Beställde en klänning i juli 2021, den kom i september. Returnerade den. Trodde det var ett seriöst företag eftersom klarna samarbetade med dom. Försökte kontakta företaget utan att lyckas. Efter fler... Se mer
Kollade tyvärr inte här innan jag beställde. Vilket Lurendrejeri-företag!! 2 och en halv månad för att få en ”bomulls”-blus, som var 100% syntet! Får väl känna mej blåst på de 300kr + 80kr ( tull )... Se mer
BLUFFFÖRETAG PÅSTÅR SIG VARA ETT STOCKHOLMSFÖRETAG ,MEN ÄR VANLIG KINESIK SKRÄP SITTER NOG NÅGON KILLE I VÄRMLAND ELLER NÅGON ANNAN STANS I SVERIGE OCH BESTÄLLER FRÅN KINA I DITT NAMN OCH TAR DUBBLA B... Se mer
Sämsta företaget någonsin ! Akta er beställ ingenting från detta företag. Försökte avbeställa en order samma dag som jag beställde och bara 1 timme efter att jag beställde ! Företaget svarade mig... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Detta företag är ett skämt
Detta företag är ett skämt.
Bilderna återger inte hur plaggen igentligen ser ut. Urusel kvalitet.
Falsk företag den lurar folk!
Fel vara och extra kostnader
Fel vara och extra kostnader. Returen får man stå för själv fastän företaget gjort fel
Väldigt synd att jag inte läste här…
Väldigt synd att jag inte läste här först. Har precis samma erfarenheter som ni. Urdåligt företag!!!!!! KÖP INGET!!!
Snart 20 dagar sedan jag beställde och…
Snart 20 dagar sedan jag beställde och ingen vara ännu. Tur att jag valde Klarna som betalalternativ. Betalning stoppad till varan kommer. Mejlat företaget och fått svar om leverans mer än två veckor efter utlovad dag. So far, riktigt dåligt företag och glad att jag inte betalt ännu. Går inte att ge minus.
Vill varna för detta företag
Vill varna för detta företag. Du får inte det du trodde du beställt, utan något helt annat. Det hjälper inte att du läst det finstilta fram o baklänges, om tullavgifter mm när du ändå inte får varan på bilden du gick efter.
Efter en månad kom ett paket från Kina ( efter betald tull och moms) En skrattretande trasa som går direkt i soporna, för hemsk att ens skänka till välgörenhet. Köp INTE från detta företag !
Usel kvalitet och service!!
Jättedålig kvalitet!!!
Beställde en klänning för 499kr. Det jag fick hem såg ut som något ett barn sytt. Bilden på hemsidan stämmer verkligen inte överens med plagget jag fick.Att returnera en vara är sjukt omständigt och dyrt. Varan ska skickas till en adress i Kina med spårbar frakt som man själv ska bekosta. Därefter ska minst två olika blanketter fyllas i och skickas för att returen ska bli godkänd. Hela denna procedur kommer förmodligen att kosta mer än vad varan i sig gick på. Framgår inte jättetydligt att varorna skickas från Kina så avgifter tillkommer. Står i det finstilta, men som sagt inget som framgår när man gör beställningen. Får helt enkelt känna mig blåst på pengarna.