Assortiment is fijn en ruim. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Bellen voor overleg is gemakkelijk en maakt dat je een goede keuze kunt maken. Bestellingen worden snel verzonden, communicat... Se mer
Det här tycker kunderna
Er was een probleem ontstaan bij de vervoerder met bestelling. Na 4 dagen Beeren gevraagd om onderzoek in te stellen. Heel snel een reactie van Beeren ontvangen dat het alsnog snel geleverd zou... Se mer
Företagsinformation
Om Beeren Ondergoed
Skrivet av företaget
BeerenOndergoed.online – ondergoed voor heren & dames met comfort en kwaliteit
BeerenOndergoed.online is dé specialist in heren ondergoed en dames ondergoed van Beeren. Kies uit boxershorts, slips, hemden, T-shirts, pyjama’s en thermo ondergoed voor de winter. Onze collecties staan bekend om een zachte pasvorm, duurzaam materiaal (zoals 100% katoen, Tencel en modal) en het comfort waar Beeren om geroemd wordt.
Waarom klanten voor BeerenOndergoed.online kiezen
- Comfort & pasvorm: ondergoed voor heren en dames dat niet lubbert, met zachte tailleband en fijne naden.
- Kwaliteitsmaterialen: ademend katoen, Tencel en modal; ook verkrijgbaar als thermo ondergoed voor extra warmte.
- Brede maatvoering: van S t/m grote maten; populaire 2-packs en voordeelpakketen.
- Betrouwbaar merk: originele Beeren ondergoed collectie, snel uit voorraad geleverd.
- Heldere service: snelle verzending, eenvoudig ruilen of retourneren, klantgerichte ondersteuning.
Populaire categorieën
Heren ondergoed: boxershorts (classic & long), slips, hemden, T-shirts, pyjama’s en thermo ondergoed.
Dames ondergoed: slips, hipsters, hemden, tops, pyjama’s en warme thermo lagen.
Veelgestelde vragen
Wat is het verschil tussen katoen, Tencel en modal?
Katoen is sterk en ademend, Tencel voelt extra zacht en voert vocht goed af, modal blijft mooi in model. Alle drie zijn populair in Beeren ondergoed voor dagelijks comfort.
Is thermo ondergoed geschikt voor dagelijks gebruik?
Ja, thermo ondergoed is dun, warm en ademend – ideaal als basislaag in herfst en winter, zowel voor dames als heren.
Welke Beeren boxershorts blijven het langst mooi?
De klassieke Beeren boxers van katoen of Tencel staan bekend om hun pasvorm, zachtheid en duurzaamheid – ze lubberen niet en behouden hun kleur.
BeerenOndergoed.online – dé webshop voor heren ondergoed, dames ondergoed en thermo ondergoed van Beeren. Kwaliteit, comfort en vertrouwen sinds jaar en dag. Ontdek het assortiment via www.beerenondergoed.online.
BeerenOndergoed.online • Heren ondergoed • Dames ondergoed • Thermo ondergoed • Boxershorts • Slips • Hemden • Pyjama’s • Katoen • Tencel • Modal
Kontaktuppgifter
Pieter Zeemanweg 47, 3316GZ, DORDRECHT, Nederländerna
- 010-3070955
- info@beerenondergoed.online
- beerenondergoed.online
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super kwaliteit ondergoed
Assortiment is fijn en ruim.
Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Bellen voor overleg is gemakkelijk en maakt dat je een goede keuze kunt maken. Bestellingen worden snel verzonden, communicatie is goed.
2 weken geleden ondergoed besteld
2 weken geleden ondergoed besteld. Na een week een keer gebeld wanneer geleverd gaat worden. Werd gezegd dat er nagevraagd zou worden in magazijn en dat ik bericht zou krijgen. Na 5 dagen weer contact opgenomen. Ondergoed moest schijnbaar nog van leverancier komen, maar dat werd de volgende dag verwacht. Nu weer 3 dagen later( totaal dan 2 weken!) , nog geen mail gehad wanneer thuisbezorgd gaat worden.....Hier ga ik dus nooit meer iets bestellen!
Prima service en kwaliteit
Kwaliteit ondergoed.
Hemden besteld en verkeerde model gekregen. Fijn telefonisch en mail contact. Prima en snel opgelost.
super goede ervaring
T shirts gekocht
T shirts gekocht, na 1 keer wassen ontzettend gekrompen, kan toch niet de bedoeling zijn.
Slecht!!
Slecht!!
Voor 17.00 besteld volgende dag in huis. Niet dus!! Week geleden besteld. Niks ontvangen en producten besteld die op voorraad zijn volgens de site. Mocht het niet leverbaar zijn brengen we je op de hoogte staat vermeld.... nou niet dus!! Fijn als je een bestelling plaatst omdat je op vakantie gaat...
Trage levertijd / Dubbelpack = 1
Trage levertijd en is niet te volgen. Ook niet met de verplichte app Shop/Shopify
Verder weinig sterren omdat ik een dubbel pack had besteld. Staat keurig op de website bij het artikel. Dit 2 stuks besteld. Wanneer je 2 dubbelpacks besteld, verwacht je er 4, maar ik kreeg 2 enkele.
Hier melding van gemaakt maar kreeg wazig antwoord. Na een reactie hierop te hebben gegeven heb ik geen reactie terugontvangen. Bij retour sturen krijg je een tegoedbon als ik het zo lees. Ik hou ze dan maar, maar voel me wel genaaid.
Ik verwacht eigenlijk nog 2 stuks nagestuurd.
Geen bestellingen hier meer en ik zou het ook afraden.
Betreft Beeren-ondergoed.net
Beren ondergoed is uitstekende…
Beren ondergoed is uitstekende kwaliteit. Snelle levering
Snelle en juiste levering.
Ik vind het de beste ondergoed en
Ik vind het de beste ondergoed en
het zit heel goed aan je lichaam
Beeren aanrader!
Op woensdag besteld, op donderdag bericht niet voorradig komt in de loop van volgende week. Op woensdag, dus een week later werd alles keurig bezorgd. Perfecte kwaliteit, gebruik Beeren Ondergoed al tientallen jaren!
snelle service 👍
Goede en snelle oplossing vervoersprobleem
Er was een probleem ontstaan bij de vervoerder met bestelling.
Na 4 dagen Beeren gevraagd om onderzoek in te stellen.
Heel snel een reactie van Beeren ontvangen dat het alsnog snel geleverd zou worden en anders zou Beeren een nieuw pakket sturen.
Mede door deze actie van Beeren zending alsnog bovenwater gekomen en afgeleverd.
Beeren maakt waar waar ze voorstaan en reageren snel
en staan garant dat zending aankomt en dat geeft veel vertrouwen.
Aanbevelingswaardig dus....
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, snelle afhandeling bezorging. Meerdere keren besteld. Eén keer een retour, die werd ook vlot afgehandeld.
Bestelling geplaatst op 12 mei
Bestelling geplaatst op 12 mei. 13 mei krijg ik een e-mail dat er iets ontbreekt in het magazijn en dat het pas op het einde van volgende week terug beschikbaar gaat zijn.
Ik mailde dadelijk terug dat ze dat dan mogen annuleren en bezorgen wat ze hebben.
Maandag bel ik een eerste keer om te vragen voor een update, zegt men dat de bestelling maandag vertrekt.
Woensdag bel ik nog eens, weer zegt men dat de bestelling vertrokken is.
Vandaag, donderdag, zegt men dat de bestelling al vertrokken is, maat volgens de track&trace is dit helemaal niet het geval.
Hele slechte service.
Elastische hemden
De hemden die ik eerst had van katoen waren dikker dan die ik nu heb. Deze zijn wel elastisch.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.