Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 245 recensioner hade recensenterna en utmärkt upplevelse med det här företaget och uppskattar verkligen det roliga konceptet. Kunderna uppskattar de spännande och lyxiga produkterna som kommer i vackra boxar varje månad för att verkligen skämma bort sig själva. Många konsumenter framhåller hur roligt det är att regelbundet testa nya, överraskande varor som förgyller tillvaron på ett positivt sätt. Vissa recensenter var inte nöjda med leveranstiderna och upplevde att paketen ibland försvann spårlöst eller skickades till helt fel ställen. En del personer upplevde också att innehållet i boxarna ibland upprepades eller inte alls passade deras individuella önskemål och preferenser.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkt och uppskattar de fina, högkvalitativa artiklarna... Se mer

Quality

Recensenter belyser positiva aspekter av kvalitet och beskriver innehållet som lyxigt, prisvärt och med... Se mer

Delivery service

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med leveranstjänst. Vissa konsumenter uppskattar snabba... Se mer

Subscription

Användare beskriver tvetydiga erfarenheter av sitt abonnemang där vissa konsumenter uttrycker glädje över att... Se mer

User experience

Kunder delar positiv åsikter om användarupplevelse och uppskattar särskilt att få testa nya, spännande... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Känner mig lurad tyvärr. Produkterna jag fick hem stämde inte alls överens med kvaliteten på produkterna som annonserades för månadens box. Beställde en box och avbeställde direkt efter att ha öppna... Se mer

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mer

Prisvärda produkter som ger lycka och energi i vardagen. Små provprodukter i varje paket som alltid gör det extra roligt när man öppnar sin box. Trevligt bemötande. - på den tid det tar att... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

253 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag är inte missnöjd med produkterna…

Jag är inte missnöjd med produkterna men med leveransstället . Det är verkligen inte nära mig , måste be om skjuts när jag ska hämta .Tyvärr måste det bli en uppsägning från mig

23 februari 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är glada att höra att du tycker om produkterna – det är det viktigaste med Goodiebox för oss. 💗 Vi är ledsna att du inte har ett utlämningsställe i närheten och förstår att det är besvärligt att behöva ordna skjuts.

Vi erbjuder även leverans med Instabox, så kanske finns det ett paketskåp närmare dig. 💫

Vi hoppas att produkterna du har uppskattat också kan få väga in i ditt helhetsintryck av Goodiebox, även om det har varit krångligt att hämta dina boxar. ✨

Kul!

Det känns alltid lite pirrigt i magen när jag öppnar en goodiebox. Lite som julafton! Min present till mig själv-jag är supernöjd med företaget.

30 juli 2026

**English**

Thank you, Marthina! 🩷 Hearing that opening your box feels like Christmas Eve makes us smile. We’re so happy Goodiebox has become a little gift to yourself that you look forward to!

**Swedish**

Tack, Marthina 🩷 Vi blir så glada av att höra att det känns som julafton när du öppnar din box. Vad härligt att Goodiebox har blivit en liten present till dig själv som du ser fram emot ⭐️💫

Alltså jag är verkligen NÖJD MED MIN…

Alltså jag är verkligen NÖJD MED MIN MÅNADSBOX PRENUMERATION!
JAG KAN REKOMMENDERA GOODIEBOX!
man får fullstorlek på flera produkter i varje box, och kvaliteten är BRA BRA BRA! De har även en hel del vegan produkter.
Jag uppskattar även deras korta video's där de visar hur alla produkter i månadsboxen ska användas och vad de är bra för.
Kundservice är super trevliga och hjälpsamma, det samma säger jag om hela GOODIEBOX TEAMET !
Nöjd riktigt nöjd kund är jag! OCH JAG REKOMMENDERAR GOODIEBOX TILL ALLA SOM GILLAR BRA HUDVÅRD HÅR OCH SMINKPRODUKTER!

12 september 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Gabriella, din fina recension fick oss att le 💜 Det är underbart att höra att du är så nöjd med dina månadsboxar och att videorna hjälper dig att få ut det mesta av produkterna.

Dina fina ord om vårt Happiness Team och alla bakom Goodiebox betyder så mycket för oss. Tack för att du rekommenderar oss och är en del av vår gemenskap. Vi hoppas att du hittar ännu fler favoriter i dina kommande boxar 🌸

Jag tvekar mellan 2 och 3

Jag tvekar mellan 2 och 3, men faller över på trean pga en bra kundtjänst.

Produkterna är inte dåliga. De är heller inte rakt av extremt bra. Jag struntar rätt mkt i namnet på märket om innehållet är bra men priset... "Normalpriset" är så överdrivet att det är löjligt. Samtidigt är boxen inte jättedyrt - MEN man vet ju inte vad man får förrän man redan betalt. Det kunde ju vara en kul grej men blir lite... Off.

I min senaste box fick jag ett favoritschampo. Det är dyrt, absolut, men inte SÅ dyrt. Dessutom känner jag som ju använt produkten länge, att schampot utan balsam är som sill utan potatis. Jag fick även ett "parfymstick" som inte luktar NÅGONTING men som ansågs värt 150 kronor eller så. En lipliner som var ekvivalent med en tuschpenna med bra pigment. Varenda rynka runt läpparna sög åt sig den gräsliga grårosa färgen. De andra två produkterna var bra. Men inte fasen hade jag betalt 260 spänn + "klimatavgift" om jag vetat vad som fanns i boxen. Jag sa upp abonnemanget.

Tänker att om jag varit 25 så hade det kanske varit kul. Jag vet inte. Är det prisvärt? Nej. Är det bra grejer? Ja. Och man får ju en liten låda iaf...

11 september 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för din ärliga feedback och dina fina ord om vår kundservice 💛 Vi är glada att vårt team kunde göra en positiv skillnad.

Vi strävar efter att hålla våra boxar till ett konkurrenskraftigt pris och erbjuda ett urval av produkter som kostar mindre än om du köpte dem var för sig. Samtidigt förstår vi att värdet också ligger i att få produkter som du tycker om att använda, och vi beklagar att den här boxen inte riktigt träffade rätt för dig.

Vi är ledsna att jelly-sticket och läppennan inte levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att kontakta vårt Happiness Team så att vi kan titta närmare på detta och hjälpa dig att hitta en lösning. 💫

Tack för att du gav Goodiebox en chans och delade med dig så öppet av din upplevelse. Vi uppskattar att få höra både vad som fungerade och vad som kunde ha varit bättre 🌷

Prisvärda produkter som ger lycka och…

Prisvärda produkter som ger lycka och energi i vardagen.

Trevligt bemötande.

- på den tid det tar att få hem sina produkter.

Annars är allt fantastiskt bra.

30 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack så mycket för din fina recension ⭐️ Vi blir så glada över att din Goodiebox ger lite extra lycka och energi i vardagen, och att det känns som en speciell stund varje gång du öppnar den 🤍

Vi uppskattar också din feedback om leveranstiden. Vi vet att väntan kan kännas lång när man ser fram emot sina goodies, och vi arbetar hela tiden för att göra leveranserna smidigare och snabbare 📦

Skickar paket fel och undermåligt…

Skickar paket fel och undermåligt innehåll

24 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi ber om ursäkt för förvirringen kring upphämtningen av ditt paket. Tyvärr har vi haft ett större logistiskt problem med leveranserna den här månaden, men vi har kontaktat dig direkt med en uppdatering.

Vi är också ledsna att höra att innehållet inte motsvarade dina förväntningar. Vi väljer noggrant ut produkterna för att skapa en varierad mix, men vi förstår att inte varje box passar alla perfekt. Vi uppskattar verkligen din ärliga feedback och tar den med oss framöver 🫶

Riktigt bra och prisvärt

Riktigt bra produkter! Har aldrig blivit besviken faktiskt. Riktigt prisvärt. Tokbra krämer,ansiktsmasker som räcker länge, parfymstick, scrub osv. Ibland har jag fått smink som inte är min färg, men då ger jag den till en kompis bara 👏🏼
Har även köpt andra produkter på deras hemsida 😍

Svar från Goodiebox Sverige

Vilken härlig recension, Jenny 💛 Vi är så glada att du har hittat så många favoriter i dina boxar – och att du även har upptäckt fler godsaker i vår webbshop ✨ Vi älskar också att det som inte riktigt passar din nyans får glädja en vän i stället. Tack för att du sprider glädjen vidare 🫶

Har prenumerat I snart ett halvår

Har prenumerat I snart ett halvår. Fick en box I maj som var trasig, en produkt var inte ordentligt stängd och läckte över de andra produkterna I boxen. Tog kontakt med deras "kundtjänst" vilket i själva verket är en AI robot som lovar kompensation. Inget hände förstås, för det är ju en robot jag chattar med. September boxen vet vi alla att Goodiebox haft ett systemfel och skickat allas boxar kors och tvärs landet. Men innan jag blev varse om det, fick jag spendera 50 min telefonkö hos Bring som tillslut ger mig informationen. Jag tycker det är så otroligt svagt att företag att utesluta en kundtjänst I form av riktiga människor. Det är ju helt omöjligt att lösa problem när man inte får komma i kontakt med någon. Abonnemanget är nu uppsagd. Tycker företaget skjuter sig själva i foten genom att inte arbeta kund nära.

Hej Tatjana,

Vi är verkligen ledsna över att höra om din upplevelse 💛 Vi har bett om dina kontaktuppgifter via Trustpilot så att vi kan hitta ditt konto och undersöka närmare vad som har hänt.

En skadad produkt borde självklart ha ersatts, och även om det har gått en tid vill vi fortfarande väldigt gärna få möjligheten att rätta till detta för dig 🩷

Vi vill också försäkra dig om att vårt Happiness Team består av riktiga människor. Vår chatt kan hantera vissa enklare ärenden automatiskt, men vårt team finns alltid här när en situation behöver personlig hjälp. Vi är verkligen ledsna över att du inte upplevde att du kunde komma i kontakt med oss när du behövde hjälp.

Vi skulle verkligen uppskatta möjligheten att lösa detta för dig och förhoppningsvis förändra din upplevelse av vår kundservice 🫶

Väldigt hjälpsam och snabb kundtjänst

Boxen skickades till fel ombud och Goodiebox kundtjänst var supersnabba på att höra av sig för att ställa allt till rätta.

4 september 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack snälla för dina fina ord 💛 Vi vet att situationen inte var optimal, och därför var det extra viktigt för oss att lösa den snabbt så att du inte skulle behöva oroa dig. Vi är så glada att det märktes 💫

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad…

Väldigt bra innehåll i boxarna men vad hjälper det när boxen plötsligt skickas till fel stad och det tydligen är upp till mig att lösa. Jag har inte lust att krångla med sånt och sade upp min prenumeration trots att jag egentligen ville ha min box.

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Självklart är det här inget du ska behöva lösa på egen hand, och vi är verkligen ledsna över att det har känts så 🤍

Vi känner till problemet och skickade en uppdatering via mejl i morse. Du kommer att få mer information från oss senare idag om nästa steg. Vårt team tar hand om situationen och ser till att du får hjälp tills allt är ordentligt löst 🌸

Vi hoppas verkligen att vi kan återfå ditt förtroende och välkomna dig tillbaka, så att din resa med Goodiebox inte behöver sluta på det här sättet 💫

Har inte fått min beställning.

Har inte fått min beställning och betalade 549 kr för den. Har skrivit men får inget svar…så här står man 549 kr fattigare och utan några produkter…

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är verkligen ledsna för att både din leverans och kommunikationen från oss tog längre tid än väntat. Vi förstår helt att det måste ha känts oroande, och det är verkligen inte den upplevelse vi önskade för dig 💛

Vårt Happiness Team kontaktade dig idag med goda nyheter om din leverans. Vi hoppas verkligen att detta blir början på en mycket bättre Goodiebox-upplevelse och att du snart kan njuta av alla dina härliga produkter 🌸

Riktigt lurendrejeri

Oseriöst företag. Skickar paketet åt helt fel ställe. Betalar men får bokstavligen inget för pengarna. De tar inget ansvar för att de skickar saker 80 mil åt fel håll. Anmält till ARN

Svar från Goodiebox Sverige

Vi är verkligen ledsna för den här situationen och förstår helt hur frustrerande det måste kännas 💛 Vi känner till problemet och arbetar självklart med att lösa det från vår sida. Vi skickade en uppdatering via mejl idag och kommer snart att skicka mer information om nästa steg. Du kan känna dig trygg med att du kommer att få din box, och vårt team gör allt vi kan för att ordna upp detta åt dig ✨

Fina paket med nog utvalda bra …

Fina paket med nog utvalda bra produkter.Alltid lika spännande när det kommer och man får öppna och se vad man får :)

15 juli 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för de fina orden 😊 Vi blir så glada att höra att produkterna känns noggrant utvalda och att varje box fortfarande ger den där lilla stunden av spänning. Just känslan av att inte riktigt veta vad som väntar och få upptäcka nya favoriter varje månad är precis det Goodiebox handlar om ✨

Bra produkter alltid men vill testa…

Bra produkter alltid men vill testa också lite mer makeup.

Svar från Goodiebox Sverige

Stort tack för din fina feedback. Vad roligt att du gillar produkterna du får 🫶 Vi vill erbjuda en bra balans av allt i våra utskick, men om du vill maxa just sminkdelen kan vi varmt rekommendera vårt Crush-medlemskap. Det är en kvartalsvis prenumeration som är helt fokuserad på makeup ✨💖

Olika produkter

Alla olika saker

Svar från Goodiebox Sverige

Det värmer verkligen att läsa att du gillar mångfalden i våra boxar. Att skapa en härlig och varierad skönhetsmix där varje produkt känns som en ny överraskning är precis vad vi brinner för 💖🌸

Trevligt att få testa olika nya…

Trevligt att få testa olika nya produkter till ett super bra pris.

Svar från Goodiebox Sverige

Det gör oss otroligt glada att läsa att du uppskattar kombinationen av nya upptäckter och ett bra pris. Att erbjuda lyxig egenvård och spännande skönhet till ett värde där alla kan vara med är själva grunden i det vi gör. Vi ser fram emot att överraska dig med ännu fler härliga produkter framöver 💖🌸

Varierande produkter

Varierande produkter. Tyvärr dublett av en ansiktskräm.

Svar från Goodiebox Sverige

Det värmer att läsa att du uppskattar variationen i boksarna. Samtidigt vill vi förtydliga att dubletter inte ska förekomma under en pågående prenumeration inom 12 månader, så det har tyvärr blivit ett fel här. Om det stämmer ber vi dig kontakta oss via chatbotten i appen eller på hemsidan och meddela att du fått en dublett, så ser vi till att ställa allt till rätta 🙏💖🌸

Bra produkter.

Bra produkter.

Svar från Goodiebox Sverige

Det betyder mycket för oss att du uppskattar det vi packar ner i boxarna. Hoppas du får stor nytta av alla dina nya favoriter och att du har en underbar dag ✨💖