CanvasCompany.nl Omdömen

1 352
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden 2 foto's besteld, 1 daarvan kwam helaas beschadigd aan. Gelijk gemaild en ze reageren snel! Wij kregen zonder enige moeite ( alleen de foto's van de beschadigingen natuurlijk even naar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was erg verrast door de prachtige foto van de klaprozen….er was echter een probleem met het strak vastplakken. Na mailtje vrijwel meteen antwoord, foto’s gemaakt en opgestuurd. Krijg nieuw dienblad... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke comunicatie en snelle levering. Ik had een tuinpooster besteld met een eigen afbeelding en een klein bedrag extra betaald om de kwaliteit van de foto te laten controleren. Het is super mooi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voucher via vakantieveiling gewonnen. Echter de vouchercode bleek ongeldig. Gemaild naar klantenservice, printscrenes op verzoek gestuurd. Ze gingen het uitzoeken. Vervolgens krijg je tot 4x toe een... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 352)

167 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Voor mij nooit meer !

De webshop werd mij aangeraden. Dus ik doe mijn bestelling. Nadat mijn bestelling al een week in "wacht"-stand stond besloot ik een mail te sturen waar mijn bestelling bleef. Dan krijg je als antwoord " we hebben jou bestelling ontvangen maar je betaling niet". Als klant moet je dat ruiken 🤷🏼‍♂️. Sorry hoor, als ik iets bestel en het geld is van mijn rekening dan is voor mij de kous af ! En is het niet aan de klant om uit te zoeken waar het verkeerd gelopen is.... ! Als de betaling in orde was zou de bestelling afgewerkt worden. Dan krijg je een mail met een kortingscode om opnieuw te bestellen. Hoezo opnieuw bestellen ? Mijn bestelling is er toch zou je denken.
Ik moest nu mijn bestelling opnieuw ingeven want de foto's waren nu niet duidelijk binnen gekomen. Na deze mail had ik het helemaal gehad. Dan stuur je een mail om je mening eens te uiten dan antwoorden ze gewoon niet meer. "Klantenservice" vinden ze belangrijk. Het woord zegt het zelf " service" geven aan de klant. Ik heb er zeker niets van ondervonden.
"Canvas company" jullie moeten zeker niet reageren op deze review. Op mijn mail hebben jullie ook de moeite niet genomen om te antwoorden. Zelfs die ene ster is er nog één teveel. Één grote teleurstelling ! Voor mij nooit meer...

3 augusti 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wat jammer om te lezen dat uw ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. We begrijpen dat u verwacht dat een betaling en bestelling soepel verlopen, en dat communicatie hieromtrent helder en tijdig moet zijn. Dat is in uw geval helaas niet goed gegaan, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

Het is zeker niet de bedoeling dat u als klant zelf moet uitzoeken waar iets misloopt — dat is onze verantwoordelijkheid. Ook het gebrek aan reactie op uw laatste e-mail is niet hoe wij met onze klanten willen omgaan. We begrijpen uw frustratie volledig.

Mocht u alsnog openstaan voor een persoonlijke oplossing, dan kunt u ons bereiken via review@canvascompany.nl
. We helpen u daar graag verder. Uw feedback nemen we mee om onze interne processen en communicatie te verbeteren. ^Nienke

Wat een prutsers

Wat een prutsers, hier niets bestellen!
Nadat aanvankelijk de verkeerde tuinposter was geleverd (oké, mensenwerk, kan gebeuren), kreeg ik de opdracht zelf de verkeerd geleverde poster te vernietigen en dit daarna te bewijzen door hiervan een foto naar CanvasConpany terug te sturen. Pas dáárna zou de bestelde poster worden toegezonden.

Dit ridicule voorstel heb ik geweigerd. Pas na tig mailtjes en belletjes op en neer kon ik de poster retourneren en kreeg ik uiteindelijk de juiste tuinposter toegestuurd.

Op de meebestelde (en betaalde) schroeven wacht ik echter, ondanks opnieuw tig berichten, na meer dan 2 maanden nog steeds…

Nog nooit zulke onbetrouwbare prutsers meegemaakt…NIET DOEN!

23 augusti 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Het spijt ons enorm om te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens is geweest. We begrijpen dat het ontvangen van een verkeerd product frustrerend kan zijn, en we betreuren dat onze communicatie en oplossing in dit geval niet optimaal waren. Het verzoek om het product te vernietigen was absoluut niet de juiste manier van handelen, en we bieden daar onze excuses voor aan.

Daarnaast vinden we het zeer vervelend dat u nog steeds wacht op de schroeven die u heeft besteld. Dit had uiteraard sneller geregeld moeten worden, en we begrijpen hoe vervelend het moet zijn om hier keer op keer achteraan te moeten gaan.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Stuur ons alstublieft een bericht via review@canvascompany.nl
met de details van uw bestelling, zodat we ervoor zorgen dat de ontbrekende schroeven zo snel mogelijk naar u toegestuurd worden. ^Nienke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wat een geweldige service!

We hadden al eerder bij Canvas Company besteld. Altijd tevreden.
Nu hadden we een klacht over de kwaliteit van de foto op canvas.
We werden heel snel geholpen en met de tips die we kregen, hebben we een gratis nieuw exemplaar ontvangen. Super goede service. En heel begripvol. We kunnen hun iedereen aanbevelen. Top!!

14 augusti 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een fotoboek van 144blz

Een fotoboek van 144blz. De kwaliteit van de omslag alsook het fotopapier is top !
De eerste bladeren vertonen wel enig reliëf maar dit is mijn inziens reeds verminderd door het boek tijd te geven om te relaxeren en door het gewicht (voorzijde naar onderen) vlak te drukken.
Een nog steeds tevreden klant !

9 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uitvoering niet volgens afspraak en teveel porto berekend!

Ik heb via VakantieVeilingen 3 stickers besteld, een 5hoek met mijn huisnummer. In het voorbeeld zou er een gezellig motiefje rondom zitten, helaas is dit niet het geval. 3 simpele stickertjes qua waarde misschien €1,25 p/stuk?(€13,45 betaald) Werd snel afgeleverd in een briefpost enveloppe van 80 gram waar ik €5,95 porto voor heb betaald maar in werkelijkheid zijn de kosten €3,63 verschil €2,32. Weet niet hoeveel enveloppen jullie versturen maar dit is een aardig verdien model. Jammer!
Piet.

31 juli 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat de stickers niet aan je verwachtingen voldoen. We begrijpen dat je teleurgesteld bent over het ontwerp en de prijs-kwaliteitverhouding, en dat is natuurlijk niet wat we willen.

Wat betreft de verzendkosten: we hanteren vaste tarieven die niet alleen de portokosten dekken, maar ook de verwerking, verpakking en afhandeling van je bestelling. Dat gezegd hebbende nemen we je opmerkingen serieus en kijken we intern of hier verbetering mogelijk is.

Graag zouden we je persoonlijk willen helpen met een passende oplossing. Zou je ons een mailtje kunnen sturen via review@canvascompany.nl met je bestelgegevens? Dan kijken we met je mee.

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Via vakantieveiling een voucher gewonnen voor een naambordje. Netjes maken via hun site, dopjes erbij willen doen, code ingevoerd, komt de bestelling niet door. Nu werkt de code niet meer. Nu al enige weken over en weer aan het mailen en krijg steeds dezelfde belachelijke vragen. De code werkt niet punt, zorg voor een goede code en dan kan ik bestellen maar nee, het moet onderzocht worden, dan weer een mail van; na een half uur is de code weer te gebruiken. Ja duh ik ben achterlijk, ook na een half uur niet te gebruiken hoor. Er komt gewoon niks uit van hun echt ronduit slecht. Ik moet een 1 geven maar geef liever een -5.

20 juni 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Bedankt voor je bericht en wat jammer om te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met het verzilveren van je voucher. We begrijpen dat het frustrerend is als een code niet werkt en je het gevoel hebt van het kastje naar de muur te worden gestuurd. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We willen dit graag goed met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via review@canvascompany.nl, onder vermelding van je voucher- of ordernummer? Dan zorgen we dat iemand van ons team dit persoonlijk en spoedig oppakt.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld tot nu toe. ^Jannie

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Afdrukken ok, service slecht

De plexiglas afdrukken waren ok, maar de service was slecht obv een Groupon bon:
Dubbele verzendkosten met verwijzing naar een andere advertentie waar wel stond dat dit gold (er werd bevestigd dat dit bij deze idd niet was vermeld), waarna het natuurlijk wel als 1 pakket werd verstuurd.
Daarvoor meermaals moeten bellen over niet werkende codes of met weer verkeerde verzendkosten erbij vermeld.
Voorgesteld om ter compensatie maar de alleen nog te betalen verzendkosten te laten zitten. Geen reactie. Krijg ik 4 maanden (!) later een factuur. 1 keer raden: natuurlijk weer het verkeerde bedrag.
Er kan qua service simpelweg niks in 1 keer goed bij dit bedrijf.

23 juli 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring met onze service niet naar verwachting was. We begrijpen dat het vervelend is wanneer zaken zoals verzendkosten, kortingscodes en communicatie niet soepel verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Graag lossen we dit alsnog netjes met je op. Zou je contact met ons willen opnemen via review@canvascompany.nl, onder vermelding van je ordernummer? Dan kijken we direct met je mee naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. ^Jannie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hier bestel ik nooit meer!

Eerst krijg ik geen bevestigingsmail. Dan verstrijkt de datum van verzenden. Hoor nog steeds niets. Ik mail. Krijg per omgaande een mail dat ik de foto moet controleren. Krijg ik een totaal vreemde foto. Een schip ipv een zilverrug gorilla. Ik upload de juiste. Bel ter controle. Dan krijg ik iemand die het allemaal niet boeit. Heel onvriendelijk.
Dan kijk ik op de site is het ineens verzonden. Geen mail, geen track and trace. De 21ste kreeg ik het eindelijk binnen; na een maand.
Ff serieus??? Hoe slecht zijn jullie?
Ik bestel nooit meer iets bij jullie.

21 juli 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons dat uw bestelling niet soepel is verlopen en dat u problemen heeft gehad met de communicatie en levering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Voor vragen of klachten kunt u contact opnemen via review@canvascompany.nl. We waarderen uw feedback en doen ons best om het beter te doen.

Als u nog hulp nodig heeft, horen wij het graag. ^Jannie

Uit handen gegeven.

Mijn schoondochter heeft dit fotoboek voor ons gemaakt omdat ze daar goed in is en omdat ze dat heel leuk vindt. Het resultaat mag er zijn. Heel erg mooi.

15 juli 2025

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen.
Contact over levering en bij levering een melding.
Levering zag er perfect uit.
Super bedankt
(Ik had al 3 stickers, nu heb k er 3 dezelfde bij)
Ze staan heel mooi op mijn afval containers.
Duidelijk voor iedereen dat de t mijn containers zijn.
Heel blij mee

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het uitvoeren van het fotoboek is niet…

Het uitvoeren van het fotoboek is niet eens een ster waard. Er zaten bij het uploaden foto s bij die de grote hadden van 4 MB en die zijn zeer vaag en volkomen mislukt afgedrukt in het boek. Geen enkele scherpte. Ik zal dan ook nooit iets bestellen bij dit bedrijf. Ben zeer teleurgesteld

Svar från CanvasCompany.nl

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over uw fotoboek. Dat is natuurlijk niet wat we willen, en we begrijpen dat dit erg teleurstellend is.

Soms lijkt de kwaliteit van een foto goed op een scherm, maar blijkt deze bij het afdrukken toch niet scherp genoeg. We kijken dit graag samen met u na.

Stuur ons een mailtje met uw bestelnummer en een paar foto's van het resultaat naar review@canvascompany.nl. Dan zoeken we samen naar een oplossing. ^Jannie

Top bedrijf!

Zeer snelle levering, goede correspondentie, erg klantvriendelijk en ontzettend mooi fotocanvas ontvangen!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.