Beställde en klänning i juli 2021, den kom i september. Returnerade den. Trodde det var ett seriöst företag eftersom klarna samarbetade med dom. Försökte kontakta företaget utan att lyckas. Efter fler... Se mer
Kollade tyvärr inte här innan jag beställde. Vilket Lurendrejeri-företag!! 2 och en halv månad för att få en ”bomulls”-blus, som var 100% syntet! Får väl känna mej blåst på de 300kr + 80kr ( tull )... Se mer
BLUFFFÖRETAG PÅSTÅR SIG VARA ETT STOCKHOLMSFÖRETAG ,MEN ÄR VANLIG KINESIK SKRÄP SITTER NOG NÅGON KILLE I VÄRMLAND ELLER NÅGON ANNAN STANS I SVERIGE OCH BESTÄLLER FRÅN KINA I DITT NAMN OCH TAR DUBBLA B... Se mer
Sämsta företaget någonsin ! Akta er beställ ingenting från detta företag. Försökte avbeställa en order samma dag som jag beställde och bara 1 timme efter att jag beställde ! Företaget svarade mig... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Andra tittade också på
Köpte skjorta som levererades efter en…
Köpte skjorta som levererades efter en månad till ett mycket högre pris än annonserat. Valde för säkerhets skull storlek XL. Anade oråd när skjortan väl kom i brevlådan i ett litet kuvert. Efter att ha rensat från
trådar efter sömnad så försökte jag prova det men fattas 15 cm för att kunna knäppas. Kinesisk XL, går direkt i soporna. Myndigheter lär ha synpunkter på marknadsföringen.
Uselt
Om det funnits -stjärna hade det blivit en. Företaget skriver FRI frakt vilket är ljug man skall betala tull och införselavgift, om man har tur kommer varan efter tre månader omöjligt att ringa eller få kontakt med företaget som verkar ha ett antal olika namn.
ETT BLUFF FÖRETAG !!!!!!
ETT BLUFF FÖRETAG !!!!!!
VAROR KOM EFTER 4 MÅNADER OCH URUSEL KVALITE , SER INTE UT SOM PÅ BILDERNA . FICK BETALA TULL PÅ 100 KR EXTRA.
VÄLDIGT OKLART OM DET GÅR ATT REKLAMERA.
Kollade tyvärr inte här innan jag…
Har lärt mej en läxa att alltid kolla först innan jag beställer från nåt företag, som jag inte känner till.
Tullkostnad tillkom på redan betald vara
Beställt och betalat 300 kr för en klänning. Efter ca 4 veckor kom ett meddelande om att leveransen kommit till Sverige och behöver förtullas. De vill ha ytterligare 96 kr, annars får jag inte paketet. Trodde att de fanns i Stockholm.
Värdelöst företag.
Köp inte från dem
Bland det värsta jag varit med om i Ecommerce-köp, beställde två skjrortor i början på Juni, som jag sedan cancelerade, men det fick jag inte och nu har jag fortfarande inte fått mina produkter (som jag inte ens vill ha). Lurendrejeri på högsta nivå, deras namn ger intryck att det ör finare svenskt företag men sen fastnar man i Kina-snåret, köp inte härifrån!!
Instämmer med alla andra!
Instämmer med alla andra!! HANDLA ALDRIG HÄR OCH SPRID ORDET om att detta är en ren BLUFF!!
Bluffbutik
Fick varan efter 3 månader när jag betalat tullavgift. Varan ser inte alls ut som på bild utan är nåt sladdrigt Kinaskittyg. Ser att de fortfarande säljer tröjan i webbutik men nu dyrare. Handla inte här !!!
Dåligt
Dåligt, tagit betalt via Klarna, ett plagg aldrig levererat, det andra bara en dålig kopia från Kina som jag dessutom fick betala tull för 👎efter 2 Månader
Varan var av mkt dålig kvalité för…
Varan var av mkt dålig kvalité för priset, betalde 400 sek för en klänning plus 110 kr i tullavgifter för skräp.
Tog 6 veckor innan leverans. Motsvarar inte förväntningarna.
Bluffsida
Bluffsida som utger sig för att vara svensk men säljer billiga varor från Kina. Lång leveranstid, man får betala extra för tullen, och storlekarna är väldigt små. Returnerad mina varor och kundtjänst var väldigt hjälpsam med att få mig att skicka varorna. Efter att de har kommit fram: Inga svar och ingen återbetalning. KÖP INGET FRÅN DENNA SIDA
Två månaders leveranstid
Två månaders leveranstid, nu är paketet fast i tullen och jag måste betala ytligare 95kr för en Kina klänning. Hade jag vetat att den skickades från kina hade jag aldrig beställt den, 400kr för något skräp som går att köpa på Wish.
Kommer att kontakta banken och göra en reklamation på köpet.
Sämsta jag varit med om
Sämsta jag varit med om. Oklar hemsida. 2 månaders leveranstid och inget svar från kundtjänst.
Ni utlovar frakt fritt det stämmer inte…
Ni utlovar frakt fritt det stämmer inte
Jag får betala 115 kr extra för frakten
Efter 84 dagar så kom till sist mina…
Efter 84 dagar så kom till sist mina skor. Nu är hösten här och skorna får vänta till nästa sommar innan dom kan användas. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig när jag beställde dom.
Efter en vändning i tullen och medföljande retur och ca 3483256 arga mail besvarade med kassa ursäkter, bortförklaringar och undanflykter, hot med polis och rättsväsende.
Ett tips är att vända sig till Shopify och tala om hur dom handskas med sina kunder, Björn Rizzotti har sin site på Shopify och vid missbruk kan dom bli avstängda.
Kontakta även din bank och gör en reklamation om du betalat med kort.
Och för guds skull, UNDVIK att handla här, du spar både tid och energi och pengarna.
Skorna betalade jag 610 kronor för och dom finns att köpa för 60 kr på Wish. Surt :(
Urkass
Urkass. Skickade fel varor efter en mycket lång leveranstid. De varor som kom var av mycket dålig kvalitet. Skickade tillbaka det till leverantören och har begärt återbetalning för alla utlägg. Om jag inte får det går jag vidare med PayPal, de har hjälpt till förr
Usel leveranstid samt kinakvalité på produkterna.
Usel leveranstid samt kinakvalité
Bluff företag
Beställde en T-shirt som dom sedan ville ha tullavgift för. Har betalat nästan 600:- för en Kina T-shirt som jag inte har fått.