Werkt totaal niet meer, tot jaar geleden mooie producten. Nu alleen maar kapotte zaken en veel te hoge prijzen.
Det här tycker kunderna
Oplichters gerourneerd product weer te koop aangeboden €500 hoger dan oorspronkelijk bedrag. Surface book 2 laptop Aangekocht voor €1527 Geretourneerd wegens backlight bleed Het zefde apparaat h... Se mer
Företaget har svarat
Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Se mer
Företaget har svarat
Dyson stofzuiger gekocht. Zou alleen vlekjes en krasjes hebben, gebruikt zijn maar verder compleet zijn. Bij aankoop bleek een flinke deuk in de stang te zitten en miste ook de oplader en wandstang. O... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Kontaktuppgifter
Tt. Vasumweg 58, 1033 SC, Amsterdam, Nederländerna
- 0202251850
- cs@buybay.com
- buybay.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
SteelSeries Arctis 7
Op bol.com de SteelSeries Arctis 7 Headset 2019 Edition gekocht als een retourkansje via BuyBay. Normaliter kost deze headset rond de €169 en nu €132. Een zeer nette prijs! Stond bij dat de verpakking beschadigd was en er lichte gebruikerssporen waren. Nou eerlijk gezegd geen enkele gebruikerssporen te vinden en de doos was alles behalve beschadigd. Alleen open geweest netjes dicht gemaakt met een plakbandje. Alle onderdelen aanwezig dus al bij al top! Ik ben er blij mee en zal in het vervolg een retourkansje niet afslaan.

Svar från BuyBay
We hadden een Samsung monitor besteld…
We hadden een Samsung monitor besteld en niet goed opgelet, er zat geen luidspreker in, dus konden we hem niet gebruiken ........ onze fout... niet goed opgelet, We hebben contact met het bedrijf gehad, maar de monitor was al onderweg... maar geen probleem we mochten hem terug sturen, zonder kosten, nu wil het toeval, dat onze zoon een tweede monitor nodig heeft omdat hij veel thuis moet werken ( Corona) dus hij kon hem gebruiken, we hebben de monitor uitgepakt om te kijken, hoe erg deze " beschadigd" was... we hebben een poosje moeten zoeken en ja hoor een piepklein krasje op het voetstuk... niet de moeite waard.
Ik vind het een geweldig bedrijf en ze denken positief mee naar een oplossing, terwijl het onze eigen schuld was... beter opletten... ben blij dat hij niet retour hoefde.

Svar från BuyBay
BenQ Zowie monitor for a nice price
Just received my new BenQ Monitor and got it by a very nice price. 23% below the market price for a new one and it just has a little scratch on the frame.
Customer service was very fast and nice.
I´m totally happy and can recommend BuyBay to all out there.

Svar från BuyBay
Zo goed als nieuw voor minder.....
Net mijn tv via buybay mogen ontvangen en ik ben absoluut tevreden. De communicatie was al perfect en vragen kunnen gewoon gesteld worden over het product. Tv doet het fantastisch en ziet er als nieuw uit (voor zover die niet nieuw is want ik zie geen verschil) Kortom ik kijk volgende keer toch ff stiekem eerst bij dit bedrijf voor ik wat koop.

2x besteld en zeer tevreden
Heb hier 2x besteld, 1ste x google Chromecast ultra.
Zoals beschreven paar krasjes maar verder goed en idd gebruik het nog steeds naar tevredenheid en kijk zelfs films in hdr kwaliteit.
Mijn 2e product de zelfde beschrijving voor de lucht ontvochtiger qlima d620.
Deze enkel de verpakking schade.
Draaid nu 6 uren en heeft al 1 liter met vocht uit de lucht gehaald.
Ben er heel blij mee

Svar från BuyBay
Thanks to the friendly customer service
I had a problem with DPD delivery and they managed to help me with a solution. Thanks a lot and sorry for being so mad in my e-mails.

2 keer Super Deal gedaan bij BuyBay
Ik heb de HP Spectre USB-C Travel Dock kunnen kopen als BuyBay Retourkansje. Het zou een mooie deal zijn. Kost oorspronkelijk meer dan 100€. Met Black Friday was de prijs online gezakt naar 60€. Ik heb het kunnen kopen aan 32€ (2de kans), wat een mega deal is. Binnen de 3 dagen ontvangen en alles was zoals online beschreven. Onmiddellijk alles uitgetest en super tevreden van. Goede service en mega deal. Bedankt BuyBay
Een maand eerder ook al gekocht via BuyBay en dat ging ook netjes. TP-Link TL-PA8033P KIT kost normaal 84€ en heb het kunnen kopen aan 58€ (2de kans). Ook geleverd zoals beschreven en werkt perfect. Dubbel tevreden. En nee, ik verdien hier niets aan :).

Juiste prijs en kwaliteit
Snelle communicatie, goede omschrijving van de beschadigingen en een prima korting.

Svar från BuyBay
Heel recent een Bosch blender gekocht…
Heel recent een Bosch blender gekocht en na wat negatieve ervaringen met 2e kans producten was ik wel nerveus. Maar het is fantastisch. Voldoet op alle fronten.
De keurig vernoemde krasjes kan ik niet vinden, ik ben al blij dat hij het doet. Ik zoek nu een steelstofzuiger. Hoewel mijn aankoop van de Vax als 2e hands het nu al begeven heeft dus soms riskeer je een miskoop.

Svar från BuyBay
De levering was snel maar involledig
De levering was snel maar involledig! Nu geven ze 5% korting.
Belachelijk
Bende oplichters zijn ze!!!
niet ontvangen waar ik voor betaald heb!

Onvolledig
De levering verliep vlot, de producten werken naar behoren, echter ontbrak er 1 kabel in de doos. Bij Buybay konden ze een bedrag terugstorten, dat echter onvoldoende is om dezelfde kabel aan te kopen.
Dank voor uw reactie hieronder, echter heeft uw team reeds aangegeven mij niet meer te kunnen bieden als hierboven aangegeven. Dus niet ontvangen waar ik voor betaald heb!

Nooit meer
Via bol.com terecht gekomen bij dit bedrijf. Natuurlijk staat het er enkel in zeer kleine letters geschreven.
Product kwam in een fel beschadigde doos aan. Bijgevolg was het product (oven) ook op meerdere plaatsen gedeukt.
Geen mogelijkheid tot compensatie.
Ik zal er nooit meer kopen!

Risico item
Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter, de inhoud was goed beschermd (dubbel verpakt). Splinternieuwe slaapzak met bewaar en copressiezak alleen zonder originele verpakking.
Onbeschadigd ,goede rits en (belangrijk) ruikt als nieuw.
Zeeeeeeeeer. Tevreden omdat de aankoopprijs 60 procent scheelde . Wij gaan in de toekomst vaker zaken doen. Dank.
Gerard

Svar från BuyBay
Found online a great deal
Found online a great deal, contacted them if they could take any picture of any damage, as a response they replied that there was no damage thus a picture was not needed.
Received the product today and they did not lie in the slightest, delivered a great product and have a great customer support. As an advice, look for BuyBay in the future, they have excellent deals and really worth your time!

Svar från BuyBay
“Is een klokradio geen router dan?”
Middels Bol.com en product besteld voor €200 (met aanduiding dat verpakking geopend was maar geen schade) waarvan de verkoopwaarde op €239 lag. Echter wordt mij een totaal ander product aangeleverd. Zover ik weet is een router toch echt iets anders dan een klokradio ;).
Helaas met geen mogelijkheid BuyBay’s klantenservice te contacteren en wordt door Bol enkel gezegd retourneren. Na wat kort ‘internet-onderzoek’ werd al snel duidelijk dat dit wel érg vaak voor komt.
Jammer, want het initiatief was mooi bedacht. Echter blijkt het toch te lastig en is dit helaas de tweede maal dat het gebeurd. Toch een beetje triest.

Svar från BuyBay
Snelle levering, product amper zichtbaar gebruikt, gewoon tiptop in orde en meteen gebruikt.
ze reageren erg snel op mails.

Airfryer
Snelle levering en artikel ga er perfect uit en werkt perfect

Svar från BuyBay
Na een positieve ervaring nu een zeer negatieve
Na een positieve ervaring nu een zeer teleurstellende ervaring. Product zou 2x zijn verkocht ook via eBay.de die net wat eerder had besteld. Nou waarom ontvang ik de dag erna een bericht dat t pakket is verzonden?
5 dagen na dato kom t antwoord van BuyBay nadat ik vraag waar eea blijft. Als je ziet dat n produkt dubbel is verkocht zie je dat meteen en hoeft t niet 5 dagen te duren om daar achter te komen.

Svar från BuyBay
Zeer onbetrouwbare en misleidende firma
Zeer onbetrouwbare firma, ik wil bijna zeggen dat ze bewust mensen oplichten. Maar hier heb ik geen bewijs van en ik ben sowieso niet van plan om nogmaals via hen te kopen. In elk geval is het oppassen geblazen als men retourgoederen via BVA aanschaft. Als deze via Buybay verkocht worden, zou ik adviseren om überhaupt niet te bieden.
Een volautomatische koffieapparaat gekocht (€200) waar volgens de beschrijving 24 maanden garantie op zit. Volgens de beschrijving zou het apparaat enkel de deksel missen en wat kleine krasjes erop hebnen zitten. Eenmaal het apparaat binnen gekregen (ook nog eens met koffieboontjes overal in de doos), zat er klein foldertje bij waar 6 maanden op stond. Telefonisch contact gezocht, waarbij er werd gezegd dat ze nooit meer dan 6 maanden garantie bieden. Ik gaf aan dat het toch echt in de beschrijving op BVA stond, maar de dame bleef aangegeven dat het toch echt maar 6 maanden is en blijft. Na aangegeven te hebben dat het zeer misleidend is, mocht ik een mailtje sturen om het op te laten lossen.
Dit ook gedaan en aangegeven dat het not done is om via deze weg consumenten op te lichten. Als het foldertje er niet bij had gezeten, had ik het nooit geweten. Ik kreeg geen excuses, alleen maar een hele lange mail van Kim met een beschrijving van fabrieksgarantie en verkopersgarantie. Hierop geantwoord dat ik heus wel het verschil weet en ik niets heb aan zo'n algemene mail. Maar dat zij mij toch echt misleid hebben. Hierop werd door Jan aangegeven dat ze het betreuren dat ik "het gevoel heb" dat ik misleid ben en dat ze E10 compensatie kunnen bieden. Aangegeven dat ik op een apparaat van E200 (welke in de winkel voor E75 meer nieuw verkrijgbaar is) E25 eerder op zijn plek is. Hierop een botte mail van Hala gehad, waarin ze schrijft dat ik dan maar het apparaat terug moest sturen als ik niet akkoord ging. Uiteindelijk toch maar akkoord gegaan met die E10, want wij zijn niet zo gehaaid zoals hun dat we het apparaat gebruiken en dan in een schandalige staat met koffiebonen en al terugsturen. Maar toch een ijskoude douche voor BuyBay. Dont buy bij buybay!
UPDATE!!
Aan lange politiek correcte reacties, zonder inhoud heeft een consument dus helemaal NIKS. Maar goed, men kan nu zelf zien dat dit een patroon is bij jullie. Ik ben je oprecht dankbaar voor je reactie. Hopelijk kunnen we zo samen ervoor zorgen dat men ook NIKS meer bij jullie afneemt. Dank voor de bevestiging van jullie wanpraktijken Jan;)

Svar från BuyBay
Problemen met product, goede klantenservice
Vorige week een Teac cd speler gekocht bij BuyBay via bol.com. Op de website stond alleen dat er een lichte beschadiging aan het front zat, maar ik zag geen foto's.
BuyBay gebeld, goed eerste gesprek. Kreeg foto's doorgestuurd met de beschadiging, een heel kleine kras. Verder zou de speler in goede staat verkeren.
Toen ik de speler echter ontving(keurig in het tijdslot dat in de mail vermeld stond!), bleek hij geen enkele CD af te spelen. Teleurgesteld wederom contact gezocht met BuyBay, en aangegeven dat ik het jammer vind dat er gezegd wordt bij bol.com dat de speler verder goed werkt, maar dan toch geen CD's kan afspelen!
Ze gaven meteen aan dat ik de speler probleemloos kon terugsturen, en dat het hun speet dat ik een negatieve ervaring heb gehad.
Aangezien deze CD speler echter niet meer te krijgen is, heb ik toch nog een poging gedaan om hem ter plekke te bekijken en hopelijk te repareren, en dat is gelukt. Het motortje bleek niet goed de CD's te kunnen pakken, vermoedelijk is de speler iets te hardhandig behandeld. Dit kan dus ook met transport zijn gebeurd.
Toen ik wederom belde, dit aangaf en zei dat ik het uiteindelijk zelf heb kunnen fixen, kreeg ik (ongevraagd!) achteraf alsnog een compensatie voor mijn moeite.
Hierbij dus 4 sterren voor een zeer nette en vriendelijke afhandeling van een vervelende situatie.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.