Det här tycker kunderna
Det var nemt, hele proceduren var simpelt og jeg er meget glad for min ny cykel. Høj kvalitet til billig pris, som bonus var cyklen 100% samlet ved modtagelsen. En ren fornøjelse at handel med jer .
I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected — absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... Se mer
Ud over en rigtig fin pris. så var handlen og levering super hurtig. bestilte onsdag inden påske, og fik cyklen leveret på adressen påskelørdag
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Super billig cykler fra kvalitetsmærker. Vi har cykler fra mærker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler
Kontaktuppgifter
Danmark
- time2bike.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
hurtig og præcis levering
Har fået en cykel hjem med ny fejl
Har fået lavet stort service samt skiftet slange og dæk på baghjulet. Undervejs ringede de at der skulle skiftes bremse og gear kabel hvilket jeg sagde ok til. Pris i alt kr. 1256 hvilket er dyrt. Kommer hjem med cyklen og ser at håndbremsen er knækket. Ringer til Butikken og får besked om at den var ikke knækket hos dem. Sjovt den lige er knækket mens den hang bag på bilen.
Det var nemt
Alt forløb fint :) Hurtig betjening og…
Alt forløb fint :) Hurtig betjening og levering. Kommer helt sikkert til at handle her igen.
Købte cykel i butikken
Købte cykel i butikken, fik super service og good pris !
Hurtig levering, god pris og søde mennesker. Jeg kan anbefale Time2bike
Rigtig god oplevelse
Hurtig respons på min bestilling
Perfekt
Alt var som det skulle være, perfekt pris & varen kom til tiden.
Bestilling gik glat
Bestilling gik glat, og varen lynhurtigt leveret
Lukket i åbningstiden
Stod på deres hjemmeside at Birkerød butikken havde åbent til 18 fredag, men der var helt mørkt da jeg kom 17.50 her d 20 februar. Ærgeligt at ikke lige sætter et skilt i døren eller noget
Bestilte en cykel lørdag og havde den…
Bestilte en cykel lørdag og havde den allerede tirsdag. Så det kan vist ikke være bedre.
Hurtig levering, og god pris på cykel, alt i alt en god oplevelse
Prisen og videosekvenser med cyklen ⭐️
Forvirrende levering og løse dele
Forvirrende levering og løse dele
Jeg må indrømme, at min oplevelse hos Time2Bike har været blandet. Jeg blev ringet op på leveringsdagen ca. tre dage efter bestilling, hvilket i sig selv var helt fint. Desværre var kommunikationen med leveringsmanden meget vanskelig, da han ikke talte ordentligt dansk. Det gjorde det svært både at forstå ham og at forklare, at cyklen skulle leveres foran hoveddøren, låses og at nøglen skulle lægges i postkassen – præcis som jeg også havde skrevet i kommentarfeltet ved bestillingen.
Efterfølgende kontaktede jeg Time2Bike og fik først dér at vide, at det ikke var muligt for leveringsmanden at låse cyklen. Det havde været rart at få denne information på forhånd, da cyklen på det tidspunkt allerede var leveret og stod frit tilgængelig, hvilket ikke er optimalt for en helt ny cykel.
Selve cyklen virkede fin ved udpakning, men allerede efter en uge faldt den forreste refleks af, og jeg har nu mistet skruen. Alt i alt er cyklen rigtig fin, men leveringsoplevelsen og kvaliteten af de små dele trak desværre helhedsindtrykket ned.
God telefon oplevelse inden køb
Havde først kontakt til dem over telefonen, hvor jeg fik oplyst leveringstid mm.
Herefter var det blot at bestille på hjemmesiden og så ellers glæde sig til en ny Gravel maskine 🚴
Købte til 50% og vidste selv hvad jeg ville have
Købte til 50% på en ret dyr cykel.
Så tilbuddet online og slog til.
Ved afhentning af cykel spurgte jeg ikke selv, men ham i forretningen fortalte bestemt heller ikke meget.
Svært at give en konstruktiv bedømmelse, når man er typen, der er ret klar på, hvad man vil have fra start.
Glæder mig til første service om der er mere information eller kommunikation.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.