Didi (Dijar) är en korrekt och mycket skicklig inköpare. Vi har sålt flera bilar till Carla och uppskattar verkligen deras noggranna process där bilarna testas och kontrolleras ordentligt. Det ska... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ynglingagatan 14, 113 47, Stockholm, Sverige
Har besvarat 46 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Bra upplevelse från Carla och Emanuel chbib. Han ringde upp snart efter jag lämnat min uppgifter och lyssna noga och hade en behaglig ton o samtalet. Han gav ett bud för vår bil och dagen efter så snackade vi och de blev försäljning. 10/10 till Emanuel.

Svar från Carla.se
Jag köpte min bil via Carla och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Processen var smidig, tydlig och professionell från början till slut. Bilen var i mycket bra skick och stämde överens med beskrivningen. Leveransen fungerade också perfekt. Jag kan absolut rekommendera Carla till andra som funderar på att köpa bil online.

Svar från Carla.se
Det är inte problemet som är problemet …
Det är lösningen som är lösningen … !!
Vi blev omedelbart positivt överraskade av Carlas affärsmodell, att enbart sälja bilar på nätet, att leverera bilen hem med 14 dagars öppet köp, samtidigt som man säljer en extra omgång däck och kompletterande garanti-försäkring till mycket rimliga priser. Det känns som att Carla är väldigt trygga i sitt affärsupplägg och det känns bra när man är kund. För sju år sedan köpte vi vår första Tesla på nätet och vi gillar att handla bil på det sättet.
När man köper en så pass avancerad produkt som en modern högspecifiserad elbil, så förväntar man sig att det skall dyka upp ett och annat problem … allt annat hade varit en stor överraskning.
Vi bytte nu in vår gamla bil hos Carla, trots att vi fick sämre betalt än förväntat. Vi slapp därmed besväret att sälja bilen på egen hand vilket vi satte stort värde på. Den bil vi köpte av Carla såg exakt ut som vår gamla bil, men var 4 år yngre, faceliftad och hade ett mycket bra pris vilket innebar att mellanskillnaden inte blev så stor som vi befarat.
Vi upptäckte omgående efter att vi mottagit vår nya bil, att den hade flera problem. Vissa problem var garanti-ärenden som biltillverkaren får lösa, men flera problem anser vi att Carla borde upptäckt och åtgärdat före leverans.
Vi kontaktade omgående Carla Support och presenterade samtliga punkter, stora som små, tillsammans med foto-/video-dokumentation av samtliga punkter, för att vi tydligt ville visa Carla vilka problem vi hittat på bilen, samtidigt som vi ville undvika osäkerhet och missförstånd oss emellan och för att Carla skulle kunna visa och utbilda sina egna anställda som uppenbarligen levererat en bil med problem till kund.
Vi fick kontakt med Ramtin och Sara på Carla Support och vi fick omedelbart ett stort förtroende för dem.
Vi fick snabbt svar från Ramtin och Sara att de problem vi presenterat, skulle ha upptäckts och åtgärdats av Carla före leverans, men att problemen nu skall åtgärdas på Carlas bekostnad. Två veckor senare har vi en fullt fungerande bil som åtgärdats på en auktoriserad verkstad på Carlas bekostnad.
Vi betraktar oss idag som fullt kompenserade av Carla för de problem vi drabbades av och vi rekommenderar idag Carla till alla i vår omgivning som står i begrepp att köpa bil.
Vi kommer definitivt att välja Carla nästa gång vi köper bil, för en mer professionell och kundfokuserad bilförsäljare har vi svårt att föreställa oss.
Stort tack från en nöjd familj, nu ägare till en fantastiskt fin och fullt fungerande bil!

Svar från Carla.se
Både säljare och kundservice levererade på topp! Dels hjälpte de mig med min befintliga bil. Sedan drabbades jag av problem med bilen redan första veckan och Carla tog ansvar för det hanterade det med bravur! Alla fel åtgärdades kostnadsfritt och hanterades proffsigt. Top notch! Rekommenderar 100%!

Svar från Carla.se
Jag sa till Carla att jag kommer skriva en recension när allt är klart så jag kan lämna en så ärlig recension som möjligt oavsett om den är dålig eller bra.
Är 39år och handlat bil många gånger av lokala handlare på orten för man känt att det är säkrast och tryggast att man fysiskt kan gå in ifall det skulle uppstå nått fel vilket sen visat sig vara helt fel. Blivit behandlad riktigt illa och blivit lurad av lokala handlare och nu kände jag att jag skulle ge Carla en chans, en chansning jag idag är oerhört glad att jag tog.
Carla är den där bilhandlaren som man önskar köpa en bil av som faktiskt bryr sig och faktiskt på riktigt agerar som en bilhandlare ska göra även efter köp, min erfarenhet av bilhandlare har varit att när man köpt bilen betyder man noll och ingenting men med Carla känner man sig hörd och trygg i sitt köp och otroligt sammarbetsvilliga och följer det som sagts och står i kontraktet.
Otroligt trevliga från start till mål, inget ifrågasättande eller försöka smita undan ansvar, lösningsorienterade. Otroligt trevlig kundtjänst och killen som kom med bilen också som kört från Stockholm till nästan högst upp i landet där jag bor, många timmar. Vart lite problem med bilen till en början men löstes utan några som helst problem, men nog första och enda gången jag faktiskt på riktigt tyckte synd om en bilhandlare när dom behandlat mig så bra att jag fick dåligt samvete att dom får ta den smällen men exakt som man vill en bilhandlare ska vara men ofta inte är. Carla är hands down den bästa bilhandlaren jag någonsin haft att göra med och det säger jag genuint, creds ska creds ha.
Jag ska vara ärlig och säga att jag skrivit en del dåliga recensioner i mina dagar och ofta är det just dom som syns och hörs mest men anser även man ska framhäva dom som gör rätt för sig och gör ett otroligt bra jobb som Carla, för det finns inte många bilhandlare som Carla där ute idag och om det är nån som har gjort sig förtjänt av ett bra omdöme av mig så är det Carla. Jag har aldrig varit så nöjd över ett bilköp som detta och det säger jag från hjärtat. Även om bilen var från 2022 så hade den en nybilskänsla när den anlände till mig med inplastad ratt och säte och finare i verkligheten än jag hade kunnat förvänta mig.
Tack Carla, på återseende 💪

Svar från Carla.se
Klar och tydlig kommunikation. Speciellt kontaktpersonen på Carlas inköpsavdelning (Didi) och fick ett rimligt bud på min bil.
Inspektionen var lite petig men smågrejerna påverkade inte budet. Kontraktet skickades direkt efter inspektion och ca 5min. Efter signering var pengarna på kontot. Supernöjd och kommer absolut överväga Carla vid nästa bilköp också.

Svar från Carla.se
Dijar på inköp och Toni på sälj. Vilka hjältar! 10/10. Kände mig hörd och bekväm hela vägen. Dom mötte mig där jag ville och lyssnade på mig även när affären var klar. Var inge problem i någon aspekt. Kommer absolut komma tillbaka
//mw

Svar från Carla.se
Gick snabbt och smidigt utan att de var påstridiga. Allt sköttes väldigt enkelt från första kontakten till sista.

Svar från Carla.se
Jag har sällan varit med om att vara så nöjd efter en bilaffär. Först ringde de och frågade om jag kunde vänta några extra dagar på min begagnade bil jag köpte från dem, ty de hade hittat ett litet ytterligare stenskott, plus att det fattades nån grej för att montera dragkroken som skulle ingå. Sen dog värmen i bilen efter bara en månad - mitt i smällkalla vintern. Reparationen skulle bli dyr, men den tog de utan några som helst problem. Sen fattades det en liten lucka till närmsta dragkrok, vilket Tesla fixade med sin mobila service. Inte heller där ifrågasatte de nåt, utan de tog såklart även den kostnaden. Självklarheter kan man tycka, men jag har då aldrig varit med om någon annan firma som utan den minsta fråga fixat det minsta problem. Även leveransen av bilen var klockren, med fin skyddsplast på såväl säten som golv och ratt - trots att bilen var en 2019. Kan inte NOG rekommendera Carla, och när det en dag blir dags att sälja denna kommer jag utan tvekan använda mig av dem.

Svar från Carla.se
Fantastisk kundservice, särskilt från Lovisa E! Rekommenderas varmt.

Svar från Carla.se
Bra kontakt, leverans i tid, allt enligt överenskommet

Svar från Carla.se
Köpt två bilar via Carla senste två åren. Trevliga att ha att göra med och de håller det de lovar. Haft några garantiärenden men de har hållit sina överenskommelser. Kan rekommendera Carla! Andreas

Svar från Carla.se
Enkel och rak kommunikation, slipper bilsäljaren. :-) En navkapsel trillade av efter någon dag, då fick jag ersättning för en ny, utan tjafs. Bra känsla för kund, helt enkelt!

Svar från Carla.se
Bra info via hemsidan. Snabba svar på frågor och vänligt bemötande även om det var jag som hade fel uppgift efter leverans.

Svar från Carla.se
Bra och snabb värdering. Upphämtningen var smidig och trevlig.
Ska man sälja sin elbil/plug in hybrid smidigt och snabbt så rekommenderar jag starkt att vända sig till Carla.

Svar från Carla.se
Dem ville köpa min bil dem gav skam bud och när jag väl sa det e för lite då lägger dem bara på.
Helt otrevliga.