. Man fick en mapp med vägbeskrivning till återlämningsplatsen. Skulle vara bra om där även fanns info med adress till närmaste bensinstation. Hade premium försäkring, som täckte allt (inkl vindrutor och däck), behövde bara lämna deposition för bensin. Den fick jag återbetalad inom 3 dagar efter återlämningen. Mycket bra dokumentation skickades till mail, först bokning, sen kontrakt, sen slutkvitto - så man ser exakt vad man har blivit debiterad för. Inga dolda kostnader.
Trevlig och kunnig personal, pratar bra engelska. Alla dokument var på engelska.
Som helhet - en snabb och friktionsfri upplevelse, precis så man önskar att den ska vara vid hyra av fordon.

Svar från Centauro Rent a Car
Mycket bil för pengarna. Vi läste inte på ordentligt och hade inte skapat ett konto i förväg vilket gjorde att vi inte kunde hämta nyckel i serviceskåp. men personalen i servicedesk hjälpte oss fort och enkelt. Mycket nöjda med bilen, priset och extra plus att vi fick ha en extra förare utan extra kostnad.

Svar från Centauro Rent a Car
Fin och ren bil, betalade för full tank, lämnade tillbaka med full tank, efter några dagar - pengar tillbaka på kontot (för bränslet) inget tjafs, mycket bra

Svar från Centauro Rent a Car
Fast key fungerade förträffligt. Synd att det inte går att använda efter kontorstid.

Svar från Centauro Rent a Car
Allt lika lätt med Centauro. Hämtade med fast key och lämnade den bara vid angiven plats. Alltid bra. Fick ett mycket bra pris med.

Svar från Centauro Rent a Car
Trevligt bemötande och serviceinriktade.allmänt seriöst intryck. Bilar i bra skick,både säkerhetsmässigt och städning.
Efter att jag börjat hyra från Centauro för några år sedan, så har jag tveklöst fortsatt hyra bil hos dom.
Jag har tidigare rekomenderat och skulle varmt fortsätta rekomendera att hyra hos Centauro.
/mycket nöjd kund!

Svar från Centauro Rent a Car
Väljer alltid Centauro och deras premiumalternativ. Smidigt att hämta och lämna och fina fräscha bilar. Mycket bra priser och bra personal. Bekymmersfritt hyrande :)

Easy pickup
Easy to find office and parking when return.