jeg har lig vært til service med min Citroen C3 ❤️hold da op det kan betale sig af have serviceaftale ellers så skulle jeg have været af med 17.000 🤑 🥰 alle der arbejder ved cb auto gør det rigtig... Se mer
Det här tycker kunderna
En fantastisk sælger. Nede på jorden, fair og "gennemsigtig" Vi sidder på INGEN måde tilbage og føler vi har fået prakket noget dyrt på, eller at vi ikke blev hørt. VIRKELIG god service - og klart før... Se mer
Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at køberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... Se mer
Företaget har svarat
Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus på os som kunde, og imødekommende dialog for at afslutte købet til begges tilfredshed. Bilen blev le... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Carcompany, car repair, repair of damage and dents
Kontaktuppgifter
Industrivej 47, 6760, Ribe, Danmark
- ab@cbauto.dk
- cbauto.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Manglende tilbagemelding
Efterfølgende har vi fået kontakt - og modtaget 4 nye vinterhjul.
Vi købte en Fiat 500e for ca. 1 måned siden. Efterfølgende havde jeg spørgsmål vedr. appen, fik at vide, at det ville man kigge på og vende tilbage. Det er så ikke sket. Nu har jeg fået hjælp af en anden forhandler. Spurgte også til ladekabler, pris m.m. - Igen; man ville undersøge og vende tilbage - dette er heller ikke sket.
Nu mangler jeg så at få tilsendt vinterhjul - spændende, om det sker?
Vi sidder tilbage med en følelse af, at der var fuldt fokus, da vi skulle købe bil - og efterfølgende er der ikke den store hjælp at hente.

Svar från CB AUTO RIBE
Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !
Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !!
Følt mig tryg hele vejen igennem - fra skade på min bil - til lånebil - til top reparation af min bil - til levering af min bil på min adresse. Helt unik kundeservice søde Lotte … tusind tak.
Fie

Venlige og modtagende!
De er så venlige og har gode priser på biler til - benzin, diesel, hybrid (plugin eller ren), El.
Claus er en rigtig god forhandler at snakke med.
Han er meget god til at finde den rigtige bil.
Både Claus og Lotte er gode til at holde det hemmeligt, også når man vil overraske sine forældre med en ny bil, som ens far arbejder der ;) .
Hilsen Jonas.n.p

5 stjernet oplevelse
Fra man trådte ind af døren var der skruet helt op for det høje service niveau. Jeg blev mødt af smilende medarbejdere lige fra indskrivning til salgs afdelingen. Det er 100% sikkert jeg kommer tilbage igen, og anbefaler alle jeg taler med om det at tage til Ribe for service på deres bil.
“Pigerne” i kundemodtagelsen skal i hos CB Auto passe rigtig godt på, da de virkelig gør man føler sig velkommen og repræsenterer virksomheden virkelig godt.
Tak for en super god dag i Ribe.

Alt gik som smurt
Alt gik som smurt. Alexander fik min gamle bil indfriet og solgt mig en lækker Peugeot 208 😄👍🏻

Svar från CB AUTO RIBE
Het was een vriendelijke en vlotte man…
Het was een vriendelijke en vlotte man om mee te communiceren. Betrouwbaar en serieus! Goede ervaring gehad,
Groetjes Rijschool go4it

Fra Sjælland til Ribe
Jeg tog fra Sjælland til Ribe for at købe en ny Peugeot 2008 som Tobias havde stående. Vi talte lidt i telefon om muligheder og ellers resten på mail. Tobias gav mig også højere pris for min gamle bil end andre forhandlere havde gjort.
Tobias leverede god service, Sjælland/jyde jokes og en mega lækker bil

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.