Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold jer langt væk det er et svindelfirma da lokker dig til at blive kunde og du binder dig for en årrække og de kan åbenbart bare sætte priserne op og op og op som det passer dem de kommer ikke og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har fået oprettet en vanvittig god aftale med Cafe u. Jeg stod og manglede en kaffe automat til mit arbejdsplads. KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig høflig herre, da... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige fået vores nye Kaffemaskine med touchdisplay. Det opgradering er vi rigtige glad for da vi selv bestemme hvilken størrelse kaffedrik vi vil have og hvor stærk den skal være. Vi har v... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi giver Cafeu 5 stjerner hele vejen igennem, fra salg til installation. Super stor hjælpsomhed og venlighed hele vejen igennem. Vi nyder vores kaffe hver dag med automatisk levering når noget er ved... Se mer

Företagsinformation

1. Kaffeautomat
  2. Leverantör av kaffebryggare
  3. Kafferosteri
  4. Kaffebutik
  5. Kaffegrossist

Skrivet av företaget

Cafeu leverer Danmarks mest enkle og simple kaffeløsninger til Erhverv. Derudover er Cafeu leveringsdygtig af kvalitetskaffe til vestjyske priser.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Cafeu har efterhånden været en fast…

Cafeu har efterhånden været en fast samarbejdspartner og vi er utrolig glade for deres kaffe løsning samt den hurtige service enten ved fejl på maskinen eller hvis vi mangler yderligere produkter.

Vi har aldrig stået uden kaffe til kunder pga. den hurtige service.

10 april 2025

Hej Christian,
Tusind tak for din anmeldelse.

Mvh Team Cafeu

5 Stjerner

Vi er godt tilfredse med kvaliteten og god service. Men desværre også en meget dyr løsning

27 mars 2025

Hej Susanne,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med løsningen.

Prisen du betaler, er en 'all inclusive' løsning, hvor du både har udstyr, service og produkter til en fast månedlig pris - Hvis du sammenligner med tilsvarende løsninger med samme indhold, er vi de billigste på markedet.
Hertil er automaten opkoblet til vores system, der registrerer dit produktforbrug, og fremsender produkter automatisk samt mulighed for fjernsupport, hvilket er helt unikt, og ikke tilbydes af andre her på det danske marked.

Mvh. Team Cafeu

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God produkt

God produkt, super kvalitet af kaffe altså bønner, man masser vedligeholdelse ved maskinen går tit i stykker….

27 februari 2025

Hej Terry,

Godt du er tilfreds med kvaliteten af bønner. Vil du ikke sende en mail på mgu@cafeu.dk, hvor du kort fortæller hvad er er af udfordringer. Det er meningen at din automat skal køre problemfrit.

Mvh

Michael

Vi leasede kaffemaskinen for 3 år

Vi leasede kaffemaskinen for 3 år. Vi har flere gange forsøgt at få hjælp når maskinen ikke virkede, men alt vi kunne få var lidt vag vejledning over telefonen, selvom vi betaler 249 kr om måneden for service.

Derudover fremgår det ikke af deres betingelser på nettet at man skal betale 2.000,00 kr når leasingperioden er ophørt, men det sender de så dokumentation for bagefter.

Derfor kan jeg ikke anbefale brugen af Cafeu til jeres kaffeløsning. Det er en ren pengemaskine.

14 februari 2025

Kære Jannie,

Din anmeldelse omhandler 2 ting, som jeg vil addressere hver for sig.

1. Vedr. manglende service, så lyder det ikke som vores vanlig høje standard, vi ønsker at levere. Vil du ikke sende mig en mail på mgu@cafeu.dk, med dit telefonnummer samt kundenummer, så vil jeg gerne undersøge nærmere. og vende retur.

2. Du har lejet/lånt en automat til kr. 19.800 i 3 år af os til en månedlig pris på 249,- / måned. Når vi afhenter den, så er det korrekt at man som kunde bliver opkrævet for afhentning og rengøring. Det er kutyme i branchen og mig bekendt tager vi os mindst betalt for den ydelse. Det fremgår af vores salgs- og leveringsbetingelser.

Årsagen til opkrævningen er bl.a. at vi praktiserer cirkulær økonomi og genbruger det der genbruges kan. For at vi kan genbruge maskinen eller komponenter kræver det en grundig rengøring, før det er tilladt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Michael / Cafeu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Serviceteknikeren Jan kom inden 45 min…

Serviceteknikeren Jan kom inden 45 min efter opkald.
Mega god service. Smilende og høflig.
Løste problemet og informerede om problemet. Forklarede os om hvordan vi kan afhjælpe selv næste gang.
Ikke en finger og sætte på deres service og tekniker.
Meget glad og 5 stjerner herfra.

13 februari 2025

Hej Thomas,
Mange tak for din anmeldelse og de gode ord om vores tekniker Jan.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har kun gode erfaringer med Cafeu

Vi har kun gode erfaringer med Cafeu.
Altid til rådighed med telefonisk vejledning og service, hurtig levering af produkter og i øvrigt kaffe/kakao produkter i god kvalitet.
Vi fortsætter glædeligt samarbejdet om både vandautomat og kaffeautomat.

6 februari 2025

Hej Annette,
Mange tak for din anmeldelse og det efterhånden mangeårige samarbejde.

DÅRLIGE SERVICE

MEGA DÅRLIGE SERVICE

DE BINDER EN AF HELVED TIL OG DET KØRE MEGA DÅRLIGETIL. ALDRIG I LIVET BRUG DEM....

6 februari 2025

Kære Frederik,
Vi er kede af at modtage din anmeldelse, som er skrevet ud af frustration.

Du kontakter os med ønske om at opsige din aftale, men der foreligger en aftale med en aftalt løbetid, der blev gennemgået med dig, inden du satte din underskrift - og en aftale er en aftale.

Vores koncept lyder på, at I som kunde, ikke skal have en investering i dyrt udstyr - Det vil vi gerne investere i på vores kunders vegne mod indgåelse af en aftale med løbetid, og vi leverer produkter, og udfører service i perioden som en del af aftalen.
Da vi investerer i udstyr, har vi økonomiske forpligtelser overfor vores finansielle partner i perioden - Det er derfor, der laves en aftale med løbetid.

Hvis man ønsker at komme ud af sin aftale før tid, kan man indfri sin aftale, som du har fået indfrielsestilbud på - med reduceret pris.
Du fik også besked på, at du kunne finde en ny aftaletager, så aftalen kunne overdrages til denne, og du dermed kunne blive fri for aftalens resterende forpligtelser - ingen af de to tilbud, ville du tage imod.

Du udtrykker at løsningen har kørt dårligt, men efter nærmere gennemgang i vores system, har der ikke været fejl på udstyret i de indtil videre to år, du har haft automaten - og der er blevet lavet 700 kopper kaffe i gennemsnit på automaten hver måned, så så dårlig kan løsningen vel heller ikke være.

Hvis du mener der er noget vi kan gøre, og/eller du ønsker yderligere dialog omkring dine muligheder, er du velkommen til at kontakte mig direkte.

Mvh. Johnny - Cafeu

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har haft min kaffemaskine i mange år

Har haft min kaffemaskine i mange år, og alt fungere perfekt. Mine bedste anbefalinger herfra.

4 februari 2025

Hej Tina,
Tak for din anmeldelse, og tak for det mangeårige samarbejde.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har samme arbejde med caféu nu i…

Jeg har samme arbejde med caféu nu i mange år og kaffe maskine laver en rigtig god kaffe lige som om jeg er hjemme i Italien . service virker perfekte og hurtig
Ciao

31 januari 2025

Hej Marco,
Tak for din anmeldelse, og tak for samarbejdet - Det er altid en fornøjelse at tale med dig.
Ciao

Det fungerer bare!

Hurtig, høflig og effektiv service. Vi er fuldt tilfredse med samarbejdet.

27 januari 2025

Hej Charlie,
Tak for anmeldelsen - Det glæder os at høre at du er tilfreds med samarbejdet.

Super produkt!

Super produkt!! - nem løsning, god service og altid venligt personale. - der ses løsninger i stedet for begrænsninger, just perfect!!

27 januari 2025

Hej Henrik,

Fantastisk kaffeautomat - fantastisk service

Har fået kaffeautomat fra Cafeu lige efter nytår. Der har været fantastisk service fra de første tanker om at få sådan en automat, til aftale om hvornår, opstilling af maskine samt finjustering efterfølgende. Når jeg ringer ang spørgsmål - så er de meget behjælpelig og de ved hvad de har med at gøre.
Kan klart anbefale en kaffeautomat fra Cafeu.

28 januari 2025

Hej Dorthe,
Mange tak for din anmeldelse - Det glæder os, at du er tilfreds med dit forløb, og vi har fundet frem til den rette løsning for dig/jer :)

Fantastisk service

Fantastisk service. Super søde. Nemme at få fat i og hurtige til at hjælpe (: Kan varmt anbefales.

28 januari 2025

Hej Linda,
Vi takker for din anmeldelse

ærlighed og god servive

hurtig levering af kaffe .samt altid venlige og rare

16 januari 2025

Hej Lone,
Vores mangeårige samarbejde kan ikke tælles på to hænder - Du har været kunde næsten helt fra start - tak for samarbejdet og tilliden :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.