Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Omdömen

TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 222 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Kunderna uttrycker stor tillfredsställelse, ofta beskrivande upplevelsen som en månatlig höjdpunkt eller som julafton. De berömmer den höga kvaliteten och det goda värdet på de mottagna produkterna. Många uppskattar det spännande och varierande innehållet, som ofta känns lyxigt och gör att de kan upptäcka nya artiklar samt njuta av egenvård. Vissa kunder upplevde dock problem med leveranstjänsterna, inklusive förlorade boxar, försenade leveranser eller paket som skickades till fel platser. Andra var besvikna på produktutbudet, med artiklar som inte matchade förväntningarna, återkommande produkter, utgångna varor eller olämpliga parfymerade produkter som orsakade reaktioner.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med produkterna och upplever dem som bra, lyxiga och prisvärda.... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet, där många upplever att de flesta produkter är jättebra och... Se mer

Delivery service

Kunder delar tvetydiga åsikter om leveransservicen, där många uppskattar snabb och smidig leverans, ibland i... Se mer

Price

Kunder uttrycker stor tillfredsställelse med priserna, och många anser att produkterna är prisvärda. De... Se mer

Subscription

Kunder noterar tvetydiga upplevelser med prenumerationstjänsten, där många uttrycker glädje över att få en ny... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Känner mig lurad tyvärr. Produkterna jag fick hem stämde inte alls överens med kvaliteten på produkterna som annonserades för månadens box. Beställde en box och avbeställde direkt efter att ha öppna... Se mer

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mer

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Se mer

Fantastisk kundservice. Kunde ej hämta min box från postnordbox, dom hjälpte till direkt, kontaktade postnord o det tog max en dag. Väldigt trevliga o tillmötesgående. För att inte nämna vilka fantast... Se mer

1. Leverantör av skönhetsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Bra

TrustScore 4 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

För dyrt

För dyrt. Inte värt pengarna

30 mars 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du känner att värdet inte levde upp till dina förväntningar denna gång.

Vi lägger ner mycket omsorg på att samarbeta med välkända premiumvarumärken för att säkerställa att det totala värdet i din box alltid är betydligt högre än själva priset för prenumerationen. Vårt mål är att erbjuda en lyxig "me-time"-upplevelse till ett förmånligt pris, och vi beklagar om vi inte lyckades förmedla det denna gång. 😔

bra produkter.

bra produkter.. generöst. fin box.

Hej Marie!
Kul att höra! det gör oss så glada!❤️

Fantastisk

Bra och blandade Produkter, snabb leverans

29 mars 2026

Hej Therese!

Tack för din fina feedback 💛
Vi ser verkligen fram emot att fortsätta överraska dig framöver!

Svårt få kontakt med kundtjänst

Svårt få kontakt med kundtjänst. Vänat länge på leverans.

Hej Eva-Lotta,
Tack för din recension!

Vi kan se att du tidigare har varit i kontakt med oss, och vi svarade dig i slutet av mars, men har tyvärr inte fått något svar från dig på det meddelandet

Jag har nu skickat ett nytt mejl till dig, men det verkar ej ha nått dig, kika din skräppost, spam eller om din inkorg är full 😊 vi gör vårt bästa för att nå dig, då du självklart ska få din leverans!💕

Roligt att packa upp

Roligt att packa upp, liten besvikelse att huvudhanduken tog väldigt stor plats, ingen dyr produkt! Hade flera hemma sedan tidigare.

Svar från Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra att du uppskattade själva uppackningen. Vi förstår din feedback gällande hårhandduken – även om det inte är ett lyxigt serum, så väljer vi ofta ut livsstilsprodukter som dessa för att skapa en komplett "hemma-spa"-känsla. 🧘‍♀️

Vi lägger ner mycket omsorg på att välja ut högkvalitativa märken så att varje produkt tillför ett värde till din me-time, även de mer praktiska! Vi har tagit till oss din feedback om variationen och hoppas att din nästa box bjuder på något helt nytt och spännande! 🌸

Ok 100/100 Bra

Okay 100/100 Bra

Svar från Goodiebox Sverige

Wow, 100/100?! 📈💯 Du har verkligen gjort vår dag! Tusen tack för det fantastiska betyget. Vi strävar alltid efter perfektion, och att veta att vi lyckades leverera det till dig är den bästa motivationen vårt team kan få. Vi längtar efter att få skicka din nästa toppbox till dig 🎁

Härligt att på ett smidigt sätt få en…

Härligt att på ett smidigt sätt få en fin box med överraskningar till ett mycket bra pris.

Svar från Goodiebox Sverige

Vi blir så glada av att höra detta. 🎵 Vårt mål är att göra din "egentid" både enkel och prisvärd, utan att tumma på den där lyxiga överraskningskänslan.

Vi har redan börjat förbereda nästa box full av glädje! 🎁😊

Jättefina varor

Jättefina varor. Supernöjd. Hade faktiskt blivit överlycklig om det funnits parfym i boxen någon gång framöver😊❤️

Svar från Goodiebox Sverige

"Överlycklig" är precis så vi vill att du ska känna dig! 😍 Stort tack för 5 stjärnor och för ditt härliga förslag. Vi letar alltid efter sätt att förgylla våra boxar, och vi har sett till att skicka din parfym-önskan direkt vidare till vårt team. Vem vet vad framtiden doftar som? 👀

Svar från Goodiebox Sverige

Kort, gott och rakt på sak – precis som vi gillar det! 🥰 Vi kommer fortsätta jobba hårt för att leverera samma 5-stjärniga kvalitet till dig varje månad. Njut av dina nya favoriter 🌸

Goda nyheter: Din box kommer idag! 🚚✨

Tack för att du hör av dig! Vi är hemskt ledsna för den lilla väntan – påskhelgen orsakade en liten fördröjning i vår vanliga leveranstid. 🐣 Den goda nyheten är att vår spårning visar att din box är på väg och bör landa hos dig redan idag! Vi längtar efter att du äntligen ska få utforska dina produkter och njuta av lite välförtjänt egentid. Tack för ditt tålamod 💖

Det mesta ser jag användning av

Det mesta ser jag användning av

Svar från Goodiebox Sverige

Tack för 4 stjärnor! 🌟 Det låter som att du har börjat se fina resultat av produkterna, och vi är så nyfikna på att höra fortsättningen på meningen! Vi är jätteglada att du har stor användning för dina nya godsaker. Njut av din 'me-time' 🛁

Första boxen

Första boxen. Bra och varierat innehåll. Bra första intryck

Hej Susanne!

Tack snälla för din fina feedback 💛

Vad roligt att höra att du är nöjd med din första box och att innehållet kändes både bra och varierat! ✨

Vi hoppas att du kommer fortsätta uppskatta kommande boxar lika mycket💕

Det kändes lite beige

Det kändes lite beige, inte så lyxigt.

Hej Lovisa

Tack för din feedback 💛 även fast det är tråkigt att höra att känslan inte var den som vi vill förmedla:(

Vi tar med oss din synpunkt när vi planerar framtida boxar!

Tack för att du delar din upplevelse med oss,det hjälper oss att bli bättre ✨

Det var inte vad jag förväntade mig

Det var inte vad jag förväntade mig. Handduken till håret passar på mig 6-åriga dotter. Jag får inte plats med tjock och långt hår i den. Färgen på blusen är Barbie-rosa. Jag hade hellre fått en annan produkt än mascara då jag redan har ”den bästa för mig”. De andra produkterna var trevliga.

Hej Emma

Tack för att du delar din upplevelse med oss 💛

Vi är ledsna att höra att boxen inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att passform och personliga preferenser, som färgval och specifika produkter, kan påverka helhetsupplevelsen mycket.

När det gäller hårhandduken tar vi med oss din feedback kring storleken, särskilt för tjockt och långt hår. Detsamma gäller produktval som mascara , vi förstår att det inte alltid känns relevant om man redan har en favorit.

Samtidigt är vi glada att höra att du uppskattade de andra produkterna i boxen ✨

Din feedback är väldigt värdefull för oss och hjälper oss att utveckla framtida boxar.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva!
Du kan alltid höra av dig till Team Happiness med ytterligare feedback eller om du behöver hjälp!💛

Helt ok produkter

Hej Anna!

Tack snälla för din fina feedback 💛

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina boxar och att innehållet känns bra! ✨

Vi hoppas att du kommer fortsätta uppskatta kommande boxar lika mycket. Vi ser framemot att fortsätta överraska dig!

Bra produkter

Bra produkter, har inte testat allt ännu.

Hej Kristina!
Tack för din recension! vi ser fram emot att fortsätta överraska dig!💕

19 mars 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vad kul att du gillade produkterna, men vi strävar alltid efter den där riktiga "wow-känslan" i varje box! 💯 Vårt Team Happiness har precis sträckt ut en hand till dig personligen för att höra mer om din upplevelse och se hur vi kan göra din nästa "egentid" ännu bättre. Vi ser fram emot att höra dina tankar 💖

Det är roligt att få lite nya saker som…

Det är roligt att få lite nya saker som man inte kanske köpt själv.

19 mars 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Vi älskar verkligen det här! ❤️ Det är något magiskt med att testa en produkt som man inte visste att man behövde förrän den landade på dörrmattan. Se oss som dina personliga "beauty scouts" – vi är här för att utmana dina gränser och hjälpa dig hitta nya favoriter som du annars hade missat. Vi längtar efter att få se vad du upptäcker i nästa box 🚀

18 mars 2026

Svar från Goodiebox Sverige

Kort, gott och rakt på sak – precis som en perfekt skönhetsrutin! Vi är jätteglada att produkterna uppskattas. 💎

Njut av dina godsaker! 🌸