Aquagallon Omdömen

Alla omdömen

13 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

None really i am old and ill and like…

None really i am old and ill and like many others been scammed by this company.Just been asked what I think of their product?? They know perfectly well it never arrived now emails get returned : unable to deliver " I have contacted by bank and asked for.refund but dont expect any Usually consult Trustpilot before ordering anything on line but needed fan urgently to cope with heat these people have just taken an advantage of this.Im disgusted by these people as it is a genuine company.

31 juli 2026

Scam company I think I will wait untill…

Scam company I think I will wait untill mon if refund dont come through for two fans im reporting to national cyber security and they will remove this website from the internet. Also report them to action fraud.
Thay have sent me a refund email for two fans but not sent as yet. Ordered two tall fans totalling £100
You can still get your money back from your credit card under section 75 consumer act.
These guys wil be under investigation if no money is refunded. Steve is an internal email if person who has sent a refund email.
Nadia

21 juli 2026

SCAM.

SCAM.
No item No refund and no communication from them.
Claiming money back via CC .

30 juli 2026

No score low enough .

Actually I would say minus 10 better score .

Unreliable .No intention of delivering. .
Taken money and pretending have made attempts at delivering when queried .As I have a Ring doorbell all caller's and deliveries are on camera.
Lied saying had delivered and item gone back to them
Asked therefore for money back as fan ordered supposed to be back in the depot and no answer

Email and phone contact non existent .

Bank now looking into this fraud to recover money taken by Aqua gallon

21 juli 2026

Scammers

Scammers. Never shipped product and took my money. They're also producing fake shipping confirmation documents to the banks to fight my dispute claim. How is their website still running? Needs to be shut down immediately!!

10 juli 2026

Scam & Thieves

Scam & Thieves - I am visiting their premise to get either the product I ordered or my money back - I WILL get one of them!!

10 juli 2026

Total scam company if in fact they…

Total scam company if in fact they exist at all.
Same as previous reviews, ordered a non existent fan.
Promised delivery on Monday this week, nothing. Got a bullshit excuse that courier had returned it to them. Promised delivery today Friday again nothing.
Also being ignored on their WhatsApp chat and emails sent to their support email address.
Website is quite impressive don’t be fooled they’re liars and scammers.

17 juli 2026

Scam website

Scam website, ordered a tower fan - same as a previous review, no response to chat or emails, do not use this website, there is no companies house record.

9 juli 2026

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis