Such a beautiful store! It has a lovely atmosphere, and the staff are incredibly friendly and helpful. They really took the time to help me without being pushy. They have a great collection of beautif... Se mer
Det här tycker kunderna
Afgelopen augustus samen met mijn zusje en moeder 4 forever closed armbandjes aangeschaft ter ere van de 50e verjaardag van mijn moeder. Echter bleken de armbandjes niet zo ‘forever closed’ als beweer... Se mer
Super goed en enthousiast geholpen. Het was een feestje om er iets leuks uit te zoeken voor een vriendinnetje. Ik wist eigenlijk niet wat ik precies wilde maar ik liep naar buiten met een super uniek... Se mer
Företaget har svarat
Alles lief wunderbar- schneller Versand und schöne Schmuckstücke! Nur die Verpackung hätte besser sein können- winziges Piercing-Top für 80€ in einer Plasiktüte! Ich hätte es fast nicht gefunden und w... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Add a touch of Anna + Nina magic to everyday life with our Jewellery, Homeware & Clothing collections | www.anna-nina.nl
Kontaktuppgifter
Gerard Doustraat 128 A, 1073 VX, Amsterdam, Nederländerna
- +31202618998
- webshop@anna-nina.nl
- anna-nina.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mega blij met mijn A+N sieraden
Mega blij met mijn A+N sieraden, en word altijd zo goed geholpen. <3

Goede service!
Hele leuke meid die ons hielp bij het zetten van een Never Ending Bracelet samen met mijn dochter en moeder. Leuk gesprekje en heel behulpzaam!

Svar från Anna + Nina B.V.
Super snelle en goede verzending
Super snelle en goede verzending, heel blij met mijn aankoop!

Svar från Anna + Nina B.V.
Een ring laten maken voor een…
Een ring laten maken voor een verjaardag, netjes binnen de aangegeven tijd binnen. Contact met de klantenservice krijgt van mij zelfs 10 sterren.

Leuke dingen
Leuke dingen, maar te grote mok als cadeau gekocht, helemaal naar Amsterdam gegaan om te ruilen bij de store, kon dat niet en toen nieuwe gekocht om vv de andere te retourneren voor € 8. Geen eigen bedrijf kiezen om te versturen. Irritant.

Een cadeaubon gekregen van €50
Een cadeaubon gekregen van €50.
Blijkt dat deze niet in de winkel in te wisselen is voor de oorbellen die ik heb uitgezocht, Alleen online te besteden. En daar waren ze dus uitverkocht. Wat klantonvriendelijk.

Alles prima in orde
Bestelling ongeveer 10 dagen na bestellen verzonden, netjes aangekomen en klopte helemaal! Super blij met mijn glazen!! Dankjewel

Svar från Anna + Nina B.V.
Ik wacht al langer dan een maand op…
Ik wacht al langer dan een maand op mijn bestelling. Op mijn mail wordt niet gereageerd. Enkel een algemene mail gekregen met dat ze een andere warehouse hebben. Nu kan ik het cadeau niet op tijd geven aan iemand die een bijzondere leeftijd bereikt. Erg spijtig!

Slechte klantenservices
1 april een neverending armband laten zetten, helaas al binnen 24 uur kapot gegaan. Na telefonisch contact enkele dagen later weer langsgegaan en opnieuw laten vastmaken. Helaas is dat ook binnen 2 weken kapot gegaan. Na meerdere keren mail contact besloten om per post mijn kapotte armband te verzenden en zo mijn geld terug te krijgen. Mijn armband is al weken terug aangekomen, mijn gegevens doorgegeven. Maar ik krijg geen reactie meer op mijn emails, laatste reactie was 2 weken terug na meerdere keren een mail toe te sturen. Het gaat om een never ending armband met 2 letters, het bedrag is dus niet niks. Niemand reageert al weken op mijn email en de streeftijd van 3 werkdagen om erop te reageren wordt niet nagekomen. Ik zou echter geen slechte revieuw plaatsen maar misschien krijg ik zo wel mijn geld terug. Trouwens telefonisch wordt er ook niet opgenomen op de locaties. Slechtste (klanten) service ervaring tot mijn spijt.

Geld weggegooid
Slechte ervaring. Hele mooie piercing besteld, zo goed mogelijk geschroefd en na een paar dagen was hij kwijt. Klantenservice zegt dat ze aanraden het schroeven door een piercer te laten doen - echter stond dit advies nergens op productpagina. Zelf heb ik ervaring met piercen en heb ik echt mijn best gedaan met schroeven en getest of hij goed vast zat. Omdat dit na 2 dagen is gebeurd vinden ze dat dit mijn eigen schuld is en krijg ik niks vergoed. Veel geld (160eu) weggegooid dus. Ik baal echt onwijs van deze service.

Svar från Anna + Nina B.V.
Zeer slechte service en betalen geld na retour niet terug
Ik koop altijd veel en graag bij Anna Nina. Nu een hele slechte ervaring met producten die ik retour heb gestuurd en waar ik mijn geld maar niet van terug krijg. Aanvankelijk werd er nog op mijn mails gereageerd en gezegd dat ik mijn geld komende week zou hebben (na een week of 3). Dit is inmiddels nu ook weer een week of 3 geleden en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Gaat om een aanzienlijk bedrag en ik heb de bestelling die ik via Klarna had voldaan nu daar maar betaald om geen aanmaning te riskeren. Ook worden mijn mails nu genegeerd. Echt een hele slechte zaak en zo niet klantvriendelijk. Ik kan nu gaan bedelen om mijn eigen geld.
Update 26 juni ( een maand na dato): hieronder de reactie van Anna Nina. Na een maand. Idd bericht ontvangen van ze met dat het terugbetaald zou worden, wat hierna niet gebeurde. En toen het wel gebeurde na dik twee maanden idd ook. Daartussen niks. Als je dingen heb laten liggen kan je toch gewoon zeggen, hè jammer dit is niet goed gedaan. Ipv het op de beleving van de koper afschuiven. Jammer hoor.

Svar från Anna + Nina B.V.
Ho acquistato il set di calici da vino
Ho acquistato il set di calici da vino, 59,95€ 4 calici + 15,95€ di spedizione. (75,90€ totali)
Arrivato il pacco dopo qualche settimana, aprendolo un calice era rotto in più pezzi, nonostante 15€ di spedizione!!! Fantastico..
Contattato l’assistenza che mi ha “gentilmente” rimborsato 13,94€ (nemmeno il costo di un solo calice o della spedizione), smettendo di rispondere dopo la mia richiesta di rimborso totale con reso, senza spese a carico mio.
Imbarazzante.
ASSOLUTAMENTE non consiglio questo sito.

Jammer
Ik vind de producten ontzettend mooi. Maar helaas is de service en de kwaliteit dit niet. Ik heb eind december een ring gekocht. Die helaas na 2 keer dragen al begon te verkleuren, op dit moment ziet het er niet meer uit. ( de ring heb ik nog geen half jaar en draag ik niet dagelijks) de ring kan de prullenbak in en de klantenservice geeft aan hier niks mee te “ kunnen” doen. Treurig
Kapot artikel, veel gedoe
Oorbellen voor moederdag besteld maar eentje bleek stuk te zijn. Die moet je dan weer helemaal terugsturen terwijl het hun schuld is. Je krijgt ook je geld terug i.p.v. dat ze meteen nieuwe opsturen. Ik koos ervoor om het via DPD te retourneren maar eenmaal bij de pakketkluis bleek dat het enkel via een pakketpunt kan (in de mail stond “Je kan je pakket bij iedere locatie van de vervoerder afgeven”). Veel gedoe voor een kapot artikel..
Zeer slechte ervaring met Anna+Nina
Zeer slechte ervaring met Anna+Nina. Ruim een week voor moederdag een bedel voor mijn vrouw besteld. Levertijd zou 3-5 werkdagen zijn. Inmiddels zijn we anderhalve week verder, en er is nog niets verzonden. Ze zijn niet te bereiken, de telefoon wordt niet opgenomen en geen enkele mail wordt beantwoord.
Geen reactie klantenservice (bestelling komt niet aan)
Inmiddels een sympathieke oplossing door Anna& Nina. Dus aangepast naar 4 sterren:
“Ik heb bijna 3 weken geleden via de webshop een bestelling gedaan voor de verjaardag van mijn vrouw. Ik kreeg een link naar een Budbee pagina voor de levering, maar die bleef staan op bestelling nog niet ontvangen. Ik heb via de website en per email de webshop al meerdere keren hierover benaderd, maar geen enkele reactie gekregen.”
Disappointing
On completion of six months of chemotherapy, my friends purchased me a few gifts, one of which was a lovely Anna+Nina heart beat bracelet. I have worn it every day since.
The bracelet fell off last week and when I tried to fasten it back on, I realised the clasp was broken. I know the bracelet was purchased at Liberty, but as there is an Anna+Nina store in London, I thought I would ask them what to do. The girls in the shop were lovely, so helpful, and assured me if I contacted customer service, they would be able to repair or replace the bracelet.
But no. As the bracelet is over 4 months old, it is out of warranty. Tbh, I had no idea they even offered a warranty, and that's not the point, the clasp crumbled. It's about a year old. This kind of just shouldn't happen - have older and cheaper bracelets still going strong. But, that's all by the by, what has really irritated me is this was a special bracelet and a gift. It broke. They should have offered to replace it as a gesture of goodwill. And besides, the bracelet wasn't super expensive and probably costs less than 10 euros to make. However, instead of trying to rectify the issue, they merely recommend I buy myself a new bracelet/replacement from their store or online.
How very disappointing.
And no. Thank you. I won't be purchasing a new bracelet.
Note. This really isn't how you encourage repeat custom.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.