Anna + Nina B.V. Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Such a beautiful store! It has a lovely atmosphere, and the staff are incredibly friendly and helpful. They really took the time to help me without being pushy. They have a great collection of beautif... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Afgelopen augustus samen met mijn zusje en moeder 4 forever closed armbandjes aangeschaft ter ere van de 50e verjaardag van mijn moeder. Echter bleken de armbandjes niet zo ‘forever closed’ als beweer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super goed en enthousiast geholpen. Het was een feestje om er iets leuks uit te zoeken voor een vriendinnetje. Ik wist eigenlijk niet wat ik precies wilde maar ik liep naar buiten met een super uniek... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles lief wunderbar- schneller Versand und schöne Schmuckstücke! Nur die Verpackung hätte besser sein können- winziges Piercing-Top für 80€ in einer Plasiktüte! Ich hätte es fast nicht gefunden und w... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Smyckesbutik
  2. Dekoration- och inredningsbutik
  3. Juvelerare
  4. Klädbutik
  5. Smyckesdesigner

Skrivet av företaget

Add a touch of Anna + Nina magic to everyday life with our Jewellery, Homeware & Clothing collections | www.anna-nina.nl

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

87 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een erg fijne ervaring gehad bij mijn…

Een erg fijne ervaring gehad bij mijn never ending afspraak!

28 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Bedankt voor je review! Wat fijn dat jouw afspraak naar wens was, we zien je graag terug voor een mooie charm, of om een nieuwe never-ending armband bij je te zetten! Liefs, team anna + nina

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Er was iets misgegaan met mijn order. Uiteindelijk super fijn geholpen door de klantenservice!

24 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi Lin, wat fijn dat we dit toch goed voor jou konden oplossen. Je weet ons te vinden als je nog overige vragen hebt of wat advies wilt over ons aanbod! Liefs, Team anna + nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een van mn lievelings winkels

Zowel in de winkel als online gewinkeld. Ook een piercing laten zetten. Heel tevreden. In de winkel heel vriendelijk, klantenservice ook snel en goede service. Maar belangrijkste, hele mooie sieraden van goede kwaliteit.

10 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi S., wat fijn om te lezen! Dank je wel voor je lieve review, we zijn blij dat je zowel in de winkel als online een fijne ervaring hebt gehad, en dat je piercing ervaring zo fijn is geweest. We hopen je snel weer te zien!

Team Anna + Nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

The sweetest help, attention and service

The two staff-girls in the store Herengracht today -saturday- were really the sweetest to me. Very friendly, lot’s of smiles and service. Thank you so much you two.

25 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi Caro! What a lovely review, thank you so much for taking the time to share it. Our team really appreciates hearing this, and we're so happy we could give you a great experience. We'd love to see you back someday!

Team Anna + Nina

Heel mooi verpakt

Heel mooi verpakt. Het was een cadeau voor mijn zus.

10 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi Justine, wat fijn om te horen! Hopelijk was je zus helemaal blij met het cadeautje. Dankjewel voor je review! Team Anna + Nina

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Een ketting met emotionele waarde, verloren door slechte service

Ik schrijf eigenlijk nooit een review, maar hierover wil ik toch mijn ervaring delen.

Van mijn man heb ik een ketting cadeau gekregen van Anna + Nina. Het was niet zomaar een sieraad maar een heel bijzonder cadeau met veel emotionele waarde. Daarom was het extra verdrietig dat de ketting al na een paar weken kapot ging.

Mijn man heeft contact opgenomen met A+N met de vraag of de ketting gerepareerd kon worden. Desnoods wilden we de reparatie zelf betalen. Helaas verliep het hele proces ontzettend moeizaam. De klantenservice was slecht bereikbaar, weinig behulpzaam en we hadden niet het gevoel dat er echt werd meegedacht.

Uiteindelijk heeft mijn man de ketting zelfs vanuit Friesland naar Amsterdam gebracht in de hoop dat er een oplossing zou komen. Na weken wachten kregen we te horen dat A+N niets voor ons kon betekenen. Daarna kostte het ook nog veel moeite om de ketting teruggestuurd te krijgen.

Maar het ergste moest toen nog komen: de ketting is nooit meer bij ons aangekomen. Ondanks dat het pakket vermist raakte weigerde A+N een onderzoek bij DHL te starten of verantwoordelijkheid te nemen. Inmiddels is de ketting al meer dan een jaar kwijt.

Wat mij het meeste pijn doet, is niet de financiële waarde van de ketting, maar de emotionele waarde. Het was een cadeau van mijn man waar ik ontzettend blij mee was. Dat ik dat door deze gang van zaken ben kwijtgeraakt, doet me nog steeds veel verdriet.

Van een bedrijf dat zulke luxe sieraden verkoopt, verwacht je niet alleen kwaliteit maar ook goede service en verantwoordelijkheid als er iets misgaat. Helaas heb ik dat geen moment zo ervaren. Daarom kan ik A+N absoluut niet aanbevelen!

23 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Beste Daphne, wat naar om te lezen. Een cadeau met zoveel emotionele waarde kwijtraken door een opeenstapeling van pech en slechte service, dat mag uiteraard niet gebeuren. Het spijt ons enorm dat je dit hebt moeten meemaken.

Ondanks dit een wat oudere case betreft kijken we graag opnieuw hiernaar. We willen dit graag rechtzetten en komen heel graag opnieuw met je in contact. Stuur je ons een berichtje via webshop@anna-nina.nl, met je naam en ordernummer? Dan kijken we samen wat we alsnog voor je kunnen doen.

Nogmaals sorry voor het ongemak, en we hopen snel van je te horen. Team anna + nina

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Krijg het gevoel van dropship bedrijf

Krijg het gevoel van dropship bedrijf. Mijn betaalde spullen kreeg ik niet pas na 2 mails en heel wat tijd gewoon veel te laat. Ik kreeg gratis verzendkosten bij mijn volgende bestelling? Echt belachelijk. Is niet meer wat het was.

9 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi! Bedankt voor je eerlijke feedback en onze excuses voor de vertraging die je hebt ervaren. We zitten momenteel in een transitie van ons logistieke proces, waardoor er de afgelopen periode helaas wat vertraging is geweest. We snappen dat dit teleurstellend was en werken hard aan verbetering. Wat jammer dat de gratis verzending niet in lijn voelde met de teleurstelling rond jouw aankoop. We nemen dit mee, nogmaals bedankt voor je eerlijke feedback. Mochten er nog vragen zijn, dan helpen we je uiteraard graag verder. We hopen je alsnog weer snel terug te zien om je een betere ervaring te geven :) Team Anna + Nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Als je een kadootje zoekt

Als je een cadeautje zoekt, klein of groot, is dit de perfecte winkel. Onlangs nog een keramieke schaal voor mijn oma gekocht, maar ook aan mijn nichtje een neverending bracelate cadeau gegeven. Zelf nog steeds heel blij met de piercing die ik hier heb laten zetten.

3 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi Lisa, bedankt voor je mooie review en mooie woorden! Dat waarderen wij. We hopen je te kunnen blijven verassen met onze designs :) Team Anna + Nina

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte kwaliteit en klantenservice

Zoals heel veel andere reviews heb ik helaas ook de ervaring gehad dat de sieraden van hele slechte kwaliteit zijn. Veel geld gespendeerd aan oorbellen, bedeltjes en een ketting. De ketting was al stuk toen hij aankwam - hier heb ik gelukkig een refund voor kunnen krijgen. De rest van de sieraden waren gold plated en dit is duidelijk op de goedkoopst mogelijke manier gedaan want ze verkleurden stuk voor stuk na een tot twee keer dragen, en dan niet een klein plekje maar daadwerkelijk helemaal groen/zwart geworden. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn gold plated sieraden van andere merken gaan allemaal al jaren mee.

Anna + Nina doet hier niks aan gezien hun garantie termijn maar 2 maanden is. Dat geeft aan hoeveel vertrouwen ze hebben in hun product. Overigens gaven ze me zelf de schuld. Volgens hun zou het moeten liggen aan hoe je de sieraden zelf verzorgd en opbergt. Als sieraden helemaal verkleuren alleen door ze in een doosje op te bergen en ze vervolgens een of twee keer te dragen lijkt het me niet dat dit aan de klant ligt.. Ik vind het echt heel verdrietig dat ik en veel andere klanten hier zoveel geld aan hebben verloren.

11 mars 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Hi Jazzie, wat vervelend om te lezen en het spijt ons zeer dat je deze ervaring hebt gehad met de kwaliteit van onze sieraden. We nemen dit soort feedback serieus en komen graag met je in contact om samen naar een oplossing te kijken. Ik kan geen mailcontact hierover met jou vinden dus we horen graag van je om wat voor sieraad dit gaat en dan kijkt het productieteam graag met jou mee. Wil je een mail sturen naar webshop@anna-nina.nl? Dan helpen we je graag verder. Sorry voor het ongemak! Team Anna + Nina

Perfect!

Super mooie items gekocht en goede service!

18 juli 2026

Hi NA, bedankt voor je review! We zien je graag terug :) Team Anna + Nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

de beste koffietjes in de leukste mokken

Ik kijk elke zaterdag ochtend weer uit naar mijn koffietje die mijn huisgenoot standaard in 1 van de coffee cups serveert op bed; heerlijk wakker worden met zo'n aesthetic koffietje! Echt een leuke toevoeging aan de mokken collectie.

4 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Dat is inderdaad heerlijk wakker worden, koffie op bed geserveerd in een van onze mokken! Fijn dat de collectie zo'n vast onderdeel van jullie zaterdagochtend is geworden. Bedankt voor deze leuke review! Team anna + nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met mijn oorbellen

Heel blij met mijn oorbellen! Draag ze dagelijks en blijven mooi.

7 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Wat leuk om te horen! Fijn dat je oorbellen dagelijks blijven schitteren. Bedankt voor je review! Team anna + nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik had vragen over een retour en kreeg…

Ik had vragen over een retour en kreeg snel antwoord & kwamen samen op een fijne oplossing! Goede service

21 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Dankjewel voor je review! Fijn dat we toch een oplossing voor jou hebben kunnen vinden. We zien je graag terug! Anna + Nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hele fijne en goede communicatie van de klantenservice

Erg blij met mijn bestelling ziet er top uit. En daarnaast erg blij met de duidelijke communicatie van de klantenservice. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de levering van mijn pakket. Kortom erg positief.

20 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Bedankt voor deze mooie woorden! Heel fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad, daar doen we het voor :) Veel plezier met jouw nieuwe aanwinst! Team Anna + Nina

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed geholpen en fijn advies gekregen…

Goed geholpen en fijn advies gekregen in de winkel voor het kopen van een armband voor mn vriendin!

17 juli 2026

Svar från Anna + Nina B.V.

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat ons team jou zo goed kon helpen! We zien je graag terug in de winkel mocht je nog andere cadeaus zoeken, of advies willen over onze sieraden. Team Anna + Nina

Fantastisch leuke collectie

Fantastisch leuke collectie! Heel erg goede service, artikelen snel geleverd en mooi verpakt 🤗

18 juli 2026

Wat fijn om te horen! Veel plezier van de aankoop! Team Anna + Nina

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.