Det här tycker kunderna
Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio. Zamówienie za ponad 300 zł i poprostu nie wyłapałam tego przy odbiorze. Po napisaniu reklamacji otrzymałam informację że mogę odesłać produkt (... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zepsute krewetki …
Byłam bardzo rozczarowana sklepem na Bielanach Wrocławskich. Mój mąż i ja zawsze kupowaliśmy tam krewetki, ale ostatnio poszliśmy specjalnie po krewetki 25 czerwca po 18:00. Kupiliśmy 1200 gramów i po prostu wyrzuciliśmy 300.gr. Mieszali świeże krewetki z zepsutymi, co było koszmarem, zwłaszcza że krewetki nie są tanie.
Manque de caisses ouvertes et queues…
Manque de caisses ouvertes et queues importantes ce jour ci encore une fois !
Il y a des caisses libre service, mais que 6 caisses avec caissières !
Je vous met 1 étoile sans pouvoir en…
Je vous met 1 étoile sans pouvoir en mettre zéro je suis allée a Auchan du Pradet a 15h30 je pensais être dans un pays comme le senegal de la chaleur qu il faisait dans le magasin je me suis sentie pas très bien a tel point d acheter une boisson sucrée a 70 ans c est honteux de la part de la direction pour tous les gens faisant les courses et notamment les caissières avec l argent qu il vous rentre vous n avez pas honte d agir de la sorte je suis fidèle a Auchan mais je pense sincèrement que je vais Aller faire mes courses dans un autre magasin ou je pourrais flâné a ma guise je ne vous recommanderai vraiment pas
Kupiłem sprzęt elektroniczny
Kupiłem sprzęt elektroniczny. Na drugi dzień stwierdziłem, że nie działa. Zaniosłem fo sklepu. Muszę czekać dwa tygodnie na ocenę. Miga czerwony led, wiec jest uszkodzenie. Sklep nie chce zamienić mi na pełnosprawny. Radzę z daleka od Auchan
Auchan online.
Zmiana przez Auchan kilku zamówionych i opłaconych towarów bez naszej akceptacji i wyraźnego poinformowania nas. Po interwencji - propozycja, aby zwrócić towary własnym sposobem. Problem w zakupach w Auchan online pojawił się nie pierwszy raz.
To moje drugie zakupy z dostawą do domu (Auchan Katowice z dostawą do domu-Sosnowiec), jestem zachwycona.
To moje drugie zakupy z dostawą do domu. Jestem zachwycona i wdzięczna. Ponieważ jestem osobą samotną niepełnosprawną, to jest to dla mnie wybawienie. Obawiałam się po przeczytaniu opinii. Ale zaryzykowałam, bo nie miałam innego wyjścia. I jestem zachwycona. Zakupy wszystkie świeżutkie, zapakowane w osobne reklamówki. A co bardzo ważne i trudno spotykane dzisiaj, PRZESYMPATYCZNI, ŻYCZLIWI I BARDZO POMOCNI PANOWIE Z OBSŁUGI. Zarówno pierwszym razem, jak i dzisiaj zakupy wniesione do mieszkania i jeszcze panowie zaproponowali, że wszystko mi rozpakują i ułożą gdzie wskażę. Dosłownie popłakałam się, bo ciężko dzisiaj o tak wspaniałych młodych ludzi. Auchan, macie wspaniałych pracowników. Bardzo dziękuje.
Suche pieczywo i zgniłe warzywa !
Asortyment jest dość szeroki, jednakże sklep Auchan Krasne Rzeszów ma znacznie okrojony. Warzywa i owoce często przyjeżdżają zgnite (!), towar bywa nieświeży a dziś dowieziono mi suchy jak kamień chleb zamiast świeżego !!! Czas powiadomić sanepid !
Z automatu zamienili mi produkty bio na…
Z automatu zamienili mi produkty bio na nie bio.
Zamówienie za ponad 300 zł i poprostu nie wyłapałam tego przy odbiorze.
Po napisaniu reklamacji otrzymałam informację że mogę odesłać produkt ( 2 mrożonki) na własny koszt.
Pierwsze zakupy aby się przekonać jak wypadną.
Uważam że to nieuczciwe, i że kurier powinien o tym informować czy klient zgadza się przyjąć.
Ja nie polecam.
Będąc w Warszawie( z Niemiec…
Będąc w Warszawie( z Niemiec Zachodnich),postanowiłem zrobić drobne zakupy w tymże Markecie i...wszystko...super! Zarówno obsługa,jak i dużo cen promocyjnych!
Jestem bardzo zadowolony!
I napewno,będę stałym klientem!
Tylko....za mało dogodnych parkingów...dla...inwalidów!
Zakupy online z dostawą do domu - Auchan Warszawa Wola
Zakupy online z dostawą do domu - Auchan Twój sklep spożywczy Górczewska 124, 01-460 Warszawa. Naprawdę jestem rozczarowana przeterminowane produkty utrudniony kontakt ze sklepem zamiana produktów o ktore nie prosiłam już wolałam żeby ich nie bylo a tak policzyli za to co nie chciałam brak profesjonalizmu.
Zamówienie i dostawa Szczecin
Ja zamawiam co tydzień duże zakupy w Szczecinie i jestem bardzo zadowolony. Zawsze punktualnie, dobrze zapakowane i produkty są dobrej jakości. Dwa razy była sytuacja że opakowanie ogórków kiszonych był zniszczony, lub truskawki były otwarte, ale patrząc ile już zamówień zrobiłem to widać że jest to małe niedopatrzenie. Polecam :)
Odbiór zakupów i 50złotych więcej za…
Odbiór zakupów i 50złotych więcej za zakupy?Reklamacja?
Możesz pisać i tak nikt ci nie odpowie i nie zrekompensuje różnicy ( nikt nie chciałby kupić zwiędłych ogórków, kapusty pekińskiej która waży ponad 2 kilogramy i jest zwiędła ( zamawiałam do 1 kg) Nigdy nie wiesz co dotrze i w jakim stanie - ODRZADZAM
Pani Martą kasjerka super obsługa w…
Pani Martą kasjerka super obsługa w Auchan Trzy Stawy w Katowicach
Ten sklep Auchan w Dąbrowie Górniczej w…
Ten sklep Auchan w Dąbrowie Górniczej w C.H.Pogoria to istna kpina i nieporozumienie,na napisałem na stronie Auchan opinię bardzo negatywna i już w 20-30 została usunięta.Przydalaby się ogólna niespodziewana kontrola.Ze względu na praktyki jakie stosują,są poniżej krytyki.Zamknąć ten przysłowiowy bur..l
Oraz pozwalniać jakiś procent dosłownie perfidnych pracowników.Obrzydzenie bierze na myśl i widok praktyk tam stosowanych przez część kadry pracowniczej tam zatrudnionej.Życze tym właśnie osobom samych trudności w życiu, tak jak oni sprawiają klientom.
Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nie…
Zamawiam zakupy online od 2019 roku,nie miałam zastrzeżeń ,ale jakoś tak od roku problem jest z kurierami . Niestety mieszkam na 3 piętrze ,zdaję sobie sprawę ,że wnosić zakupy jest ciężko .Niektórzy kurierzy są wściekli,widzę to po ich minach i zachowaniu ,nawet na Dzień dobry nie odpowiedzą. Dzisiejszy dostawca to słowem się do mnie nie odezwał ,tylko pod nosem różne niemiłe określenia . Zamawiając zakupy zawsze się stresuję bo nie wiem na kogo trafię ,więc chyba pora zmienić sklep.
Niekonsekwentne działanie.
To już nie pierwszy raz kiedy nie realizowane są godziny dostawy, nie informowany jest klient o występujących trudnościach technicznych opóźniających znacznie termin dostawy ,brak wcześniejszej informacji o możliwości realizacji pozycji zamówienia.
Takim postępowaniem i w konsekwencji stosunkiem do klienta nie buduję się opinii.
Opóźnienia dostawy, a potem jej anulowanie
Zamówiłem w środę z dostawą na piątek. W piątek co chwilę dostawałem informację, ze dostawa została opóźniona, a finalnie w sobotę z rana przyszedł mail, że zamówienie anulowali. Szczyt absurdu, że nie potrafią logistycznie ogarnąć zamówień, a tłumaczą się trudnymi warunkami atmosferycznymi, gdzie zamówienie było na terenie trójmiasta, a tylko jednego dnia trochę śniegu popadało.
Stwierdzili, że zamiennikiem coli bez kofeiny będzie cola z kofeiną. Dobry wybór dla osoby z chorym sercem. W reklamacji powołali się na regulamin więc zwyczajnie pokazai klientowi środkowy palec.
Zamówiłem zakupy z dostawą do domu
Zamówiłem zakupy z dostawą do domu. Przedział czasowy dostawy 7:00-11:00. O 10:58 przyszedł email, że zamówienie jest kompletowane. Chwilę później SMS, że kurier jest w drodze. Ale chyba jechał z Katowic, bo 2h później nadal nic. Więc poszedłem na spacer. Po powrocie zastałem maila "Twoje zamówienie zostało przez nas anulowane". Przynajmniej kasę zwrócili, ale nigdy więcej.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.