Je déconseille fortement bol après mon expérience récente. Commande passée le 15/04 avec livraison “garantie” en 24h. Ils choisissent volontairement Bpost alors que les grèves durent... Se mer
Det här tycker kunderna
Omdat de artikelen steeds goed geinformeerd worden en ze goede kwaliteit leveren is er iets mis wordt het zo vlug mogelijk opgelost.Ben steeds zeer tevreden ben al jaren klant
Bol.com misleidt haar klanten door cadeaukaarten te verkopen die geldig zijn voor het gehele assortiment. Echter als je dan een kobo plus abonnement wilt afsluiten dan geldt het ineens niet. Maar wel... Se mer
Blijf ver weg van bol.com Bij dropshippers krijg je vermoedelijk nog betere service of hulp. DIt is enkel een doorgeefluik. Trekt op niets meer, sluit zeker geen select contract af. Letterlijk een wu... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Livraisons de colis
On a un coffre où les livreurs peuvent déposer nos colis merci à eux et à votre équipe très satisfaite et ça leur évite de sonner. Ils ont juste à déposer les colis dans le coffre prévu
Bestelling nooit gearriveerd
Bestelling nooit gearriveerd. Oppassen met deze tent.
Schandalige service
Bij Bol een grote 2-compartimenten pedaalemmer gekocht twv 165 euro en tot 3x toe een gedeukt exemplaar gekregen. Telkens met zo'n grote doos terug naar het postagentschap, want Bol weigert het op te laten halen. Elke keer heb ik telefonisch contact gezocht en telkens heb ik aangegeven dat de verpakking te dun is en dat er een omdoos omheen zou moeten. Nee, Bol stuurt gewoon de pedaalemmer in fabrieksverpakking af en vindt het dan gek dat de prullenbak telkens gedeukt aankomt. Bij het derde beschadigde exemplaar mijn frustratie aangegeven en mij werd beloofd dat ik binnen enkele dagen zou worden gebeld met een oplossing. Na een week maar weer gebeld. De volgende dag eindelijk een mail! Een tegoedbon van 15 euro was het maximale wat een tegemoetkoming kon worden gegeven. Schandalige service!
Een retourzending maken voor Bol…
Al een paar jaar een goede (vind ik) klant van Bol.com Een tijdje geleden een externe harde schijf gekocht maar die sloot niet aan bij mijn pc. Ik heb het retour aangemeld maar daarop werd niet gereageerd. Ik vroeg alleen maar om een retouradres maar kreeg helemaal niets te horen van Bol, noch hun partner waar ik het uiteindelijk volgens Bol had gekocht. Na zeuren en zeuren kreeg ik een QR code toegezonden (alleen dat) waar ik helemaal niets mee kon en DHL accepteerde het niet. Weer gezeurd bij Bol en hun partner en wat bleek...Bol had de partner verbannen waardoor ik helemaal alleen in de zaak stond. Een heel lange emaildiscussie en ellenlange telefoongesprekken ontstonden met Bol, ik voelde me in de steek gelaten door Bol en Bol meende dat ik verantwoordelijk was. Uiteindelijk heb ik zelf het pakje bij DHL ingediend en Bol beloofde dat ik de verzendkosten terug zou krijgen en maar hopen dat ik de portokosten van het gekochte artikel ook terug krijg. Bol heeft niet adequate mensen op de afdeling klantenservice zitten, je stuurt een mail en in no-time krijg je een dooddoener als antwoord want ze zijn te belazerd om inhoudelijk te reageren op eerder gezonden mail, het liefst zouden ze zeggen" Zoek het maar uit", wat een ballentent is dat geworden en maar reclame maken....
bol.com houd zich niet aan de belofte
bol.com houd zich niet aan de belofte
ik word al 4 keer verteld dat de partner contact met mij op neemt maar re gebeurt niets en bol wil nu voor de 5de keer dat ik 2 dagen afwacht
Produit non conforme livré, doute d’authenticité et aucun soutien du service client
J’ai commandé une valise Delsey Segur 2.0 70 cm en septembre 2021. Je l’ai utilisée une seule fois et j’ai découvert aujourd’hui qu’elle mesure en réalité 62–65 cm / 78 L, une taille qui n’existe même pas chez Delsey.
L’étiquette est contradictoire et j’ai désormais un sérieux doute sur l’authenticité du produit.
Je me retrouve donc avec une valise non conforme, probablement non authentique, invendable.
Le service client s’est contenté de répondre :
“Le délai de 30 jours est dépassé.”
Aucune aide, aucune vérification, aucun geste commercial.
Très déçue. Plus aucune confiance en bol.com.
Partner bol : DK-online trading niet aan te raden
Partners van bol.com zijn niet altijd professioneel. Mijn bestelling werd geleverd door hun partner DK-online trading VOF Oosthuizen en dit door het koerierbedrijf DPD. Hebben gewoon het pakje naast de postbus gegooid aan de straatkant. Bij klacht aan partner kreeg ik doodsimpel een reactie is niet ons probleem, maar probleem van Post.nl.....
Honteux, Ils me doivent 947€
J’ai commandé un téléphone le 05/11/25 qui devait être livré le lendemain. Je n’ai toujours pas été livré. Après avoir contacté Bpost, qui me dit que le colis est perdu (plus aucun tracé depuis le 05/11/25 19h50). Je prends contact avec Bol.com qui me dit qu’il faut attendre 4 jours ouvrable et de les recontacter. Le mercredi 12/11/2025, je les contacte à nouveau, la réponse, je dois encore patienter alors que Bpost me dit que le colis est bien perdu. Ils me doivent 947€ à ce jour et je n’ai plus de nouvelles. Cette société est vraiment à fuir, la seule solution pour les contacter est par mail. C’est la première fois que je commande et ce sera la dernière. Attention à vous nouveaux clients, passez votre chemin et aller voir ailleurs, il y a des sociétés bien plus sérieuses.
Smart tv besteld en een was rek…
Smart tv besteld en een was rek geleverd . Kan klantendienst telefonisch niet bereikbaar.
Zeer slechte service – mislukte reparatie en geen oplossing
Bestelnummer: A00051LM4E
Ik heb bij bol een AEG-stofzuiger gekocht die na korte tijd een ernstig defect kreeg. Ik heb het toestel opgestuurd voor reparatie en kreeg het terug… mét exact hetzelfde probleem. De stofzuiger valt uit, start weer op en is dus gewoon onbruikbaar.
Ondanks het feit dat de reparatie duidelijk mislukt is, weigert bol een omruiling of terugbetaling te regelen. In plaats daarvan word ik verplicht om het toestel opnieuw op te sturen, waardoor ik opnieuw weken zonder stofzuiger zou zitten. Dat terwijl de fout volledig bij het reparatiecentrum ligt en niet bij mij.
Het is totaal niet klantvriendelijk en het voelt alsof bol geen verantwoordelijkheid wil nemen wanneer hun eigen reparatiedienst faalt.
Na jaren klant te zijn geweest bij bol is dit voor mij genoeg geweest. Ik zal hier niet opnieuw bestellen en raad anderen aan goed na te denken voordat je iets koopt dat onder garantie kan vallen.
heb al veel gekocht via bol
heb al veel gekocht via bol en altijd snel bezorgd
en dankzij select geen bezorg kosten zelfs op
zondagen en avond bezorging zeker de moeite waard
Slechte service na aankoop
Ik had een probleem met een partner. Ik kreeg de bestelde goederen niet toegestuurd. 3 maanden gediscuteerd met BOL.com. Er kon geen bewijs van aflevering getoond worden. Ik stuurde mails, kreeg een ontoereikend antwoord. Ik vroeg meer uitleg en moest elke keer opnieuw mijn verhaal doen alsof er nooit mailverkeer geweest was. Ik heb gesproken met Jorgito, Mariella, Hermine, Samrawit, Danitcha, Renata, Danielle, Shayenne,Rahma, Charine, Jean-Paul, Cees, Divyansh, Yente enz... Nooit een oplossing geboden en opeens... krijg ik bericht dat een incassobureau is ingeschakeld. Hopelij zit daar wel bekwaam personeel...
Bestelling Maart 2025 (Verlichtingsset…
Bestelling Maart 2025 (Verlichtingsset magneet draadloos LED 12V / 24V. Na 3x gebruikt te hebben werken de remlichten niet meer knipperlichten wel (raar). Product wordt teruggestuurd, maar leveranciers laat mij weten dat bij hem alles werkt en dat het product al zeer veel gebruikt is (3x?). Zonder verder bewijs wordt het zogezegd naar mij teruggestuurd. Het product heb ik nog niet ontvangen. Na contact met BOL.com word ik constant met een kluitje in het riet gestuurd. U wordt binnen 2 dagen terugbetaald...2 dagen geduld Mr. ..... ik wacht nu al een maand zonder resultaat. Als het verkopen is staat BOL op de eerste rij...maar als er een probleem is schudden ze alle verantwoordelijk af..mensen wees gewaarschuwd alvorens je een bestelling plaatst...er is ook nog Amazone, die veel correcter werkt!!
Colis soit-disant expédié le 13 octobre…
Colis soit-disant expédié le 13 octobre et devant arriver le lendemain. Nous sommes le 21 octobre toujours rien et aucune nouvelle. Le seul contact possible est avec leur stupide chatbot Billie qui ne sert à rien. Je n'achèterai plus jamais rien chez BOL
Je koopt iets via select deals
Je koopt iets via select deals. En dan wordt door hen geannuleerd omwille verkeerde prijs.
Maar je krijgt geen compensatie.
Waardoor je eigenlijk voor niks select deals neemt
beantwoorden vraag niet
Ok website, maar de klantendienst is VRESELIJK! Elke keer dat ik contact opneem, moet ik de volledige historiek weer uitleggen en krijg ik elke keer weer een antwoord dat de context en mijn vraag negeert. Met elk nieuw contact wordt het gewoon erger en eger. Ik wordt stilaan zot!
Op 7 okt iphone besteld, niks ontvangen, herbesteld
Op 7 okt iphone besteld. Verkoop door Telefoonaccessoires.nl die je nergens kan vinden op het internet. Bol belooft levering op 9 okt. Ze sturen je een tracking code - maar van wie is die code eigenlijjk; is die van Bol of is die echt van de PostNL als bewijs dat ze het voorwerp nu hebben? Dat weet je dus niet. PostNL update is op 8 okt: nog niet ontvangen of verwerkt. Op 13 okt maakt Bol de vrolijke aanname (ja, de aanname!) dat iphone geleverd is op 10 okt. Ze verifieren het dus niet eens. Het is een heel project om tel nrs te vinden om met iemand te praten. Alleen de stomme chatbot van Bol die je zoet moet houden. Verkoper zegt telefonisch dat ze het hebben overhandigd aan het Bol afleveringspunt. Beloven onderzoek te doen, gaan PostNL bellen. Maar je moet eerst nog twee werkdagen tijd geven aan de PostNL die nog niets ontvangen heeft, want "ze zijn heel druk". 13 oktober nog steeds dezelfde status op PostNL. Bol weer gebeld, die gaat nu eindelijk onderzoek doen, maar kan 5 dagen duren. Wat zitten ze toch te doen?? Er zitten dus 3 tussenpartijen hier: Verkoper, Bol, PostNL, en Bol de bemiddelaar wijst steeds maar naar de andere twee en doet of alles in orde is en vertelt dat je nog maar een tijdje moet wachten. De klant wordt steeds in het duister gehouden door Bol. Wie is hier nou de verantwoordelijke partij? Je bestelt middels Bol, bij hun verkoper en die overhandigt het aan het Bol Afleveringspunt, hoe gaat het dan verder? De PostNL heeft kennelijk niets ontvangen van het Bol Afleveringspunt, hoe kan Bol dan net doen of dit leveringsproces voltooid is? Waardeloos. Bovendien is bestellen bij Bol ook waardeloos want je kan geen afhaalpunt aangeven zoals beloofd wordt tijdens het afrekenen. Echt allemaal waardeloos en pure tijdsverspilling.
Update: Ik heb vandaag ook met Telefoonaccessoires gesproken, en die heeft uitgelegd dat er nog meer tussenstappen in het afleveringsproces zitten, voordat PostNL het pakket in handen heeft. Dit weet de klant allemaal niet, hoeveel tussenpartijen er mee gemoeid zijn, en Bol doet maar vrolijk. Bol zorgt wel voor verzekering, dus dat is goed, en heeft toegezegd mijn betaling terug te storten. Ik heb afgesproken met Telf Acc dat ik het ding herbestel bij hem en hopelijk komt het nu goed. Afwachten maar. :-)
Een hartelijk bedankt aan Angela die…
Een hartelijk bedankt aan Angela die mij met alles geholpen heeft en ook een cadeautje heeft bezorgd. Pracht van een mens ❤️
Ik kreeg van de week twee hoodies
Ik kreeg van de week twee hoodies
binnen in een smerige vieze zak zelfs
de binnenkant was smerig dat ik mijn
hoodies heb weggegooid ik krijg geen
eens antwoord van bol.com schandalig
ook zeggen ze dat je het de volgende dag
in huis hebt daar klopt ook niks van ,ik
stop met ze
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.