Beaustore Omdömen

1 126
TrustScore 4.5 av 5

4,5

Op de site staat dat artikelen in de sale niet kunnen worden geretourneerd. Dit mag wettelijk niet!! Laat je niet afschepen. Je hebt gewoon recht op teruggave van geld. Het staat weliswaar in hun alg... Se mer

Super snelle levering en hele mooie kleding, goede kwaliteit en past perfect! Ben er super blij mee!!

Hee, donderdag heb ik 2 hele leuke items van beaustore gekocht bij loca fashion in Coevorden (een wit topje met lange mouwen en Sanne pants black) zitten allebei echt super lekker en fijn stofje! Bed... Se mer

Ik heb de Sanne pants Bordeaux en de leela short top long white besteld echt super blij mee! Hele mooie kleur fijne stof, echt fantastisch ga der veel vaker bestellen!!💗

Utmärkt

(1 126)

144 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

....

De maten en alles kloppen helemaal en zit super lekker

5 september 2025

Beste Romi,

Heel veel plezier met de items!

Klantenservice BeauStore.

Kwaliteit van de flora en co tas is…

Kwaliteit van de flora en co tas is amazinggg!! Echt past zoveel in en zo stevig aanraderrrr! Xx

2 september 2024

Beste Nouk,

Super fijn om te horen dat je blij bent met onze Flora&Co tas!

Klantenservice Beaustore.

Handtas past niks in niet eens 2 boeken…

Handtas past niks in niet eens 2 boeken en een laptop!!

31 augusti 2025

Beste Lynn,

Bedankt voor je bericht en jammer om te lezen dat je ervaring met onze tas tegenvalt.
Ik zie echter dat je het kleinste shopper formaat besteld hebt; deze is inderdaad niet als schooltas bedoelt, maar meer als leuke shopper voor de boodschappen :) We hebben andere modellen die hiervoor wel geschikt zijn, mocht je advies willen, kan je ons altijd even mailen.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Klantenservice BeauStore

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring, snelle verzending en fijne communicatie. Voor de 2e keer besteld. Mooie website, mooie kleren en heel erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

18 augusti 2025

heel fijn om te bestellen

heel fijn om te bestellen. Ik heb nu 3 keer besteld zowel kleding als een nieuwe waterfles ben erg blij ook met de snelle service. Ik ga zeker vaker bestellen schooltas ook 2 jaar geleden gekocht en doet het nog super goede kwaliteit 🥰☺️

15 augusti 2025

Hele fijne mensen

Deze meiden helpen je heel goed, en reageren heel snel en heb ik de sanne pants navy besteld en ben ik zeer tevreden dus zal daar zeker wat meer bestellen :) ☺️

10 februari 2025

Ik ben gescamd

Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dit. Nadat ik een aankoop heb gedaan van 3 witte broeken waarvan ze duidelijk hadden gemaakt dat ze niet gingen doorschijnen, was dit de meest doorschijnende dat ik ooit heb gezien. Hierdoor heb ik ze terug gestuurd en pas 2 maanden later mijn geld heb terug gekregen na heel veel er achteraan gezeten te hebben. Ik heb niet eens het volledige bedrag terug gekregen en een zielig kortingscode dat niks waar is. Doe geen moeite koop hier niks.

17 juni 2025

Beste Louise Emonds,

Bedankt voor je review en jammer om te lezen dat je dit zo ervaren hebt. Je hebt bij ons 3 broeken besteld, waarbij in de beschrijving aangegeven staat dat deze worden aangeraden om met huidkleurig ondergoed te dragen. Indien de broek te strak zit & met een andere kleur ondergoed wordt gedragen kan dit licht doorschijnen.

We snappen de teleurstelling met betrekking tot je terugbetaling. Doordat je via onze Nederlandse Site vanuit België besteld hebt, dient de terugbetaling altijd via de Belgische bank te gaan, doordat hier een storing was, kon de terugbetaling niet worden uitgevoerd, maar is deze inmiddels met succes aan je teruggestort door ons.

We hebben je meerdere keren geprobeerd te bereiken, om samen een oplossing te zoeken voor het lange wachten en jouw teleurstelling. Helaas hebben we hierop geen reactie meer vernomen.

We hopen je hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Team BeauStore

Echt hele fijne webshop

Echt hele fijne webshop! Snelle levering en goede kwaliteit kleding. Ben erg blij met de tall collectie, inmiddels bijna alle soorten broeken in huis en ze zitten allemaal goed!

25 juli 2025