OpfÞlgning pÄ Bikeworlds svar: PÄ trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke lÞst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Supergod service i vÊrkstedet Har kÞbt en elcykel for lige godt to Är siden. Batteriet har skrantet pÄ det seneste, men jeg fik fÞrst gjort noget ved det, efter de to Ärs garanti var udlÞbet. Da jeg... Se mer
Super venlig og service minded personale. God tid til afprÞvning. KÞbte to Specialized como. En var klar og den ene var pÄ ekstern lager ogsÄ i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lÞrdag... Se mer
KÞbte en el-cykel pÄ KNALDtilbud og jeg var Êrligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks stĂžrste udvalg af cykler
Kontaktuppgifter
Viborgvej 3, 8600, Silkeborg, Danmark
- 86 82 73 99 Tryk 4
- web@bikeworld.dk
- bikeworld.dk
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
KĂŠmpe anbefaling herfra đ„
KĂŠmpe anbefaling herfra đ„
Meget glad for at det blev netop her jeg kĂžbte min fĂžrste racer.
Fik super god hjĂŠlp og vejledning, servicen er bare i top. đđŒ

Uforsvarlig klargĂžring af cykel
KĂžbte 2 cykler som skulle klargĂžres inden afhentning. Den ene, en Mountainbike viste sig desvĂŠrre ikke, at vĂŠre klargjort ordentligt.
FordÊkket var ikke pumpet korrekt, sÄ dÊkket der er slangelÞst var ikke "sprunget" ordentligt fast pÄ fÊlgen, hvilket resulterede i, at pÄ den allerfÞrste tur "klapper" dÊkket sammen pÄ fÊlgen med styrt som resultat. Heldigvis var det ved lav hastighed men alligevel med hudafskrabning, blÄ mÊrker og ikke mindst et ordentlig slag i ryggen.
ved oppumpning af dÊkket lyder der et hÞjt smÊld der indikerer, at dÊkket "sprang" pÄ plads.
Ved henvendelse til butikken blev jeg mÞdt med skepsis da man ikke rigtig mente det kunne ske pÄ en mountainbike der kan kÞre med meget lavt dÊktryk. Jeg har efterfÞlgende forsÞgt pÄ flere mÄder at kontakte ejeren af virksomheden, men der kommer overhovedet ingen reaktion, sÄ derfor denne anmeldelse.
Det skal nÊvnes, at bÄde sÊlgeren og ham pÄ vÊrkstedet begge har vÊret meget flinke, og fik ogsÄ en fin rÄdgivning fÞr kÞbet, og de har ogsÄ tjekket cyklen efter uden beregning, sÄ dette er ikke for at hÊnge nogen ud.
Alligevel giver den samlede oplevelse kun 2 stjerner, primÊrt pÄ grund af den manglende reaktion fra ejeren samt manglende anerkendelse af, at der er sket en fejl i klargÞringen af cyklen.
TillĂŠg efter svar fra Bikeworld:
Hej Kasper
Det Êndrer ikke ved skuffelsen over den manglende anerkendelse af fejlen ved klargÞring, samt den manglende forstÄelse for det skete.
Desuden kunne en anden, hvis ikke ejeren selv fÞler et ansvar for dette, svare pÄ mine henvendelser. Jeg har intet hÞrt fÞr jeg skriver dette pÄ Trustpilot, hvilket desvÊrre giver mig en fornemmelse af, at I ikke har forstÄelse for kunderne efter salget er gennemfÞrt.
Ărgerligt efter at jeg i fĂžrste omgang havde et super godt indtryk af jer.

Cykel kĂžb
Fin service som indfriede mine forventninger ved kĂžb af ny mountainbike
Magen til dÄrlig kundeservice skal man lede lÊnge efter.
Magen til dĂ„rlig kundeservice skal man lede lĂŠnge efter. Fik en Hövding cykelhjelm, efter 3 mĂ„neders brug, meldte den om fejl, jeg ringer til butikken og her fĂ„r jeg afvide jeg skal opdatere den eller sende den til Sverige(hövdings hovedkontor). Jeg indlevere cykelhjelmen da det ikke lykkes at opdatere den og intet hĂžrte jeg lĂŠnge, efter 14 dagen ringer jeg til butikken for at hĂžrer hvad der sker, og det er her filmen begynder at knĂŠkke. Jeg fĂ„r afvide at den skal opdateres og om jeg ikke kan se serie nummeret i min app, for det skal de bruge, udover det sĂ„ kan de Ă„benbart ikke finde ud af at opdatere den og deres stĂžrste problem er at de ikke har en Windows PC sĂ„ om jeg ikke lige selv kan gĂžre det og at det bliver dyrt for MIG hvis den skal sendes til hovedkontoret i Sverige. Den bliver sendt til Sverige, efter 1 mĂ„ned ringer jeg til dem igen for at hĂžrer om jeg kommer til at se den cykelhjelm igen, hvortil jeg fĂ„r af svar âden har vĂŠret lĂŠnge undervej hjem fra hovedkontoretâ der gĂ„r ikke 10 minutter sĂ„ ringer de fra butikken og siger âhov din cykelhjelm har vĂŠret i dk i 3 dage, de havde bare ikke lige set den var blevet indleveret i en pakkeshopâ - jeg fĂ„r hentet min cykelhjelm og hun siger âvi er sĂ„ stoppe med at have forhandle Hövding sĂ„ nu fra falder min reklamation ogsĂ„â
Rigtig trĂŠls oplevelse, kommer nok ikke igen.

KĂžb af racercykel
Jeg har lige kÞbt min 2. racercykel hos Bikeworld. Her fÄr man altid en venlig og kompetent betjening. Har ogsÄ tit fÄet lavet service hos Bikeworld og det er fÞrste klasses arbejde.
En god service
KĂžbte en ny Elcykel hos bikeworld
KÞbte en ny Elcykel hos bikeworld, de har et meget stort udvalg og nogle rigtig gode priser. Er yderst godt tilfreds med kÞbet, ligesom den vejledning jeg fik omkring cyklen inden kÞb. Cyklen blev hurtig klar gjort sÄ jeg kunne cykle hjem pÄ den med det samme.
God service, gode produkter
Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som en drÞm pÄ nÊr nogle smÄting der skal justeres, hvilket det meget hÞflige personale formentlig klarer uden problemer, nÄr den alligevel skal til syn.
Alt i alt en god oplevelse og en cykel til en meget favorable pris.
Stort udvalg af cykler
Jeg har kĂžbt 4 elcykler.
God og professionel service. Stort udvalg af cykler.
God og hurtig betjening.
God oplevelse.
KÞbte en mtb til vores datter pÄ 12 og selvom vi var i fem forskellige butikker endte vi ved Bikeworld der havde langt det stÞrste udvalg i modeller og farver. Vejledning var ogsÄ den mest kompetente og cyklen blev klargjort inden for 30 min med lÄs osv. sÄ vi kunne tage den med samme dag.
Vi fik god vejledning
Vi fik god vejledning - og min sĂžn er meget tilfreds med sin nye mountainbike
KĂžbte cykel ved Bikeworld Silkeborg ogâŠ
KĂžbte cykel ved Bikeworld Silkeborg og kan varmt anbefale dem
Jeg har lige kĂžbt min 6 cykel hos BikeâŠ
Jeg har lige kÞbt min 6 cykel hos Bike World. Service og humÞret er stadig i top bÄde i butiklen og vÊrkstedet. Jeg oplever ogsÄ ved dette kÞb, at jeg bliver guidet, sÄ jeg ender med en cykel der passer til min behov.
Det var en god oplevelse, sÄ mon ikke ogsÄ jeg kÞber min 7 cykel hos Bike World.
DÄrlig service
DÄrlig service. Byens dyreste reparation af cykler
Fik en rigtig god behandling og godâŠ
Fik en rigtig god behandling og god service đ
Jeg kĂžbte en El-cykel hos Bikeworld iâŠ
Jeg kĂžbte en El-cykel hos Bikeworld i Silkeborg, og kan kun anbefale dem, da deres service og vejledning er helt i top.
God og professionel service
God og professionel service. Stort udvalg af cykler.
Mvh Torben
Super venlig personale og godâŠ
Super venlig personale og god rÄdgivning af cykellÞb
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.