Bilia Outlet AB Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 100 recensioner, var de flesta recensenterna ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många konsumenter uppskattar verkligen den professionella personalen och framhäver att hela bilaffären går både snabbt och mycket smidigt. Personerna som handlar här upplever ofta att kontakten med säljarna fungerar utmärkt och att processerna är helt tydliga. Vissa recensenter var inte nöjda med bilens faktiska skick och noterade oväntade brister som inte framgick i deklarationen. Några kunder upplevde dessutom att kommunikationen brast i vissa situationer och att uppföljningen vid problem var krånglig. Vissa köpare kände sig även besvikna på grund av otydligheter kring priser eller budgivningar under processens gång.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter uttrycker stor uppskattning för den engagerade personalen och lyfter ofta fram den professionella... Se mer

Service

Kunder delar tvetydig åsikter om service. Medan vissa uppskattar snabba och smidiga bilaffärer tillsammans... Se mer

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produktens skick. Medan vissa kunder uppskattar sina köp och är... Se mer

Price

Konsumenter tycker price är tvetydig med delade upplevelser kring kostnader och avtal. Medan vissa kunder... Se mer

Customer communications

Kunder hade tvetydig upplevelser med kontakt gällande bilköp och efterföljande ärenden. Medan vissa... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Arman lyssnade noggrant på våra behov och önskemål och ställde relevanta frågor för att hjälpa mig och min fru att hitta en bil som verkligen passade vår livssituation. Försäljningen kändes ren, t... Se mer

Vi är mycket nöjda med vår upplevelse hos Billia. Försäljningen av bilen gick snabbt, smidigt och helt utan krångel. Vi fick ett professionellt och trevligt bemötande, och allt sköttes tydligt och ef... Se mer

Allt fungerade bra, från första kontakten till affären var genomförd. Det tog lite tid för oss då vi behövde sälja bilen för kontantinsatsen till vår nya bil. Trots att det tog lite tid var intresset... Se mer

Jag köpte nyligen bil hos Bilia Outlet Kista och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Från första kontakt till leverans har allt fungerat smidigt och professionellt. Jag kan varmt rekommendera Bi... Se mer

Bilia Outlet är en del av Biliakoncernen och erbjuder begagnade person- och transportbilar på nätauktion och i bilhallar. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Trollhättan.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 86 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

98 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Var i kontakt med Kaheen på Bilia…

Var i kontakt med Kaheen på Bilia Outlet för att sälja bilen. Väldigt nöjda med all service och kontakt👍

6 maj 2025

Hej Joe,
Tack för ditt fina omdöme 🔅

Vi är glada att du är nöjd med ditt besök hos oss och hälsar dig varmt välkommen tillbaka nästa gång.

Ha en fin dag!

Tova, Bilia Outlet

Snabb och bra hjälp hela vägen

Fick snabb och bra hjälp hela vägen av Kahin Rasheed när jag sålde min bil till dem. Rimligt betalt för bilen och seriöst och bra kommunikation hela vägen.

8 maj 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina stjärnor och dina fina ord, kul att få höra om din upplevelse med oss!

Hälsningar, Bilia

Köpte en bil på Outleten i Västerås på…

Köpte en bil på Outleten i Västerås på Auktion, Säljaren Fredrik ringde mig dagen efter och jag ställde då frågan om motor och drivlina var i bra skick. Fick till svar att det är inga fel med motor eller drivlina, erfarna testare som gjort kontrollen. Hämtade bilen och åkte hem. Någon dag senare åkte jag på ett ärende och skulle göra en omkörning, märkte då att varvräknare rörde sig men bilen rörde sig inte i den takt som varvräknare, åkte då till verkstad och dom sa direkt efter provkörning att kopplingen behöver bytas.Kontaktade då Bilia outlet utan svar, fortsatte jaga dom och över en vecka senare fick jag kontakt.Dom tänker inte ta i detta då det upptäcktes efter jag hämtat bilen och påstår att felet inte fanns när jag hämtade bilen, så hade jag gjort en omkörning på vägen hem hade dom alltså tagit i detta?
Jag är så enormt frustrerad och tänker driva detta så långt jag kan. För rätt ska vara rätt, för mig är det en princip sak.
Köp inga bilar där om ni vill ha ett smärtfritt bilköp.

25 april 2025

Hej Nicklas,
Tack för din recension!

Vi beklagar din upplevelse hos oss. All feedback är viktig för oss på Bilia därav ser vi gärna att du återkommer till oss via ett privat meddelande dina kontaktuppgifter så att vi kan ta det vidare till rätt person.

Hälsningar Christoffer, Bilia Outlet

Var och tittade på en v70 på…

Var och tittade på en v70 på anläggningen på Hisingen, var intresserad av den och samtidigt byta in den bil jag har. Försäljaren tog alla uppgifter om mín bil och sa att dom ringer upp om 10 min och meddelar vad dom kan tänka sig betala för min bil. Nu har det gått 36 timmar och ingen har hört av sig. Och dom vill kalla sig seriösa, skräpföretag vill jag säga.

29 april 2025

Hej Tomas,

Tack för din feedback, all feedback är viktigt för oss på Bilia så därav ser vi gärna att du återkommer i ett privat meddelande till oss med information kring din upplevelse och kontaktuppgifter så att vi kan se vidare på detta.

Ha en fortsatt fin dag så länge!
Julia, Bilia

Bilia är en seriös bilfirma

Bilia är en seriös bilfirma. Raka rör. Kanske lite dyrare men mycket bättre.

Emelie är en stjärna med mycket energi i kombination med skarpt sinne för detaljer.

29 april 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Vi har fört vidare din fina feedback till berörd avdelning!

Önskar dig en trevlig dag!
Hälsningar Sara, Bilia Outlet

Snabb och smidig process

Snabb och smidig process och ett bra bemötande från både inköpare och besiktningsman.

28 april 2025

Hej Tomas,

Tack för dina stjärnor ⭐ Det glädjer oss att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss på Bilia!

Hälsningar, Julia Bilia

Har köpt bilen via Bilia outlet och de…

Har köpt bilen via Bilia outlet och de fick supporta mig efteråt)
Det handlade om en Seat bil som var fin skick!
Jag gjorde service och visades 2 saker som bör fixas på bilen)
Personalen på Bilia outlet har godkänt att Mekoteket på Hisings Backa Göteborg åtgärder fel och jag är tacksam för snabb återkoppling💯

22 april 2025

Hej Ismet,
Tack för ditt fina omdöme! 🔅

Vi är glada för din feedback och dina fina ord.
Det glädjer att höra att du fått den hjälp du önskat och är nöjd med servicen.

Vänligt och sakligt bemötande

Att sälja sin bil, när ålder/hälsa gör det nödvändigt, är ett trauma som alla bilägare kommer att ställas inför. Därför rekommenderar jag Bilia Outlet. Jag fick kontakt utan fördröjningar, togs emot vänligt men sakligt, och fick priset på bilen förklarat så att jag kunde förstå.

23 april 2025

Tack för din fina recension och dina stjärnor! ⭐

Vi har fört vidare din fina feedback till berörd avdelning!

Önskar dig en trevlig dag!
Hälsningar Sara, Bilia Outlet

JaVänd dig till Emilie på Bilia Outletg fick kontakt med Emilie precis…

Jag fick kontakt med Emilie precis innan påsk och svarade mina meddelanden och bokade test under tiden när hon var ledig hemma. Vi fick ett jätte trevligt bemötande av Emilie. Jag rekommender alla som är villiga att köpa/sälja bil att vända sig till Bilia Outlet/Kista och nämligen Emilie.
Faruk Otman
Kista 22 april 2025

22 april 2025

Hej Faruk,
Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att han får ta del av dina fina ord 😀

Hälsningar Christoffer, Bilia Outlet

Sålde min bil till Bilia Outlet via…

Sålde min bil till Bilia Outlet via Emelie. Det har varit en riktigt bra upplevelse hela vägen från första kontakt SMS/telefon vidare till besiktning och till sist genomförd försäljning. All cred till er!

1 april 2025

Hej Staffan,
Tack för ditt fina omdöme!

Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse. Vi ser framemot att välkomna dig nästa gång.

Ha en fantastisk dag! 🔅

Tova, Bilia Outlet

Jag skulle inte rekommendera någon att…

Jag skulle inte rekommendera någon att köpa eller sälja bil till detta företag. Jag ringde och ville sälja min bil till bilia outlet Ale lyckan och fick ett bud för bilen. Vi kom överens att bilen skulle testas och att vi skulle prata mer efter det. Under testet var han extremt noggrann. Kändes som att han bara ville hitta fel tog kort på små stenskott osv. Det var en bil från 2019 så det är ingen ny bil som säljs men aja han hittade ett lite större fel som jag åtgärdade och vi bokade ett nytt test. Pratat med Jesper som jobbar på inköp och han ville dra av 12000kr från priset pga felet. När jag åtgärdat felet så trycker han på andra grejer för att få ner priset så mycket som möjligt. Han ville dra ner 2000kr per sommardäck som inte hade minst 3mm i mönsterdjup när godkänt är minst 1,6mm. Han sa även att däcken ska inte vara mer än 5år gamla men när jag köpte bilen från bilia så var de däcken från 2018 och jag köpte bilen 2023. Detta betyder att dom redan vart gamla vid försäljning isåfall då har det inte vart lika noga. Han bad mig iallafall ta kort och skicka bilder som jag gjorde, men fick inget svar tillbaka. Under hela denna process har det vart jag som behövt ”jaga” honom för att han inte svarar när man ringer och själv ringer upp efter att jag vart i kontakt med hans Chef. Riktigt dåligt kundbemötande och service från firman generellt. Hade inte ens sålt till de ifall de skulle erbjuda 10.000 mer än någon annan firma. Spara dig huvudvärken och välj någon annan seriösare bilhandlare, det är vad jag kommer göra i framtiden.

10 april 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Det här är ett ärende som vi gärna tar vidare till högre ansvarig på anläggningen och ber denne kontakta dig, vi ser gärna att du återkommer i ett mejl till oss på bilia.nu@bilia.se med information kring ärendet så vi kan föra detta vidare.

Hälsningar, Bilia

Sålde min bil hos Bilia Outlet

Sålde min bil hos Bilia Outlet. Bra bemötande.
Smidig affär helt enkelt!

15 april 2025

Hej Valdemar,

Hälsningar Julia, Bilia

Sålde min bil till Er. Utmärkt service och trevlig personal ochett bra bemötande

Sålde min bil till Er. Mycket bra bemötande från första mail/SMS från Emelie. Avslut gjordes med Zaver - mycket smidigt och enkelt. Besiktning med bilder och anmärkningar mycket bra av Fredrik på Alelyckan.
Bästa betyg till Er alla på Bilia Outlet. Mvh Berndt-Inge

9 april 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Vi önskar dig en fin dag!
Med vänliga hälsningar Nina, Bilia Outlet

Jag köpte en bil från Bilia Outlet i…

Jag köpte en bil från Bilia Outlet i Kista och fick toppen service från första kontakt med säljaren Aladdin Kader och haft jättebra bemötande efter köpet när airbag lampan tändes och fick det snabbt åtgärdat utan krångel. Rekommenderar stark butiken och Aladdin.

7 april 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för din recension och dina stjärnor!

Vad roligt att du är nöjd med ditt besök.

Ha en fin dag!
Hälsningar Mimmi, Bilia Kundservice

Mycket bra

Väldigt snabbt, proffsigt och trevligt bemötande av alla inblandade från Bilias sida. Bilen såldes på tre dagar och pengarna fanns på kontot i samma stund som jag lämnade över nycklarna.

9 april 2025

Hej Kristina,
Tack för dina stjärnor.

Vad roligt att du är nöjd med din upplevelse!
Ha en fin dag.
Hälsningar Mimmi, Bilia kundservice

Snabb enkel smidig affär och mycket bra…

Snabb enkel smidig affär och mycket bra bemötande av Emelie.

7 april 2025

Tack för din recension!

Vi har tagit din feedback vidare till berörd person så att hon får ta del av dina fina ord 😀

Hälsningar Amanda, Bilia Outlet

Smidigt affär

Kahin köpte 2 bllar av mig på en vecka och han var jätte trevlig och hjälpsam.

2 april 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och ord!

Jag har tagit detta vidare direkt till Kahin!

Hälsningar,
Alice, Bilia Outlet

Har fått hjälp av Henrik Nilsson.

Har fått hjälp av Henrik Nilsson.
Sålde min bil till bilia outlet.
Väldigt trevlig och en riktigt genuin kille att prata med. På många firmor känner man sig som en av mängden men här så blir man omhändertagen genom hela processen.

28 mars 2025

Svar från Bilia Outlet AB

Tack för dina fina stjärnor och vad kul att få höra om din upplevelse med oss!
Du är varmt välkommen att besöka oss igen!

Hälsningar Bilia

Bra bemötande

Bra bemötande , smidig affär

27 mars 2025

Hälsningar Julia, Bilia

Proffsigt bemötande

Jag vill verkligen lyfta fram Emelie för den fantastiska hjälp och tillgänglighet hon visade när jag hade frågor och funderingar. Med snabba svar och en förmåga att förstå mina behov kunde vi tillslut hitta en bra lösning.
Stort tack, Emelie, för ditt tålamod och engagemang!

26 januari 2025