Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 222 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uttrycker stor tillfredsställelse, ofta beskrivande upplevelsen som en månatlig höjdpunkt eller som julafton. De berömmer den höga kvaliteten och det goda värdet på de mottagna produkterna. Många uppskattar det spännande och varierande innehållet, som ofta känns lyxigt och gör att de kan upptäcka nya artiklar samt njuta av egenvård. Vissa kunder upplevde dock problem med leveranstjänsterna, inklusive förlorade boxar, försenade leveranser eller paket som skickades till fel platser. Andra var besvikna på produktutbudet, med artiklar som inte matchade förväntningarna, återkommande produkter, utgångna varor eller olämpliga parfymerade produkter som orsakade reaktioner.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna och upplever dem som bra, lyxiga och prisvärda.... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet, där många upplever att de flesta produkter är jättebra och... Se mer

Delivery service

Kunder delar tvetydiga åsikter om leveransservicen, där många uppskattar snabb och smidig leverans, ibland i... Se mer

Price

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med priserna, och många anser att produkterna är prisvärda. De... Se mer

Subscription

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med prenumerationstjänsten, där många uttrycker glädje över att få en ny... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Känner mig lurad tyvärr. Produkterna jag fick hem stämde inte alls överens med kvaliteten på produkterna som annonserades för månadens box. Beställde en box och avbeställde direkt efter att ha öppna... Se mer

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mer

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Se mer

Fantastisk kundservice. Kunde ej hämta min box från postnordbox, dom hjälpte till direkt, kontaktade postnord o det tog max en dag. Väldigt trevliga o tillmötesgående. För att inte nämna vilka fantast... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

234 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Kvalitet

Först o främst var varorna i en jättefin låda som kan återvinnas. Bra blandning i min första box. Spännande att se vad som finns i nästa.

16 mars 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vilken fantastisk start på din resa! Vi är så glada att den återvinningsbara boxen och blandningen i din första leverans föll dig i smaken. ♻️

Vårt mål är att se till att din "egentid" är lika hållbar som den är härlig. Vi har redan laddat upp med nya överraskningar inför nästa box – vi ses snart! 👀

Lyx och egentid - mycket nöjd

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansiktsvårdsrutin bland annat. Bra leveranstid, gillar idén om en app med instruktioner, tips och andra kul saker, att använda. Tack!

Hej Ann!
Gud vad kul att läsa! Stort, stort tack! Vad roligt att du gillar appen och att leveranserna fungerar bra. Allt det där som förgyller upplevelsen som medlem och när man får ta emot alla nya produkter!❤️

Ganska nöjd

Ganska nöjd
Önskar mer variation tex mer av rengöring
Men har endast fått tre boxar ännu

27 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vad kul att höra att du är nöjd så här långt. Eftersom du bara har fått tre boxar har du bara sett början – vi har så många spännande kategorier och olika produkter (inklusive fler rengöringsprodukter!) på gång. Vi längtar efter att få visa dig vad som kommer härnäst! 🤩

Jättemyaigt att få hem era paket och…

Jättemyaigt att få hem era paket och mkt bra och fina produkter får man 🙏❤️

14 juli 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Vi rodnar nästan! 😍 Tack för 5 stjärnor. Vårt team lägger ner så mycket hjärta på att välja ut de bästa produkterna till dig, så det betyder allt att veta att du uppskattar dem.

Väldigt nöjd!

Bra produkter, så är nöjd

27 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med dina produkter. Det finns inget vi älskar mer än att göra din "me-time" lite extra speciell. Njut ordentligt av dina godsaker! 😍

Hur kul som helst

Hur kul som helst! Känns som julafton varje månad 😍 älskar att produkterna är noga utvalda, både för mig individuellt ochefter säsong!

25 februari 2026

Vi älskar det här! 😍

Det finns verkligen ingen bättre känsla än den där "julaftons-förväntan" när boxen dyker upp. Vi lägger ner hela vårt hjärta i att välja ut produkter som passar både säsongen och dig, så vi är superglada att du uppskattar det arbetet. Njut av dina härligheter 🎁

Precis börjat med goodiebox

Precis börjat med goodiebox, hitills älskar jag det. Jättebra produkter att skämma bort sig med, sedan tycker jag om att det är överraskning varje gång. Jättenöjd.

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är så glada att ha dig med oss! 💖 Det är underbart att höra att du redan njuter av dina self-care-stunder och att överraskningsmomentet levererar. Vi ser fram emot att få fortsätta skämma bort dig månad efter månad. 🙌

Har precis fått min första box

Har precis fått min första box. Än så länge är det helt ok men inget som sticker ut och ”Wowar”

Svar från Goodiebox Sverige

Ofta uppstår den riktiga Goodiebox-magin när du väl börjar använda produkterna och njuter av din välförtjänta me-time. 🛁 Vi hoppas verkligen att du hittar en ny favorit som sticker ut när du väl börjar testa allt!

Med det sagt vill vi hemskt gärna höra mer om vad du förväntar dig av en riktig "Wow"-box. Vi skulle verkligen uppskatta om du ville dela med dig av dina tankar och förväntningar lite mer i detalj med vårt Team Happiness via chatten på vår hemsida. Din feedback hjälper oss att göra dina framtida boxar ännu mer magiska 🪄

Bra produkter men önskar att man kunde…

Bra produkter men önskar att man kunde välja bort smink och annat och bara få produkter för ansiktet då man som kille inte har mycket nytta av läppstift, lösögonfransar, maskara etc. Att få möjlighet att välja och välja bort produkter t.ex som vissa gör. Då hade det varit toppen. Men varje box & soecialbox innehåller detta, vilket är synd. Kan ni inte satsa på en ren ”for men” box varje månad ? Det skulle bli riktigt populärt i Sverige.

22 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för din feedback! 💖 Det är jättekul att du gillar produkterna, och vi uppskattar verkligen att du delar med dig av dina tankar kring en mer personlig box.

Just nu är våra boxar framtagna för att vara en balanserad överraskning för alla, men vi förstår helt att smink inte alltid passar alla behov. Vi tar till oss din idé om en 'for men' box eller möjligheten att välja bort vissa kategorier och skickar den vidare till vårt team! 🌟

Vi hoppas att nästa box innehåller ännu mer av det du faktisk använder och gillar! 🌷

Bra snabb leverans

Bra snabb leverans

13 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för den fina recensionen!

Vi vet precis hur spännande det är att vänta på nya skönhetsöverraskningar, så att få din box till dig så snabbt som möjligt är alltid vår högsta prioritet. Vi hoppas att du får det fantastiskt roligt när du testar alla dina nya produkter ✨

Jätte fina produkter

Jätte fina produkter, men skulle gärna se lite mer blandningar. Lite mer smink kanske. Och basic hudvård. Fått rätt många handkrämer. Men inget negativt alls. Kanske hade varit uppfriskande med parfym prover också? 😊

28 februari 2025

Svar från Goodiebox Sverige

Vi uppskattar verkligen att få höra vad du vill se mer (och mindre!) av. Du kommer säkert bli glad av att veta att vi faktiskt skickar med parfymprover då och då, så förhoppningsvis dyker det upp ett snart! 🌸

När det gäller ditt sug efter smink – har du hört talas om vår Crush-box? Det är vår dedikerade sminkprenumeration och kanske din perfekta match. 💄

Bra service

Bra service

12 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tusen tack för de 4 stjärnorna 🌟 Vi är så glada över att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundservice. Vårt team finns alltid här för att hjälpa till och se till att du blir väl omhändertagen. Njut av din 'me-time'! 💖

varje månad väntar vi med stor glädje

varje månad väntar vi med stor glädje! väldigt fina produkter som finns i lådan varje månad

16 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Hej! Tack snälla för dina fina ord! 💛 Det gör oss så glada att höra att ni ser fram emot lådan varje månad och uppskattar produkterna. Tack för att ni är med oss, vi ser fram emot att fortsätta överraska er! ✨

Svar från Goodiebox Sverige

We're so sorry your goodies arrived frozen❄️ While we can't control the chilly temperatures during shipping, we definitely can control the solution. We’re so glad you reached out to us so we could fix this for you immediately. It was a pleasure helping you, and we’re so happy to hear you’re satisfied with the outcome. Stay happy! ✨💖

Perfekt tror det här företaget är det…

En box försvann bara utan spår men efter kontakt med posten willys och samtidigt goodie box kundtjänst fixar dom en annan box utan kostnad och det har jag aldrig upplevt tidigare från annan stans.12 tummar av 10👍👍

20 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

STORT tack för dina fantastiskt fina ord! 🥹💛
Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du haft - och delar med dig av din positiva upplevelse!
Tråkigt att boxen försvann, men vi är verkligen glada att vi kunde lösa det tillsammans och att du känner dig nöjd med hjälpen.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse , 12 tummar upp av 10 gör vår dag! ❤️

Välj noga dina produkter

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv.
Enda var att det inte var bilder på, så svårt att hitta det man letade efter. Så verkligen supernöjd med det mesta. Bara ett balsam som blev fel. Just för att det inte fanns bild. Har fårr produkten förr och varken mitt hår eller jag gillar den. Men dottern blev glad för presenten 😍
Så kom gärna ofta med dessa boxar. Klart uppskattande ✨️🌺

23 januari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tusen tack för din fina och utförliga recension! 🌺✨
Vad roligt att höra att du uppskattade möjligheten att bygga din egen box, det gör oss extra glada att det är något du gärna vill göra igen 💗

Stort tack också för din ärliga feedback kring bilderna. Vi förstår verkligen att det blir svårare att välja rätt när bilder saknas, och vi tar med oss detta för att bli ännu bättre framåt 🙏
Tråkigt att ett balsam inte blev rätt den här gången, men vad fint att höra att det ändå kom till glädje som present till din dotter 😍

Vi är jätteglada för din uppskattning och hoppas kunna erbjuda “bygg din egen box” oftare framöver ✨🌸
Tack igen för att du tog dig tid att dela med dig!

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Jag är mycket nöjd.

13 januari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Marie, vi blir så glada av att höra att du är nöjd med våra goodies! Vi hoppas att de gör din egentid ännu härligare. 💖 Tack för att du delade med dig av din upplevelse, det uppskattar vi verkligen!