Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Da jeg bor lige ved siden af burgerbaren, er det selvsagt jeg har været der et par gange. Overvejende godt. Friture kyllingen kan nogle gange føles lidt kold, men oksekødsburgerne sidder sgu i skabe... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Maden var udemærket. Min dårlige oplevelse bunder i en uopdragen ung mand med omvendt kasket. Han Havde mere travlt med at snakke med en ven, end at betjene kunder. Han Taler nedladende og er ikke... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har bestilt mad fra Bøff Sydhavnen af flere omgange og har aldrig kunne sætte en finger på maden. Desværre oplevede vi i weekenden, at vores take away var mangelfuld og kontaktede derfor burgerbare... Se mer

Företagsinformation

1. Restaurang
  2. Amerikansk restaurang
  3. Snabbmatsrestaurang
  4. Mattorg
  5. Hamburgerrestaurang

Skrivet av företaget

Hos Bøff Burgerbar vil vi levere den bedste burgeroplevelse. Derfor bruger vi 100% dansk oksekød fra Hinmerlandskvæg og økologisk potato bun med kærnemælk fra Thiese mejeri. Vi har altid fokus på kvalitet og hygiejne over alt andet. Vi glæder os til at lave Danmarks måske bedste burger til dig også. På gensyn hos Bøff Burgerbar

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ja man skal jo gi en stjerne

Ja man skal jo gi en stjerne.
Første og sidste gang.
Bløde og kolde sødkartoffel fritter i stedet for almindelige fritter
Kolde burgere og klistret ind i fedt så ingen lækker smag. Det var en dyr bid
Betalte for ekstra ost i den ene burger det fik vi heller ikke.
Skriver på Messenger da man ikke kan ringe til dem og en Søren som svarer mener Wolt bærer skylden for at maden er kold. Men hvad med alle fejlene.
Bestilte i Allerød

5 juni 2024

Hele familien nød maden

Hele familien nød maden. God kvalitet og god smag. Fantastisk med en hel simpel børneburger. Kunne være dejligt hvis man til de dyreste burgere havde mulighed for at vælge en grovere bolle. Restaurant i Allerød.

3 maj 2024

Please don’t smash it

Please don’t smash it! Den klart bedste bøf på det danske marked og skal bare forblive saftig og hel…. God bolle, god sauce og spiller sgu!

US Diner værdig milkshake!

De sødeste gutter i Lyngby! Joe’s - bare mega meget bedre!

13 april 2024

Mega god burger.

Mega god burger.. super venlig og kompetent service på Helsingør madmarked !! Brugte “Niche” voucher med drikkevare.. men ingen drikkevare inkl, da jeg brugte voucher, selvom det stod på voucher…. Derfor ikke 5 *!

21 mars 2024

Tør som savsmuld.

Første gang vi prøvede böff i Sydhavn var det en lækker, grisset oplevelse, derfor glædede vi os til at prøve dem igen, denne gang i Valby. Det blev dog alt andet end en lækker oplevelse. Der var én stakkels ung mand på arbejde, som skulle jonglere mellem wolt-bude, kundekontakt og køkkenet. Dårlig ledelse. Maden blev selvfølgelig derefter og vi kom således hjem med tre knastørre burgere - både bøffer og boller. Børneburgeren bestod af tør bolle, tør bøf og ketchup - that’s it?!? Fritterne var ligeledes tørre, kolde og gummiagtige. Alt i alt en superskuffende oplevelse, som på ingen måder kalder på en gentagelse.

8 februari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg fik classic vegetar burger menuen

Jeg fik classic vegetar burger menuen. Den var virkelig lækker, maden bliver lavet friskt, de brugte ikke madvarer som havde stået “klar”, men råvarer der var friske og blevet lavet efter bestilling. Det eneste der var et minus, var at man får en dåsecola til menuen, hvor jeg troede det var en større cola. Men ellers god oplevelse. Virkelig lækker mad.

2 februari 2024

Saftig

Saftig, lækker og velsmagende. Vi købte to burger menuer med levering. Ordren var let via app, betaling fungerede, hurtig levering til døren og maden var lækker. Tak for mad, Bøff Allerød

20 januari 2024

God mad

God mad, til OK priser. De er altid flinke, og meget villige til at tilpasse menuer til dig😊

17 januari 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig gode burgers og også veggie…

Rigtig gode burgers og også veggie burger — endelig nogle der laver en velsmagende veggie. Eneste minus var pomfritter — kedelige :-( Men det andet virkeligt godt. Og hurtig og venlig betjening!

7 januari 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.