Bilia Outlet AB Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 100 recensioner, var de flesta recensenterna ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många konsumenter uppskattar verkligen den professionella personalen och framhäver att hela bilaffären går både snabbt och mycket smidigt. Personerna som handlar här upplever ofta att kontakten med säljarna fungerar utmärkt och att processerna är helt tydliga. Vissa recensenter var inte nöjda med bilens faktiska skick och noterade oväntade brister som inte framgick i deklarationen. Några kunder upplevde dessutom att kommunikationen brast i vissa situationer och att uppföljningen vid problem var krånglig. Vissa köpare kände sig även besvikna på grund av otydligheter kring priser eller budgivningar under processens gång.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för den engagerade personalen och lyfter ofta fram den professionella... Se mer

Service

Kunder delar tvetydig åsikter om service. Medan vissa uppskattar snabba och smidiga bilaffärer tillsammans... Se mer

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produktens skick. Medan vissa kunder uppskattar sina köp och är... Se mer

Price

Konsumenter tycker price är tvetydig med delade upplevelser kring kostnader och avtal. Medan vissa kunder... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydig upplevelser med kontakt gällande bilköp och efterföljande ärenden. Medan vissa... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Arman lyssnade noggrant på våra behov och önskemål och ställde relevanta frågor för att hjälpa mig och min fru att hitta en bil som verkligen passade vår livssituation. Försäljningen kändes ren, t... Se mer

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Billia. Försäljningen av bilen gick snabbt, smidigt och helt utan krångel. Vi fick ett professionellt och trevligt bemötande, och allt sköttes tydligt och ef... Se mer

Allt fungerade bra, från första kontakten till affären var genomförd. Det tog lite tid för oss då vi behövde sälja bilen för kontantinsatsen till vår nya bil. Trots att det tog lite tid var intresset... Se mer

Jag köpte nyligen bil hos Bilia Outlet Kista och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Från första kontakt till leverans har allt fungerat smidigt och professionellt. Jag kan varmt rekommendera Bi... Se mer

Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.

Medel

Alla omdömen

98 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Bästa Emelie !!

Bästa Emelie !!! Vi är såååå nöjda med våran BMW och toppen däck fick vi med också , kan varmt rekommendera ett bilköp från henne väldigt kunnig och proffsigt på alla sätt !

26 mars 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Bra bemött !!

Hela bemötandet av personalen är inbjudande och man känner sig väldigt bra mottagen . De tar sig tid att förklara saker man inte förstår och gör det enkelt för en som inte kan ’bilar’ så bra.

20 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för stjärnorna och dina fina ord! ⭐ Du är varmt välkommen åter!
Hälsningar Christoffer Bilia Outlet

Renault Zoe från Bilia Outlet Kista

Ropade in en lågmilad Renault Zoe på auktion hos Bilia Outlet Kista men kort efter köpet upptäcktes att klimatanläggningen ej fungerade.
Bilen såldes med en lysande varningslampa för "electrical fault" vilket enligt felsökningsdokumentation från Renault berodde på att Dcdc-konvertern behövde bytas.
Dokumentationen låg i handskfacket vid upphämtningen av bilen och den kontrollerades av mig som köpare.
Dcdc-konvertern är nu utbytt och bilen fungerar utan felkoder.
Bilen var ej auktionerad som reparationsobjekt och jag har fått varudeklaration/testprotokoll bifogat där det står att klimatanläggningen har normal funktion.
Kontaktar säljaren som ber mig boka en tid för felsökning och offertförslag på reparation av klimatanläggningen hos Renault.
Jag förklarar att jag ej vill stå för någon felsökningskostnad då jag anser att felet är ursprungligt och jag får ett muntligt löfte från honom att jag ej ska behöva betala något och att de säkert kommer stå för reparationen.
Får efter en tid svar från Renaultverkstaden att Bilia Outlet Kista nekat att stå för reparationskostnaden vilken uppgår till 18000:-!
Jag ringer min säljare som sålde bilen och han ska kolla upp varför reklamationen blev nekad och återkomma.
En vecka senare har han ej återkommit så jag mailar honom och han hänvisar mig till deras försäljningschef.
Försäljningschefen säger att jag måste göra en "officiell reklamation" genom att fylla i ett dokument vilket han bifogar i mailet, trots att jag redan mailat över precis all viktig information i ärendet.
Varför kom inte den informationen fram redan vid första kontakten med min säljare?
Jag fyller i dokumentet samma dag och returnerar det via mail som överenskommet och sen är det knäpptyst.
Tröttnar på att ej kunna använda bilen så jag åker och hämtar den hos Renault och blir tvungen att lösa ut den för 1500:- (felsökningskostnaden som jag ej skulle behöva stå för).
Efter ytterligare en vecka ringer jag och mailar honom igen men enligt autosvaret på mailen så är han på semester men kollar mailen sporadiskt.
Mailar igen när hans semester är över men ingen återkoppling.
Ringde så sent som idag men nu är han på tjänsteresa.
Jag får STARK känsla av att de, precis som flera andra recensioner också upplever, medvetet håller sig undan och förhalar allt vad reklamationer heter.
Mycket tveksamt beteende från en stor aktör på marknaden som lämnar små privatkunder i sticket med stora reparationskostnader.
Skulle aldrig rekommendera någon att köpa en bil hos Bilia Outlet Kista, för om det blir något reklamationsärende så struntar de helt i vad ansvar heter.

27 februari 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Det här är ett ärende som vi gärna tar vidare till högre ansvarig på anläggningen och ber denne kontakta dig, vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring ärendet så vi kan föra detta vidare.

Hälsningar, Bilia

Bra service och tacksamma.

Väldigt trevlig och hjälpsam säljare. Löste allt smidigt och bra. Rekommenderas verkligen

25 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina fina ord och dina stjärnor! Kul att få höra om din upplevelse och du är varmt välkommen att besöka oss igen! ⭐

Sålde vår bil till Bilia

Sålde vår bil till Bilia. Snabbt, smidigt och fantastiskt bemötande av Jesper.

21 mars 2025

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Vad härligt att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ha en fin dag!
Med vänliga hälsningar Nina, Bilia Outlet

Emelie var grym och blev en smidig affär

Emelie var grym och blev en smidig affär

24 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina stjärnor och din fina recension, det glädjer oss att höra om din smidiga upplevelse!

Önskar dig en fantastisk dag!

Vänliga hälsningar
Jenna, Bilia Outlet

Bra business

Jag har precis sålt min bil till en jättetrevlig köpare. Hen var väldigt trevlig och pålitlig.
Jag kan varmt rekommendera denna person!
Tack för fina affärer Kahin Rasheed
Med vänliga hälsning
Osame Adel

22 mars 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Bästa affären någonsin gjort,Dem här…

Bästa affären någonsin gjort,Dem här killarna håller vad dem lovar..Tack för den dagen..

21 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och dina stjärnor!

Sålde min bil

Det gick hur smidigt som helst att sälja bilen till bilia outlet. Från att jag skickade en förfrågan online tog det mindre än 24 timmar innan inköparen Salim Beshtawi hörde av sig och erbjöd ett väldigt bra erbjudande för min bil. Jag kom fram till anläggningen 30 min tidigare än min bokade tid, men personalen var så trevliga och professionella så de kunde ta emot mig med en gång. Jag rekommenderar bilia outlet varmt!

20 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för din fina recension och vad roligt att få höra om din upplevelse hos oss! Du är varmt välkommen att besöka oss igen!

Ett okej bilköp

Skulle testköra en bil, den hade punktering, mögel i bagaget och en nyckel fungerade inte så jag bad om nytt batteri. Jag bad dom fixa däcket fram, det var även dåligt mönster. De fixade mig nya framdäck.

12 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

All feedback är viktig för oss på Bilia och vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring din upplevelse, så att vi kan ta detta vidare till berörd Försäljningschef på anläggningen.

Ha en fin dag!
Hälsningar, Bilia

Kan varmt rekommendera Andreas Jarme!

Kan varmt rekommendera Andreas Jarme!
Tillmötesgående, intresserad av att du ska bli nöjd som kund. Gör vad han kan när det behövs för dig som kund. Jag kommer iaf försöka ha en bra kontakt med honom framöver då nästa bilbyte kommer vara via honom i första hand.

25 februari 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Hoppas allt är bra med dig!

Tack för dina fina stjärnor och ord, jag har tagit vidare detta direkt till Andreas.

Mycket nöjd

Mycket nöjd

19 mars 2025

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Vad roligt att höra att du är nöjd!

Kahin inköpare

Jag hade en fantastisk upplevelse med Kahin som bilköpare. Han har varit hjälpsam och lätt att få tag på genom hela processen, från start till slut. Alltid trevlig, pålitlig och professionell. Det har varit en smidig och positiv affär, och jag kan varmt rekommendera honom!

19 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Hoppas allt är bra med dig!

Vad roligt att höra att allt gått så smidigt och positivt i affären.

Tack för dina fina ord och stjärnor!

Tack Salim

Bra bemötande och allt gick snabbt och smidigt. Tack Salim.

13 mars 2025

Hej Linus,

Tack för dina stjärnor ⭐ Det glädjer oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss på Bilia!

Ha en fortsatt fin dag!

Julia, Bilia

Sålde bil

Sålde bil, gick smidigt och bra, flexibelt med inlämning. Nöjd med betalning

18 mars 2025

Hej David,

Ha en fortsatt fin dag!

Julia, Bilia Kundservice

Fantastiskt kundservice

Fantastiskt kundservice! Hela försäljningen gick bra från början till slut och under hela affären var det ett professionellt bemötande.
Transparans och förtroende är grundpelare i alla affärer och det levererade Emelie!
Tusen Tack! Hit kommer jag igen

3 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina fina ord och stjärnor!

Roligt att höra att du upplevde hela affären från början till slut som professionellt.
Jag tar vidare dina fina ord direkt till Emelie.

Emelie

Toppen tjej Emilie tack för en trevlig affär

17 mars 2025

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Jag har tagit vidare detta direkt till Emelie på Bilia Outlet så hon får ta del av detta!

Alice Bilia Outlet

Smidig och proffsig bilförsäljning hos Bilia!

Sålde nyligen min bil till Bilia och är mycket nöjd med hela processen! Allt gick smidigt och professionellt, från första kontakt till avslutad affär. Jag fick ett bra bemötande av personalen, som var både trevliga och kunniga. Dessutom gick försäljningen snabbt och enkelt, utan krångel. Kan varmt rekommendera Bilia till alla som funderar på att sälja sin bil!

17 mars 2025

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Vad roligt att höra att din upplevelse var så smidig.

Önskar dig en fin dag! :)