Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Oplichten is een vak. Men zegt in opdracht van de Nederlandse overheid te bellen zodat ik geld kan besparen. Vervolgens weet men niets van mij en of ik even ter controle al mijn gegevens kan geven. De... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Net super geholpen door Pepijn dankzij hem heb ik veel geld kunnen besparen op de internet kosten door over te stappen naar de ziggo hij gaf mij daarnaast ook een bol.com kaart twv 500 euro en hij hee... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een onrespectvol en onbeschoft personeel. Ik werd telefonisch bejegend, je rechten worden je ontnomen. Als je geen gesprek wilt aangaan, wordt er een discussie opgezocht. Betweterig gedrag, je voo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

heel vreemd al die negatieve mensen... alex van bespaarbeheer belde me vanochtend en gaf aan dat ze bezigzijn met een monteursplanning bij ons in Meppel. supergoed geholpen. ook zijn ze zeer hulpzaam... Se mer

1,9

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,9

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helaas Pindakaas

Gebeld door deze partij, vertellen me dat ik veel kan besparen op energie. Ik vraag hoe hij dat weet, vervolgens noemt hij "marktprijzen" van energie. Dus ik vertel hem dat hij niet weet hoeveel ik betaal, dus ook niet of ik zal besparen. Dit negeert hij en probeert verder te gaan. Ik vraag om hun website omdat ik geen tijd heb. Met véél tegenzin noemt hij eerst iets mompelends, bij navraag zegt hij bespaarbeheer.nl. Ik bedank hem nog, maar hij heeft inmiddels opgehangen.

De website heeft het KVK nummer en zegt onder Collectieve Adviesgroep te vallen. Op de KVK vind je zo'n 10 bedrijven die eronder vallen. De meeste websites doen het niet (meer) en de anderen zijn hetzelfde als die van "bespaarbeheer". Met stock foto's van kantoorpanden die absoluut niet het adres Keizersgracht 482 zijn, aangezien ik daar wel eens kom (co-working space). Adres is hetzelfde voor al hun bedrijven.

Op de websites staan fake mensen die er zouden werken zoals "Adviseur - Energie Zakelijk", "Adviseur - Energie Particulier" of "Adviseur - Energie Zakelijk". Helaas heeft deze niet vreselijk slimme partij overduidelijk AI-foto's gebruikt en daarnaast namen die nergens op LinkedIn staan (o.a. Tessa Laagwater en Murriel Swarts).

Dus, leuk geprobeerd bespaarbeheer - maar niet goed genoeg.

20 november 2024

Opdringerige en asociale verkoper

Opdringerige en asociale verkoper die je voorliegt. Hij begon het gesprek over dat ze binnenkort een nieuwe glasvezelkabel komen aansluiten, maar uiteindelijk komt het er op neer dat hij gewoon een abonnement van Ziggo wilt verkopen.

20 november 2024

Asociale lui.

Wat een asociale lui, alleen maar pushen pushen pushen en gewoon niet luisteren. Jullie bellen en beginnen direct met gegevens invullen hoewel er niet eens word uitgelegd hoe of wat. Stop met die onzin en als je ermee geconfronteerd word gooi je de hoorn erop. Mij niet bellen.

19 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Graag melding maken bij de ACM!!!

Regels telemarketing beschermen ook zzp’ers
De regels voor telemarketing moeten ook bescherming bieden aan ondernemingen zonder rechtspersoonlijkheid (zoals zelfstandigen zonder personeel). Ook zzp’ers kunnen voortaan alleen nog worden benaderd via de telefoon als ze daar expliciet toestemming voor hebben gegeven, klant of donateur zijn (geweest) Het is dus verboden om consumenten en zzp ers te bellen zonder schriftelijke toestemming vooraf. Let op alleen al administratie kosten zijn diverse tientjes per maand bij deze club

28 oktober 2024

oplichters

Werd gebeld net als alle andere mensen door een levi van bespaarbeheer met de leugen dat ze eerder hadden gebeld en dat we hadden afgesproken dat ze weer zouden bellen als de energieprijs daalt. Ze halen je telefoonnr van KVK en proberen je zooi te verkopen.

15 oktober 2024

PAS OP!

Bizar wat hier gebeurde. Ik werd gebeld door een 'Levi van Bespaarbeheer' die deed alsof ik al een keer eerder een gesprek met hen heb gevoerd over korting op ons energiecontract. Hij gaf aan dat ik nu recht heb op een verlaging en wilde daarvoor mijn gegevens weten en vroeg ook door naar ons adres. Toen ik vroeg 'wat zijn we hier nu aan het doen?' zei hij dat ik een energiecontract aan het afsluiten was. Ik heb hem laten weten dat ik absoluut geen contract aan het afsluiten ben en of ze me per direct uit het systeem willen halen. Wat een pannekoeken.

30 september 2024

Uitstekende service

Ik ben uitstekend geholpen door de mensen van dit bedrijf. Hierdoor ga ik nu van een heel duur contract naar een stuk goedkoper tarief en weet ik dat ik voor de komende tijd goed zit.
Bedankt Toppers

2 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werd opgebeld door een vriendelijke…

Werd opgebeld door een vriendelijke meneer Joram. In eerste instantie dacht ik dat het weer zon spam call was maar Joram heeft me alles heel goed uitgelegd en rustig de tijd genomen om me te helpen. Hij is ook goed bereikbaar als ik vragen heb kan ik hem bellen ten alle tijden. Top service👍👍

27 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Interesse om een loser aan de lijn te hebben die je wat wil aansmeren? Bel dan met bespaarbeheer.

Ik kreeg een arrogant mannetje aan de lijn die mij kwam vertellen wat ik ‘moest’ doen. Toen ik ‘m pakte op z’n woorden en uitleg vroeg omtrent z’n zelfverzekerde uitspraak deed hij alsof hij het woord moeten niet had gebruikt. Meneer raakte geïrriteerd en ging de discussie aan. Dacht de wijsheid in pacht te hebben. De zielenpiet belde gelijk terug nadat ik geïrriteerd opgehangen had voor een speech of professionalisme. Ik heb de pannenkoek uitgelegd dat als ik tweemaal zeg geen interesse te hebben het gesprek ook wel klaar is. Gevraagd wie van ons twee nu maar zal ophangen en hier het voortouw in genomen.

25 september 2024

bespaarbeheer

Vandaag ook gebeld door het nummer +31858888404 met de mededeling dat ze van Bespaarbeheer Holland waren. Nadat ik zei dat ik geen interesse had gingen ze meteen op.

16 september 2024

Telemarketeers die je lastigvallen

Telemarketeers die bellen vanuit bedrijf ‘Bespaar Beheer’. Bellen met de boodschap dat ze mij eerder hebben gesproken over een aanbod. Complete onzin. Naar vragen hoe ze aan mijn nr komen zeggen ze dat ze mij eerder gesproken hebben. (Wat niet waar is) Zeer denigrerend en onaangenaam. Waarschijnlijk informatie opgekocht via de KvK. Meteen ophangen is mijn advies.

3 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.