Ruime keuze aan cadeaubonnen. Wel vind ik het jammer dat je geen restantbedrag op de cadeaukaart kunt laten staan om dit op een later moment te besteden. Ik wilde namelijk een cadeaukaart van een bep... Se mer

Geen bar code ontvangen bij digitale bon .Winkelier moet dan de cijfers invoeren : dat ging een paar x mis : lastig , hoe moet het dan : iets online bestellen ? Uiteindelijk lukte het : alle cijfers g... Se mer
Na 3x een mail te bellen verstuurd ook door mijn eigen fout hebben uw collega's echt hun best gedaan om alles in orde te krijgen hartelijk bedankt voor uw goede zorg en dat alles goed is gekomen m.v... Se mer
Bij Postnl was de cadeaukaart verdwenen tijdens verzending . Contact opgenomen met klantenservice van Cadeaukaart.nl Die heeft mij zeer goed geholpen en loste dit perfect op !

Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Het was lastig om de juiste kaart, tuinbon die bij Tuindorado ingewisseld worden, te vinden.
Handiger om per categorie of op alfabetische volgorde te plaatsen.

Svar från Cadeaukaart.nl
Geen bevestiging op mijn e-mail. Dus ik heb de ontvanger van een cadeaubon moeten bellen of er iets ontvangen was. Dit was niet het geval. Toen heb contact moeten opnemen met Cadeaukaart om het opnieuw te verzenden (cadeaukaart €100). Dus de verrassing voor de ontvanger was totaal voorbij. Zo veel stress en zo slecht. Geef me die€100 aub terug.

Svar från Cadeaukaart.nl
Veel te complex. Je ontvangt een cadeaukaart die je niet rechtstreeks kunt verzilveren bij een aankoop maar eerst online moet omzetten naar een cadeaukaart voor betreffende firma. Wat een omslachtig, irritant en tijdrovend gedoe. Ik heb deze cadeaukaart ontvangen van een relatie. Ik zal er zelf nooit één cadeau doen.

Svar från Cadeaukaart.nl
alles was duidelijk, en zeer eenvoudig om een cadeaukaart om te zetten naar een andere kaart of digitale kaart voor Bol.

Svar från Cadeaukaart.nl
Ik vindt je kan nu zelf beslissen waar je hem aan uit geeft blij dat ik deze app heb

Svar från Cadeaukaart.nl
Binnen een paar minuten de digitale bon ontvangen.
top gedaan.

Svar från Cadeaukaart.nl
Goeie ervaring, jullie vertellen en leveren. Super. Dikke 10. Groet, M de Wijs.

Svar från Cadeaukaart.nl
Een leuk cadeautje voor mijn oud collega aan zijn nieuwe huis die ik een klusbon had gegeven