Geweldig geholpen,samen met mijn schoondochter en kleinzoon haar trouwjurk uitgezocht en ter plekke laten vermaken.Wat een service. En wat een prachtige jurken zijn daar tegenwoordig te koop. Echt... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik heb een lederen blazer gekocht bij hun en na bestellen werd ik gebeld door dit bedrijf om zeker te zijn van bestelde maat om teleurstelling te voorkomen en of ik een knoop meer prima vond omdat d... Se mer
Contact opgenomen via de app. Maten besproken en welje maat ik jurkje zou bestellen. Stond niet op voorraad op de site. Zij hebben direct terug-geappt, dat zij de juiste maat wel op voorraad hadden.... Se mer
Mooie kleding, erg vriendelijk personeel! Zeker een winkel om terug te komen!
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel goed geholpen en tevreden met de…
Heel goed geholpen en tevreden met de jas!
Products are of genuine leather.
Products are of genuine leather.. we are regular customers of BKLeather and they have good selection of jackets and dresses
Fijne mooie zaak vriendelijk…
Fijne mooie zaak vriendelijk persooneel. 2 leren jassen gekocht van goede kwaliteit
Hopelijk gaat jouw verzending en retour goed want anders ben je de sjaak
Ik had een heel leuk leren jasje besteld maar helaas was deze te klein. Dus ik heb deze retour gestuurd met het verzoek een maatje groter. De retourzending moest ik zelf betalen maar dat was niet het probleem. Ik zag via track en trace dat het pakketje op een servicepunt was afgeleverd dus ben contact gaan zoeken, eerst via mail en daarna telefonisch ondanks dat dit moeite koste om ze te pakken te krijgen heb ik drie keer iemand gesproken die mij vertelde dat ze het zouden ophalen maar op de laatste dag was het nog steeds niet opgehaald. Weer bellen en toen kreeg ik een meneer aan de telefoon die mij vertelde dat dit mijn probleem was en dat ik post nl maar moest bellen want hij ging het niet ophalen, zeer klantvriendelijk. Het pakketje is weer bij mij afgeleverd. Maar het jasje is nog steeds te klein want het is hetzelfde jasje. Ik weer gebeld en verteld dat ik het nogmaals zou gaan versturen maar dat ik dus weer 8,75 moest betalen, nou dat vonden ze mijn eigen probleem. Toch opgestuurd en het pakketje is aangenomen door het bedrijf dat kan ik zien op de track en trace, maar ik had met Klarna betaald en nu krijg ik 6,95 extra kosten en aanmaningen en Bo leder reageert nergens op, ik heb dus twee keer verzendkosten betaald en nu wil bk leder nog kosten in rekening brengen en ze geven niet aan dit pakketje te hebben ontvangen, dus het zijn wellicht mooie spullen wat je hier kunt kopen maar je moet hopen dat je niks retour moet sturen want dan geven ze niet thuis, om moedeloos van te worden!
Prachtige jas gekocht
Prachtige jas gekocht! Dankjewel team BK leder!
Hoogwaardige kwaliteit met fantastische service
Uiterst vriendelijke service met een kopje koffie in de winkel en superblij met mijn nieuwe jas!
Goede hulp
Goede hulp, geduldig bij helpen.
Aan het einde een lieve attentie ontvangen.
En uiteraard een mooie jas uitgekozen: een unieke kleur groen (olijfkleurig), niet te opvallend :-).
Top winkel
Langs geweest op woensdagochtend en heel goed geholpen door Gosia. Zelf ben ik erg lang en ze heeft de tijd genomen om de juiste maat te vinden. Mooie winkel en veel keuze!
Top medewerkster goede voorlichting
4 jaar geleden hier ook een jas gekocht…
4 jaar geleden hier ook een jas gekocht en helaas is deze uitgeschuurd bij de rug en nu kom ik weer een nieuwe kopen en zeggen ze dat ze ook nog een reparatie service hebben en kijken ze of het nog te repareren valt
Prachtige jassen en een geweldige…
Prachtige jassen en een geweldige service. En kijk even naar de ringen mooi kwaliteit 👍
Ik ben heel goed geholpen in de winkel
Ik ben heel goed geholpen in de winkel. Super fijne ervaring. Eigenaar is heel klantvriendelijk
Erg tevreden
Zeer vakkundige eigenaar die meedenkt en weet waar hij het over heeft. Blij naar buiten gelopen met een prachtige jas!
Super service en kwaliteit
2 dagen later is mijn prachtige lederen jurk ontvangen. Past perfect.
Ik ben héél blij.
Super lief geholpen
Super lief geholpen, fijn dat kleding op locatie vermaakt kan worden.
Prachtige winkel
Prachtige winkel, uitstekende service. Veel Leuke spullen voor feestjes.
Super aardig personeel en vriendelijk…
Super aardig personeel en vriendelijk geholpen
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.