Jeg kan blive frustreret over, at man ikke kan se lagerstatus eller ringe til butik - især når der er en times kørsel til de 2 nærmeste Billigblomst. Når det så er sagt, har jeg korsponderet pr mai... Se mer
Det här tycker kunderna
Besøgte Billigblomst i Randers, det var virkelig en dårlig oplevelse. Der er så meget larm derude, når folk kører rundt med deres vogne, frygtelig skinger lyd. Der er anlagt små mini fliser i gulvbe... Se mer
Min kæreste var ude i biligblomst i Næstved og han kunne ikke finde rosejord så spurgte han en medarbejder om hjælp til at finde rosejord men medarbejderen sagde til ham at det er der ude går ud og fi... Se mer
Personale har ikke lyst/ tid til at besvare spørgsmål. Priser er på flere ting dyrere end andre steder. Toiletforhold er ret ulækre. Ingen gider gøre rent. Toiletpapir skal man åbenbart selv medbrin... Se mer
Företagsinformation
Om Billigblomst
Skrivet av företaget
Hos Billigblomst får du god behandling, for her er nemlig selvbetjening.
Hvad kan man forvente i Billigblomst
Billigblomst genkendes hos de fleste, som et plantecenter med lavpris og hvor der ikke er skiltes med rådgivende service og pænt inventar.
Vi har alt indenfor buketter og snitblomster, stueplanter, udplantning/sæsonplanter, haveplanter, krukker, brugskunst, dyrefoder, dekorationsartikler og meget mere.
Sortimentet favner bredt og det er som oftest tilgængeligt i store mængder.
Vores koncept
Billigblomst adskiller sig fra andre havecentre på, at vi ikke har et fast varesortiment, da vores indkøbere i Danmark, Holland og i Sydeuropa, arbejder intensivt på at finde de bedste varer til den skarpeste pris. Dette sker blandt andet igennem de stærke og tillidsfulde relationer, som vores indkøbere har til producenterne. Vi sparer mellemhandlere væk, og vi bruger ikke en masse midler på stilfuldt inventar eller anden indretning, da vores omsætningshastighed er ganske hurtig, og det for os er lettere at masseeksponere vores varer på paller og plantecontainere. -På den måde kan vi skrue ned for priserne på varerne.
Derfor vil man også opleve at vi sommetider ikke har en vare ret lang tid ad gangen, da der er tale om en partivare. Når priserne er lave, skaber det også et ekstrem effektivt vare flow.
Når vare flowet er så intenst, har vi i Billigblomst brug for søde medarbejdere med et naturligt overskud, til at sørge for at de daglige varemodtagelser, bliver fordelt i butikken, samt sørge for at planterne er vandet, buketterne er friske og at alle krukker er repræsenteret. Derfor er der ikke tid til at rådgive og yde vejledning, men vi guider dig naturligvis i den rigtige retning med et smil, hvis du har brug for det.
Find vores Billigblomst plantecentre i:
Kontaktuppgifter
Har besvarat 2 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Har lige været inde i billig blomst…
Har lige været inde i billig blomst plejer få en god service men det var der absolut ikke i dag vi spurgte efter en pros oppe ved kassen da der ikke var pris på varen vi sagde vi ikke skulle have den alligevel hende ved kassen vendte øjne af os og jeg sagde der stod 2 kurve uden pris hun ignorerer mig på alt hvad jeg siger til hende rigtig dårlig kunde behandling og det var i dag kl 09:40 håber i tager det her seriøst.

Holbæk Afdeling
Holbæk Afdeling.
Har købt nogen af de sundeste flotte planter hos billig Blomst i Holbæk afd. Er fuld tilfreds med kundeservice , de er hjælpsomme og de "voksne " giver god vejledning (skriver de voksne fordi ungarbejder ikke har så meget erfaring endnu) jeg er sprunget ud i planter som jeg aldrig har tænkt på at dyrke før ,med stor succes. (Mest pga prisen hos andre forhandlere) Dog skal i simpelthen gøre noget ved den elendige kaffe man kan købe ;-) den smager af hvad jeg tror min gulvspands vand smager af :-) Holbæk Afdeling er virkelig en god afdeling af billig Blomst , ros til dem alle derude !!!!

Svar från Billigblomst
Ringe udvalg i udendørs planter.
Vi har tidligere været meget glade for billigblomst, men vores besøg i Holme olstrup d. 20/9 var godt nok skuffende!
Indendørs udvalget var fint, men når man kom ud i gården blev man mødt af mange tomme pladser. De få planter der var, var en stor del af dem uden mærkat (mærkat på tysk, hvis man var heldig!) så man selv måtte gætte sig til hvilke plante det var.
En næsten lige så stor del af planterne var halvdøde, hvilket gjorde gætteriet endnu sværere.

Svar från Billigblomst
Min mobiltelefon er blevet stjålet I Billigblomst Aarhus.
Da jeg skulle betale for mine planter ved kassen, opdagede jeg at min mobiltelefon var væk.
Det skal siges, at jeg kiggede på min mobiltelfon cirka 3-5 min inden jeg stod ved kassen.
En venlig medarbejder fra butikken ringede til min telefon, som gik direkte på telefonsvarer. Hvilket bekræftede at den var stjålet.
Jeg kunne derfor ikke betale for mine varer (pga mangel på apple pay).
Nu har jeg hverken mobiltelfon, eller de planter som jeg ønskede mig! :(
Derfor:
Vær ekstra opmærksom på dine værdigenstande når du handler ind i Billigblomst Aarhus!

Billigblomst Herning.
Billigblomst Herning.
Købte blandselv buket 29.95 x 4 fra jeres kølerum i onsdags 11.9.24
De er til at smide ud nu. Det er virkelig en skuffelse.
I øvrigt blev jeg overvældet af at butikken allerede er fyldt op med kinesisk julepynt nu. Hvor er det en skam!
Det vil jeg ikke køre efter mere.

Svar från Billigblomst
Jeg er godt nok skuffet…
Jeg er godt nok skuffet over jeres håndtering af personaleklager ang langeskov.
Jeres personale har gentagne gange blokeret handicapparkeringspladsen med plantevogne og personalets biler.
Jeg har flere gange pointeret det i butikken og de virker oprigtig talt p*ss* ligeglade. Specielt gartneren med langt mørkt hår, så åbenbart tror det er hendes personlige parkeringsplads.
Da jeg så kontaktede jeres hovedside med fotodokumentation. Så blev jeg blokeret.

Svar från Billigblomst
Var i billigblomst i Kolding i går.
Var i billigblomst i Kolding i går.
Bruger 379 kr på bl lyng, pynt og snitblomster.
Købte 3 stilke hortensia, der stod 15 kr stk, jeg kom af med 25 kr stk og her knap 20 timer efter er der kun 1 der står pænt, de 2 andre er lige til at smide ud.
Så kan kun fraråde at købe snit blomster samt husk at tjekke jeres bon.
Derudover er skiltet fuldstændig misvisende vedr 8 lyng for 100 kr. Billedet viser alle slags lyng og det er det ikke, lærte jeg så.
Igen pas på hvad du falder for, det bestemt ikke billigt mere.

Svar från Billigblomst
Kan ind indimellem finde noget…
Kan ind indimellem finde noget interessant, men vær på vagt. Nogle gange er planterne udtørrede eller rødderne er druknet, så rigor mortis er indtrådt.
Og så kniber det med prisskiltningen (mangler/forkert), eller pris og pante passer ikke . og i den forbindelse kan det være svært at finde en medarbejder, som kan/vil gøre noget ved det, eller ved nok. Man skal selv være klar over, hvad man ser på.
Kan anbefale at man i den situation lige søger på den eksakte plante -det er ikke altid, de planter, de sælger, er hårdføre i Danmark eller kræver et drivhus.

Svar från Billigblomst
Man får hvad man betaler for
Man får hvad man betaler for. Deres juleting er ved at falde fra hinanden. Julekugler med lim på overalt på den udvendige side af kuglen.
Edit: Den tid det tager at komme ind til jer, og besværet med lange køer i butikken, gør det til en lærdom: Find et andet sted at handle.

1000 kr. krukke.
Normalt er jeg ret tilfreds med billigblomst, men efter min seneste tur er jeg blevet lidt skeptisk.
Tog i billigblomst (Aalborg) for at finde en krukke. Da jeg endelig (efter lang tid) havde fundet den perfekte krukke til min smag- og efter kampen med at få den store og tunge krukke op til kassen, opdagede jeg at den ikke havde prismærke på. Da den stod inde bagved andre krukker til 500 kr. i præcis samme størrelse, antog jeg at den også kostede dette. Medarbejderen ved kassen antog også at den nok kostede 400-500 kr., men var i tvivl - så hun ringede til en anden medarbejder (som ikke engang så, hvilken krukke det handlede om?) sagde at den kostede 1.000 kr., hvilket virker helt absurd ift. at formen var den største forskel fra de andre krukker i samme størrelse til 500 kr. Fik aldrig rigtig en begrundelse omkring, hvorfor den var dyre end de andre. Endte med at tage derfra uden krukken, da den (uden at blive set af medarbejderen i telefonen) endte med at have den dobbelte pris, end de krukker den var omringet af.

Der er ingen service
Der er ingen service, de ved intet om planter og er ikke særligt servicemindede men hvis tingene så var billigt ville det være ok, men jeg synes kvaliteten er dårligere end en rigtig planteskole men til samme priser. Navnet Billigblomst er lidt til grin når priserne er så høje, men udvalget er stort ☺️

Rigtig dårligt kunde service
Rigtig dårligt kunde service, man spørger en ansat om noget og hun har så travlt at hun går i mens 😡

Svar från Billigblomst
Køb ikke planter hos billigblomst
Køb ikke planter hos billigblomst, hvis du vil, at de skal holde.
Jeg har sidste år købt 2 snebærbuske, 2 kirsebærlaurbær, en rosenspirea, en buskpotentil - alle ser syge og elendige ud nu og vokser ikke og er lige til at grave op og smide ud. Ingen af mine andre planter ser sådan ud, men alt trives fint i min have. Et eller andet er der galt. Er de drevet for hurtigt frem eller har de fået for meget gødning hos Billigblomst? Jeg kan ikke lade være med at tænke i de baner.
Da jeg fortalte om det til min familie og venner , havde alle der også oplevet præcis det samme, og vi er alle enige om, at vi ikke vil handle hos Billigblomst længere.
Vi er skuffede og ærgerlige over at være hoppet på konceptet "billigblomst".

Billig Blomst Randers
1/7-24 været i Billig Blomst Randers. Købte en stor krukke til 249 står ved kassen og kører mit DK. Der opdager jeg at den er fyldt med ridser/skrammer på en af siderne. Jeg ønsker derfor ikke krukke. Kassemedarbejder kontakter en medarbejder over tlf jeg kan få den 30 kr billigere. Dette er jeg ikke interesseret i. Jeg får oplyst jeg ikke kan få pengene retur kun et tilgode bevis. Dette havde ingen interesse, da krukken ikke har været ude af butikken. Hun kontakter igen den ansvarlige. Hun kommer til kassen, der kunne kun udstedes et tilgodebevis, det kunne jeg læse på et opslag på disken. Fair hvis varen havde været ude af butikken. Jeg blev vred og den meget unge pige der skulle være ansvarlig " sagde du skal ikke blive "sur". Nu står jeg med et tilgodebevis. Som jeg aldrig vil få brugt, da jeg er færdig med at handle i Billig Blomst.

Jeg elsker normalt Billigblomst
Jeg elsker normalt Billigblomst. Men er blevet så skuffet.
De har kørt med 50 % rabat i 14 dage og det er så fint for os kunder.
Problemet er bare at butikken i Randers havde sat alle tingene kraftigt op! Var i Århus et par dage tidligere og her passede priserne med tidligere.
Så priserne i Randers var hævet med 50 procent af normalprisen. Ved der er flere der har fundet ud af dette.
Kontakter man billigblomst bliver man slettet fra deres facebook profil.
Øv øv - Det er snyd og en ommer!!

Svar från Billigblomst
Jeg har idag 20/6/24 været i…
Jeg har idag 20/6/24 været i billigblomst Hillerød og blev mødt af et fuld varer hus, med alle de blomster jeg ledte efter, altså stod pænt og ryddeligt. Det ikke sidste gang jeg kommer i Hillerøds billigblomst!

Svar från Billigblomst
Som altid en fornøjelse at komme hos…
Som altid en fornøjelse at komme hos BilligBlomst Holbæk ! Kan helt sikkert anbefales :-)
Var seneste forbi i søndags og fik 12 skønne stauder til ½ pris.

Svar från Billigblomst
Det er ikke et plantecenter mere
Det er ikke et plantecenter mere, det er en skrammelbutik med dyrt kinabras.
Så nyt navn: Brians billigbras var nok bedre.
Og hvis man kritiserer dem på FB blir man blokeret.

Hillerød afdeling
Den heldigste dag vi kom forbi Billig Blomst i Hillerød.
Alle de blomster vi skulle bruge var der 50% nedsættelse på. Det vil sige; Vi købte en masse udendørsplanter i rigtig god kvalitet og selvom der ikke havde været 50% havde vi også købt blomster.
Det kan varmt anbefales, at handle her, men hvor var det annonceret henne???

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.