Banner for Autorola Danmark

Autorola Danmark Omdömen 1 156

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stedet var nemt at finde med god skiltning, og lokalerne var både flotte og rene. Personalet var utrolig imødekommende og servicemindede. Det var min første gang, jeg skulle aflevere en leasing... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en super nem og hurtig betjening da jeg skulle aflevere min leasingbil. Blev mødt af en glad og meget professionel medarbejder, som gennemgik bilen. Super god service i levere. 5 stjerner.

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse, med imødekommende personale, rent og rydeligt. Klar, tydelig og venlig tone hele vejen igennem. Derudover en super rådgivning af Jonas, som gav os gode tips til vores næste bil. Helt... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Fordonsprovning
  2. Bilauktionsfirma
  3. Bilförsäljning
  4. Rastplats för lastbilar

Skrivet av företaget

Autorola foretager inspektion af biler på 13 forskellige lokationer, fordelt i hele landet. Tre af lokationerne er i eget navn (Ballerup, Køge og Fredericia) og de resterende inspektionshaller drives i samarbejde med FDM og Applus+. Autorola Group blev grundlagt i 1996 (Autocom / Bilsalg.dk) som en lille dansk start-up med fokus på det lokale marked og den første udbyder af online bilauktioner i Europa. Virksomheden voksede hurtigt, og i dag er Autorola en global leder inden for online remarketing og IT-løsninger til brugte køretøjer og flådestyring. Vi har hovedkvarter i Odense og er fortsat 100% dansk- og privatejet. Vi beskæftiger over 800 mennesker globalt og har mere end 20 datterselskaber i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien og Stillehavsområdet. Autorola er opdelt i tre globale forretningsenheder: Autorola Marketplace – online auktionsplafform for professionelle Autorola Solutions – Software til flådestyring og køretøjsinspektion Indicata – Part of Autorola – Platform for Business Intelligence (BI) og dataanalyse

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en super nem og hurtig…

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Man følte sig godt taget imod fra start til slut.

Personalet var utrolig imødekommende og servicemindede. Det var min første gang, jeg skulle aflevere en leasingbil, og de var virkelig gode til at forklare hele processen undervejs – både hvad der skete under afleveringen og efterfølgende. Det fjernede helt min nervøsitet.

Alle medarbejdere var smilende og venlige, og man følte sig godt taget imod fra start til slut.

Det er helt klart et sted, jeg vil vælge igen – også selvom det kræver en tur fra Lyngby til Køge. Det var det hele værd.

Super professionelle

Super professionelle, imødekommende og meget serviceminded. Fair gennemgang og grundig forklaring.
Slet ikke som alle de skrækhistorier man hører om aflevering af leasingbiler :-)

27 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helt skævt

Helt skævt - markedes føres som et FDM produkt.

Gennem gang totalt kikset - usikkert og til total skade for Leasing markede. og fdm

Kære Lars

Tak for din feedback. Vi er kede af at læse, at du ikke har været tilfreds med den gennemgang du har fået.

Vi lægger mange kræfter i at yde en god service til alle, og vi vil meget gerne høre mere konkret om din oplevelse, så vi kan få en forståelse af, hvor vi eventuelt kan optimere.

Hvis muligt må du meget gerne sende os en mail med nærmere beskrivelse af din oplevelse, og på hvilken af vores FDM samarbejdslokationer, du har afleveret din leasingbil. Skriv gerne registreringsnummer i emnefeltet, så vi kan se nærmere på sagen, og give dig en fyldestgørende tilbagemelding.

På forhånd tak.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har lige afleveret leasebil hos…

Vi har lige afleveret leasebil hos Autorola i Ballerup- og hvilken positiv oplevelse det var! Stedet var så pænt og rent! Personalet var imødekommende og venlige, og gennemgangen af bilen blev forklaret på fineste vis! Steder får de absolutte varmeste anbefalinger herfra

Kære Anja

Hvor er vi glade for at læse at du har haft en rigtig god oplevelse med aflevering af din leasingbil. Vi takker mange gange for de flotte stjerner og sender roserne videre til Ballerup.

Vi håber at se dig igen, når den næste leasingbil skal afleveres.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Høfligt modtagelse og god service

Høfligt modtagelse og god til informationer om de skader der var fundet og hvad man skulle gøre efter

Kære Michael

Mange tak for anmeldelsen og stjernerne. Det glæder os at du har oplevet en god modtagelse og gennemgang af de skader, der var på bilen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en god oplevelse

Kære Henrik

Det er godt at læse at du har haft en god oplevelse med aflevering af din leasingbil. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Tak for stjernerne.

Hurtig service

Hurtig service, venlig betjening.

Kære Nanna

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse - og tak for stjernerne.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. De sparede mig endog for 3.500kr da de fandt min nøgle jeg troede var væk.

Kære Carsten

Tak for anmeldelsen og de flotte stjerner. Dem er vi meget glade for. Vi håber at se dig igen en anden gang.

Den bedste oplevelse

Fra jeg kom, til jeg kørte igen - og uden ventetid, var det en personlig og rigtig god oplevelse.

20 april 2026

Kære Peter

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse fra start til slut, og vi håber at få lov at gentage det en anden gang.

Tak!

Jeg har været meget nervøs for, at skulle aflevere min første leasede bil. Det gik heldigvis rigtig godt, og jeg sætter stor pris på den omhu og service, som der var at finde hos FDM/Autorola.

Kære Jønne

Hvor er dejligt at vi kunne give dig en god oplevelse med aflevering af din første leasingbil. Vi takker for stjernerne og håber at se dig igen, når den næste bil skal afleveres.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super venligt personale og rigtig god…

Super venligt personale og rigtig god service.
Alt fungerede som aftalt.

Kære Kaj

Mange tak for stjernerne.

Vi er glade for at du har oplevet at alt fungerede som aftalt, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super dygtig og kompetent personale.

Super dygtig og kompetent personale.
Grundig gennemgang af bilen, og god forståelig forklaring efterfølgende.
Fint venteområde

Kære kunde

Tusind tak for den fine anmeldelse og de flotte stjerner.
Det glæder os at læse at du har haft en god oplevelse med vores personale og at gennemgangen har været grundig og forståelig.

Hurtig og fair betjening og gennemgang

Hurtig og fair betjening og gennemgang

Kære Lone

Mange tak for stjernerne. Det glæder os at du har oplevet en hurtig og fair betjening, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Aflevering leasebil

Super god oplevelse at aflevere en leaset bil, kom til til tiden

Kære Inger

Tak for de flotte stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os. Vi er glade for at du havde en super god oplevelse med aflevering af din leasingbil, og vi håber at se dig igen en anden gang.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.