Vi fik ikke instruktion i opladning
Vi fik ikke instruktion i opladning, ingen instruktionsbog og kan ikke finde en advarselstrekant. Derfor revurderer vi vores anmeldelse og fjerner en stjerne.

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Škoda Holbæk er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan både hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Bilbyen 1, 4300, Holbæk, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Har oplevet at blive viderestillet om og om igen hvor der bliver lovet de ringer igen men det sker ikke. Det virker som om de har vanskeligheder med intern kommunikation og ansvar hvilket går udover kunden.

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Jeg har netop købt min 4. Skoda siden1984 og har i de 3 forrige kørt ca. 590.000 km. Jeg glæder mig til at lære min nye bil at kende, selvom jeg nok har en større opgave med at finde ud af de mange nye elektroniske finesser.
Jeg har fået en helt fantastisk betjening af Skodas sælger Marco Klitte, som jeg kun kan rose til skyerne.
Mange tak!
Jørgen Christensen

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Jeg kom ikke til at købe bil hos dem , når man få kig på en bil hos dem og vil godt ud at prøve en tur i den , få man bar at vide, det har de ikke tid til nu , så man skriver til på mail omkring at købe bil af dem og har få den bil på Skoda hjemmeside og de skal give en tilbud på min gamle bil , de har få foto & km + navn på bil . så få man ikke nogen svar tilbage fra dem igen og går end på Skoda hjemmeside ses at den bil som man godt vil at købe af dem , er bliver solgt, så super dårlig kundeservice og kom ikke til at sige til nogen at de skal tag ud til dem..

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Højre bagrude sprang, da jeg åbnede bagklappen. Blev behandlet meget dårligt og mistænkeliggjort. Fik at vide det var stenslag. Bilen holdt parkeret på p plads ved butik. Bilen var 1 uge gammel, og det er helt sikkert en konstruktionsfejl, der gør at ruden springer idet bagklappen åbnes. Blev MEGET dårligt behandlet hos Skoda. Fik at vide det var en forsikringssag og ikke en garantisag af meget ubehagelig skadechef hos Skoda. Han vidste nøjagtigt, hvad der var sket og lyttede slet ikke. Det kunne ikke ske som det gjorde - kun som han ville have det var sket Aldrig blevet behandlet så dårligt. Utrolig dårlig service og MEGET uprofessionelt behandlet. Vil aldrig anbefale værkstedet hos Skoda i Holbæk.

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Jeg skal have foretaget en nødvendig reparation af min Skoda, inden jeg skal på ferie. Men ventetiden er halvanden til to måneder. Det er simpelthen ikke i orden, og ikke rigtig brugbart i forhold til min ferie.
Jeg fik den mulighed at komme med bilen og nøglerne, og lade den stå deroppe i akutkø. Nu skal akut ikke tages helt bogstaveligt. Det ville tage op mod en uge. Uden bil
De to stjerner er fordi, de er utrolig flinke mennesker. En af dem anbefalede mig at ringe til et andet skodaværksted. Det gjorde jeg så, og min bil bliver repareret ganske fluks

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
For anden gang har vi købt bil hos Skoda i Holbæk. Vi har begge gange fået rigtig god service hos Andreas og kommer gerne igen 👍

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Vi har netop afhentet vores nyindkøbte Skoda elroq, der er landet i Danmark. Valget faldt på netop den bil blandt andre mærket bl.a. pga den gode service og vejledning vi har fået af Andreas og alle vi har været i kontakt med undervejs. De varmeste anbefalinger herfra

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
Har købt en ny Skoda i Holbæk, Sælgeren oplyste at de ikke kunne levere bilen med trækkrog, de ville kontakte mig når de kunne eftermontere.
Bilen blev leveret den 25 juni og den 23 august rykkede jeg for trækkrog og fik den besked at jeg ville blive kontaktet når de fik et træk hjem.
Den 9 oktober kontaktede jeg den sælger jeg have købt bilen af, som ville undersøge hvad der sker, han ville så kontakte mig dagen efter har ikke hørt fra ham. nu skriver vi 14 november næsten 5 måneder.
sælgeren Andreas Lafranz havde meget travlt med at jeg skulle give ham 5 stjerne efter handlen så ville jeg få en elektronisk P skive, den har jeg så aldrig modtaget.
alt i alt en dårlig oplevelse hos Skoda Holbæk.

Svar från Skoda Holbæk - en del af Semler Mobility
God rådgivning og hjælpsomt personale hele vejen igennem, som hjalp os med at finde den rigtige bil.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.