Till och börja med, mycket trevligt bemötande ! Proffsig teknisk kunskap etc, Nåväl gick mitt fordon igenom, svar NEJ, nedslag på vänster bakbroms. Helt korrekt! Han var så trevlig och duktig att... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Carspect är ett ledande företag inom besiktning med över 100 stationer runt om i landet; vi erbjuder smidiga besiktningar som gör ditt fordon säkert för dig och dina medtrafikanter.
Ulvsundavägen 106C, 168 67, Bromma, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Problem med ombokning - därmed gick efterkontrollen ut och massor med felaktiga problem uppstod på nya besiktningen när det endast var ett problem vid den första. Bilen kördes inte mellan första och andra.
Det mest udda och otrevliga besök jag upplevt på lång tid ,enligt individen på plats var jag sen 1 minut fast min klocka visade annat (jag var snarare där för tidigt).
Får värsta utskällningen och blir mer eller mindre påhoppad av denna konstiga människa ,i egenskap av kund kan man ju bara undra varför företaget i fråga vill förknippas med sådan människa som denna herren.
Kommer aldrig sätta min fot på denna anläggning igen och kommer även att sprida budskapet av denna dåre till bekanta så dom inte gör misstaget och åker dit ,Carspect gör om gör rätt är ni inte rädda om erat egna varumärke för detta är under all kritik.
Varning till alla åk ej till denna anläggning om ni inte vill bli förnedrade för att sedan betala 799kr för denna service ,i särklass den sämsta servicen jag någonsin upplevt.

Svar från Carspect
Här kör man till carspect stressad och körförbud och måste verkligen besiktiga. Sen kommer man in på stationen och dem har ombokat min tid utan någon förvarning. Dem påstår att dem ringt på dolt nummer, riktigt lågt gjort, dålig information och ingen medmänsklighet. Sämsta service jag varit med om, kommer aldrig någonsin i mitt liv sätta en fot här mer. Så om du funderar på carspect åk till ett annat ställe.

Svar från Carspect
Besiktigar 8 fordon om året så galet proffsiga och trevliga och har varit sedan de öppnade!

Svar från Carspect
Carspect i Katrineholm levererade en snabb och smidig bilbesiktning. Personalen var trevlig och besiktningspersonen gjorde ett riktigt gediget jobb – kunnig, noggrann och lätt att prata med. Tydlig kommunikation och inga onödiga väntetider.
Rekommenderas varmt för dig som vill ha en effektiv och pålitlig besiktning!

Svar från Carspect
Har använt Carspect i Färjestaden, Öland, i många år. Mycket nöjd!
Denna försommar, 20025, har jag besiktat fyra fordon, alltid lika välkommen, trevlig personal, proffsigt, rent och snyggt.
Hade bokat fel bil men deras utomordentligt trevliga kundtjänst, löste detta, galant.
Vill varmt rekommendera Carspect.

449 kronor för att kolla ett endaste bälte för jätte överdrivet
Fick aldrig ens en besiktning att reklamera trots bokad tid. Trots att dom hade gjort fel så kunde dom inte fixa problemet med felbokning från deras håll.
Kommer aldrig mer att ödsla tid med att ha en bokning på carspect.

Svar från Carspect
Njurunda räddade mig totalt med en drive in besiktning I sista sekund innan semestern. Alla andra stationer säger att de har drive in men det är falsk marknadsföring. Hon som jobbar här borde få en fet löneförhöjning för jag kommer aldrig ta mina pengar någon annanstans igen.

Svar från Carspect
tröttaste anställda någonsin säger att jag behöver boka om min bil till nsäta vecka för jag kommer 8 minuter sent för deras lokal är helt osynlig.
carspect nere i vallentuna hade inga problem med liten försening men verkade som att killen här i uppsala inte orkade jobba. Tröttmössa

Svar från Carspect
Kom exakt 4 min försent och de vägrade ta emot mig. Ringde kundtjänst och fick svaret "det är så vi jobbar här på Carspect"

Svar från Carspect
Åkte idag 2/7 till Kista för att besikta min bil. Under besöket upplevde jag att besiktningsmannen INTE var så trevlig och att när han pekade ut felen på min bil så var det alltid fel som var helt ogrundade och som inte hade något med funktionen på bilen att göra. Han underkände min bil på ett felaktigt sätt med ogrundade bedömingar. Min bil hade för er information inga tekniska fel. Allt fungerade som det ska men ändå underkände han bilen då jag hade en ”vass kant” på insidan av bilen, på stötfångaren. Alltså var han väldigt oprofessionell. I slutet av besiktningen sa inte han vad jag borde göra eller vad det är jag ska fixa, rent verbalt. Han bara skrev ut ett protokoll, gav det till mig och gick. Och på protokollet stod ett ett som sagt endast att jag skulle fixa den vassa kanten på stötfångaren vilket även var den orimliga anledningen till att min bil blev underkänd. Jag har nu överklagat/reklamerat för åtgärder på detta. Kommer aldrig rekommendera någon att besikta sin bil på Carspect. Trots att en vän till mig redan hade sagt att jag inte borde gå dit och besikta min bil där så gick jag ändå - och det ångrade jag verkligen. Han hade själv sagt att han hade fått ett dåligt bemötande och oproffsiga bedömningar när han var där. Jag lyssnade tyvärr inte och gick dit, vilket ingen borde göra.

Svar från Carspect
Hade tid idag 1-7 12.40….
Kom itid 12.33…
Jag va helt själv.. inga andra kunder..
Ut tittar en mkt.. mkt.. arg besiktnings anställd.. DU ska Stå rätt….????
Såg att jag stod obetydligt snett på en av dom 8 platser som va markerade för denna firma.. inga andra kunder i sikte..
Och jag skulle in om 3 minuter… 8 platser lediga….
Väl inne ifrågasätts min inteteligens av denne person som dessutom är svår att förstå..pga hans dåliga svenska
Först trodde jag det rörde sig om ett skämt…. Nu förstår jag att personen i fråga inte mår bra.. eller bara är allmänt elak…
Jag åkte därifrån… vill inte att denna helt obalanserade person ska besikta min bil
Tog ny tid i morgon hos bilprovningen
Skötte min reklamation snabbt och på ett bra sätt när de underkände min bil på ett felaktigt sätt.

Svar från Carspect
Oerhört snabbt smidigt och bra på alla vis. 7 minuter före bokad tid var allt klart och jag var på väg hem igen. Något för t.ex DEKRA att lära sig av. Dessutom trevlig personal. Hatten av!

Svar från Carspect
Åkte in i dag 17/6 för att i god tid kolla upp ev fel på bilen , för besiktning i september
Stenalyckan i Halmstad.
När jag lom hem, såg jag att de gjort en vanlig besiktning. , med då underkända fel.
Ringde o ifrågasatte detta.
De hade missuppfattat det, påstod de.
Men de får ju upp på skärmen vad det gäller 😡
De vägrade korrigera , ringt transportstyrelsen som sa att Carspect ska korrigera felet !
Fick tvåa på första besiktningen på en Z900 för att halvljuset var lite för högt när den var i stort sätt ny och hade rullat 700mil. Förstår om det var nåt annat fel men återbesök för det känns surt. Hade läst omdömen tidigare men ville inte döma...men men.

Svar från Carspect
Oseriöst bemötande. 2st goa kollegor som gaddade ihop sig. Oseriöst med ”fredagskänslan” med dånande musik och rop och skrän kollegorna sinsemellan. Tacka vet jag Besikta

Svar från Carspect
Drog sönder handbromsvajer på bilen, var ojämn bromsverkan visst går troligen justera , men kört då han fortsätter o dra i den o så hårt att vänster sida vajer går av. Plockat bort vajer o allt byter till nytt.
Konstigt den såg inte dålig ut nånstans.
Trist jobb o göra , tar tid o kostar pengar.