Amazon.com, Inc. Omdömen 1 030

TrustScore 2 av 5

1,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos. Pakket door bezorger voor de deur gezet. Pakket is verdwenen en Amazon traineert eerst de boel met “onderzoek” en dreigt nu met het sluiten van t account omdat we ten onrechte het ge... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voor de zoveelste keer komt Dragonfly een pakketje van Amazon veel te laat bezorgen. Op papier is er gestart met de bezorgronde maar er komt daarna dagen geen update in de track & trace. Ze staan uite... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het gaat om Amazon.nl in dit geval. Een artikel besteld maat XL en maat L ontvangen.Er bestaat geen klantenservice( 1 uur gezocht) Als dan iets wil retourneren, kun je een Chinees etiket krijgen en... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eigenlijk nooit problemen met de levering en snelle oplossing als er een probleem ontstaat. Ik had laatst problemen met mijn ring systeem. Zonder problemen de hele set omgeruild en hoefde alleen defec... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats

Informationen kommer från olika externa källor

zoeken, winkelen en kopen op Amazon.nl

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben al jaren tevreden klant van…

Ik ben al jaren tevreden klant van Amazon maar door de ervaring van afgelopen week weet ik niet of ik dat blijf mijn pakje zou bezorgd worden door Dragonfly, wat een waardeloze club, ik kreeg bericht dat het bezorgd zou zijn maar dat was het niet na contact met de klantenservice (alleen in het Engels) stak het 2 dagen later uit mijn brievenbus waar het niet in paste bovendien was de verpakking waar het inzat drijfnat of dat het een paar dagen buiten had gelegen, hier stop ik mee.

7 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I'm extremely disappointed with my delivery

I'm extremely disappointed with my recent Amazon delivery experience here in the Netherlands. I ordered a book that was supposed to arrive today, but instead received the completely wrong item.
Around 7pm, I heard a delivery van pull up. The driver left a package at my front door without ringing the doorbell or knocking - just dropped it and left. Minutes later, I received an email confirming delivery. When I checked the package, it had the wrong name on it and contained a completely different product from what I ordered. The only thing correct was the address.
I immediately contacted Amazon customer support hoping for a solution. Instead of helping, they told me I have to return the incorrect package myself - meaning I now have to go out of my way to return an item that was delivered by mistake. They won't even arrange a pickup for their own error, so now I have the hassle of finding somewhere to return it.
To make matters worse, customer support could barely tell me anything about where my actual order is or when I might receive it. No real answers, no apology, just more inconvenience pushed onto me as the customer.
This is completely unacceptable. Wrong item, wrong name, no communication from the driver, and then the customer has to fix Amazon's mistake. I expected much better service.

8 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het pakket werd niet bij ons bezorgd

Het pakket werd volgens de bezorger bezorgd in de tuin. Het regende die we waren thuis, maar in onze tuin lag niets. Gereageerd op de bezorg email maar geen reactie niets geen excuses. Enige dagen later kwam iemand het pakketje brengen, lag bij hun in de tuin, compleet verzopen. Zal nooit meer iets bij hun bestellen.

31 oktober 2025

Bezorgdienst Dragonfly

Op zich altijd tevreden over Amazon. Maar ze gebruiken nu onderandere de bezorgdienst Dragonfly. Deze heeft geen pakketpunten?!? 🤷🏼‍♀️

Als dit van te voren aangegeven wordt bij de bestelling is dat je eigen keuze, maar je komt er pas achteraf achter dat je bestelling met Dragonfly bezorgd wordt. Dat betekent dat ik niet meer eenvoudig bij Amazon kan bestellen, zonder gedoe of retouren omdat het niet bezorgd kan worden.

Erg klantonvriendelijk om met een bezorgdienst te gaan samen werken die zijn zaakjes en logistieke dienstverlening nog niet op orde heeft (lees ik ook bij veel andere reviews). Als dit gecorrigeerd wordt, zal ik mijn review weer verwijderen.

6 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Amazon respecteert het consumentenrecht niet.

Amazon is sinds kort overgegaan op DragonFly qua bezorgen, waar het de voorgaande keer goed ging was het nu helemaal drama. Pakket onbeheerd, op de openbare weg, in de stromende regen achtergelaten. De volgende morgen ontdekte we bij toeval het hoopje ellende wat helemaal doorweekt is . Nu kan Amazon hier niet aan doen, wel aan de kwaliteit van de klantenservice.

De dame aan de telefoon is netjes maar begrijpt je totaal niet. Een gesprek van een uur wat in 10 minuten zou kunnen omdat je alles tot in den treuren moet uitleggen en herhalen. Naast dat ze gebrekkig Nederlands spreekt en ook nog door slechte verbinding slecht te verstaan is verloopt het contact ongekend moeizaam! Ze kon met veel pijn en moeite een retourlabel verzorgen maar niet dat de producten opnieuw verzonden zouden worden, je moest het maar opnieuw bestellen. Dat nu de aanbieding niet meer van toepassing was kon ze niets aan doen, het is heel vervelend dat je 25% meer moet betalen voor dezelfde spullen maar dat is een keuze aan de klant. Na herhaaldelijk aandringen hierover een leidinggevende te willen spreken, tevergeefs, die wilde niet aan de telefoon komen. Gezien de vele achtergrondgeluiden vermoed ik dat Amazon een soort van low-budget callcenter ingehuurd heeft waar de opdracht overduidelijk "afpoeieren" is.

Dit is niet de eerste keer dat Amazon.nl een eenzijdig, klantonvriendelijk beleid voert:
-Amazon houdt zich NIET aan het consumentenrecht, ze zijn aanspreekpunt en verantwoordelijk als verkoper maar verwijzen door naar het merk/fabrikant. Als je aangeeft dat Amazon verantwoordelijk is mag je het (ineens wel) kosteloos terugsturen, Amazon doet niet aan reparaties en je krijgt je geld terug, binnen 6 maanden daarna trekken ze hun handen er vanaf en kun je het uitzoeken. Of je het nu bij Amazon zelf koopt of externe verkoper, na de koop ben je op jezelf aangewezen.
-Ze nemen geen verantwoording bij wanpraktijken van externe verkopers.
-Tot op heden tref ik zelden een medewerker aan de telefoon die goed Nederlands spreekt of in staat is dit te begrijpen.

Je ontkomt er soms niet aan, door ontbreken van andere aanbieders bij Amazon te kopen maar weet waaraan je begint, het is een ongekend drama als je problemen hebt.

31 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kafkaeske dramatische 'klantenservice'. Systeem centraal, niet de klant. Leven eigen retourvoorwaarden niet na

Amazon accepteert door een verkeerd vinkje in het systeem geen retourverzoek van een door hen verkocht en geleverd artikel (lithium gereedschapsaccu) binnen de wettelijke termijn. Dit omdat het zogenaamd 'gevaarlijke materialen' zou bevatten. Volgens de eigen regels mag het gewoon wel, vaker probleemloos gedaan ook, maar nu zegt het schermpje van de klantenservice 'nee'. Wat je ook probeert, je krijgt een standaard antwoord, ook als je vraagt waar het dan staat in hun eigen regels (het staat er dus niet....). Je kunt verzoeken en onderbouwen dat het wel mag tot je een ons weegt, maar door onwilligheid en incompetentie blijft het 'computer says no'. Degenen die je wel willen helpen, kunnen of mogen het niet. Degenen die het kunnen of mogen, willen je niet helpen. Ooit een voorbeeld van een klantgerichte klantenservice die kon, mocht en wilde oplossen, maar inmiddels verworden tot een stel AI-robots en Kafkaëske triestheid. En dan nog een mail sturen na elk contact dat ze de beste klantenservice ter wereld willen zijn en of je wil aangeven of je tevreden bent? Wat denk je nou zelf? Vertrouwen komt te voet, maar gaat te paard.....

25 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Defect apparaat na 2,5 maand, Amazon neemt geen verantwoordelijkheid en leverancier reageert nergens op

Ik heb eind mei een espressoapparaat gekocht via Amazon van Polti.com. Dat ging na 2,5 maand kapot. Ik probeer sinds augustus het apparaat voor service in te dienen, echter er is geen klantenservice die reageert. Ik vind dat Amazon als verkoopkanaal ook verantwoordelijkheid draagt, echter wordt je vanuit Amazon direct doorverwezen. Ik heb nu geen vertrouwen meer om spullen te kopen via Amazon, nu ik weet dat dit het gevolg kan zijn. Het was een heel duur apparaat voor slechts 2,5 maand gebruik. Beste Amazon, neem alstublieft uw verantwoordelijkheid als er onbetrouwbare verkopers tussen zitten. Deel op zijn minst contactgegevens (nu liep alles via een website en tickets die je aanmaakt waar nooit op gereageerd wordt). Hartelijk dank

4 augusti 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

verkopen "als nieuw" item met defect scherm

verkopen tweedehands items (Amazon retourdeals) als "als nieuw" (volgens beschrijving term "als nieuw" = eventueel verpakking beschadigd, maar product volledig nieuw zonder gebreken) waarbij display van scherm van een kinder horloge strepen vertoond in beeld (op elk beeld) = defect scherm. Tevens was batterij volledig leeg en laad niet of moeilijk nog op. Teruggestuurd. tijd en geld verloren aan een negatieve ervaring. Beter nieuw kopen volgende keer en al zeker niet meer bij Amazon. Afwachten wanneer ik mijn geld terug zie. Gaat morgen met retourlabel op terug.

24 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Retour kosten kunnen erg hoog zijn

Ik heb een wielerjack gekocht bij Amazon.nl. Omdat het jack te ruim was, wilde ik het retour sturen. Ik krijg netjes de instructies voor het uitprinten van de retourlabels. Dit blijkt echter een adres in Engeland te zijn. Op het post.nl afgeefpunt moest ik nog een formulier extra invullen en vervolgens €20.80 retourkosten betalen.
Ik koop bij Amazon.nl een product en wordt bij retour zending opgezadeld met hoge kosten. Je mag toch verwachten dat je het produkt binnen nederland retour kunt sturen. Ik vind deze hoge retourkosten echt onacceptabel en mijn advies is dan ook om niets bij Amazon.nl te kopen als je niet zeker bent of je het product daadwerkelijk behoud.Retourneren is erg omslachtig en kan dus ook erg prijzig zijn. Goedkoop wordt zo duurkoop, wees gewaarschuwd.

23 oktober 2025

Oplichting…

Lijkt op oplichting,werken met malafide verkopers, artikel gekocht, en retour gestuurd zowel Amazon als de verkoper reageerd niet, lijkt mij een duidelijke vorm van oplichting

23 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Confusing return policy

Compared to other companies, Amazon user a extremely complicated, confusing and puzzl8ng return policy and procedure. At 1st, it makes you believe that return is free, ( in fact it costs € 12,), they make you wait for return and after many attempts and emails promising you the label, you get barcode that doesn't work. Even at the post office they were buffeled by it.

18 oktober 2025

Received a smashed bronzer

Received a smashed bronzer, turned out nevertheless I ordered from amazon.nl I have to return it (smashed) to amazon.UK !!! ON MY OWN COST with 3 sheets of paper attached On the small package!!! They will refund me the cost eventyally up to eur 8!!!
What is my fault?? Amazon customer service couldnt help at all!!!

15 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

21 augustus een bestelling geplaatst…

21 augustus een bestelling geplaatst maar helaas de verkeerde bestelling ontvangen
Ik heb meteen een retour aangemaakt waarvoor ik retourkosten moest betalen Amazon had beloofd dit te vergoeden maar tot op heden is mijn retour niet verwerkt en ze hebben mijn onkosten niet vergoed ik heb al 4 keer contact opgenomen het verhaal opnieuw uitgelegd ik krijg de belofte dat het geregeld wordt maar we zitten nu al in oktober dit bedrijf heeft geen efficiënte klantenservice eindstand 2-12-25 ik heb mijn geld tot op de dag van vandaag niet terug gekregen zo slecht 👎

21 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zij werken met verschillende verkopers

Zij werken met verschillende verkopers. Helaas chinese makelij en Europese prijzen. Wat een rommel. En plus betaal je aanzienlijke transportkosten voor spullen die makkelijk in de brievenbus passen en als kers op de taart in een andere gemeente worden geleverd alhoewel we thuis waren. Ali express levert gratis maar vooral waar voor je geld. Amazon.com nooit weer!

29 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De service is drastisch achteruit…

De service is drastisch achteruit gegaan, sinds de bezorging wordt gedaan door Dragonfly. Erg jammer dat DHL de bezorging niet meer doet. Nu kan DHL iets voorzichtiger met de pakketjes omgaan, maar zij kunnen je op z'n minst vertellen wanneer een pakketje komt en eventueel de locatie wijzigen. Met Dragonfly is Amazon zeker 20 jaar terug in de tijd gegaan... Jammer!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

En maar proberen je een poot uit te draaien.

Vandaag besteld morgen in huis.

Uh niet dus, snelle levering wordt toegezegd maar nog net op tijd bij afrekenen zie je dat het 5 dagen gaat duren.

Hallo klantenservice, wat is dit nou.
Ja meneer, dan moet u maar prime nemen en als het dan nog te laat komt krijgt u dat geld terug.
Ja vast, straks geloof je het zelf nog.

Heb je al eens geprobeerd van die prime shit weer af te komen?
Nou succes, je zoekt je helemaal blauw.
Op alle mogelijke manieren maakt "meneer" bezos het moeilijk om er weer vanaf te komen.

Ik ben maar even naar Hornbach gereden en dat was ondanks de 35Km heen en weer terug DIK de moeite waard.
Gezellig personeel wat met plezier de laagste prijs garantie toepaste op de Amazon prijs PLUS nog eens 10% extra.

Bye Bezos, je bootje gaat nier nog groter worden, niet met mijn centen in ieder geval

Criminal behaviour Alamo New York JFK

After returning my rental car at Alamo JFK, I discovered upon returning home that not only the rental fee had been debited from my credit card, but also several other mysterious charges. I asked an Alamo employee called Edgar for clarification, but after several evasive answers, I suddenly received no response at all.
As far as I'm concerned, this is a criminal practice, and I strongly advise against renting a car from this company.

24 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

geschenkbon amazon = oplichterij!

geschenkbon amazon = oplichterij!
ze geven je een tegoed dat aftrekbaar is van je volgende aankoop maar uiteindelijk gaat omwille van "OVERMACHT" de levering NIET door maar kan je wél terug betstellen aan de volle pot!
FOEI amazon dat jullie zich bezighouden met zulke praktijken!

Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.