Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 201 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna och deras kvalitet, ofta beskrivna som lyxiga och prisvärda. Många uppskattar spänningen och överraskningen med varje box, vilket ger en känsla av att skämma bort sig själv och upptäcka nya favoriter. Det är ett populärt sätt att testa olika produkter, något många ser fram emot månadsvis. Vissa kunder har dock noterat problem med leveranser, där boxar försvunnit eller levererats sent, ibland med paket som skickats tillbaka. Andra upplevde besvikelse över innehållet, med produkter som inte stämde överens med annonserad kvalitet, var skadade eller hade passerat bäst före-datum. Det fanns även kommentarer om att innehållet var repetitivt eller inte matchade personliga preferenser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser positiva aspekter av produkterna, där många uppskattar de fina, användbara och lyxiga... Se mer

Quality

Människor rapporterar positiv upplevelser med kvalitet, där många konsumenter uppskattar att produkterna... Se mer

Delivery service

Kunder delar tvetydiga åsikter om leveranstjänsten, där många uppskattar snabb och smidig leverans, ibland i... Se mer

Price

Kunder hade positiva upplevelser med priset och många uppskattar de bra och fantastiska priserna på... Se mer

Subscription

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med prenumerationstjänsten, där vissa uttrycker stor glädje över att få... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Känner mig lurad tyvärr. Produkterna jag fick hem stämde inte alls överens med kvaliteten på produkterna som annonserades för månadens box. Beställde en box och avbeställde direkt efter att ha öppna... Se mer

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mer

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Se mer

Fantastisk kundservice. Kunde ej hämta min box från postnordbox, dom hjälpte till direkt, kontaktade postnord o det tog max en dag. Väldigt trevliga o tillmötesgående. För att inte nämna vilka fantast... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

220 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Svar från Goodiebox Sverige

Vi beklagar verkligen att det kändes krångligt att göra en skadeanmälan! Att hantera ett ärende ska alltid gå snabbt och smidigt, utan att vara frustrerande. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår webbplats och göra det enklare för dig, så vi uppskattar verkligen din feedback. 💖✨

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är så glada att höra att allt kom fram snabbt och att du gillar dina nya skönhetsfavoriter. Tack så mycket för att du delar med dig av glädjen! 💖💖

Det är fruktansvärt dåligt att inte man…

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm.
Det står inte på svenska och allt som står är supersmått. Jag är både ledsen och upprörd.
Jag har inte kunnat använda mina produkter tyvärr.
Hälsningar
Eva Staaf

Svar från Goodiebox Sverige

Det var tråkigt att höra, och vi förstår verkligen din frustration! Att prova nya skönhetsprodukter ska kännas spännande och avkopplande – aldrig förvirrande eller frustrerande. 💕

För att göra det så enkelt som möjligt finns all produktinformation samlad i vår app! Där hittar du utförliga beskrivningar och steg-för-steg-instruktioner, och du kan även titta på videor som visar hur och var varje produkt ska användas.

Vi har också kontaktat dig direkt för att hjälpa dig reda ut detta, så att du tryggt kan börja njuta av produkterna! 💖✨

Bra varor

Bra varor! En lyxig box med innehåll som både var användbart och i stora förpackningar. Mycket nöjd hittills

Svar från Goodiebox Sverige

Vad helt underbart att höra! 🥳✨ Vår största prioritet är just att fylla boksarna med användbara favoriter i ordentliga full-size storlekar som verkligen ger den där lyxiga känslan i vardagen.

Tusen tack för din fina feedback! Vi är så glada att du är supernöjd hittills, och vi ser verkligen fram emot att få fortsätta skämma bort dig framöver! 💖💎

Fick hem en box med trevliga…

Fick hem en box med trevliga skönhetsprodukter.

6 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra! 🥳✨ Att få leverera en härlig dos skönhetslyx och härliga produkter direkt hem till dig är det bästa vi vet.

Stort tack för att du delar med dig, och vi hoppas att du får en riktigt underbar och avkopplande stund när du testar alla dina nya goodies! 💖💎

Tyckte om allt I boxen.

Tyckte om allt I boxen.

Svar från Goodiebox Sverige

Att höra att du älskade varenda produkt i din box gör verkligen vår dag! Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna en så fin recension 🥳✨

Svar från Goodiebox Sverige

Vi blir så glada att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med dina nya skönhetsfavoriter.

Stort tack för att du delar med dig, och vi ser fram emot att få överraska dig igen i nästa box! 💖🥳✨

Nöjd med alla produkter i min…

Nöjd med alla produkter i min välkomsbox🥰

6 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vilken underbar start på din resa hos oss! 🥳✨ Vi blir så otroligt glada att höra att du tycker om precis alla produkter i din välkomstbox. Att ge dig en riktigt härlig upplevelse från första stund betyder allt för oss!

Tusen tack för din fina feedback, och vi ser extremt mycket fram emot att få skämma bort dig med nästa box också! 💖💎

Reagerade på något av det jag testade…

Reagerade på något av det jag testade så att ögon och näsa rann i två dagar innan jag köpte ögondroppar mot allergi. Då slutade det. Har därför avbokat vidare paket.

7 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är verkligen ledsna att höra att du fick en allergisk reaktion av en av produkterna! Din hälsa och ditt välmående är otroligt viktiga för oss, och vi är glada att höra att allergidropparna gav viss lindring.

Om du orkar och vill dela med dig av vilken produkt som orsakade reaktionen skulle vi uppskatta det mycket. Det gör att vi kan registrera händelsen och föra vidare informationen till vårt produktteam. Vi har skickat ett direktmeddelande till dig för att höra hur du mår och kunna hjälpa dig vidare. 💖

Svar från Goodiebox Sverige

Vad underbart att höra! Fina produkter och en smidig leverans är precis så som upplevelsen ska vara. Tusen tack för att du tog dig tid att lämna denna fina feedback! 💖💎

Har bara fått en box och det har varit…

Har bara fått en box och det har varit klockrena produkter. Speciellt serumet och ansiktskrämen

Svar från Goodiebox Sverige

Vi blir så otroligt glada av att höra att din allra första box var mitt i prick, och att särskilt serumet och ansiktskrämen blev sådana favoriter. Tusen tack för att du delar med dig av din fina feedback, och vi ser så mycket fram emot att fortsätta skämma bort dig med härliga överraskningar framöver! 🥳✨

Det var för starka lukter kan inte…

Det var för starka lukter kan inte använda sånt.

Svar från Goodiebox Sverige

Det var tråkigt att höra att dofterna upplevdes som för starka! Vi förstår verkligen att starka dofter kan bli överväldigande, särskilt om man är känslig i näsan eller huden.

Vi strävar alltid efter att sätta ihop ett varierat utbud av produkter, men vi är medvetna om att inte alla boxar faller alla i smaken. Din feedback är otroligt värdefull för oss. Tack för att du hörde av dig! 💖🌸

Gillade produkterna

Gillade produkterna. Serumet luktade fantastisk gott.

Svar från Goodiebox Sverige

🌸✨ Tusen tack för din fina feedback. Vi hoppas att du fortsätter att njuta ordentligt av dina produkter, och vi ser fram emot att få skämma bort dig med nästa box! 🌸✨

Toppen

Bra produkter

3 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Det gläder oss oerhört mycket att du är nöjd med produkterna i din box. Tusen tack för din fina feedback, och vi ser fram emot att få skämma bort dig med många fler härliga skönhetsöverraskningar framöver! 💖💎

Blev lite besviken

Blev lite besviken, det var inget så där jätteroligt i denna boxen.

12 juni 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Stort tack för att du delar med dig av din ärliga feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att månadens box inte bjöd på den där riktiga glädjen eller spänningen som du hade hoppats på.

Vårt mål är alltid att skapa en varierad mix där man får upptäcka nya märken och trender, men vi vet att smaken är personlig och att alla produkter inte kan matcha alla perfekt. Din åsikt är otroligt värdefull för oss så att vi vet vad våra medlemmar vill se mer av, och vi tar självklart detta vidare till vårt produktteam. Vi hoppas innerligt att din nästa box kommer att ge dig den där härliga och roliga överraskningen du förtjänar! 💖💎

Bra och användbara produkter

Bra och användbara produkter, kände inte igen märkena alls. Det känns bra hittills i alla fall 👍

22 juni 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Att upptäcka spännande nya märken som blir till vardagsfavoriter är precis vad Goodiebox-upplevelsen handlar om! 💖✨ Vi är så glada att höra att produkterna känns användbara och att det känns bra så här långt. Stort tack för att du delar med dig av din feedback, och vi hoppas att dina kommande boxar fortsätter att bjuda på härliga och positiva överraskningar! 💎🌟

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är så glada att höra att din låda kom fram snabbt. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback, och vi hoppas att du gillar alla godsaker inuti! 💖💎

Jättebra box

Bara fått en box hittills men är jättenöjd med den och ser fram emot nästa.

17 juni 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är så glada att din allra första låda gav dig så mycket glädje. Tack för den fina feedbacken! 💖💎

Mycket fina varor i boxen

Mycket fina varor i boxen

16 juni 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tusind tack för din fina feedback! 💖 Vi är jätteglada att höra att du tycker om de fina varorna i din box. Vårt team lägger ner mycket kärlek på att välja ut dem, så det är underbart att höra att de sprider lite extra glädje i din vardag! 🥰✨