Żałuję że nie zapoznałem się z opiniami o firmie przed złożeniem zamówienia. Odradzam każdemu współpracy z nimi. Zamówułem trzy pary, otrzymałem dwie najtańsze. Muszę teraz iść na Policję, bo na żądan... Se mer
Det här tycker kunderna
To, co już pojawia się w recenzjach - brak możliwości zwrotu. Mail kontaktowy zablokowany, odrzuca moje wiadomości. Buty nieużywane, odesłane w terminie, dostarczone - brak reakcji ze strony sklepu. B... Se mer
Proszę nie kupować butów w tym sklepie internetowym. Na stronie buty-barefoot.pl nie podano numeru telefonu, na adres e-mail przesyłane są gotowe ogólne odpowiedzi. Zwrot obuwia jest niemożliwy, pr... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Towar niezgodny z zamówieniem
Zamówiłam rozmiar 39, wiedząc, że rozmiarówka jest zaniżona. Otrzymałam jednak rozmiar 38. Chcę wymienić te buty na większe. Napisałam już 3 maile w tej sprawie i wysłałam formularz, ale na żadną wiadomość nie otrzymałam odpowiedzi. Nie wiem w jaki sposób zwrócić to obuwie. Brak kontaktu z firmą. Zaczynam się obawiać, że to oszustwo.
Produkt przerósł moje oczekiwania
Produkt przerósł moje oczekiwania, jakość jest naprawdę świetna. Przesyłka dotarła szybciej, niż się spodziewałam!
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona. Zamówienie zostało dostarczone w 3 dni, nie mogę się doczekać wiosennej kolekcji!
Dla cierpliwych kupujących
Zaniżona rozmiarówka, po wymianie na inny rozmiar otrzymałam buty tej samej wielkości. Zgłoszenie wymiany poprzez formularz, który można wypełnić tylko raz, mimo, iż sprzedający twierdzi inaczej. Zwrot dotarł na miejsce 21.12.2024, do dziś brak reakcji ze strony sprzedającego, po mailem z automatu. W mojej opinii to nieuczciwy sprzedawca, a ja czuję się oszukana. Edit, zwrot środków otrzymałam po kilku mailach bez odpowiedzi.
Chińskie buty z AliExpres za 60zł
Chińskie buty z AliExpres za 60zł, sprzedawane niby w promocji za 275zł. Beznadziejnie uszyte, chińska rozmiarówka, więc 2 rozmiary większe trzeba kupować. Jak chcesz kiepskie, ale tanie buty, lepiej kup na Temu albo AliExpres i nie przepłacaj.
Brak kontaktu z firmą
Brak kontaktu z firmą, nie można zwrócić butów. Oszustwo
Po tym jak dostałam buty kontakt z…
Po tym jak dostałam buty kontakt z firmą umarł, a muszę je wymienić ponieważ rozmiarówka jest jak na dzieci - pewnie to przez to, że buty są szyte na Chińskie małe stópki przez Temu :), a nie na Europejskie wielkie 😂
Jeśli firma się do mnie odezwie i wymienię na większy rozmiar to zmienię ocenę na 2.
Oszustwo
Odradzam kupowanie w tym sklepie czegokolwiek.Niby na maila odpowiadają ale to chyba tylko dla zmyłki.Buty zakupione ale ich nie dostałam.To jedno wielkie oszustwo.
Nie kupować w tym sklepie
Nie kupować, brak kontaktu, brak możliwości zwrotu !!!!
Jestem bardzo niezadowolona!
Buty beznadziejne i beznadziejny kontakt z firmą.
Chcę odesłać te buty, ale nie ma jak.
Niby odpisują na maile, ale nie ma jak odesłać bo nie ma adresu tylko paczkomat, nie chcą podać nr tel, jest jakiś nr podany zagraniczny.
Tragedia. Ostrzegam przed tą dziwną firmą , nie wiadomo co to jest i skąd. Ja jestem totalnie zawiedziona!
Buty nigdy do mnie nie dotarły
Kupiłam buty, ale nigdy do mnie nie dotarły. Po zakupie w aplikacji InPost niby została utworzona przesyłka (na podejrzaną nazwę firmy Pr3viz d.o.o), ale nigdy nie została wysłana. Skontaktowałam się ze sklepem przez ich formularz i dostałam jakąś ogólnikową odpowiedź, że niby towar wyszedł z ich magazynu, ale firma kurierska nie zeskanowała paczki. Zwykłe wykręty, nie ma ani zwrotu pieniędzy, ani zamówionych butów. Nie polecam.
Buty „Barefoot”
Kupiłam buty (niby sezonowa obniżka z 599 na 249zl). Cena wysoka, jakość beznadziejna. Sztuczne tworzywo, buty potliwe, zero nadruków świadczących o marce produktu. Po jakimś czasie odkryłam, że handlują butami kupowanymi po 50zl na Temu. Te buty nie mają nic wspólnego z butami zdrowotnymi. Dodatkowo pokazują ikonkę, jakoby na trustpilot mieli średnią 4,8, w rzeczywistości nie mają żadnej oceny i są profilem niezatwierdzonym.Opinie klientów też najpewniej są fałszywe, bo jakoś jako klient nie widziałam żadnej opcji wystawienia opinii po zakupach. Dodam jeszcze, że wróciłam właśnie ze szpitala licząc, że w paczce zastanę obuwie służące mojemu zdrowiu i postawie. Szczyt. Plus: zwrot został przyjęty a pieniądze zwrócone, stąd dwójka
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.