Riskabelt och långsam leverans Jag har beställt ungefär 10 paket från amazon.se och 2 av de kom aldrig. Jag bad om att avbryta beställningarna men har inte fått något svar efter veckor. De pr... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Struntar i att leverera
Levererar inte varor utan kommer ett meddelande efter 2 veckor som meddelar att "min retur är godkänd". Har inte gjort retur utan de struntar helt enkelt i att leverera och tar 2 veckor på sig att meddela detta.
Mycket dåligt
Mycket dåligt! Fel varor skickade.
Dåligt packade. Trasiga påsar.
Ingen återkoppling vid reklamation.
Har efter 1 månad inte fått kontakt.
Ej heller någon återbetalning.
Amazon, bättre kan ni.
Besviken kund
Vid flera tillfällen har leveransen…
Vid flera tillfällen har leveransen försenats eller inte kommit fram. Kundtjänsten inte hjälpsam. Sa upp mitt abonnemang på studs.
Dem snålar med allt men att snåla med…
Dem snålar med allt men att snåla med leverantörer och har samarbete med airmee är dåligt. Skriv inte i era annonser ” köp innan xxxx klockan då får du varorna den tiden xxxx” det är händer väldigt sällan att ni håller det ni lovar. Värsta av allt är att man är prime kund också. När man köper vissa saker och litar på er kan kosta en väldigt mycket.
Köpte en bunt med böcker och istället…
Köpte en bunt med böcker och istället för att skicka dom tillsammans så skickade dom i 10 olika leveranser varav vissa inte kom fram. Får inga pengar tillbaka. Katastrof
Helt värdelöst
Helt värdelöst. Jag beställde en bok plus annat. Fick allt förutom boken för den skulle tydligen skickas tillbaka för den gick sönder under leverans.
Stod sen på info att jag skulle få tillbaka pengarna inom 14 dagar för den skickas tillbaka på grund av skadan.
Kollade nu, nu står det att den är levererad. DOCK inte hos mig, utan där den kom ifrån, i Danmark. Så kommer ändå inte få någon återbetalning helt plötsligt?
Sen beställt en ny för tänkte går bättre med nästa. Står ska komma fredag men har inte skickats än enligt infon.. Kommer nog aldrig mer beställa härifrån. Finns ingenstans att man kan få hjälp av en handläggare heller.
Underskattat
Amazon är faktiskt bland mina favorit butiker online. Jag har handlat där flera gånger, och det har sällangått fel. Enda gången det gick fel var när produkten gick sönder. Men, jag kontaktade Amazon som gav återbetalning efter jag skickat in den med frakt de står för. Jag tycker att det är väldigt underskattat. Det finns ett väldigt stort utbud, och med humana priser. Frakten är billig och snabb, och kommer ofta flera dagar INNAN det beräknade leveransdatumet. Dessutom får Prime medlemmar gratis och ännu snabbare frakt!
Handlat en hel del av Amazon
Handlat en hel del av Amazon. Jag har bara goda erfarenheter av att beställa därifrån. Varorna har kommit i tid och har också varit av god kvalitet. Inget fusk, inget slirande på sanningen, allt har varit som det ska.
Lätt att få tag på supporten men kan…
Lätt att få tag på supporten men kan faktiskt inte hjälpa till med något. Andvänder även kass budfirma AIRMEE som levererar fel, inte levererar alls och är mycket svåra att nå. Om man har en tjänst på helgerna så ska supporten också finnas på helgerna.
Då vi flyttat ändrade jag min adress…
Då vi flyttat ändrade jag min adress till den nya i samband med beställningen. Trots detta skickade de de 2 paketen till min gamla adress och säger sig nu inte kunna hjälpa mig mer än att de får gå i retur och jag får pengarna tillbaka. Adventskalendern kommer därmed inte till 1 dec och så mycket tid och energi jag fått lägga på deras strul. Aldrig igen.
I och för sig var jag super nöjd med…
I och för sig var jag super nöjd med amazon.se.
Leveranserna kom i tid och varan var som beställd. Men de senaste 2 paket som jag fick (en gryta och en stekpanna) var rätt så sparsamt inpackade, bara i en kartong, så att det inte fanns ett skydd mot stöt. Eftersom det handlade om rätt så dyra köksgrejer var jag lite överraskad. Det verkar så att företaget börjar spara på bekostnad av kunden.
Värdelöst skräp
Jag beställde en jacka i storlek M från Amazon som jag behövde till jobbet. Leveransen försenades flera dagar, och till slut stod det “Leveransdatum okänt, kontakta kundtjänst”. De har med andra ord schablat bort mitt paket.
Jag kontaktade kundtjänst som lovade skicka ett nytt paket med samma jacka. När paketet kom på fredagen hade de skickat fel storlek, XL, trots att jag tydligt beställt M. Kundtjänst erkände att det var ett systemfel hos Amazon, men det är väl för i hv inte mitt ansvar att lösa.
Jag har fått vänta över en vecka extra, behövt kontakta kundtjänst flera gånger, och nu kräver de att jag ska returnera paketet innan jag får tillbaka mina pengar OCH vänta 7 dagar för att få tillbaka dem, trots att jag inte fått den jacka jag beställt och att samma jacka inte längre finns i lager (det är en viss arbetsjacka med alla rätt märkningar som jag behövde).
Jag tvingades dessutom använda mina egna kläder på jobbet utan rätt skydd mot kyla och smuts, vilket orsakade onödigt besvär.
Amazons hantering: systemfel som gav fel storlek, upprepade förseningar, felaktig leverans, krav på att jag ska lösa deras misstag och en returprocess som inte är smidig.
Samt villkora att jag ska skicka till bara den vara som de skickat felaktigt efter allt strul och vänta 7 dagar till på att få mina pengar tillbaka.
Så med andra ord, de har lånat mina pengar i 2 veckor utan ränta, villkorar mig för att jag ska få MINA pengar tillbaka och i slutändan får jag inte ens min produkt och den går inte att beställa längre i min storlek.
Värdelöst skräp, och det är inte första gången som jag har problem med Amazon. Varannan gång är det något problem.
Rekommenderar att ni inte handla från…
Rekommenderar att ni inte handla från dom.
Fick varorna efter ganska lång tid och det fattades delar. Man får till svar att jag är välkommen att returnera paketet om jag själv står för frakten som är 300 kr. Vidare skriver dom att deras varor är av högsta kvalitet och jag kan få 30 procent rabbat på en annan produkt. Hur sjukt !
Varning!!
Produkten försvann på vägen. Kan inte skicka tillbaka något så inga pengar blir utbetalda. Dåligt amazon!
Fick fel hylla och ingen hjälp från…
Fick fel hylla och ingen hjälp från Amazon som bara hänvisade till en tredjepartssäljare.
Tyvärr har Amazon blivit dåligt de…
Tyvärr har Amazon blivit dåligt de senaste månaderna och följer inte typ mer eller mindre lagar som både finns för oss konsumenter i Sverige och eu vägrar ta ansvar, allt mer Amazon tyvärr har varit en nöjd kund, väldigt länge men inte längre
Ej mer beställning från Amazons
Ej mer beställning från Amazons, jätte svårt att få tillbaka återbetalning om det något hinder på väg med beställningen. Dem har redan beställningsnummer, dem ser varför ej kan levereras varorna. Onödiga frågor kommer efter när det gäller återbetalning
Jag fick lite problem med en retur
Jag fick lite problem med en retur. Supporten löste det verkligen snabbt.
Tänk om alla e-handlare hade lika bra support!
Ombudsleverans som standard tack!
Jag förstår inte varför hemleverans med airmee är standard. Ibland missar man att ändra. Ingen skugga över deras bud, men jag föredrar att hämta hos ombud eftersom det är på mina villkor istället för airmees. Hopplöst att kontakta dem om att ändra datum när det börjar köra ut efter sista tid att ändra. Leverans med PostNord eller Bring funkar alltid perfekt utan oro att de lägger leveranser nere i trapphuset direkt innanför. Inte så kul om man är bortrest. Min hyresvärd låser 1800, men finns ingen portkod heller så de får vänta på att bli insläppta.
Ej kontaktbart
Tack så HJÄRTLIGT för att det INTE går att kontakta er i Sverge