Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nieczytelna aplikacja nigdy nie wiadomo czy coś nalicza, czy nie.. jak nie napiszą to 'proszę się zgłosić do działu obsługi klienta' i kolejna kolejka.. Online, obiecują dostawę następnego dnia, oc... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Pozytywne to sporo promocji z kartą. Pozytywny kierownik sklepu, z którym mozna wyjaśnić ewentualne problemy ale to nie zmienia poniższej wypowiedzi Negatywnych jest więcej :( - jak zwyle więks... Se mer

1,8

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

1,8

Alla omdömen

18 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Eh bien il semblerait que j'aurais du…

J'aurais dû consulter les avis avant de commander. Je pensais qu'une enseigne aussi connue que Carrefour offrirait un service client à la hauteur de sa réputation. Mon expérience a malheureusement été tout autre.

J'ai reçu une table de jardin extensible Sydney HYBA dont l'emballage était intact, mais plusieurs éléments étaient déjà endommagés. Lors du montage, l'un des pieds présentait un choc qui empêchait son assemblage. Plutôt que de renvoyer l'ensemble, j'ai redressé la pièce avec précaution, ce qui a malheureusement fait craqueler la peinture époxy. J'ai choisi de continuer le montage, estimant que ce défaut resterait peu visible.

Deux jours plus tard, en ouvrant la rallonge de la table, j'ai découvert un second défaut bien plus important : un énorme enfoncement avec une bosse saillante. À ce moment-là, la déception a été immense.

La procédure de réclamation sur le site m'a paru particulièrement compliquée. J'ai tenté de demander un geste commercial de 100 € afin de conserver la table malgré les défauts, mais rien ne m'indiquait que ma demande avait bien été enregistrée. J'ai donc contacté le service client par téléphone.

Mon interlocuteur m'a alors indiqué que je pourrais conserver la table tout en bénéficiant d'un remboursement intégral, sous réserve de l'envoi de photos, et que je recevrais une réponse sous 48 heures.

Après l'envoi des photos, j'ai attendu près d'un mois. Mes relances par e-mail sont restées sans réponse. Il a également été très difficile de joindre le bon service par téléphone, avec de longues attentes suivies de coupures. Lorsque j'ai finalement obtenu une réponse, on m'a indiqué qu'aucun remboursement ne serait effectué, contrairement à ce qui m'avait été annoncé lors de mon premier appel.

Au-delà du produit défectueux, c'est surtout cette gestion de mon dossier qui m'a profondément déçue. J'aurais préféré recevoir dès le départ une réponse claire et conforme à ce qui était réellement possible, plutôt que des informations contradictoires.

Je regrette également de ne pas avoir trouvé la possibilité de publier un avis sur ce produit directement sur Carrefour.fr. Je me demande donc comment la table de jardin aluminium extensible Sydney HYBA peut afficher une note de presque 6 sur 6 si les clients ne semblent pas pouvoir déposer un avis après leur achat.

Cette expérience m'a fait perdre beaucoup de temps et d'énergie. En tant que cliente, je m'attendais à un meilleur suivi de la part d'une enseigne de cette taille. Pour ma part, je ne renouvellerai pas l'expérience. De plus à l'heure actuelle, le problème n'est pas réglé, j'attends toujours qu'ils viennent chercher la table pour avoir le remboursement.

18 juli 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

inadmissible les bagarres et aggresions en centre-ville à ce niveau d'insécurité

Je parle du Carrefour Feydeau de Nantes fréquenté des années. J'ai vu des gens se shooter de l'héroine dans l'entrée, une sollicitation aggressive, mais le Directeur avec le CEO, ont tellement d'incidents par jour ils les ont banalisés et à contrario du confort des clients ! C'est grave ! Les chiens Pit non muselés, lundi j'ai refusé une bière à un punk à chien, qui m'a envoyé d'un coup - suis également en invalidité - son fauteuil roulant et ensuite après m'avoir mordu comme un PitBull devant le CEO QUI RIGOLAIT me voyant à terre mordre et prendre des coups - je lui ai demandé d'appeler la police mais il
n'a rien fait ! J'ai pu récupérer mes courses et je me ferais livrer par Leclerc plus. Marre des scandales, bagarres multi-quotidiennes !!! Et ils défendent les punks à chien

12 juli 2026

Dotyczy aplikacji aplikacji Carefull

Dotyczy aplikacji aplikacji Carefull

Negatywne doswiadczenia.
Pobrałam ją i podczas rejestracji, chwila nieuwagi odwrocenie wzroku i nie zwróciłam uwagi na to ze wlasciwie to inne okienko spamowe wyskoczylo!

Miałam wrażenie, że wszystkie dane wpisuję jedynie w celu utworzenia konta w aplikacji carrefour, a nie zawieram żadnej dodatkowej umowy.
Niestety po zakończeniu rejestracji otrzymałam SMS informujący o aktywacji płatnej subskrypcji doliczanej do rachunku telefonicznego w wysokości około 15 zł tygodniowo. Nie było to dla mnie jasne ani czytelnie przedstawione podczas procesu rejestracji gdyz sciagnelam aplikacjie a nie jakies BUSUU.
Moim zdaniem sposób prezentowania zgód i informacji jest bardzo nieprzejrzysty i może wprowadzać użytkownika w błąd. Wykorzystuje się nieuwagę użytkownika, co jest bardzo nieuczciwe.
Uważam, że taka praktyka jest nie fair wobec użytkowników, szczególnie osób, które instalują aplikację w dobrej wierze i oczekują zwykłej rejestracji, a nie aktywacji płatnych usług. Osoby starsze nie beda potrafily tego rozwiazac i na tym straca.

Zdecydowanie zalecam ostrożność przy instalacji i dokładne czytanie wszystkich okienek oraz zgód, ponieważ łatwo nieświadomie aktywować kosztowne subskrypcje.

2 juli 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meble ogrodowe

Zrobiłam dzisiaj zakupy w sklepie Carrefour w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy. Wybrałam meble ogrodowe. Spotkałam się że wspaniałą obsługą. Poczułam się w pełni zaopiekowana. Ciężki karton z meblami został podwieziony wózkiem do mojego samochodu i starannie położony na tylnym siedzeniu. Karton był ciężki a pan bardzo uczynny. Dziękuję z całego serca.

27 juni 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Carrefour Aix et leur sous-traitant Tut-tut, une expérience honteuse tiens à partager l’expérience…

Je tiens à partager l’expérience inacceptable que j’ai vécue avec le magasin Carrefour Aix.
​J’ai passé une commande en livraison hier matin. Résultat : une journée entière de stress, ponctuée par les mensonges constants de leur sous-traitant, la société "Tut-tut". Ils ont prétendu assurer la livraison toute la journée pour finalement avouer en soirée, après nous avoir fait attendre inutilement, qu'ils n'avaient trouvé aucun livreur.
​Le pire ? Carrefour Aix m’a avoué en fin de journée que la commande n’avait en réalité jamais quitté leurs locaux. Carrefour Aix porte l'entière responsabilité de travailler avec de tels incapables, menteurs et dépourvus du moindre professionnalisme. Ils sont donc pleinement complices de ce mépris envers leurs clients.
​Pour rappel, nous sommes des seniors isolés en séjour à la campagne pour fuir la ville par canicule, sans voiture. Avec la chaleur actuelle, tout déplacement à pied était impossible. Sans l'aide providentielle de notre propriétaire pour nous dépanner en urgence, nous aurions passé la journée sans rien à manger.
​Si Carrefour ou Tut-tut avaient été honnêtes dès le matin sur leur incapacité à livrer, nous aurions pu nous organiser. Au lieu de cela, nous avons été laissés sans provisions et sans aucune considération.
​Fuyez ce service de livraison et la gestion catastrophique de Carrefour Aix.

24 juni 2026

ROBACTWO W KASZY !!!

Poszedłem DO TEGO PRZYBYTKU na zakupy spożywcze, kupiłam między innymi kaszę i co się okazało w kaszy było pełno robaków . Waszym obowiązkiem jest kontrola czym handlujecie . POWODZENIA I SMAACZNEGO

22 maj 2026

Zła opinia

zrobilem zakupy online z dostawą , zaplaciłem za wybrane towary plus pakowanie plus dostawa i co? Nie uwieżyłem gdy zobaczylem co oni wyprawiają . po jednym dniu okazało się że czegoś z mojego zamówienia nie ma , potem okazalo się że dostawa wogole nie dojechala , po czym zażądałem zwrotu kasy i unieważnienia transakcji i co? I mam czekać na zwrot środków 2tyg. Ja tylko chcialem zrobić prezent mamie a narobiłem sobie problemów...! Ja nie mieszkam w PL dlatego wybralem ten dziadowski sklep bo myslalem ze dziala tak jak TESCO czy M&S lub nawet zwykla ASDA i pomyliłem się .... myślę ze powinienem ich przeprosić.....za zawracanie głowy i szkoda ze tej jednej gwiazdki nie da się podzielić na 100

17 maj 2026

zoonter

nowe produkty alkocholowe to czysty denaturat z ukrainy a poza tym teraz w kerfurze to trza uważać na idącego pracownika bo cie stratuje i jeszcze okrzyczy jak w ciebie wejdzie

18 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nieczytelna aplikacja i kłamstwa i dostawie…

Online, obiecują dostawę następnego dnia, oczywiście za opłatą, i oczywiście nie wywiązują się z tego absolutnie bez cienia zażenowania!
Dramat, dno i wodorosty...

7 maj 2026

Carrefour les milles aix en provençe

Carrefour les milles aix en provençe
Un sevice déplorable
Les caissières limite impolies
Très désagréables
Machine à couper le pain degueu lasse
Accueil déplorable
Je n’y remettrai jamais les pieds
Je dois ajouter que les promotions annoncées sur les rayons n’ont pas été appliquées sur la facture donc produits payés sans réduction ! Malhonnête. J’ai même pas envie d’y retourner pour réclamer. Je suis dégoûtée de ce magasin.

16 april 2026

CH Morena Safari na parkingu sklepu

Teren parkingu zamienił się w miejsce polowań na kierowców. Wystarczy odejść od auta, odczekać kilka minut w kolejce po bilet a za szybą pojazdu pojawia się mandat. Odechciewa się tam jeździć na zakupy.

28 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam pracy w Carrefur w Poznaniu…

Nie polecam pracy w Carrefur w Poznaniu ul.Pleszewska .Chodzi przedewszystkim o bistro Smacznie.Ruch tam dosc duzy a na zmianie często 1 osoba.Pracy ogrom do bardzo wczesnych godzin przedpoludniowych trzeba wykonac cala produkcje kanapek przekasek na cieplo soków i deserow.Dla 1 osoby jest to praca ponad sily .Trzeba ha wykonywac w galopujacym tempie a i tak nie zawsze uda sie zrobic wszystko.Dyrektor sklepu oraz koordynatorka dzialu wedliny sery bo pod ten dzial podlega Smacznie dobrze znaja sytuacje ,ale nic z tym nie robia,brak zrozumienia panuje tam niezyczliwa i toksyczna atmosfera koordynatorzy działow nie dbaja o dobro pracownika i nie robia nic aby zachecic do dalszej wspolpracy.

3 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nigdy w życiu żadnych zakupów online w…

Nigdy w życiu żadnych zakupów online w tym sklepie. Nie dostarczyli 80% produktów z zamówienia. Następnego dnia wysłali kuriera, aby dowiózł i cały czas wydłuża się czas dostawcy. Co chwilę wydłużają o 20, 25, 30 minut. Totalna katastrofa. Tylko Frisco. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie.

16 januari 2025

Promocje Cerrefour

Zrobiłem zakupy, była promocja to myślę kupię część tych z promocji. W kasie samoobsługowej skasowałem Rodzinkę. RODZINKA ZOSTAŁA przyjęta!!!!!!, a po zapłaceniu nic nie zostało odliczone. Pani z obsługi poinformowała mnie że rodzinka jest już 2 lata nieaktualna. Pytanie to czemu ją przyjęła kasa, mam jeszcze Seniora i Payback. Przepłaciłem za bajzel w sklepie, gdy by kasa odrzuciła skasował bym inną kartę. Zresztą to nie pierwszy raz gdy w Ostrowcu Św mają bajzel w tym sklepie i unikam robienia tam zakupów. 2 gwiazdki za to że w ogóle był towar bo i z tym mają problemy.

3 januari 2026

Katastrofa!!!

Katastrofa!!!
Byłem wczoraj na zakupach w Carrefourze i to, co zobaczyłem, to po prostu dramat. Już na samym wejściu było brudno. Rozumiem, że jest duży ruch i wielu klientów, ale tak brudnej podłogi przy wejściu do sklepu dawno nie widziałem.Jak zwykle .pełno ludzi, kolejki do każdej kasy, a czynnych było maksymalnie dziewięć. Jak na tak duży sklep, to naprawdę słabo. Nawet kasa samoobsługowa ,szkoda słów. Najbardziej denerwuje mnie jednak to, że ciągle brakuje siatek na mrożonki. Trzeba przejść kawałek, np. na dział pieczywa albo warzyw, żeby jakąś zdobyć.
Poza tym, jak na sklep o tak dużym zapotrzebowaniu na pracowników, obsługa pozostawia wiele do życzenia. Podszedłem do pani z działu odzieży, żeby zapytać, czy mają daną kawę na sklepie. Usłyszałem tylko, że „ona pracuje na odzieży, nie na spożywce”. Była opryskliwa, niemiła i nawet nie odpowiedziała na „dzień dobry”.Kasy zalane klientami, zero pomocy na sklepie, do tego brud i nieuprzejma obsługa. Naprawdę przykre doświadczenie.

11 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mozliwosc zamawiania dostaw z…

Mozliwosc zamawiania dostaw z Carrefoura jest dla mnie duzym udogodnieniem. W Krakowie dziala sprawnie, produkty zgodne z zamowieniem lub zmnienione po wyrazeniu zgody na zamiennik online. Kilja razy nawet dzwonila do mnie Pani i pytala, na ktory produkt chcę zmienic, poniewz bylo kilka opcji. Bardzo lubię tę sieć i mam do niej duze zaufanie. Nigdy nie zdazylo się, ze produkty byly zepsute, czy cos byli nie tak. Stram się znalezc jskus minus, ale nic takiego sobie nie przypominam. Nie wyobrazam sobie, co to bedzie, jak Carrfa nie będzie:(::(:(

19 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zamówienie online nie zostało…

Zamówienie online nie zostało dostarczone chociaż w aplikacji wyświetliło się, że zostało wysłane a następnie dostarczone. Pani na infolinii jedyne co mogła mi zaproponować to dostawa w następnym dniu lub anulowanie zamówienia

5 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

be a where you buying from carrefor not a thired party

hi bought a portable air con from carrefour just on a year it stopped working ,i contacted carrefore then was told i got it from third party supplier , i have the worst experience trying to get it fixed ,it needs to go back but they will not pick from my house i have offered to meet the drive , this carrefour coin spain malaga

11 augusti 2025

Carrefour

Carrefour
Wszystko niby ładnie pięknie jak w reklamach na tv, ale nie do końca. Najbardziej co mnie poirytowało to ceny przy produkcie,które koniec końców nie zgadzały sie przy kasie. Proces różnicy i wypłaty pieniędzy dłuższy niż to wszystko warte... Pytasz obsługi grzecznie, a odpowiedź jak by pracowała tam za karę! Niejednokrotnie miałem sytuacje z cena ,która sie nie zgadzała ,wielokrotnie machnęłem ręką ,ale dotąd nie dalej. Kolejna sytuacje ,wiecznie brakuje statek przy mrożonkach na wagę , no szału można dostać! Oprócz tego kasy samoobsługowe ,co chwilę potrzebne zatwierdzenia. 20 kas 1 osoba na obsłudze ,która postawili tam na dzien próbny. Co chwilę na tych kasach problem jest. Mają dużo różnych produktów ,i chyba tylko dlatego robie tam nadal zakupy ,lecz proces zwrotu różnicy w cenie tragiczny ...

31 juli 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Tragiczny sklep i nie jedyny który…

Tragiczny sklep i nie jedyny który zapomina o tym że oddychamy tym samym powietrzem!. Jestem WWO z alergią, i mam wrażliwy układ limbiczny. Sklep to miejsce publiczne które powinno spełniać kryteria wspólnego dobra, ale niestety nie myśli się w ogóle o innych ludziach, wrażliwych, bardziej podatnych na substancje chemiczne zawarte w produktach zapachowych. Osoby które są bardziej narażone a przecież wszyscy oddychamy tym samym powietrzem!. Cały sklep jest szprycowany substancjami LZO, syntetycznym chemolem zapachowym, który jest nie mniej szkodliwy niż dym papierosowy!. Szczególnie narażone są osoby wrażliwe!. Ta patologia w marketach musi się skończyć!

31 juli 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.