Avida bank AB Omdömen

1 992
TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 184 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många uppskattar den goda servicen och det trevliga bemötandet vid telefonkontakt, och flera nämner att personalen är hjälpsam samt snabb på att svara på frågor. Kunder upplever generellt att det är enkelt att komma i kontakt via telefon och få tydlig vägledning i sina ärenden. Några recensenter var inte nöjda med betalningsvillkoren och nämnde problem med felaktiga fakturor samt långa kötider hos kundtjänst. Vissa konsumenter upplevde att det tog mycket lång tid att få svar via mejl och att det var svårt att få hjälp med oredovisade utlägg.

Ämnen som oftast nämns

Payment

Recensenter belyser djup frustration och missnöje kring betalning, där många upplever felaktiga fakturor,... Se mer

Customer service

Användare beskriver tvetydiga upplevelser i sin kontakt med kundservice där åsikterna skiljer sig kraftigt.... Se mer

Service

Konsumenter tycker service är tvetydig, där vissa uppskattar snabb hjälp och trevliga handläggare via... Se mer

Response time

Människor rapporterar negativ upplevelser med svarstid, och konsumenter beskriver en stor frustration över... Se mer

Customer communications

Kunder uttryckte stor missnöje gällande kundkontakt, eftersom det är extremt svårt att få tag i supporten... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Hemsidan är inte bra. servicen är bra. Lånet är inte billigt,jävnfört med andra lån.

De hör av sig vid problem, med personliga samtal. Bättre ränta än de flesta andra.

1. Finansiella tjänster

Avida erbjuder företag och konsumenter finansiella tjänster genom enkla och moderna lösningar.

Medel

Alla omdömen

(1 992)

360 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Totalt omänskliga och vägrar samarbeta…

Totalt omänskliga och vägrar samarbeta när man ringer och talar om att ens livssituation har ändrats, otrevliga och noll empati. Slutar sen med att dom skickar en vidare till myndigheter där det tydligen blir 5000 kr i ränta!! Trots att man gång på gång ringt till Avida för att göra en ny avbetalningsplan, men dom vägrar. Rekommenderar inte dessa och inkassobolaget dom samarbetar med är exakt lika hjärtlösa. Man väljer inte att bli plötsligt sjuk, men enligt avida så ska man tydligen ha det i beräkningen.

2 september 2026

Nästan omöjlgt att fatta faktura status.

TACK ATT NI SVARADE. HA DET GOTT!
Nästan omöjlgt att fatta faktura status. Svårt att förstå tex.rest skyld mm.

21 augusti 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för din feedback! Vi tar med oss dina synpunkter i vårt förbättringsarbete för att göra informationen om fakturastatus och kvarvarande skuld tydligare.

Du får gärna kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med en genomgång och svarar på dina frågor.

Trevligt bemötande och hjälpsamma

Trevligt bemötande och hjälpsamma

1 oktober 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med oss på Avida.

Avida

Bra kundbemötande och smidigt med…

Bra kundbemötande och smidigt med finansiering.

30 september 2026

Hej Jonas,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd med bemötandet och att finansieringen gick smidigt.

Avida

Trevligt samtal och hjälpsam kvinna.

Trevligt samtal och hjälpsam kvinna.

29 september 2026

Hej Peter,

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att du uppskattade samtalet och fick bra hjälp av vår kollega.

Mycket trevlig bemötande

Mycket trevlig bemötande

28 september 2026

Svar från Avida bank AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande.

Jag fick bra service och de hjälpsamma

Jag fick bra service och de hjälpsamma

25 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du upplevde servicen som hjälpsam. Vi vill gärna bli ännu bättre, så om det var något du saknade är du välkommen att kontakta vår kundservice och berätta mer.

Log ränta

Log ränta, bra service när man ringer behöver hjälp så får man det

24 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen när du kontaktar oss.

Avida

Trevlig bemötande och bra information…

Trevlig bemötande och bra information om Avidas kort som jag planerar att skaffa.

23 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och tydlig information.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Fick hjälp med min fråga.

23 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp med din fråga.

Bra service via telefon hyfsat bra ränta

Bra service via telefon hyfsat bra ränta

21 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen via telefon och vår ränta.

Avida

God service och fint bemötande

21 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för din fina feedback. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med ditt ärende och att du är nöjd med servicen.

Fakutra

Hon som svarade var trevlig och hjälpte mig med den frågan som jag ville ha svar på.

16 september 2026

Svar från Avida bank AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och svar på din fråga.