Werkt totaal niet meer, tot jaar geleden mooie producten. Nu alleen maar kapotte zaken en veel te hoge prijzen.
Det hÀr tycker kunderna
Oplichters gerourneerd product weer te koop aangeboden âŹ500 hoger dan oorspronkelijk bedrag. Surface book 2 laptop Aangekocht voor âŹ1527 Geretourneerd wegens backlight bleed Het zefde apparaat h... Se mer
Företaget har svarat
Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Se mer
Företaget har svarat
Dyson stofzuiger gekocht. Zou alleen vlekjes en krasjes hebben, gebruikt zijn maar verder compleet zijn. Bij aankoop bleek een flinke deuk in de stang te zitten en miste ook de oplader en wandstang. O... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Kontaktuppgifter
Tt. Vasumweg 58, 1033 SC, Amsterdam, NederlÀnderna
- 0202251850
- cs@buybay.com
- buybay.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Top service
Alles top. Goede service, snelle levering, mooie prijs.

Svar frÄn BuyBay
Een zeer mooi product gekocht
Een zeer mooi product gekocht, die eigenlijk nog nieuw leek. Prijs was daarom extra goed

Tevreden over aankoop.
Tevreden over aankoop.
DVD speler gekocht via Ebay. Beschrijving klopte volledig.Ongeopend en verpakking beschadigd.Zaterdags besteld,maandag afgeleverd in België.Prijs was de helft tegenover op ander plaatsen.Buiten verpakking mocht wel wat steviger en beter opgevuld zijn.

TV besteld, valse beschrijving
TV besteld die vervolgens door de bezorgservice DYNALOGIC al 3 dagen te laat kwam met slappe excuses. Vervolgens heb ik me tv binnen. Ze gaven aan dat alleen de verpakking was beschadigd maar helaas was de tv goed gebruikt en zaten er op de achterkant al krassen en de hoeken waren beschadigd, zo was dit niet aangegeven. vervolgens mist ik alle kabels, schroefjes voor de standaard en een doekje voor me tv, puur alleen de tv zat in de doos. Eenmaal contact opgenomen en dan moet je het terugsturen waarbij kosten voor jezelf zijn en je ook nog is 4 tot 12 weken moet wachten op je geld, dus een nieuwe kopen is financieel niet haalbaar aankomende 4 tot 12 weken omdat ik net een nieuw huisje heb. Tot slot: heb ik zelf maar kabels geregeld en schroefjes gekocht om het op te lossen. Al met al, nooit bestellen via deze dwaasbananen.
Update: Na aanleiding van hun reactie hierop hun gemaild maar er is niks te bereiken. Deze gasten reageren met een standaard email waardoor alles verkeerd word begrepen.

Svar frÄn BuyBay
Van service hoef je weinig te verwachten
Via Bol.com had ik 2 producten besteld. Het ene product bij BuyBay, en het andere via een andere verkoper.
Voor Bol.com is dit 1 bestelling met 1 bestelnummer.
Toen ik er achter kwam dat 1 van de 2 producten de verkeerde was heb ik mijn bestelling geannuleerd.
Blijkbaar werd ook mijn bestelling bij BuyBay geannuleerd. Dit was niet mijn bedoeling, en ik heb direct gemaild naar BuyBay dat ik mijn bestelling niet wil annuleren. Daar kreeg ik geen reactie op.
Dus heb ik maar gebeld omdat ik het product graag voor de aangeboden prijs van ⏠15,- wil kopen.
Via telefoon werd mij verteld dat mijn annulering al was verwerkt en dat ik maar moest wachten totdat het product weer bij Bol.com werd aangeboden. Dit zou 1 a 2 dagen duren.
Super omslachtig natuurlijk, maar ik heb het in de gaten gehouden maar het product kwam niet terug op Bol.com.
Dus ik heb weer gemaild naar BuyBay, en toen werd mij verteld dat ze het product niet meer voor die prijs gaan aanbieden via Bol.com, maar voor ⏠28,- euro! Dus bijna 2x zo duur.
Op mijn reactie dat ik dit een erg slechte service vind heb ik nog geen reactie ontvangen. Gemiste kans van BuyBay. Ze bieden producten aan voor interessante prijzen, maar van de service hoef je niks te verwachten. Misschien maar beter niet iets kopen bij deze partij.

Printer gekocht via Bol.com van BuyBay
Printer gekocht via Bol.com van BuyBay. Er stond niet duidelijk beschreven dat het een tweedekans was. Gelukkig via Bom.com gekocht en heb deze onmiddellijk terug gestuurd. Printer kwam helemaal defect toe in een veel te grote doos die niet opgevuld was. Deksel was er af en nog andere onderdelen lagen los in de doos.Doos was helemaal stuk, de printer viel er bijna uit. Geen inktpatronen aanwezig. Geen originele doos. Enz.....Slechte aankoop bij BuyBay. Nooit meer....

BuyBay slechte service
Via bol.com bij BuyBay een 2e kansje hout bewerkings machine gekocht zou alleen lichte transport schade hebben toen ik hem uit gepakt had was er een draad beugeltje afgebroken en miste ik 4 boutjes en 4 speciale knop boutjes die je met de hand vast kunt zetten BuyBay op de hoogte gebracht en of ze deze onderdelen.
Nog na gezonden konden worden.
Dit was niet mogelijk
Maar als compensatie zou ik 15 euro kunnen krijgen
Contact gezocht met de fabrikant van deze machine en deze schroeven kunnen gewoon besteld worden
Als men als bedrijf te beroerd is om dit te doen en de klant dit zelf moet doen vindt ik dit zeer slechte service
Tenslotte wil je een complete machine geleverd krijgen

Svar frÄn BuyBay
Een nieuwe manier van oplichten
Via Bol.com een Honeywell thermostaat gekocht. Deze was nieuw (verpakking in orde en folie nog op de thermostaat). Hij gaf al eens een storing en nu na 9 maanden werkt de app niet meer. Hij springt dannop vraagtemp 32 graden en wil daar niet af. Je moet dan op de thermostaat de vraagtemperatuur aanpassen. Dus het voordeel van deze thermostaat is dan weg. Plus als je niet thuis bent... hij verwarmt maar door, dus mooi voor het milieu, de energierekening, je CV ketel, de planten en apparatuur en uiteindelijk voor je portemonnaie.
Nu zeggen zij dat er maar zes maanden garantie op zit. Het apparaat was nog steeds duur en je koopt zoân thermostaat voor jaren. Je mag dan ook verwachten dat ze minimaal twee jaar garantie geven of coulant zijn... tenzij ze wisten dat het apparaat niet 100% is...!?đ€
Zij verwijzen me naar de fabrikant en de fabrikant naar hen, dus erg klantvriendelijk. Hoe dan ook: ik zou er niets meer kopen. Vreemd dat dit in Nederland ook kan, vind ik. Nieuw product als tweedehands verkopen en de garantie daarom naar zes maanden brengen. Dit is, volgens mij, oplichting.

Google home mini
Google home mini. Foute kleur geleverd. Pakketje in de regen achtergelaten. Geen europese laadkabel in verpakking aanwezig. Servicekosten zullen we kwijt zijn tijdens zij volledig in de fout zijn gegaan...

Nooit meer BuyBay
Een paar dagen geleden een tweedekansje gekocht bij BUYBAY via BOL.Com Het betrof een nieuwe Bosch warmtepompdroger. Apparaat zou wat gebruikssporen hebben.
Bedrijf dat wasdroger leverde wild het apparaat niet naar boven brengen, het was "drempelservice". "U weet dat het een showroommodel is? Ja. Daar zit je dan maar dat is niet alles! Het kostte ons geld om naar boven te laten brengen door iemand.
De machine zag er goed uit.
Echter bij eerste gebruik ratelde de trommel. Direct uitgezet en Boschklantenservice gebeld (IVM garantie)
Monteur van Bosch kwam vandaag en na te luisteren opende hij het
omhulsel en na nader onderzoek de achterkant.
Hij schrok zich rot. Machine is totaal ontzet, gerepareerd op een manier wat in ieder geval niet BOSCHwaardig is. Er er zelfs kit gebruikt om een lekkage tegen te houden. Machine is totall loss volgens Boschmonteur. Kosten van gehele reparatie komen ver boven de nieuwprijs uit.
Monteur heeft foto's genomen om deze intern te bespreken
Bosch gaat dit regelen, hoe fijn. Maar termijn zal lang zijn.
Ik vind dit werkelijk schandalig van BUY BAY om zo'n machine te leveren. Zo ga je niet met klanten om !!!!

Svar frÄn BuyBay
slechtste service via bol.com, nooit meer
Heb via bol.com AirPods gehaald dat buybay retourkansjes heeft verkocht, nu jaartje later doen me AirPods niet naar behoren en gaan ze maar een uurtje of 2 mee voor ze ermee kappen, op mijn bon staat dat buybay retourkansjes 2 jaar garantie geeft en dat staat zwart op wit, na heel wat heen en weer gebel met bol.com klantenservice( die wel hun best deden en mij probleem snappen ) en ook nog contact gehad te hebben met Apple, die gaven aan dat het buybay retourkansjes het moet oplossen voor mij,
( want zij zijn de gene die 2 jaar garantie op het bonnetje hebben gezet ) bol.com de hoofdkantoor die wilt nu niks meer aan doen en zeggen dat ik bij Apple moet zijn terwijl zij de tussen partij zijn, ik ben zeer ontevreden over de hoofdkantoor die dit als oplossing geven en geen ene moer meer wilt doen! Ik heb rechtsbijstand en ga die dan maar inschakelen, MAAR WIL GRAAG MENSEN WAARSCHUWEN DIE PRODUCTEN KOPEN VAN BOL.COM VIA EEN 3de partij dat als er problemen zijn.
Terwijl ik zwart op wit heb staan, willen ze me nog niet helpen
Dat zij niks voor je gaan doen, ben ik als consument gewoon zeer teleurgesteld in hoe het hoofdkantoor mij behandelen
Hopelijk is dit een goede wijze les om niks bij een 3de partij van bol.com te bestellen

Tablet Samsung
Onlangs hier een tablet van Samsung gekocht. Het ging om een apparaat dat ik aan een korting van ongeveer 50% heb kunnen kopen. Bij het lezen van de reviews op deze site had ik toch een beetje een dubbel gevoel. Echter heb ik na een vriendelijk contact met iemand van de klantendienst er toch voor gekozen het product te bestellen. Het product stond beschreven als gebruikt met een beschadigde verpakking. Toen het product aankwam heb ik het vol ongeduld geopend, en kreeg ik een zeer leuke verrassing. De tablet was in absolute nieuwstaat. Alle accessoires waren nog in de originele verpakking. Ook de oplader was nog nooit gebruikt, enkel de tablet was uit zijn plastic gedaan. Daarnaast was de tablet bijna volledig leeg (nog 5% batterij), wat wijst op dat hij eventjes gebruikt geweest is. Na de tablet een aantal dagen gebruikt te hebben moet ik zeggen dat ik nog steeds zeer tevreden ben met de aankoop en met de klantendienst, die mij meermaals te woord heeft gestaan.
Bij een goede deal, niet twijfelen! Dit bedrijf is zeker het overwegen waard!
Had ik deze reviews maar eerder gelezen
Had ik de reviews maar eerder gelezen. Product besteld dat zogenaamd alleen uit de doos gehaald was. Aan de staat van de doos was al te zien dat deze veel langer gebruikt was, ook waren er allerlei accounts op de tv aanwezig (kon gewoon netflix van de vorige gebruiker nog gebruiken). Dit was echter niet het ergste. TV deed het namelijk niet en viel steeds uit. Nu 3 dagen wachten tot de TV opgehaald wordt om vervolgens nog 5 dagen te wachten om mijn geld terug te krijgen.
Nooit meer...
Product is incompleet en moetâŠ
Product is incompleet en moet geretourneerd worden. BuyBay heeft nog een tweede product in zijn bezit, maar wilt de ontbrekende onderdelen niet na sturen.
Slechtste service ooit!!!!
Waarom heb ik dit niet eerder gelezen?
Retourkansje wasmachine van Bosch besteld via Bol.com, zoals ze zichzelf presenteren zou deze goed moeten zijn dus waarom niet.
Bol.com zegt dat ze je wasmachine naar de juiste plek tillen en aansluiten, blijkbaar de kleine lettertjes niet goed gelezen. deze partner heeft alleen een drempelaflevering. Machine werd dus midden in de woonkamer neergezet en oude machine niet meegenomen. Klantenservice van BuyBay gebeld en werd afgesnauwd. Bol.com heeft nog geprobeerd of ze konden helpen maar die mochten niks omdat het vanuit BuyBay moest worden geleverd. 2 weken later had ik eindelijk mensen kunnen regelen die mij geholpen hebben om de wasmachine naar boven te tillen en aan te sluiten, ding aan, stuitert heel de badkamer door. Pootjes ontbreken en allemaal schade op de wasmachine. Dit zou juist een silence drive machine moeten zijn, overal reviews dat deze zo stil is. nou mooi niet.
Dus retour aangevraagd, via Bol.com want die leveren wel goede service. Ik ben veel in het buitenland voor mijn werk dus een datum plannen is al niet makkelijk. Uiteindelijk kwam er alleen een mailtje van BuyBay met de retouraanvraag dus zelf weer in de telefoon geklommen om de afspraak te maken. Dus vandaag gekozen om op te laten halen. moet je de hele dag thuis zijn, dus ik thuiswerkdag geregeld maar had vanavond (VRIJDAG AVOND) een eet en borrel afspraak met vrienden staan.
Komt ie:
Hij kan tussen 8 uur smorgens en 10 uur savonds opgehaald worden. Dynalogic die het transport regelt vind dit heel normaal.
en je krijgt pas op de dag zelf via de track and trace een kleiner tijdvak, wat nu op eens tussen 7 en 10 savonds blijkt te zijn. Waarom werk ik dan thuis? ik had aan BuyBay al aangegeven, graag overdag dat konden ze niet garanderen. Dynalogic had dit wel doorgekregen maar doen ze dus niks mee. Ik heb om 9 uur vanmorgen toen ik de timing wist Dynalogic gebeld (45ct per minuut) maar nee mevrouw de planning wil niks meer schuiven, de manager mocht ik niet spreken want die kon toch ook niks doen en na nogmaals naar de planning gevraagd te hebben kon er nog steeds niks. Dus zeg je afspraak maar af..
Nooit meer dit gezeik, mn volgende wasmachine koop ik wel bij CoolBlue. Dan is ie maar iets duurder en ben ik iets minder duurzaam.
Als ik de reviews eerder had gelezen
Als ik de reviews eerder had gelezen, had ik hier nooit besteld!!
Wat een waardeloos bedrijf. Ten eerste geven ze aan volgende dag geleverd vervolgens het hele weekend zitten wachten niks ontvangen.
Contact opgenomen met de Klantenservice, geven ze vervolgens ook nog het verkeerde tijdstip door.
Vervolgens pakketje in ontvangst genomen, op de website gaven ze aan nieuw in doos. Bij het openen blijkt het beschadigd te zijn en eens gebruikt!!. Je moet nagaan als je een vaatwasser verkoopt, nog met vetvlekken en etensresten erin. Ronduit schandalig!!!!
Doe GEEN zaken met dit bedrijf
Doe GEEN zaken met dit bedrijf. Op ebay een Gopro besteld en een defect Samsung horloge ontvangen. Ik had al diverse negatieve recensies gelezen, maar dacht dat het wel mee zou vallen. Het valt dus niet mee. Na direct contact opgenomen te hebben met buybay de goederen teruggestuurd. Er werd beloofd dat ik binnen 5 dagen mijn geld terug zou ontvangen. Nu 2 weken later nog steeds niets ontvangen. Gebeld, krijg alleen maar smoezen te horen. Heb inmiddels de zaak geescaleerd via mijn creditcard
Wasmachine bij buy bay gekocht
Wasmachine bij buy bay gekocht, apparaat was in redelijke conditie, 2 dezelfde apparaten werden aangeboden, de een duurder dan de ander, enige verschil was het leveren van een pootje, scheelde 80 euro. Wij hebben voor de duurdere optie gekozen. Vervolgens geen pootje geleverd, wasmachine werkt niet naar behoren, dan ga je opbellen naar bol.com en buy bay. Wat een wereld van verschil is dat! Bol.com staat je netjes te woord en wil je ook echt helpen, buy bay totaal waardeloze service. Geen vergoeding niks, slecht te woord gestaan, grote mond van de medewerkers daar. Kon alleen retour sturen, geld terug krijgen of 15 euro vergoed krijgen, terwijl het verschil 80 euro was... Ik ga hier nooit meer iets kopen.
Monitor gekocht bij BuyBay via Bol.com
Monitor gekocht bij BuyBay via Bol.com. Zou snel worden bezorgd. BuyBay heeft een prachtig trackingsysteem waarbij je de vervoerder (Dynalogic) de hele dag kunt volgen. Op een bepaald moment geeft het systeem aan dat de koerier op 1 straat afstand mijn huis is genaderd. Daarna werd het stil. âIn onderzoekâ staat er op de trackingpagina. Ik heb uiteindelijk wel mijn geld terug en ondertussen staat deze monitor wel weer (voor veel meer geld) te koop via BuyBay. Zolang BuyBay met Dynalogic werkt, ga ik met een grote boog om ze heen
Dubbele frituurpan gekocht zou geenâŠ
Dubbele frituurpan gekocht zou geen beschadiging zijn alleen aan de doos.Na ontvangst bleek de frituurpan ook beschadigd zijn.Heb gevraagd om een goede prijs af te spreken en de frituurpan te behouden,maar ze gaan niet lager dan âŹ7 euro.Wat ik voor de beschadiging te weinig vind.Dus deze willen geen oplossing en kost veel tijd en moeite om dit weer te retourneren
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.