Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at køberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christian yder en top professionel service. En super oplevelse af en handel, hvor der var fokus på os som kunde, og imødekommende dialog for at afslutte købet til begges tilfredshed. Bilen blev le... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Bilreparation
  2. Bilhandlare

Skrivet av företaget

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forstår ikke lige alle de stjerne til…

Forstår ikke lige alle de stjerne til denne virksomhed.
Lejede en bil i december ved os fordi en af deres egne biler var gået i stykker. De lejede vores i december 2025 i omkring 20 dage og fakturaen lyder på ca. 21.500 kr. Vi sender en faktura omkring 22.12.25 til CB Auto Ribe. Omkring d. 25.01.26 fik jeg at vide efter flere henvendelser omkring betaling af faktura at de kun ville betale det halvdelen af fakturaer. Ejer er åbenbart rejst til Thailand og har ikke en haft tid på den måned at kontakte os !!!. Bogholderiet i firmaet siger de har fået beskab på ikke betale faktura !!
Jeg har nu sendt dem til inkasso, dette har de heller ikke reageret på så nu er jeg nødt til at stævne CB Auto Ribe med en del ekstra omkostninger for os som denne kunde nok heller ikke betaler. Pas på at levere noget til dem eller få betaling inden levering.
Hvis andre har samme oplevelse med CB Auto Ribe er de velkommen til at kontakte mig.
Vh
Jesper Sylvest
Sylvest Rental Aps
Tlf 20602828

21 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og professionel behandling…

Super god og professionel behandling helt igennem,
da det ikke er første gang vi har handlet bil hos C B Auto Ribe og har altid været godt tilfreds både med salg af gl. bil samt køb af ny. en af de ting som jeg vil
fremhæve er service aftalen som gør, at man har en god værdi af sin brugte bil den dag man vil sælge den.
Jeg vil også gerne fremhæve den professionalisme som sælgeren af den nye bil som var vel forberedt.
Så mange tak til Tobias Olsen.

20 mars 2026

En fantastisk sælger

En fantastisk sælger. Nede på jorden, fair og "gennemsigtig" Vi sidder på INGEN måde tilbage og føler vi har fået prakket noget dyrt på, eller at vi ikke blev hørt. VIRKELIG god service - og klart første valg næste gang! Vi vil endda spørge efter Nicholaj!

6 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har købt en spritny Jeep Avenger hos CB…

Har købt en spritny Jeep Avenger hos CB biler i Ribe i december måned. Endda købt den over telefon, fordi jeg bor i Blokhus og dermed lidt lang at køre.
Jeg handlede med Nikolaj, som var helt fantastisk til at give en fabelagtig god service. Vi blev så stoppet af vinterens forfærdelige vejr, så leveringen måtte udsættes et par gange. Men så blev bilen leveret på min adresse i Blokhus på en autotransporter midt i januar i et ophold i snevejret.😁

25 december 2025

God service tak💪🥰

jeg har lig vært til service med min Citroen C3 ❤️hold da op det kan betale sig af have serviceaftale ellers så skulle jeg have været af med 17.000 🤑 🥰 alle der arbejder ved cb auto gør det rigtig godt 🤩💪god service👍 god værksted 💪 en ren bil 💪 Stort tak til cb auto ribe 💪🥰

17 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en professionel og…

Bilhandel :
Det var en professionel og imødekommende sælger, der hed Klaus, vi handler med.
Men alt personale i CB-auto gør at det er et dejligt og professionelt sted at komme.
Det er ikke sidste gang vi handler der.
Mvh Ulla og Anders Godballe

D 18 februar 2026

18 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Meget uprofessionel og ubehjælpelig…

Meget uprofessionel og ubehjælpelig håndtering af et problem hvor min bil gentagende gange mister olie. Dette har vist sig at være et generelt problem blandt denne slags bil, hvilket Citroen må have vist, men undladt at fortælle for at tjene penge på olieopfyldning. Jeg er flere gange blevet mødt af en meget ubehagelig og nedladende tone fra deres receptionist, som i stedet for at lytte og sammen finde løsninger har tendens til at fralægge Citroen alt ansvar og få en ubehagelig tone.

29 januari 2026

Hej Ida,
Tak for din besked herinde.
Vi er kede af hvis du har følt at en af vores medarbejdere har talt i en nedladende tone til dig - det har ikke været vores hensigt.
Det er korrekt at der er forskel på hvor meget motorolie de forskellige motortyper forbruger - dette er desværre ude af vores hænder.
Men på visse motortyper vil det være nødvendigt at påfylde imellem serviceeftersyn da motoren har et forbrug af motorolie.
Der er desværre kun 2 års fabriksgaranti fra ny på bilen.
Hav god aften.

Meget kundevenlig

Vi har fået en fin vejledning af sælgerne Klaus. Meget imødekommende og vi fik al den tid vi havde behov for. Vi anbefaler gerne CB og Klaus
Hilsen Annie og Karsten Clausen

25 december 2025

Hej Annie & Karsten,
Mange tak for jeres hilsen herinde.
Vi hilser Klaus mange gange fra dig.
Hav en dejlig dag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klaus gjorde det til en helt fantastisk…

Klaus gjorde det til en helt fantastisk oplevelse at handle bil hos CB Auto Ribe.

Vi købte en fabriksny Jeep Avenger og fik oveni leveret bilen i Slagelse kvit og frit - selvom vi er bosat i Roskilde.

Klaus kørte - efter hans egen arbejdsdags afslutning - simpelthen bilen til Slagelse, hvor vi blev sat grundigt ind i Jeep Avenge’rens funktioner og til sidst “byttede biler”.

Oveni fik vi et sæt helårsdæk samt en rigtig fin byttepris for vores lille Ford Ka.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Klaus og CB Auto Ribe, hvis du er på udkig efter en ny eller lettere brugt bil.

Når bilkøb bliver gjort til en fantastisk oplevelse.

KK.

8 december 2025

Hej Kristian,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive til os herinde.
Vi hilser Klaus mange gange fra dig.
Vi håber at du nyder din nye bil.
Hav en god dag.
Anders / CB AUTO RIBE

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse...tak for fair handel…

God oplevelse...tak for fair handel klaus 😃kommer helt sikkert tilbage ,når jeg skal handle den elbil

17 november 2025

Sælger

Sælgeren Tobias var bare super

19 november 2025

Hejsa,
Mange tak for jeres anmeldelse herinde-;)
Vi hilser Tobias mange gange.
God eftermiddag.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.