Stedet var nemt at finde med god skiltning, og lokalerne var både flotte og rene. Personalet var utrolig imødekommende og servicemindede. Det var min første gang, jeg skulle aflevere en leasing... Se mer

Det här tycker kunderna
Jeg fik en super nem og hurtig betjening da jeg skulle aflevere min leasingbil. Blev mødt af en glad og meget professionel medarbejder, som gennemgik bilen. Super god service i levere. 5 stjerner.
Vi har lige afleveret leasebil hos Autorola i Ballerup- og hvilken positiv oplevelse det var! Stedet var så pænt og rent! Personalet var imødekommende og venlige, og gennemgangen af bilen blev forklar... Se mer
Företaget har svarat
Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse
Kontaktuppgifter
Industriparken 34, 2750, Ballerup, Danmark
- autorola@autorola.dk
- bilsalg.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget professionel proces
Jeg ankom til Autorola, Hillerød 15 min. før tid og kom til med det samme. Meget venlig modtagelse og effektiv gennemgang af bilen. Alt meget professionelt. Tak for en god oplevelse med aflevering af leasingbil.

De søde smilende piger
jeg har afleveret 3 biler der har altid fået en god og hurtig betjening kan kun anbefale stedet

Trygt forløb
Nem booking af tid, god og venlig modtagelse, hurtig gennemgang af bilen og en fair rapport på bilen. Trygt forløb.

Svar från Autorola Danmark
Altid godt sted at komme
Altid godt sted at komme, personalet er altid super flinke og gode til at forklare ting hvis man har spørgsmål
Klart et sted jeg altid vil bruge og har brugt i mange år

Super oplevelse
En virkelig god oplevelse. Meget venlig og imødekommende person.

Svar från Autorola Danmark
Hurtig og nem returnering af leasingbil

Svar från Autorola Danmark
Var i Esbjerg for at aflevere min…
Var i Esbjerg for at aflevere min leasing bil, blev høfligt modtaget, og de var super professional, hvis jeg leasing igen, så bliver det her, jeg aflevere

Svar från Autorola Danmark
God oplevelse med at aflevere bil
Nemt at aflevere bilen. Venlig og forståelig forklaring ifht. afleveringsrapporten. Ingen ventetid.

Svar från Autorola Danmark
Snorlige aflevering af leasing bil
Meget tilfreds med forløbet fra tidsbestilling, info ift aflevering og selve afleveringen. Imødekommende personale, fine lokaler og en god gennemgang. Det gik snorlige.

Svar från Autorola Danmark
Dejlig gnidningsløs aflevering af leasingbil
Jeg mødte op ½ time før aftalt tid. Alligevel tog en flink medarbejder min bil med det samme. Hurtig gennemgang af leasingbilen og en god forklaring på den ene skade bilen havde på forruden.

Altid venlige og hurtige
Altid venlige og hurtige! Altid rart med lidt kaffe😉

God oplevelse
Rigtig god og informativ afdeling ved afl af min leaset bil - min største anbefaling. Og så var det hurtig ekspedition 😊

Svar från Autorola Danmark
Rigtig venlig betjening og gode forhold…
Rigtig venlig betjening og gode forhold i venteområdet

Svar från Autorola Danmark
Virkelig god og professionel…
Virkelig god og professionel 'afleverings-oplevelse´ af min leasingbil. Alt spillede....tak!

Svar från Autorola Danmark
Hurtig betjening og meget venligt…
Hurtig betjening og meget venligt personale, alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan klart anbefales.

Dejligt og hyggeligt sted
Inspektionen blev udført hurtigt. Personalet var høfligt og venligt. Der er et venteværelse med kaffe og te. Generelt er atmosfæren der behagelig.

Kom hurtigt til.
Kom hurtigt til.
Inspektionen tog cirka 15 minutter, jeg blev fint Taget igennem hvad der var gennemgået i bilen og jeg forstod det hele

Svar från Autorola Danmark
Super god oplevelse ved aflevering af…
Super god oplevelse ved aflevering af leasing bil. Meget fair og uvildige. Nemt og hurtigt klaret. Meget sød medarbejder.
Brugte også stedet sidste gang jeg skulle aflevere med samme gode oplevelse.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.