Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

1. Leverantör av säkerhetsutrustning

Ropetech.nl maakt veilig werken op hoogte een stuk makkelijker en aangenamer met de professionele producten van o.a. Petzl, Rock Exotica, Beal en Tendon. Wij bieden u persoonlijk advies, gratis inspectierapport en de beste materialen worden compleet geleverd voor een goede prijs.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Jeffrey is een vakman die weet waar hij…

Jeffrey is een vakman die weet waar hij het over heeft. Zijn manier van uitleggen is prettig en hij is gemakkelijk in de omgang. Onze jongens hebben dan ook een fijne cursus gehad waarbij ze veel op hebben gestoken over veiligheid mbt werken op hoogte.

18 november 2024

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Super bedankt voor deze mooie feedback! Ongetwijfeld een basis voor een mooie samenwerking.

Top!

Prima bedrijf! Blijven we bij inkopen omdat ze betrouwbaar te werk gaan!

26 februari 2023

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Bedankt voor de review, graag tot de volgende order!

Bestelling en levering verliep…

Bestelling en levering verliep vlekkeloos. Kreeg de juiste informatie bij de bestelling.
Top sevice.

13 januari 2022

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Bedankt voor je review, veel plezier met de valbeveiliging sets!

Professionele en persoonlijk

Professionele informatie op de website, prima en snelle levering met een personal touch.

21 maj 2021

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Bedankt voor de leuke review! Een goed begin van het weekend ;)

Netjes en duidelijk uitgelegd allemaal…

Netjes en duidelijk uitgelegd allemaal helemaal top 🤝

3 februari 2021

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Bedankt voor deelname aan onze valbeveiliging training!
Veel succes met het veilig installeren van zonnepanelen! ☀️

Aanschaf harnas

Na bestelling nog extra advies gehad. Super. De uitlevering laat allerminsts te lang op zich wachten

30 augusti 2020

Svar från Ropetech.nl - Valbeveiliging professionals

Bedankt voor je feedback Koen! Door de vakantie periode kan het zijn dat levering wat langer heeft geduurd dan je van ons verwachte. Onze excuses. Daarnaast zie ik dat de eerste aflever poging is mislukt maar inmiddels heb je het pakketje in ontvangst kunnen nemen. Veel plezier met je nieuwe Petzl valbeveiliging harnas!