OpfÞlgning pÄ Bikeworlds svar: PÄ trods af jeres forklaring og beklagelse er problemet stadig ikke lÞst. Efter udskiftning af styresystem opstod samme fejl igen efter 7 dage. Nu vurd... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Supergod service i vÊrkstedet Har kÞbt en elcykel for lige godt to Är siden. Batteriet har skrantet pÄ det seneste, men jeg fik fÞrst gjort noget ved det, efter de to Ärs garanti var udlÞbet. Da jeg... Se mer
Super venlig og service minded personale. God tid til afprÞvning. KÞbte to Specialized como. En var klar og den ene var pÄ ekstern lager ogsÄ i Silkeborg og her gik ejeren og samlede cykler (en lÞrdag... Se mer
KÞbte en el-cykel pÄ KNALDtilbud og jeg var Êrligt talt en smule bekymret for om den havde nogle skjulte skavanker, der ville dukke op hen af vejen. Jeg er KUN positivt overrasket. Cyklen kÞrer som... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer frÄn olika externa kÀllor
Cykelbutik i Silkeborg - Vi har Danmarks stĂžrste udvalg af cykler
Kontaktuppgifter
Viborgvej 3, 8600, Silkeborg, Danmark
- 86 82 73 99 Tryk 4
- web@bikeworld.dk
- bikeworld.dk
Ber kunder att lÀmna omdömen
Detta företag bjuder in sina kunder att lĂ€mna omdömen â oavsett om de Ă€r positiva eller negativa
Har besvarat 38 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Supersted
Alt var bare iorden. Gode priser. Hurtig levering. Problem med fragtmand blev fixet let og elegant.
Handler gerne der igen.
Jeg har kun godt at sige om Bikeworld
Jeg har kun godt at sige om Bikeworld, god og hurtig service.
Kanon service i butikken
Kanon service i butikken, hvor ekspedienten var med pĂ„ legen (uden at vide det pĂ„ forhĂ„nd), med at overraske vores sĂžn med en ny cykel đđ»đđ»đđ»đđ»đđ»
Refuse to fix my bike
Unfriendly and refused to fix a small issue on my bike, taking max. 10 minutes. Never again.
Fornem og venlig kundeservice
Tak for fornem og venlig kundeservice
Professionel betjening ordentligâŠ
Professionel betjening ordentlig vejledning..alt i alt en god oplevelse.
KĂžbte 2 el cykler med lovning af sĂŠlgerâŠ
KÞbte 2 el cykler med lovning af sÊlger at fÞrste service var gratis da vi skulle kÞre langt, da vi kommer for at fÄ dem udleveret er der en regning og sÊlger stÄr bagved og siger det ikke er lovet ved kÞb . Det var sÄ sidste gang Bike World solgte noget til os

Svar frÄn Bikeworld
DÄrlig service, overholder ikke aftaler
DÄrlig service, holder ikke deres aftaler og tager mere i pris for deres produkter end hvad de koster online. Alt i alt en dÄrlig oplevelse herfra..

DÄrligt service
Jeg kÞbte en Cube mountainbike hos dem, som skulle repareres meget ofte. De sagde at det var en kvalitetsfejl, som man kun kunne undgÄ ved at gÄ op i prisklassen. Det gjorde jeg sÄ og kÞbte en Trek Fuel ex 5 mountainbike pÄ tilbud fra 22.000 til 18.000 kroner.
Efter blot et halvt Är med ture et par gange om ugen pÄ den, var der igen et problem med gearene. De sagde at de skulle skiftes om 3-4 mÄneder, og det ville koste 4 tusind kroner. Jeg valgte derfor at opsÞge et andet vÊrksted der har mountainbike som speciale. De oplyste om, at det hele var fuldstÊndigt slidt op. Det skal lige siges at der er blevet vasket, tÞrret og smurt efter hver eneste cykeltur. Jeg valgte at kÞbe en helt ny drivlinje fra dem i bedre kvalitet, for 1800 kr. Efter at have ejet cyklen i 7 mÄneder, kom der et problem med bagdÊmperen. Jeg oplyste Bikeworld om problemet, og blev fortalt at den nok bare havde brug for et service inden for lÊnge. (det skal lige sige at den har overholdt alle service intervallerne) Der gÄr 1 mÄned mere, og bagdÊmperen er nu sÄ slidt, at den pÄ ingen mÄde kan kÞre, og er dermed ubrugelig. Jeg tager ned og aflevere den hos Bikeworld, og oplyser dem om situationen. De siger at de vil tage sig af problemet, og sende den ind til forhandleren. Efter 2 mÄneder uden svar og med adskillige rykkere for dÊmperen, kontakter de mig tilbage. De hÊvder at jeg har kÞrt den for hÄrdt, selvom den er blevet passet omhyggeligt pÄ, i de 7 mÄneder jeg har ejet den. Deres endelige konklusion var at de ikke vil dÊkke en ny, og at det ikke er omfattet af garanti. (omkring 3-4 tusinde kroner) De vÊlger heller ikke at give nogen kompensation for de 2 mÄneder resten af cyklen har vÊre ubrugelig. Det synes jeg er meget dÄrlig service, og ikke en mÄde at behandle en kunder pÄ. Jeg kan ikke anbefale at kÞbe mountainbike ved dem. KÞb i stedet i butikker der har det som speciale. Det var en stor og lÊrerig fejl herfra, som ikke kommer til at gentage sig.
Kunne man give mindre end en stjerne havde jeg gjort det.

Nu cykel
Bestilte en cykel, var klar til afhentning efter 2 dage...det er okay for mig.
God og behagelig kommunikation medâŠ
God og behagelig kommunikation med Rasmus via mail. Cyklen blev leveret af fragtmand med de ĂŠndringer, der var aftalt. Cyklen var godt beskyttet
Monteret tilbehĂžr
Mangler beskrivelse om hvilket "monteret tilbehÞr" der passer pÄ den enkelte cykel, efter som jeg bestilte en forkert lÄs der ikke passede pÄ cyklen.
Alt i alt en god oplevelse fraâŠ
Alt i alt en god oplevelse fra bestilling af cyklerne til de ankom med fragtmand, pakket godt ind og helt i orden. EfterfÞlgende kontakt ang. noget teknisk blev ogsÄ hÄndteret fint.
Fast shipping, bad assembly
It was fast shipping. However the steering wheel was not mounted properly and I almost immediately fell off the bike because of it. The original user manual of the bike is also for some reason not included. It would have been nice to get contacted about option add a lock etc.
Hurtig levering.
God service lige at checke op pÄ om det nu var det rigtige stÞtteben, jeg havde fÄet smidt i kurven
Levering af El cykel.
Alle aftaler blev holdt.
El cyklen var klargjort perfekt.
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.