Opfølgning på Bikeworlds svar: På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Se mer
Det här tycker kunderna
Super godt og høj kvalitet på produktet; nemt mulighed for opdeling af betaling Kan hjertelig anbefales 🫶
Supergod service i værkstedet Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg... Se mer
Super venlig og service minded personale. God tid til afprøvning. Købte to Specialized como. En var klar og den ene var på ekstern lager også i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lørdag... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks største udvalg af cykler
- bikeworld.dk
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Cykel hjelm godt og høj kvalitet på…
Super godt og høj kvalitet på produktet; nemt mulighed for opdeling af betaling
Kan hjertelig anbefales 🫶
Opfølgning på Bikeworlds svar:
Opfølgning på Bikeworlds svar:
På trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke løst.
Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurderes det, at det “nok” er ledningerne – til yderligere 2.500 kr.
Første samlede estimat lød dermed på ca. 6.500 kr. på én måned – uden at cyklen fungerer som den skal.
Der er efterfølgende blevet foreslået at sætte det gamle styresystem på igen for at reducere prisen.
Men uanset hvad ændrer det ikke på forløbet og den manglende afklaring fra start.
Jeg har efter en del frem og tilbage valgt at acceptere regningen, fordi det er mit barns første cykelkøb, og vi bare ønsker en cykel, der virker.
Men det ændrer ikke på, at forløbet har været utilfredsstillende.
Jeg lader den stå her.
Jeg fik en forkert farve cykel
Jeg fik en forkert farve cykel, da jeg ringede fordi jeg rent faktisk blev i tvivl om det overhovedet var den samme cykel( jeg havde haft nøjagtig den cykel jeg havde bestilt inden den blev stjålet) fik jeg at vide at det var grossisten billede og det havde ikke noget med dem at gøre .. men jeg kunne betale 1000 kr for at sende den retur og lade handlen gå tilbage .. altså kunne jeg betale 1300 kr for ikke at købe en cykel alligevel. Så køb ikke ved dem.. og til jeres svar jo jeg købte en cykel der var orange og fik en brun.. det er da fanme en forkert farve.. jeg er jo ikke farveblind og ved da godt hvordan min cykel gennem 3 år så ud .. så jo i har lavet en fejl. Og er virkelig ikke troværdige med jeres svar ..jeg har sendt jer billeder i ved i er forkert på den.

Svar från Bikeworld
Priserne er på tilbud hele tiden og en Cykel på tilbud kan være Dyrer end den var ugen før
Jeg har gennem længere tid fulgt en bestemt cykel hos Bikeworld. I oktober stod modellen til ca. 21.599 kr., hvorefter prisen faldt til 19.999 kr. i februar og yderligere til 17.999 kr. i slutningen af marts.
Da Bikeworld nu markedsfører sig med “spar 20% på alle racercykler og gravelbikes”, dog med enkelte undtagelser, tjekkede jeg deres hjemmeside. Her kunne jeg se, at hele mærket Cube var undtaget, og at det reelt kun var omkring tre fjerdedele af cyklerne i kategorien, der faktisk var på tilbud.
Alligevel stod der “spar 29%” på den model, jeg havde fulgt: prisen var nu 18.999 kr., og de angav, at man sparede 29% ud fra en “normalpris” på 26.999 kr. – en pris, som cyklen ikke har været i nærheden af de seneste mange måneder.
Jeg kontaktede dem derfor og spurgte, om rabatten kunne beregnes ud fra de faktiske priser, de selv havde solgt cyklen til tidligere. Det afviste de og henviste til, at priserne kan ændre sig fra dag til dag, at de ikke kører kampagner, og at priserne justeres manuelt.
Som kunde står jeg tilbage med en klar følelse af, at prisnedsættelsen ikke afspejler en reel besparelse, ud fra en pris som forhandleren ellers havde solgt den til men derimod en besparelse der er udregnet ud fra en pris som producenterne anbefaler
Rigtig god service.
Rigtig god service. Vi fik den hjælp vi ønskede, og en ærlig mening om, hvad der var godt ved den ene cykel frem for den anden. Kan varmt anbefales.
arrogance og endeløse modargumenter
BikeWorld leverer ikke bare varer – de leverer også en imponerende mængde arrogance. Deres fejl og uklarheder bliver konsekvent gjort til kundens problem, og enhver form for ansvar eller fleksibilitet bliver pure afvist.
Deres svar til kunder er bedrevidende og direkte nedladende, både i direkte dialog og her på Trustpilot. I stedet for at forsøge at løse problemer, bruger de energi på at argumentere og “vinde diskussionen”.
Hvis du forventer service, imødekommenhed eller bare almindelig god kundeskik, så find et andet sted at handle. Her bliver små beløb vigtigere end glade kunder.

Kan klart anbefales
Meget tilfreds med mit køb hos Bike World. Personalet var venligt og imødekommende, og jeg fik god og kompetent vejledning, så jeg kunne træffe det rigtige valg.
Kan klart anbefales.
Er fuldstændig ligeglad med kynders…
Er fuldstændig ligeglad med kunders oplevelse.
Købte sko på nettet som viste sig…
Købte sko på nettet som viste sig alligevel ikke helt at være det jeg var ude efter. Tilgengæld var der ingen problemer med at returnere dem.
110% god kundeservice
Vi var tidligere handlet cykel hos Bikeworld hvor vi var rigtig godt tilfredse med den service som vi fik.
Så da vi skulle købe en ny elcykel som skulle bruges i forbindelse med genoptræning, var vi ikke i tvivl om hvor vi skulle købe den henne.
Vi var inde to forskellige dage for at se og høre hvad de anbefalede, og begge dage var deres service 110% i top. De var rigtig gode til at fortælle hvad fordele og ulemperne var ved de forskellige muligheder der var.
Så vi endte med at købe en cykel hos dem igen som vi er rigtig glade for, og som virkelig opfylder vores behov. Så stor ros herfra.
Var til første service med min…
Var til første service med min Specialized turbo elcykel aldrig har jeg været på et værksted hvor jeg følte mig så uvelkommen påtalte tre el fejl fik at vide det var helt normal hentede cyklen blev henvist til kassen meget arrogant kassedame betalte ud på værkstedet hvilken cykel er din viste ham det og så farvel jeg ved ikke hvad der er lavet kun at den er pumpet skal snart til næste men det bliver i Skanderborg

Vandt sag i Forbrugerklagenævnet
Købte cykel - god service ifm. selv købet, men den fik et brud på stellet, som var dækket under garantien. Da jeg fik cyklen tilbage var den lakeret i orange - hvor den tidligere havde været mintgrøn. Nægtede at acceptere at modtage den og efter kort dialog hvor vi ikke kom videre, oprettede jeg en sag i Forbrugerklagenævnet. I den mellemliggen periode oplevede jeg at blive ringet op at den ene ejeres kone, som skældte mig al hæder og ære fra. Virkelig spøjs oplevelse. kan absolut ikke anbefales. Jeg fik medhold i Forbrugeklagenævnet.
Supergod service i værkstedet
Supergod service i værkstedet
Har købt en elcykel for lige godt to år siden. Batteriet har skrantet på det seneste, men jeg fik først gjort noget ved det, efter de to års garanti var udløbet. Da jeg henvendte mig til værkstedet hos Bikeworld, var de dog virkelig behjælpelige, tog kontakt til Kildemoes og fik et nyt batteri dækket under garantien. Eneste omkostning for mig var lidt timeløn for arbejdet med kontakt til Kildemoes. Virkelig, virkelig god stil og meget mere end man (i hvert fald jeg) kunne forvente. Varmeste anbefalinger herfra!
God hjemmeside
God hjemmeside, god pris , hurtig levering. Høj fragt, tros køb på 1500kr
2 ugers retur
Havde købt et cykelstyr til en cykelombygning, men fik ikke brug for det alligevel (ligger stadig i original indpakning). Finder ud af der kun er 2 ugers returret, hvormed jeg ikke kan returnere det. 2 ugers retur er langt under dansk og international standard inden for branchen cykeludstyr. Derfor vil jeg, desværre, så vidt muligt undgå at købe der igen, ind til det ændrer sig, og handle andre stedet i stedet.

Svar från Bikeworld
Have problemer med hjemmesiden men fik god hjælp
Havde problemer med hjemmesiden men medarbejdende fik hjulpet og sendt cyklen, som også blev leveret få dage efter
Bikeworld har styr på sagerne
Jeg ringede til Bikeworld og havde specifikke spørgsmål til en bestemt gravel bike - og fik dem besvaret prompte af en meget kompetent medarbejder. Straks efter bestilte jeg cyklen og til min store overraskelse, fik jeg den allerede dagen efter med fragtmand. Bikeworld ved, hvad de laver. 👏👏
Rigtig god kundeservice
Jeg købte en cykel samt et støtteben og blev dagen efter ringet op, fordi det støtteben jeg havde købt ikke passede til cyklen. Ordren blev ændret og nyt (billigere) støtteben blev monteret på cyklen. Det var god service.
Desuden blev cyklen leveret meget hurtigt af fragtfirma.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.