ANWB Vakantie Omdömen

7 081
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooie korte volledige reis. Efficiënt uitgevoerd. Vliegtuig, boot, trein, bus, fietsen, nog eens vliegen, blote voeten pad door een riviertje. Alle aspecten waren wel aanwezig. Laatste 3 dagen in een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hulde aan het team van ANWB en Fox reizen voor de keuze uit hotels in Oostenrijk en Italie. Ze lagen in prachtige gebieden, waar je mooie en uitdagende wandelingen kunt maken. Hotels waren meer dan go... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alles prima geregeld door de ANWB je kreeg op tijd bericht over de reis documenten, en een "goede reis" bericht, dat maakt het wel persoonlijk. doordat je jaren lid bent krijg je wat extra s zoals i... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige reis gehad! De Grand tour Westelijk Amerika 22 dagen. Was ik helemaal vergeten te schrijven deze review. Wat een geweldige reis. Zowat alles gezien. Los Angeles, San Diego, San Francisco, La... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(7 081)

317 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Wonderen van Wales

We hebben een super leuke reis gehad. Alle B&Bs waren fantastisch. Reisbescheiden duidelijk. Bij vraag vooraf de reis hebben we snel en duidelijk antwoord gehad

21 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Bedankt voor het delen van je fijne ervaring, Manon!

Fijne planning

Fijne planning
Ontzorgd en helpt bij vragen onderweg perfect

21 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Marcel!

Alles was goed geregeld.

Alles was goed geregeld. Fijne huurauto. Prima hotels. Eten inclusief vanwege lidmaatschap

20 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Het doet ons erg goed om te lezen dat je een fijn tijd hebt gehad! Waar ben je geweest?

Vietnam is TOP !!!

We hebben erg genoten van deze vakantie. Vietnam is echt fantastisch

20 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Wat leuk om te lezen, Wilhelmus! Het is daar schitterend. Wat zal je voor altijd bijblijven?

Goed eten

Goed eten, vriendelijke bediening, het schip was superschoon, anwb mensen waren geweldig en de reisleidster eveneens.

Svar från ANWB Vakantie

Hallo Lida, wat fijn om te lezen dat alles zo goed bevallen is! We waarderen je mooie woorden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De organisatie van de reis was perfect.

De organisatie van de reis was perfect.
De begeleiding tijdens de reis was goed.
De reisonderdelen waren afwisselend.

Svar från ANWB Vakantie

Hallo Ria, wat fijn om te horen dat de organisatie, begeleiding en afwisseling van de reis naar wens waren! We waarderen je positieve feedback enorm.

perfect

goede begeleiding en prima eten

Svar från ANWB Vakantie

Hallo Richard, we zijn blij dat je hebt genoten van de begeleiding en het eten. Bedankt voor je positieve feedback!

Een prachtige riviercruise.

Een zeer goed verzorgde en georganiseerde riviercruise. Complimenten aan de gastvrije bemanningsleden! Je wordt in de watten gelegd.
Ook de reisleidster en de ANWB-begeleiding waren uitstekend.
Wat ons betreft zijn er geen negatieve ervaringen bij deze reis.

Svar från ANWB Vakantie

Hallo, wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de riviercruise. We zijn blij dat de gastvrije bemanning en uitstekende begeleiding aan je verwachtingen voldeden. Bedankt voor je mooie woorden!

Fantastische reis

Wat een geweldige trip heb ik gemaakt, de 16 daagse groepsreis door Thailand. Dit was voor mij de eerste keer in Thailand en op deze manier heb ik een goeie indruk gekregen van het land. We hebben veel km’s gereisd en daardoor heel veel gezien, daar moet men wel rekening mee houden als men zo’n reis boekt.

23 maj 2026

Svar från ANWB Vakantie

Hallo Cindy, wat fijn om te horen dat je zo'n geweldige eerste reis naar Thailand heeft gehad! We waarderen je feedback over de vele kilometers en zullen dit zeker meenemen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

De Romantische Strasse via de ANWB, van harte aanbevolen.

We deden een 9-daagse reis met de ANWB. Het was de Romantische straat in Zuid Duitsland. We overnachtten steeds 2 nachten in 4 verschillende plaatsen die op de Romantische Strasse lagen. Goede hotels die gunstig lagen om ook andere mooie plaatsen te bezoeken, dat deden verschillende keren. Het werd zo een rijk gevulde vakantie in een mooi stukje Europa, met name de middeleeuwse geschiedenis kun je nog rijk aanschouwen in dit deel van Duitsland.

18 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Hallo, wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van de prachtige reis. Bedankt voor je mooie review!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wil, het leven is geen ponykamp

Dit was mijn eerste wandelvakantie. Prachtige routes die elke spierpijn 100% waard waren. Uitzichten die geen enkele foto recht doen. Maar wat voor mij het hoogtepunt was: de energieke, empathische, deskundige topvrouw (reisleidster) Inge Hollander.
Haar passie en zorgzaamheid hebben deze reis echt onvergetelijk gemaakt. Een absolute aanrader voor wie houd van natuur, gezelligheid en een gezonde fysieke uitdaging.

17 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Wat fijn om te lezen dat je eerste wandelvakantie zo'n onvergetelijke ervaring was! We zijn blij dat de routes en uitzichten zo indrukwekkend waren. Bedankt voor je review en de complimenten!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Dit bedrijf is goed in geld verdienen

Dit bedrijf is goed in geld verdienen, maar er kan nog veel verbetert worden.

16 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Hallo Gijsbert, bedankt voor je review. Zou je willen aangeven wat er volgens jou nog beter kan? Dan nemen we je feedback graag mee!

Alles in orde

15 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Hallo, wat fijn om te horen dat alles in orde is. Daar doen we graag ons best voor!

Perfecte verzorging

Perfecte verzorging, prima hotels . Goede prijs kwaliteit verhouding

14 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mooi en zeker de moeite waard

Mooi, goede ligging en bereikbaarheid van het hotel.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ontbijt was goed, ruim voldoende aanwezig.
Goed om een paar dagen te verblijven.

14 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

We zijn blij om te horen dat je een fijne reis hebt gehad!

Positief

Prima e bike, goede accommodaties met een heerlijk ontbijt. Duidelijke route beschrijving en weg bewijzering. De afstanden per dag zijn niet te lang waardoor je onderweg rustig een stadje kunt bekijken.
Wel een goed regenpak meenemen want je moet op de fiets ook wanneer het regent. Onze eerste fietsvakantie is voor herhaling vatbaar mede doordat wij van de 7 dagen maar 2 dagen regen hebben gehad en 5 dagen warm zonnig weer. Je krijgt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland als fietser alle ruimte op de weg.

13 juni 2026

Svar från ANWB Vakantie

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Yvonne!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.