jeg har lig vært til service med min Citroen C3 ❤️hold da op det kan betale sig af have serviceaftale ellers så skulle jeg have været af med 17.000 🤑 🥰 alle der arbejder ved cb auto gør det rigtig... Se mer
Det här tycker kunderna
En fantastisk sælger. Nede på jorden, fair og "gennemsigtig" Vi sidder på INGEN måde tilbage og føler vi har fået prakket noget dyrt på, eller at vi ikke blev hørt. VIRKELIG god service - og klart før... Se mer
Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at køberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... Se mer
Företaget har svarat
Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus på os som kunde, og imødekommende dialog for at afslutte købet til begges tilfredshed. Bilen blev le... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Carcompany, car repair, repair of damage and dents
Kontaktuppgifter
Industrivej 47, 6760, Ribe, Danmark
- ab@cbauto.dk
- cbauto.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från CB AUTO RIBE
Super go oplevelse vedr købe af ny bil
Super go oplevelse vedr købe af ny bil. Go kontakt med sælger i hele forløbet

Svar från CB AUTO RIBE
Imponerende god kundeservice og…
Imponerende god kundeservice og salgsafdelingen er vi rigtig glad for. Pænt tak for den gode handel af bil til privat forbruger.

Svar från CB AUTO RIBE
Rigtig god hjælp samt ekspition
Rigtig god hjælp samt ekspition af Tobias Oksen og det gjorde oplevelsen med og handle bil til en fornøjelse og var hurtig med og få gjordt tingene med papirer klar
Mvh Jesper

Svar från CB AUTO RIBE
Handler bil ude ved dem og har en god…
Handler bil ude ved dem og har en god service der ude

Bil køb og service
Altid god service og hvis der er noget problem så ringer mand bare de prøver. På hjælpe. En så godt de kan

Svar från CB AUTO RIBE
cbauto (klaus) har været helt…
cbauto (klaus) har været helt fantaskisk at handle med, købte bil i søndags, men vi kom til at være der lidt for længe, intet problem han blev der og vi fik plader og kunne køre hjem. tusind tak for god behandling

Køb af Captur Plug - in Hybrid
Vi har i mange år været kunde hos CB Auto og handlet bil adskillige gange. De sidste 3 biler har vi handlet med Klaus Malmberg. Det er altid en fornøjelse og en god oplevelse, vi får en sober behandling, det foregår med højt humør og friske bemærkninger. Vi har altid fået god og personlig behandling og god info når vores bil har været til service/reparation.

Svar från CB AUTO RIBE
Christian yder en top professionel…
Christian yder en top professionel service.
Bilen blev leveret fuld klargjort på hjemme adressen, så vi undgik en ekstra køretur.
CB Auto Ribe, bliver også vores valg næste gang.
Vh Jesper Klit

Behagelig oplevese
Behagelig oplevese, lidt langsom svartider til tider. Men god oplevelse.
Især sælger Lars Peter klare det godt.

Perfekt service
Perfekt service, Klaus var med fra fra start til slut, jeg fik altid en opdatering når det var nyt om min nye bil. Og alle spørgsmål blev besvaret uanset hvor tosset de var, jeg kan kun anbefale andre at købe bil ved C.B Auto for her går man fra med en fantastisk oplevelse og en god fornemmelse af sit køb, jeg køber gerne igen ved C.B

God service
Jeg vil gerne takke Knud-Aage fra CB Auto i Ribe for den fremragende service og behandling, vi modtog i forbindelse med fejlsøgning på vores bil. Knud-Aage var yderst professionel og grundig i sit arbejde, og han sørgede for, at vi følte os trygge og velinformerede gennem hele processen. Hans venlige og imødekommende tilgang gjorde hele oplevelsen meget positiv. Jeg kan varmt anbefale Knud-Aage og CB Auto til alle, der har brug for pålidelig og kompetent bilservice

MEGA DYR!
Ringede ind med en motor lampe som lyste. Her aftalte jeg at komme om 25 min. For at få aflæst den via deres tester.
1.5 timer senere var jeg knap 1100 fattigere, uden de havde varslet deres urimelige høje beløb for blot at aflæse en fejlkode. Derudover gav de mig så et “tilbud” med på knap 4100kr for påfyldning af lidt væske. Jeg er dybt chokeret over deres priser, men omvendt skal det vel også krasses nogle penge ind til deres flotte lounge/vente område.
Aldrig vil jeg benytte dem igen!

Svar från CB AUTO RIBE
Vores sælger Tobias var rigtig god til…
Vores sælger Tobias var rigtig god til at forklare og hjælpe os gamle med det hele, vi er rigtig godt tilfreds med handlen.
Nu skal vi jo først rigtig lære bilen at kende ☺️

Jeg er glad.
Nok den hurtigste og letteste bilhandel jeg nogensinde har foretaget. Super venlig behandling. Jeg er glad.

Svar från CB AUTO RIBE
Alt var bare rigtig godt
Alt var bare rigtig godt. Vi købte en varebil til en rigtig god pris og de tog vores gamle i bytte til en rigtig god pris. ovenikøbet leverede han bilen i svendborg...

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.