Havde købt vinterdæk til vores Qashqai hos Auto...... men ventilerne ville ikke tale sammen med bilen :-( Henvendte mig til Jesper Heiden i Frederikssund og fik den mest fantastiske hjælp. Det to... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg får altid min bil serviceret hos Jimmy Andersen..... Andersen Automobiler og Kan kun rose arbejdet. Selv på en søndag kan man få skiftet en pærer 😄😄 Har også købt flere brugte biler uden der h... Se mer
Utrolig dårlig service. Kom forbi to af Andersensautomobil foretninger. To steder Herlev og i Rødovre. Vi spurgte om en lakstift til vores C4 og absolut Ingen hjælp, det kunne de ikke klare, vil ikke... Se mer
Jeg var fortvivlet og ankom med en bil hvis viskere ikke fungerede ( det regnede) og en mobil uden strøm. Morten sørgede for strøm til min mobil, og efter kort tid også at min bil blev fixet, så... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Andersen Automobiler
Kontaktuppgifter
Danmark
- andersenautomobiler.dk
Andersens biler i Roskilde
Andersens biler i Roskilde, god service og betjening. I forhold til Andersens biler i Holbæk.
Fin service og god kunde service
Super fin service og meget hjælpsomme, har været glad for jeres arbejde og hjælp
Har købt en bil nysynet
Har købt en bil nysynet. men det viste sig at bekke bagerste hjulophæng var rustet væk,kom med mange histori om det mit værksted der havde slået for hårdt,ville svejse det "er ikke sikker på man må svejse hjulophænget"og det ville han havebetaling for.
det blev en regning til mig på 14000 kr efter 3 mdr.
HUSK AT HVIS I KØBER;TAG KONTAKT EGET VÆRKSTED INDEN I SKRIVER UNDER.
JEG føler mig meget dårligt behandlet
Manglende service
Utrolig dårlig service.
Kom forbi to af Andersensautomobil foretninger. To steder Herlev og i Rødovre. Vi spurgte om en lakstift til vores C4 og absolut Ingen hjælp, det kunne de ikke klare, vil ikke give besked til reservedele og ikke bestille en lakstift for os, Dette kunne eller vil de ikke tage sig af……
Sød og rar forhandler
Sød og rar forhandler, men svær at få fat på.
Måske det er travlhed der gør det, hvilket jo er positivt?
Super
Hej, jeg har lige hentet min nye bil en opel insignia gsi,, og jeg fik bil afleveret af Camilla, og det var en så fed oplevelse, dejligt at blive behandlet så godt, og blev så godt sat ind i den nye bil tak for det Camilla
Stor hilsen Frank kok fra Bornholm
Volvo C30
Kommer ned til Jimmi og skal kigge på en Volvo C30 1,6D, ganske fin annonce, men da jeg kigger lidt fejler den følgende
- Død Turbolader
- Defekt instrument
- Vand i bilen
- Rust
- Bagerste skivebremser færdige
Til en bil som har et skilt i ruden på 30.000 kr. Uden nogen form for forhandling, er ikke sur over at han ikke vil sælge, fair nok. Det er bare hvis der kommer en som ikke ved så meget, så bliver man sgu taget bag i, mildt sagt.
Rimelige priser og ærlig snak
Jeg er glad for at få min bil lavet ved Jimmy, da han er ærlig omkring hvilke ting der sandsynligvis snart skal laves på min efterhånden gamle bil. Det gør, at jeg kan regne med at han kun reparerer det, der er nødvendigt lige nu, og at jeg kan vente med visse andre ting.
Hos Andersen automobiler ved de hvad service er
Har også købt flere brugte biler uden der har været nogle fejl.
Kan varmt anbefales, meget fleksibel.
Endnu en god oplevelse.
Det er nu bil nummer to, som jeg handler med Jimmy. Endnu engang, så var der ikke en finger, at sætte på noget som helst.
Fortjener ikke engang 1 stjerne
Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det!
Købte en bil hos Andersen Automobiler for 4 mdr siden og den er lige til skrot nu.
Han fusker, snyder og bedrager alle han kan og hans biler er ikke pengene værd.
Hold jer langt væk!!
Købte 10/12 en Renault Clio fra 2013
Købte 10/12 en Renault Clio fra 2013 hos Andersen Automobiler i Odense, 14/12 skiftede jeg til vinterdæk og opdagede at højre forreste støddæmper var utæt så der var fyldt med olie i fælg og bærearm. Jeg kontakter Jimmy, som påstår han ikke var på kontoret, men ville ringe så snart han var tilbage. Det gjorde han så aldrig, Jeg har så prøvet at ringe flere gange, men han tager ikke telefonen, har så skrevet flere mails som han sjovt nok heller ikke besvarer. Har nu fat i FDM og tager også kontakt til forbrugerstyrelsen. Jeg har blandt andet skrevet at han kunne overføre penge så jeg selv som Mekaniker kunne udbedre fejlen, også fordi at den pamber ikke selv er uddannet Mekaniker. Men intet hørt.!!! Hold jer langt fra ham, han er den mest useriøse autosælger.
Løgn og Latin
Marts iår underskrev jeg en slutseddel på en Opel Karl ved Jimmi, med afhentning/betaling i Juni...
Da jeg som aftalt skulle hente kl 12.00, var den først klar 5 timer senere og den var møj SKIDT.
Da jeg kører, når jeg et stykke, inden den hoster, hopper og går ISTÅ....
Der er fyldt DISEL på istedet BENSIN.😤😤
Der går endnu en weekend, inden jeg får den...
Derhjemme kigger jeg i bagagerummet, hvor jeg tror vinterdækkene ligger, som er beskrevet i annoncen... Men nej... Jeg kontakter Jimmi igen, som med flere forklaringer indtil idag, siger det er en TASTEFEJL😏😏
SÆDEVARME der også var beskrevet i annoncen, opdagede jeg, der heller ikke var, ER DET OGSÅ EN TASTEFEJL !!!!!!😡😡😡
Desværre står der intet på slutseddelen, kun det mest nødvendige...
Så den fejl, gør jeg aldrig igen.....
Og slet ikke handle bil ved Jimmi...
Vinterdæk
Det tog ikke lang tid at få afhjulpet problemet og jeg kan kun anbefale Jesper og afdelingen til andre. Fantastisk service.
(og så kan jeg lære at købe det rigtige sted!!)
John Madsen
God kundeservice
Har købt en Ford Mondeo hos andersenautomobiler. Er meget glad for den, og vil anbefale at købe biler hos dem.
Jimmy er en ærlig og professionel mand, som har holdt sit ord fra start til slut.
Kan varmt anbefales.
Ankom uanmeldt med problemer
Morten sørgede for strøm til min mobil, og efter kort tid også at min bil blev fixet, så jeg kunne hente den sidst på eftermiddagen.
Derefter gik jeg ind til Mark i salgs afdelingen, hvor jeg fik en ligeså god behandling, mht bil fremvisning og info.
Så alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse hos Andersen automobiler med en super kundeservice.
Mvh
Doris
Bilhandel og service i top klasse!
Har fået lavet service her en år række og handlet bil hos dem for nyligt. De har leveret uden problemer som lovet. Servicen er i top... Kan klart anbefaledes!
Kan kun anbefales
Har nu købt min anden bil hos Andersen Automobiler, og kan kun anbefale Andersen Automobiler.
- Altid god service.
- Altid imødekommende, smilende og venlig
- Alt bliver lavet top professionelt
Jeg er super tilfreds med den service, som Andersen Automobiler har ydet mig og alting er bare blevet ordnet top professionelt. Jeg kan klart anbefale at handle bil her!
God service.
Det er nu anden gang at jeg har købt bil hos Andersen Automobiler og det har jeg været
rigtig godt tilfreds med, god service, rimelige priser. Har også fået lavet et service der og der kan jeg kun sige det samme. Det er ikke sidste gang at jeg har brugt ham.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.