BuyBay Omdömen

‱
TrustScore 2 av 5

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Werkt totaal niet meer, tot jaar geleden mooie producten. Nu alleen maar kapotte zaken en veel te hoge prijzen.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Oplichters gerourneerd product weer te koop aangeboden €500 hoger dan oorspronkelijk bedrag. Surface book 2 laptop Aangekocht voor €1527 Geretourneerd wegens backlight bleed Het zefde apparaat h... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjÀrnor

Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Dyson stofzuiger gekocht. Zou alleen vlekjes en krasjes hebben, gebruikt zijn maar verder compleet zijn. Bij aankoop bleek een flinke deuk in de stang te zitten en miste ook de oplader en wandstang. O... Se mer

Företagsinformation

1. FöretagstjÀnster

Skrivet av företaget

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 mÄnaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Heel tevreden met aankop BuyBay.

Al vaker tot volle tevredenheid een artikel bij BuyBay gekocht.Is het niet naar je zin. Geen probleem. Retourneren en binnen een korte termijn je geld terug. Helemaal top. De communicatie via de mail werkt ook goed. Wij hebben geen probleem met een kapotte verpakking of een kleine gebruiksschade. Hier door betaal je ook niet te veel geld. Dus wees wijs. Koop vertrouwd met goeie service bij BuyBay.
Marki.

21 februari 2020

Beste Ger,

Hartelijk bedankt voor je mooie woorden! We hopen je in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn.

tweedehands is duurkoop

Sturen tweedehandsjes die niet goed zijn, elektronica hapert en kan ik net zo goed weggooien. Duurkoop dus.

20 februari 2020

Goedemorgen,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de elektronica die je via ons hebt aangeschaft. Wij testen al onze producten, dus onze excuses dat aankoop niet goed werkt!

Er is een aantal stappen die je kan ondernemen als het product niet deugdelijk is:
- Je kan je op je herroepingsrecht beroepen en het product binnen dagen na ontvangst retour sturen.
- Wij bieden je 6 maanden garantie op dit product, indien er schade en/of een defect aan het product zit, kan je contact met ons opnemen.
- Het merk is daarnaast wettelijk verplicht om garantie te geven op het product. De duur van de garantie is bij hen op te vragen met behulp van het serienummer wat op het product staat vermeld. Contact opnemen met het merk is over het algemeen de snelste oplossing in het geval van een garantiekwestie.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

BuyBay Klantenservice

Nie polecam

Nie polecam kupować przez ta firmę. ZamĂłwiƂam mixer. DotarƂ do mnie niekompletny z jedną trzepaczką. Sklep przystaje przy swojej racji ĆŒe wysƂaƂ wszystko zgodnie z opisem. Zwrot produktu,nigdy więcej tam nie kopie.

18 februari 2020

Droga Ewelina,

Dziękuję za wiadomoƛć. Jak denerwujące jest usƂyszeć, ĆŒe twoje zamĂłwienie nie speƂnia twoich ĆŒyczeƄ. Przepraszamy za to. Dajemy zwrotom drugie ĆŒycie: produkt często byƂ tylko usuwany z opakowania, ma niewielkie ƛlady uĆŒytkowania, brakuje częƛci lub z innego powodu nie jest caƂkowicie nowy.

Sprawdziliƛmy dla Ciebie reklamę i widzimy, ĆŒe artykuƂ zostaƂ opisany w następujący sposĂłb:

„W przypadku tego produktu brakuje następujących częƛci: 1 mieszadƂo i 2 haki ugniatające. Na obudowie znajduje się rĂłwnieĆŒ kilka rys. Nie ma instrukcji ani instrukcji. Produkt ma niewielkie ƛlady uĆŒytkowania. Oryginalne opakowanie zostaƂo wymienione.”

Dlatego prawdą jest, ĆŒe brakuje częƛci. Dlatego nie jest moĆŒliwe zaoferowanie za to odszkodowania ani wysƂanie trzepaczek.

Jeƛli nie jest to oczekiwane od zamĂłwienia, moĆŒesz zarejestrować zamĂłwienie do zwrotu w ciągu 30 dni od otrzymania za poƛrednictwem konta Bol.com.

Mamy nadzieję, ĆŒe poinformowaliƛmy Cię wystarczająco i ĆŒyczymy miƂego dnia!

Z powaĆŒaniem

Joleen - obsƂuga klienta BuyBay

__________________________________________

Beste Ewelina,

Bedankt voor jouw bericht. Wat vervelend om te horen dat jouw bestelling niet aan jouw wensen voldoet. Onze excuses hiervoor. Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen, mist onderdelen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw.

We hebben de advertentie voor je nagekeken en we zien dat het artikel als volgt stond omschreven:

"Bij dit product ontbreken de volgende onderdelen: 1 roergarde en 2 kneedhaken. Tevens zitten er meerdere krassen op de behuizing. Geen gebruiksaanwijzing of handleiding aanwezig. Het product heeft lichte gebruikssporen. De originele verpakking is vervangen."

Het klopt dus dat dat er onderdelen ontbreken. Het is dus niet mogelijk hier een compensatie voor aan te bieden of gardes na te sturen.

Mocht dit niet zijn wat je van de bestelling had verwacht, kun je de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst voor een retourzending aanmelden via jouw Bol.com account.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geĂŻnformeerd en wensen je een fijne dag toe!

Joleen - BuyBay Klantenservice

Vlotte snelle service.

Heb net een eerste aankoop gemaakt via BuyBay.

Eerst had ik wat informatie opgevraagd over het product.
Ik kreeg een beschrijving en foto's opgestuurd van het product.

Ik heb dit aangekregen volledig volgens de beschrijving van medewerker Joleen.

Het aangekregen product was exact hetzelfde als beschreven en heb er toch snel 25% mee bespaard.

15 februari 2020

Beste klant,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat het product je bevalt en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

BuyBay CS

Vreselijk.

Vreselijk.. koop je iets bij Bol.com.. maak je via de chat afspraken maar bij BuyBay is het anders.. Krijg product aangeleverd via karton met veel tape erom heen.. (nieuw prod maar andere verpakking)
afspraak was Bol.com. neerzetten en oude combi magnetron meeleveren.. Dus niet. drempellevering. Gelukkig leverancier Dynalogic was zo vriendelijk om het uit te pakken en neer te zetten en de oude mee te nemen.
Nu kom het.. Combi magnetron werkt niet.. Retour aanmelden..
Arggg ik moet hem verpakt en aan de deur meegeven.. Hellup.. het was al geen originele verpakking .. en ik kan het niet gaan herpakken ik heb geen materiaal en de kracht niet ..(reuma)
Gaat u maar noppenfolie kopen.. en tape

Was is dit nou? Ik maak als consument afspraken met Bol.com.. ik koop bij Bol.com, betaal aan Bol.com en nu worden de afspraken door hun voorwaarden van tafel geveegd? Dat kan toch niet?

11 februari 2020
Betygsatt 3 av 5 stjÀrnor

Helaas een slechte ervaring met BuyBay

Helaas een slechte ervaring met BuyBay.

Incomplete levering ontvangen op een aankoop van € 58,55, ter compensatie van BuyBay namens BVA Auctions een restitutie van € 2,50 aangeboden gekregen of gratis retourneren. Hun argument: "Omdat we met het artikel al met een aanzienlijke korting is aangeboden, is het voor ons niet mogelijk om akkoord te gaan met nog eens 20 Euro korting. We hopen op uw begrip hiervoor". Tja, dan moet je geen retourgoederen aanbieden. Karig en slecht voor het millieu.

2 februari 2020

Beste meneer van den Berg,

Bedankt voor uw bericht. Het is vervelend om te vernemen dat de beschrijving van jouw kavel op de website niet volledig was, en hierdoor het ontvangen artikel niet zoals verwacht was.
Omdat we met retourartikelen werken is het niet mogelijk om de missende onderdelen na te leveren. Onze excuses hiervoor.
De conditie van de wandcloset is als nieuw, met slechts hier en daar kleine krasjes en vlekken. Nieuw kost dit artikel rond de €180,-. De kavel is uiteindelijk met €40,- gewonnen. Alle betrokken partijen nemen genoegen met de verkoop en zijn blij dat het artikel een tweede kans heeft kunnen krijgen. We hopen dat u begrijpt dat we niet daarom niet akkoord kunnen gaan met de door u verwachte vergoeding van €20,-.
Neemt u graag contact met ons op via het kanaal van BVA. We vernemen graag u akkoord gaat met de door ons geboden compensatie. Of het artikel gratis wenst te retourneren voor een volledige terugbetaling.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en alvast hartelijk dank voor uw reactie.
Met vriendelijke groet, BuyBay B.V. Klantenservice

Mooi concept

Wat een mooi concept om retourproducten te verkopen. Al meerdere producten gekocht bij BuyBay, zag er altijd netjes uit en dat tegen een mooie korting. Ze zijn altijd eerlijk over de staat van het product en reageren snel en vriendelijk op berichten.

9 januari 2020

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor de 5 sterren en de mooie woorden!

Erg blij met Buybay

Een jaar geleden een Google Home bij Buybay gekocht en hij doet het nog steeds perfect als nieuw. De service was prima en leuk om op deze manier wat goeds te doen.

6 januari 2020

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor je positieve review!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Tweedehands prijs, maar toch nieuw

Via Bol een diepvries gekocht. Stond aangeboden als tweedehands en met een flinke korting ten op zichten van de nieuw prijs. Aangezien mijn oude diepvriezer kapot was, had ik snel een betaalbare nieuwe nodig, dus maar meteen besteld.

Een dag later kwamen ze de vriezer al brengen, en na het uitpakken was ik verbaasd dat hij nog helemaal nieuw was! Los van het hele kleine krasje (wat ook in de omschrijving stond) zie ik helemaal geen gebruikers sporen en zelfs alle beschermfolie zat er nog op.

6 januari 2020

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor de 5 sterren Jos! Veel plezier met je vriezer.

Kapot spul gekocht

Koopt via bol.com wat elektronica hier. Werkt gewoon niet. Ben benieuwd of ze hier wat aan gaan doen.

3 januari 2020

Beste Ruben,

Wat jammer dat je een product ontvangen hebt wat niet werkt. Dat vinden wij heel vervelend!
Je kunt contact met ons opnemen via cs@buybay.com, daar zit een team klaar om jou verder te helpen en een passende oplossing te vinden. Hopelijk kunnen wij jouw ervaring dan toch nog positief maken.

Een product aangeschaft via Bol.com

Een product aangeschaft via Bol.com. Levering was snel de volgende dag. Product voldeed boven verwachting! Ik had een Dyson V7 aangeschaft voor ongeveer 60% van de nieuwprijs. Er stond bij dat de stofzuiger stofresten bevatten en dat was ook zo. Maar verder was hij nog helemaal als nieuw. Diezelfde stofresten heb je al na 5 minuten zuigen dus was voor mij geen probleem. Top!

3 januari 2020

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je Dyson V7.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Mijn aankoop gaat vaker via Buybay.

Prima koop via Buybay, Deze 2e kans manier van kopen is prima te doen je betaald goedkoper dan op de normale koopsite omdat er iets aan de verpakking mankeert of er is iets wat ontbreekt. Ook kun je een vraag over het artikel stellen. Het word gecheckt door Buybay. En wordt dan eventueel bij de aankoop vermeld. En mocht het alsnog niet goed zijn kun je het alsnog retour sturen daar doen ze zoals eerder werd beweerd helemaal niet moeilijk over. Ik kocht een touchbin afval emmer deze was niet compleet, Kon hem retour sturen maar heb gewoon de fabriek benadert en heb nu voor de helft van de prijs een mooie afval emmer.
gr T.t B

27 december 2019

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor je review! Fijn dat je nu een complete afval emmer hebt. We zijn je in de toekomst graag weer van dienst.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Slechte service en onduidelijke garantie!

7 maanden geleden hebben wij via Bol.com partner BuyBay een Luvion Grand Elite 3 Connect - HD Wifi Babyfoon aangeschaft.

Helaas krijgen wij dagelijks (tot grote ergenis aan toe) piep meldingen op de ouderunit dat de verbinding met de camera weg gevallen is. Zelfs als de ouderunit een kamer naast de camera staat valt het signaal regelmatig weg.

We hebben dus contact gezocht met de leverancier BuyBay Retourkansjes, maar die gaf helaas als antwoord dat de garantie van 6 maanden bij hun voorbij was. Al staat er op de site dat er 2 jaar garantie op het product zit, maar dat moet je na 6 maanden dus blijkbaar zelf via de fabrikant maar uitzoeken.

Jammer dat BuyBay na een maand buiten hun garantietermijn ook geen enkele coulance kan bieden en je zelf maar moet uitzoeken of je nog in aanmerking komt voor evt. resterende fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is blijkbaar ingegaan bij de eerste verkoop, maar die datum is voor ons onbekend.

Let dus heel goed op als je (via Bol.com) hier iets koopt.
Wij kopen hier nooit meer iets!

23 december 2019

Beste meneer/mevrouw van Ouwekerk,

Bedankt voor je bericht. Ik zie dat je hetzelfde bericht ook op een andere reviewsite hebt geplaatst. Hier hebben wij inmiddels ook een reactie op gegeven.

Mocht je hier verdere vragen over hebben, kan je contact met ons opnemen via cs@buybay.com

Joleen - BuyBay klantenservice

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Een zeer gelukkige en tevreden klant!

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde Solis gourmetstel voor 3 personen. Het ziet er super uit en het werkt uitstekend. Het voldoet geheel aan onze verwachtingen.
De levertijd was kort en de communicatie, zowel met de verkoper als met de bezorger verliep uitstekend.
Echt een aanrader om bij deze verkoper te bestellen.

5 december 2019

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Top lots BVA en Buybay

Top lots BVA.
Dit label is door BuyBay en BVA opgezet waarbij BVA het verkoopplatform biedt en BuyBay de operationele invulling doet.
Buybay wordt niet vermeld bij BVA veiling, zie je pas bij aflevering
Voor de tweede maal problemen met Buybay.
Eerste keer dyson stofzuiger verkeerde omschrijving en foto’s, dus verkeerde levering
Tweede keer kinderwagen verkeerde omschrijving en foto’s, alleen autostoeltje werd geleverd. Bestond uit 3 artikelen.
Ze hebben een artikel in hun voorwaarden staan, waarmee ze overal mee weg komen.
Dus weer retour en opnieuw opzoek.
Vreemde is van alle kanten krijg ik te horen geen voorraad, maar wel 4 wagens op ebay.
Denk je een schitterend sinterklaas cadeau te hebben gescoord weer mis.

2 december 2019

Beste Gaps,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je meerdere problemen hebt ondervonden bij je aankopen via BVA. Onze excuses hiervoor, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Wij begrijpen dat je baalt en willen graag kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Neem gerust nog even contact op met ons.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Meerdere malen bij Buybay iets besteld en altijd top.

Meerdere malen bij Buybay iets besteld, vooraf extra info en foto's gevraagd en ook gekregen. Snap inderdaad ook niet waarom er zulke slechte reviews zijn. doe zelf het voorwerk voordat je tot aankoop overgaat dan kan er weinig mis gaan. Tevens is de klantenservice ook top, reageren snel en goed.

28 november 2019

Beste Richard,

Wat leuk om jouw review te lezen! Bedankt namens ons hele team!

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Droger die door onkunde plots niet meer geleverd kan worden. Is wel opgelost!

Hier onder staat de review die ik had geschreven. Uiteindelijk heeft dit bedrijf het super opgelost.
Dus ik ben blij en raad dit bedrijf aan.

Ik had een droger gekocht via bol.com. Een retour kansje. Blij mee omdat het Miele was tegen een goede prijs. Omdat er niet duidelijk in hun voorwaarden stond dat het om een drempel levering ging had ik gebeld. De aardige dame ging het regelen omdat ik een hernia heb. De volgende dag zou het geleverd worden en naar zolder gebracht. Dit bleek helemaal niet te kunnen. Nu is de droger retour gegaan naar het depot en kan hij niet meer aan mij geleverd wirden.
De klantenservices dames zijn heel vriendelijk maar blijkbaar niet op de hoogte van alle regels omtrend leveren. Nu krijg ik alleen mijn geld terug. Ik vind dit geen eerlijke oplossing terwijl ze wel altijd zoeken naar een oplossing, claimen ze zelf...

22 november 2019

Goedemiddag,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het afleveren van jouw droger niet naar wens is verlopen, daar balen wij ook van.
We bespreken dit graag persoonlijk met jou, neem gerust nog even contact op via mail/telefoon. Wij staan voor je klaar om een geschikte oplossing voor deze situatie te zoeken.

Een tevreden klant

Al verschillende aankopen gedaan van buybay via bol. Je kunt ze van te voren mailen voor meer informatie over de producten en dan krijg je ook nog extra foto's, dus je weet precies wat je koopt en dat voor een mooie prijs! Ze reageren ook nog eens snel en leveren ook snel.
Nog nooit problemen met ze gehad, ik snap niet dat ze niet hoger staan op trustpilot...!

17 november 2019

Svar frÄn BuyBay

Bedankt voor je positieve review!

BuyBay

Top service.....

Top service...... dik tervreden

14 november 2019

Beste Tom,

Bedankt voor je review!

BuyBay

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer