Werkt totaal niet meer, tot jaar geleden mooie producten. Nu alleen maar kapotte zaken en veel te hoge prijzen.
Det här tycker kunderna
Oplichters gerourneerd product weer te koop aangeboden €500 hoger dan oorspronkelijk bedrag. Surface book 2 laptop Aangekocht voor €1527 Geretourneerd wegens backlight bleed Het zefde apparaat h... Se mer
Företaget har svarat
Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Se mer
Företaget har svarat
Dyson stofzuiger gekocht. Zou alleen vlekjes en krasjes hebben, gebruikt zijn maar verder compleet zijn. Bij aankoop bleek een flinke deuk in de stang te zitten en miste ook de oplader en wandstang. O... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.
Kontaktuppgifter
Tt. Vasumweg 58, 1033 SC, Amsterdam, Nederländerna
- 0202251850
- cs@buybay.com
- buybay.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slecht bedrijf laptop kapot bezorgd…
Slecht bedrijf laptop kapot bezorgd zonder enig vulmateriaal heb een laptop nodig en ze geven mijn geld pas terug 5 dagen na dat hij is aangekomen. Prutsers!

Svar från BuyBay
Wir waren sehr zufrieden mit der…
Wir waren sehr zufrieden mit der gesamten Abwicklung und auch das Produkt war sehr gut beschrieben und entsprach der Beschreibung!

John Deere Trekker
Via Bol.com een tweedehands John Deere Meccano trekker besteld. De verpakking zou geopend en beschadigd zijn, en het product zo goed als nieuw. Dit was ook het geval. De plastic zakjes met onderdelen waren ongeopend en de onderdelen zelf splinternieuw. Nieuw kostte de Meccano set 50,- en tweedehands 25,-. Dat was zeker de moeite waard. Het pakketje kwam op het beloofde moment binnen. Ik ben blij!

Printer retourneren
Mijn printer wilde ik retourneren, maar was niet aangekomen. Na het sturen van een mail kreeg ik snel een reactie terug en werd er aangegeven dat er werk van werd gemaakt. Ook kreeg ik het retourbedrag uitgekeerd.

Svar från BuyBay
100 euro voordeel voor een deukje in de deur, afwasmachine.
Nog maar een paar maandjes terug kocht ik bij BayBuy een afwasmachine. Ook nog eens de stilste die er bestaat. Een Beko. Achteraf bleek het een deuk(je) in de deur te zijn. Helemaal nieuw, vol in de garantie, scheelde me heerlijk 100euro. Fantastisch.

Svar från BuyBay
Bezorging niet van deze tijd.
BuyBay (partner bij o.a. bol.com) heeft een standaard leveringscontract (wijze van bezorging ) met Dynalogic. Dit houdt in: Jij mag de dag kiezen, ma t/m vr , Dynalogic kiest het tijdstip, tussen 08.00 en 22.00. Hier heb je (blijkbaar) geen inspraak in. Ze leveren niet af bij de buren en hebben geen afhaalpunt. Als je op hun gekozen tijdstip niet thuis kunt zijn (wellicht heb je een baan) dan heb je pech. Dynalogic doet 2 pogingen, daarna gaat het product retour naar BuyBay.
Na het retour zenden van het product door Dynalogic naar BuyBay, krijg je binnen 5 dagen je geld terug.
BuyBay spreekt op hun site over het mede verduurzamen van de wereld door hun formule.
Ik zou beginnen met een andere manier van bezorgen. Er zijn heel wat kilometers, totaal onnodig, verreden met mijn aankoop.
Een aankoop die door deze manier van bezorging, bovendien nooit door kon gaan.
Oliedom dus.
Geen BuyBay meer. Voor mij.
Als antwoord op jullie reactie :
Dag Joleen,
Het ging om een lamp.... waar hebben we het over....
Maar,
Ik wens jullie toch veel succes. Dat zul je nodig hebben.
Groet,
Ruud

Svar från BuyBay
I love their mission of rescuing…
I love their mission of rescuing products that would have been destroyed otherwise.
The package arrived quickly and the product was in great shape. I was very happy about the price / value I received. Big recommendation!

Svar från BuyBay
Beamer met dode pixels verkocht :-(
Via BOL.com een beamer besteld bij Buybay met omschrijving dat de verpakking beschadigd en geopend is, dat maakt niet uit dus kom maar op! Helaas was het te mooi om waar te zijn, verpakking was in orde (wel open geweest) maar de beamer had meerdere 'dode' pixels op één plek hierdoor een zwarte vlek in het beeld. Wanneer een product getest is (zoals ze zeggen) had je dit gezien.. Een keer niet weer.

Jullie zijn top
Jullie zijn top! Kocht al 3 maal aan de helft van de prijs een zo goed als nieuw product!

Svar från BuyBay
Wel verantwoordelijk, maar geen service
Ik had een steelstofzuiger gekocht via bol.com bij BuyBay. Helaas ging deze defect na 6 maanden en 2 weken. Ondanks dat er nog 22 weken fabrieksgarantie op zit en dat de verkopersgarantie dus slechts met 2 weken is overschreden geen coulance of service van hun kant. Volgens consuwijzer is het heel simpel: verkoper is verantwoordelijk, maar helaas nemen zij deze niet.
Kortom: goedkoop en goed voor mileu om 2e hands te kopen, maar geen service!
"Neem gerust contact op"... Ik heb contact gehad, maar ze helpen NIET!

Horrible
Je commande une TV LG OLED , je reçois une Barre de son SAMSUNG avec le carton ouvert, j'attends encore le remboursement de 1260€ sur Amazon,
Commande : 408-8649616-6502757

Svar från BuyBay
Ze hebben mijn artikel later nog een keer verkocht
Ik had een artikel besteld wat ze op bol.com en ebay verkochten, daar ebay gratis verzenden was heb ik het daar gekocht, ik kocht wel meer van buybay. Kreeg ik 3 dagen later een mail dat ze het artikel 2x hadden verkocht en ik binnen een week, dus 10 dagen na betaling mijn aankoopbedrag terug krijg. Ze hebben het dus op bol verkocht, je krijgt bij bol slechte cijfers, penalties als je als verkoper canceled. daar ben ik slachtoffer van geworden,heb het nu nieuw moeten kopen op....bol.com helaas voor meer geld. Buybay... nooit meer

Svar från BuyBay
Oled tv van LG gekocht uiteindelijk een…
Oled tv van LG gekocht uiteindelijk een goedkope tv van LG ontvangen. Gelukkig werd de tv wel snel opgehaald en het geld terug gestort via bol.com

geen garantie
Het volgende gekocht in januari 2020 met de volgende tekst.
Krups Expert & Milk Black XN6018 - Nespresso
Tweedehands
€ 116,83
Verkoper: BuyBay Retourkansjes
Garantie: 2 jaar fabrieksgarantie.
Apparaat is nu stuk na 1 jaar.
Niets garantie zegt Nespresso, is een tweedehands machine uit 2018. en bol.com is geen partner voor ons dus daar geven we nooit garantie.
2 jaar garantie, staat er wel maar hebben wij er niet opgezet zegt bay bay.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor onze partners zegt bol.com
Conclusie van de partijen, gooi maar weg de Nespresso, wij kunnen er niets aan doen gewoon pech. Dus retour kansjes zijn gewoon tweedehands spulletjes zonder fabriek garantie.

Zeer slechte service
Wasmachine gekocht via Bol.com
Goed gekeken op de site hoe levering gedaan wordt.
Het betreft dus een partner van Bol.com.
Dus afleveringen kunnen anders zijn.
Maar kijk je op de site van deze jongens vind je niets terug bij de leveringsvoorwaarden.
Daar hebben ze het niet over drempelservice.
Denk je goed te doen en spullen een tweede kans te geven, maar service is ver te zoeken!!!!
We kregen de wasmachine geleverd ja echt tot net over de drempel in de kamer!!!!!!!!
Dit is echt een tegenvaller.
En Bol.com trekt ook de handen terug.
Er wordt door hen beweerd dat wasmachine gebracht wordt tot zelfs de zolderverdieping en oude retour.
Maar helaas........
En zie in deze tijd je wasmachine maar eens op zolder te krijgen.
Maar het mooiste komt nog....
Bol.com zegt dan ook nog we gaan regelen met partner dat oude wasmachine wordt opgehaald.
Je krijgt hierover een berichtje.
En ja hoor er volgt een berichtje.
Maar er wordt geen wasmachine opgehaald .
Meneer regelt u dat zelf maar met een oud ijzerhandelaar of de gemeente!!!!
Ook jammer is dat wasmachine geen boekje bevat.
Dus mag lekker op internet gaan kijken hoe het in elkaar zit met de verschillende wasprogramma's.
Dit was eens maar nooit weer een product bij Bol.com via een partner.
En zeker deze partner.......BuyBay Jammer!!!!!!

Svar från BuyBay
Geleverde oven met meer mankementen dan…
Belachelijk standart antwoord, zie andere reviews. Ik heb er vaak genoeg contact over gehad en heb er nu genoeg van. Het is voor mij meer een principieele issue geworden en heb alles overgedragen aan mijn verzekering. Die hebben mij gelijk gegeven en zullen het verder oplossen.
Bol.com en consorten als BuyBay moet je nooit geen zaken meer mee doen!!!!!!!
Geleverde oven met meer mankementen dan aangegeven. Ook ontbrak er een belangrijk onderdeel wat niet was genoemd. Ze willen enkel € 20 tegemoetkomen terwijl het onderdeel € 106 kost. Ook Bol.com neemt geen verantwoordelijkheid! Koop nooit meer wat bij BuyBay! ze geven niet eerlijk de schade aan.

Correct en snel!
Snelle levering en reactie op mails en correct omschreven wat er "mis" was aan het product.
Plus: het voelt goed om elders afgeschreven spullen te kopen!

hartelijk dank
hartelijk dank. nieuw voor mij iets tweedehands kopen,
op zoek naar een waterkoker, deze trok mijn aandacht,
niet op voorraad alleen tweedehands,product zoals beschreven,goed verpakt, snelle levering. echt blij mee
dank u buybay

Onbetrouwbaar en oplichter
Een HP laptop aangekocht waarvan als enige mankement een klein blutsje in het mousepad aangegeven werd. Na 5 keren gebruik wil de laptop niet meer opstarten. De 2 jaar fabrieksgarantie bleek niet waar te zijn. Enige oplossing die ze aanboden was retourzenden via bol.com en 5 dagen na ontvangst retour een opdracht tot terugbetaling. Feit dat we 2 weken zonder laptop zitten bij lockdown corona is voor hun een 'fait-divers' en voor ons een groot probleem. Budgetmatig kan ik niet anders dan wachten op de terugbetaling vooraleer ik een nieuwe kan kopen met dat geld. Grote schande dat bol.com met hen samenwerkt. De oplossing van bol.com was dat ik onmiddellijk een laptop kocht met creditcard of op afbetaling.

Slome service
Sloom, geen reactie op vraag via ebay voor een product die ik wil kopen

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.